Ταμεία, νοσοκομεία και υστέρηση εσόδων εξαφάνισαν το πλεόνασμα
Σε έλλειμμα από πλεόνασμα «γύρισε» το πρωτογενές αποτέλεσμα της γενικής κυβέρνησης μέσα σε ένα μήνα, ενώ την ίδια ώρα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου παρέμειναν στα 6,2 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών, στο πρώτο τετράμηνο του 2012 το πρωτογενές αποτέλεσμα της γενικής κυβέρνησης ήταν αρνητικό κατά 18 εκατ. ευρώ. Το έλλειμμα είναι μικρό,
αλλά στο πρώτο τρίμηνο του έτους υπήρχε πλεόνασμα 2,3 δισ. ευρώ. Δηλαδή, μέσα σε μόλις ένα μήνα εξανεμίστη κε το όποιο θετικό αποτέλεσμα υπήρξε το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου.
οι εξυπναδες του πιτσαδορου και του alexis μας εφεραν παλι πισω δεν πηραμε το 1 δις δεν πηραμε τα 6.5
Μαλιστα. Εχει μπει πλεον για τα καλα στην ζωη του ελληνα νεο λεξιλογιο. Πλεονασμα, ελλειμμα, spreads, PSI(ή οπως διαολο λεγεται),ΕΚΤ, ΔΝΤ......οικοι αξιολογησης!(ξεραμε τους οικους μοδας και τους οικους ανοχης. Τωρα ...εκσυγχρονιστηκαμε
)
Ολα αυτα βεβαια τα παραθετουν ποιοι? Οι τραπεζες. Εγχωριες ή διεθνεις. Αυτοι δηλαδη που δημιουργησαν αυτο που βιωνουμε. Αυτοι προς τους οποιους πανε ολα τα δανεια. Για να...ανακεφαλαιοποιηθουν(το μαθες κι αυτο ελληνα, ποιος στην χαρη σου).
Αυτοι οι οποιοι τοσα χρονια μοιραζαν αφειδως δανεια δεξια και αριστερα. Και διακοποδανειο και γαμησοδανειο εχω, λεγεται καλε κυρια!
Μαλιστα.
Την ιδια ωρα και στιγμη ολο και περισσοτεροι ελληνες, πηδανε απο ενα μπαλκονι. Αυτοκτονουν.
Εκει ειμαστε τωρα, εκει εχουμε φτασει. Και πρεπει ναναι πραγματικα ηλιθιος καποιος για να μην βλεπει οτι τα πραγαματα χειροτερευουν. Δεν υπαρχει ελπιδα πουθενα.
Μολις 20 μερες χοντρικα εχουν περασει απο τις εκλογες. Μολις 20. Και θα συνεχισουν απο εκει που σταματησαν πριν τις εκλογες. Μισθοι, συνταξεις, αποζημιωσεις. ΕΚΕΙ θα γινει επαναδιαπραγματευση. Με ολους εμας απο τα αφεντικα μας. Οσων εχουν δουλεια δηλαδη.......
Μας εχουν κοψει τον κωλο, ηδη ασφυκτιουμε. Θα περασει ολα τα μετρα. Ποιο παγωμα και αρχιδια που λεγατε πριν 20 μερες?
Μια φορα ψευτης, παντα ψευτης. Κανονας διαχρονικος.
Ολα αυτα ειπατε οτι θα τα επαναδιαπραγματευτειτε. Και οτι υπαρχουν λυσεις, να μην επιβαρυνθουμε αλλο. Δεν θα γυρισουμε πισω στα παλια, οκ το δεχομαστε. Μειωμενα ολα. ΗΔΗ ομως ειναι μειωμενα ολα. Και θα τα μειωσετε κι αλλο.
Ο στοχος υποτιθεται πως ηταν να παραμεινουν τα μεχρι στιγμης περασμενα μετρα λιτοτητας, χωρις ομως επιπλεον μετρα απεναντι στον λαο. ΑΥΤΟ υποσχεθηκατε ρε παλικαρια.
