Επισκέπτης
που καταντησε το πασοκ ρε!!!
ξεφτυλισμενοι...
Πάντα ήταν ξεφτυλισμένοι.
Απλά κάποτε με ένα τηλεφώνημα διοριζόσουν στον ΟΑΣΑ
με μισθό τριπλάσιο από αυτόν ενός χειρουργού ....
ξεφτυλισμενοι...
Δεν ισχυει.
Ο Βολταιρος εχει δικιο.
ακριβως και θελουν δεν θελουν θα ιδιωτικοποιησουν οσε οασα και λοιπα κρατικοδιαιτα σχηματα.Πάντα ήταν ξεφτυλισμένοι.
ξεφτυλισμενοι...
ακριβως και θελουν δεν θελουν θα ιδιωτικοποιησουν οσε οασα και λοιπα κρατικοδιαιτα σχηματα.
Φυσικά έχει δίκιο. Μόνο ένας ηλίθιος ψηφίζει αυτόυς που τον έφεραν στο χάλι. Οπότε έχει δίκιο
τυπε πες για τους σταμουλοκολαδεςΠάντα ήταν ξεφτυλισμένοι.
τυπε πες για τους σταμουλοκολαδες
4-5 μοναδες μακρια ειναι "πολυ μακρινο"?μια διορθωση.πριν που ανεφερα για πολλα κομματα περιξ του 1% εννοουσα απο λεβεντη μεχρι ντορα που δεν μπαινουν βουλη σιγουρα συμφωνα φυσικα με την προσωπικη μου εκτιμηση...η διαφορα μεταξυ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι λεγανε οι τελευτιαες επισημες δημοσκοπησεις.θα ειναι δυομιση φορες περιπου περισσοτερη απο την διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...φυσικα αυτοδυναμια ειναι ενα απιαστο ονειρο...και πολυ μακρινο μαλιστα...
Aπο το κακό στο χειρότερο πήγες βρε κούκλε :Sέχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω:
Tί θα κάμει ο δικομματισμός λέει;;;Παλι οι θεωριες περι νοθειας?
Τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε οτι [size=20pt]ο δικομματισμος θα περασει το 50%[/size], ωστε για να το χωνεψετε αρχιζετε τις συνωμοσιολογιες?
Φυσικά έχει δίκιο. Μόνο ένας ηλίθιος ψηφίζει αυτόυς που τον έφεραν στο χάλι. Οπότε έχει δίκιο
αυτος ειναι ενας λογος που το πασοκ πετυχαινει μερικη συσπειρωση.δεν κερδιζει πολλους απο οσους του φυγανε προς τα αριστερα εκτος απο αυτους που πηγανε προς δημαρ και οικολογους και γυριζουν πισω στα πρασινα τιμημενα χωματα... .στους αναποφασιστους της τελευταιας στιγμης επισης θα παρει ενα ποσοστο που θα του επιτρεψει να εχει μια διαφορα μικρη αλλα ανεκτη για την επομενη μερα στο κομα του μπενυ απο τον τριτο τσιπρα.εκει που πιεζε το τσιπρα ο τσιπρακος με τις μονοεδρικες και την προταση κυβερνησης αριστερας κερδισε πολυ...έχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω:
Tί θα κάμει ο δικομματισμός λέει;;;
24% NΔ + 16% Πασόκ =40%....θες να το αφήσω χοντρικά 45%....να στο αφήσω.
το ταβανι ειναι 30 αντε 31%.ξυπνα δικηγορε...4-5 μοναδες μακρια ειναι "πολυ μακρινο"?
Εσύ κρεττίνε θα μας πεις τι θα ψηφίσεις;
Είμαι σίγουρος πως σε αυτήν σου την απόφαση βοήθησε τα μάλα ο Λάκης....με τόση προπαγάνδα που κάνει κατά.έχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω: