mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νίο τί να ψηφίσω ρε;Να κάνω το τεστ που κυκλοφορεί για το τι κόμμα είμαι;
Ωραίο το μιλφόνι btw.
εμενα μια χαρα με εβγαλε παντως να κανεις και τα δυο...
Νίο τί να ψηφίσω ρε;Να κάνω το τεστ που κυκλοφορεί για το τι κόμμα είμαι;
Ωραίο το μιλφόνι btw.
τον ιδιο και περισσοτερο πουλαγε στην τουρκια, εκει γιατι δεν τολμαει να κουνησει το δαχτυλο;;;Οχι βέβαια , αλλά δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι μουνόσκυλο ..
(όταν μας πούλαγε πολεμικό εξοπλισμό φαντάζομαι δεν είμασταν τόσο κακοί ... βάλε μέσα Siemens κτλ , ε μια ευθύνη την έχει )
Δεν είναι ντροπή ρε.Είναι σοβαρός κι έξυπνος άνθρωπος,τον έχω γνωρίσει.ασε ρε γιαννη εκανα εγω και με εβγαλε Αλλατινη λεμεεεεεε.
απο πανω μεχρι κατω ζυγιζει 15g δικε μου.
δεν φταιαει αυτος και προφανως δεν φταιει αυτος..ελα ντε.
ενω εμεις δεν κανουμε τετοια ε;;; τις παρεμβασεις του γαπ να πουν ναι οι κυπριοι στο σχεδιο αναν το ξεχασες;;δεν φταιαει αυτος και προφανως δεν φταιει αυτος..
αλλα η δηλωση του ειναι ειναι ωμη παρεμβαση-μην πω εκβιασμος στα εσωτερικα του ελλ.κρατους..
Το τεστ πάντως εμένα με τοποθέτησε εκεί που με τοποθετούσα κι εγώ,Ινιέστα.
τον ιδιο και περισσοτερο πουλαγε στην τουρκια, εκει γιατι δεν τολμαει να κουνησει το δαχτυλο;;;
δεν εχεις αδικο αλλα δεν χρησιμοποιουμε ποτε την ιδιαιτεροτητα καποιου για να τον μειωσουμε.δεν φταιαει αυτος και προφανως δεν φταιει αυτος..
αλλα η δηλωση του ειναι ειναι ωμη παρεμβαση-μην πω εκβιασμος στα εσωτερικα του ελλ.κρατους..
Μηπως οι εκλογες μας ειναι ενα καλο αλλοθι να μας "σουταρουν"
Καρατζαφέρης στο extra τώρα , θλιβερός .... δεν βγαίνουν τα κουκιά ...
50% + δικέ μου δυστυχώς43?πολυ δικε μου :S
μυστικη δημοσκοπιση και ετσι τυπε?Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 10% !!!!!!!!!!!!!