Στις πιο κρισιμες εκλογες της νεοτερης ελλαδας.
Μολις 20 μερες μετα, μας λετε για τα χαμενα πλεονασματα, τα προγραμματα που δεν τηρουνται κι ενα σωρο νουμερα και μαλακιες?
Δεν τα ξερατε αυτα πριν 20 μερες? Γιατι δεν τα λεγατε?
ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Δεν πληρωνω τα μαλλια της κεφαλης μου σε φορους? Για το σπιτι, για το αμαξι. Ποσοι λογαριασμοι. Για να φαω και να ζησω. Απλα να ζησω γαμωτο αξιοπρεπως.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ? Δεν εχω δεχτει ενα σωρο προσβολες απο τους απεξω επειδη ακουσον ακουσον ειμαι...τεμπελης? Κι ας δουλευω 10ωρα χωρις να πληρωνομαι υπερωριες? Κι ας παιρνω τα μισα και πολυ πιο κατω απ τους απεξω, οι οποιοι συν της αλλης εχουν ενα πολυ χαμηλοτερο κοστος ζωης?
τωρα ζηταμε επαναδιαπραγματευση
κοροιδα ειναι οι ευρωπαιοι
ψαχτε τα προεκλογικα
Αγορι μου λαμπρο ο αρχηγος του κομματος που ψηφισες δεν ειπε οτι αυτο το πραγμα μπορει να γινει? ΤΩΡΑ το ζητησαΜΕ? Δυο μηνες γιατι στο διαολο μας ειχαν κανει τα αρχιδια, zeppelin?
ΕΣΕΙΣ υποσχεθηκατε επαναδιπραγματευση. Για να μην βγει ο αλλος που θα γυρναγε την χωρα στην λιθινη εποχη, με δραχμες κλπ.
Αυτα δεν λεγατε?
Καντε την. Δεν με νοιαζει το πως θα τα καταφερετε. Ξερω ομως οτι δεν ειναι δυνατον να πληρωσω παλι εγω. Κοψτε τον λαιμο σας.
Μαθαμε και τα λεξιλογια των τραπεζων τωρα, λες και ειμαστε ολοι τραπεζιτες. Λες και ειμαστε απλοι αριθμοι, και οχι ανθρωποι. Ακου χαθηκε το πλεονασμα, εσεις ψαξτε τα προεκλογικα....
Τι λες αγορι μου? Την παλευεις?
Ζεις εδω, σε αυτην την χωρα? Βλεπεις τι γινεται γυρω σου?
Ναι θα ψαξουμε τα προεκλογικα. Εννοειται. Μας γαμησατε την ζωη 2 μηνες με ασυλληπτη προπαγανδα και παραπληροφορηση. Μπιρι μπιρι ολη την ωρα. Θαρθουν δεινοσαυροι, θε πεσουν κομητες, θα πεθανουμε ολοι. Και τι δεν ακουσαμε.
Οριστε, ψηφισαμε. Ξαναβγηκατε. Εσεις που 'πηρατε το μηνυμα της οργης του ελληνα' οπως ειπατε. Το πηρατε το μηνυμα ε?
Καμια αλλαγη δεν θα επερθει αν δεν δωσετε ελπιδα. Κατι να πιαστει ο αλλος.
Δεν θα αντεξει κυβερνηση ουτε 3 μηνων αν περασουν ολα, χωρις να δοθουν και πραγματα. Σε 3 μηνες οχι απλα παλι εκλογες. Φοβαμαι πλεον για πολυ χειροτερα. Γιατι δειχνετε να ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι γινεται.
Που πετυχε το ΔΝΤ για να πετυχει στην ελλαδα?
Ψηφιζουμε ατομα για να μας κυβερνησουνε. Και αυτα τα ατομα παιρνουν ΕΝΤΟΛΕΣ απο ξενους. Ψηφιζουμε για να μας κυβερνανε ξενοι. Ασυλληπτο. Μου αρεσει που εχεις avatar και την ελληνικη σημαια ρε μαγκα. Πως γινεται αυτο, το ξερεις μονο εσυ.