Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πάντα ήταν ξεφτυλισμένοι.
Απλά κάποτε με ένα τηλεφώνημα διοριζόσουν στον ΟΑΣΑ
με μισθό τριπλάσιο από αυτόν ενός χειρουργού ....
ακριβως και θελουν δεν θελουν θα ιδιωτικοποιησουν οσε οασα και λοιπα κρατικοδιαιτα σχηματα.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
που καταντησε το πασοκ ρε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεφτυλισμενοι...

Ο τρίτος δρόμος που έλεγε ο μακαρίτης ο Ανδρέας.
Δεν το καθόρισε από τότε ακριβώς που πάει και αυτοί εδώ το φτάσανε μέχρι το Πακιστάν.
Άντε και στις επόμενες εκλογές να δούμε τον ήλιο και στην Ανταρτική και τους εσκιμώους να βλέπουν Βενιζέλο.

Επισκέπτης
ακριβως και θελουν δεν θελουν θα ιδιωτικοποιησουν οσε οασα και λοιπα κρατικοδιαιτα σχηματα.

Αν είχαν παραμείνει όπως τα έκανε ο Μητσοτάκης
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ.

Αλλά το Μητσοτάκη οι εφημερίδες του πούστη , του λαθρέμπορου και του εργολάβου
τον έβγαλαν ... δρακουμέλ ....

γαμω το σπίτι τους ....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
έχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω:

Συνημμένα

• kke.jpg
    kke.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 128

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μια διορθωση.πριν που ανεφερα για πολλα κομματα περιξ του 1% εννοουσα απο λεβεντη μεχρι ντορα που δεν μπαινουν βουλη σιγουρα συμφωνα φυσικα με την προσωπικη μου εκτιμηση...η διαφορα μεταξυ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι λεγανε οι τελευτιαες επισημες δημοσκοπησεις.θα ειναι δυομιση φορες περιπου περισσοτερη απο την διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...φυσικα αυτοδυναμια ειναι ενα απιαστο ονειρο...και πολυ μακρινο μαλιστα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντα ήταν ξεφτυλισμένοι.
Απλά κάποτε με ένα τηλεφώνημα διοριζόσουν στον ΟΑΣΑ
με μισθό τριπλάσιο από αυτόν ενός χειρουργού ....
τυπε πες για τους σταμουλοκολαδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μια διορθωση.πριν που ανεφερα για πολλα κομματα περιξ του 1% εννοουσα απο λεβεντη μεχρι ντορα που δεν μπαινουν βουλη σιγουρα συμφωνα φυσικα με την προσωπικη μου εκτιμηση...η διαφορα μεταξυ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι λεγανε οι τελευτιαες επισημες δημοσκοπησεις.θα ειναι δυομιση φορες περιπου περισσοτερη απο την διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...φυσικα αυτοδυναμια ειναι ενα απιαστο ονειρο...και πολυ μακρινο μαλιστα...
4-5 μοναδες μακρια ειναι "πολυ μακρινο"?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
έχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω:
Aπο το κακό στο χειρότερο πήγες βρε κούκλε :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παλι οι θεωριες περι νοθειας?
Τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε οτι [size=20pt]ο δικομματισμος θα περασει το 50%[/size], ωστε για να το χωνεψετε αρχιζετε τις συνωμοσιολογιες?
Tί θα κάμει ο δικομματισμός λέει;;; :2funny: :2funny:

24% NΔ + 16% Πασόκ =40%....θες να το αφήσω χοντρικά 45%....να στο αφήσω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φυσικά έχει δίκιο. Μόνο ένας ηλίθιος ψηφίζει αυτόυς που τον έφεραν στο χάλι. Οπότε έχει δίκιο

Εσύ κρεττίνε θα μας πεις τι θα ψηφίσεις;

Θα μας πεις ποιός θα κάνει τις ευρύτερες συμμαχίες; Ποιά κόμματα θα συμμετέχουν; ΤΩΡΑ όμως όχι αοριστολογίες.

Θα μας πεις ποιά ακριβώς κόμματα θέτουν ΤΩΡΑ ζήτημα απλής αναλογικής; ΤΩΡΑ όμως όχι αοριστολογίες.

Επισκέπτης
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ;;;;;;;;;
ΟΕΟ ;;;;;;;

ΒΟΛΤΑΙΡΕ ;;;;;;;;
ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΕ ;;;;;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θα το μαγαρίσω:
αυτος ειναι ενας λογος που το πασοκ πετυχαινει μερικη συσπειρωση.δεν κερδιζει πολλους απο οσους του φυγανε προς τα αριστερα εκτος απο αυτους που πηγανε προς δημαρ και οικολογους και γυριζουν πισω στα πρασινα τιμημενα χωματα... :2funny: :2funny:.στους αναποφασιστους της τελευταιας στιγμης επισης θα παρει ενα ποσοστο που θα του επιτρεψει να εχει μια διαφορα μικρη αλλα ανεκτη για την επομενη μερα στο κομα του μπενυ απο τον τριτο τσιπρα.εκει που πιεζε το τσιπρα ο τσιπρακος με τις μονοεδρικες και την προταση κυβερνησης αριστερας κερδισε πολυ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα το μαγαρίσω:
Είμαι σίγουρος πως σε αυτήν σου την απόφαση βοήθησε τα μάλα ο Λάκης....με τόση προπαγάνδα που κάνει κατά. :2funny:

Άρε Λάκη να σε πάρουμε στο κόμμα να μας φέρνεις κόσμο!!!! :humpleg: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom