Ευχαριστω! Παντως κριμα που δε μπορουν να τα βρουν μεταξυ τους! Θα κανανε πολυ ισχυρο κομμα αν ηταν μαζι ετσι οπως εγιναν τα πραγματα..
ο Κουβελης ειναι σοβαρος δεν θα αντεχε να βλεπει τα πακια να τον τσιπρα.
Ευχαριστω! Παντως κριμα που δε μπορουν να τα βρουν μεταξυ τους! Θα κανανε πολυ ισχυρο κομμα αν ηταν μαζι ετσι οπως εγιναν τα πραγματα..
διαβαζι πλατονα ο κουβελισ κε κσεριο Κουβελης ειναι σοβαρος δεν θα αντεχε να βλεπει τα πακια να τον τσιπρα.
:2funny:
ο Κουβελης ειναι σοβαρος δεν θα αντεχε να βλεπει τα πακια να τον τσιπρα.
διαβαζι πλατονα ο κουβελισ κε κσερι
Τι θες να πεις ;;;;
Είναι ... ομοφοβικός ο Κουβέληες ;;;;
Οι φασίστες είναι ομοφοβικοί.
Οι προοδευτικοί άνθρωποι τον παίρνουν και το καμαρώνουν.
Είναι αυτό που λέμε .... λεβεντόπουστες ....
κιριε Χαλκον με τον κιριο Λακι τι σχεσι εχετε?
να του μαθισ τιν πλατονικι φιλοσοφιαμπατζανακιδες
Τι θες να πεις ;;;;
Είναι ... ομοφοβικός ο Κουβέληες ;;;;
Οι φασίστες είναι ομοφοβικοί.
Οι προοδευτικοί άνθρωποι τον παίρνουν και το καμαρώνουν.
Είναι αυτό που λέμε .... λεβεντόπουστες ....
ντροπι αφτο ιν αδινατο ο γνισο ελιν ινε ακολοσΠαντως ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ θα ριξει πολυ γελιο αν σε πιασουν 5 αραπηδες και σε βιασουν! χιχιχιχιχι
οχι τυπε τωρα δεν ηξερα οτι υπηρχε καν αυτο το κομμα
τυπε την πεμπτη τον ακουσα στην ετ1Μακρια απο τους παρακατω τυπε. Μαζι με τους χρυσαυγιτες θελουν να διωξουν τις ρωσιδες και να φερουν ξενερωτες Γερμανιδες.
ρε μαλέα απλά δεν υπάρχειςΝομίζω ότι πάει αναλογικά. Δεν ξέρω ακριβώς τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου αλλά μάλλον όσοι εκπροσωπούνται βγαίνουν ευνοημένοι από τη δύναμη των κομμάτων που δεν εκπροσωπούνται.
Προσωπικά είμαι υπέρ της απλής αναλογικής και όριο εισόδου 1% με εκπροσώπηση 3 βουλευτών. (ή του 1% των εκάστοτε βουλευτών αφού αυτός παίζει από 100 έως 300)
είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν έχεις διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πρόγραμμα κόμματοςΈτσι λέω ότι οι μόνοι που έχουν ευθύνη αυτών που λένε είναι αυτοί οι δύο. Οι άλλοι δεν θα κληθούν να κυβερνήσουν και λένε ό, τι να 'ναι. Λένε το πώς θα ήθελαν να είναι τα πράγματα αλλά δεν λένε το πώς θα γίνει αυτό και κατακρίνουν αυτούς που κάνουν κάτι.
Εκτός και εάν πιστεύεις ότι ο Τσίπρας (πχ) θα πάει σε κανένα Eurogroup και θα λέει μαλακίες και μαγκιές όπως λέει τώρα.