Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
φίλε, θα με κανεις να κλάψω, έτσι όπως το έχεις πάρει το μοιρολόι...

αν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα, τότε ζήσε ως δούλος άλλα 400 χρόνια...

θα έχεις το ευρω (γροσσι), θα σε καβαλάει ο γερμανός (τουρκος) στη ράχη κι εσύ θα λές : "ναι ,αλλά είμαι στο ευρώ" (σφαξε με αγα μου ν' αγιάσω)

στο φιναλε, οποιος βαριεται να ζυμώσει, 5 μέρες κοσκινιζει τα μνημονια....

ασε ρε φιλε παρε τον καπεταν καζακη να κανουμε επανασταση.περα απο μλκιες της πλατειας με μπυρες και καμακι μια ερωτηση απλη θα σου κανω.εστω πχ εισαι τυπογραφος και παιρνεις χαρτι απο καποιον που εχεις εμπορικη συναλλαγη.....μια μερα του λες τυπε δε σε πληρωνω εισαι ακριβος.....βρηκα καποιον αλλο και ξερεις και κατι σε γραφω στα @@μου γιατι με τον αλλο θα καθαρισω με 2 μπυρες που θα τον κερασω στην τελικη.πας στον αλλο ειναι μπαταχτσης πινετε στην αρχη τις μπυρες της συνεργασιας.τα φραγκα σου τελος ο αλλος σιγα μην ειχε χαρτι να σου δωσει με πιστωση.φραγκα τελος επεσε πεινα...τι κανεις?γυρνας πισω? ξεχνα το ο αλλος τοτε σε γραφει στα @@του βγαζεις δικο σου..δε γινεται..

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
στην εποχή μου επι καθαρεύουσας ετσι τα γράφανε... και πάμε παρακάτω...

ξέρεις κάτι την αξία δεν την καθορίζεις εσύ που θες να πουλήσεις... την κανονίζει το αν υπάρχει αγοραστής που να θέλει να δώσει την τιμή που ζητάς...

και επειδή η ελληνική κρατική περιουσία αξίζει όσο και το νόμισμα που θέλει να τυπώσει ο καζάκης δηλαδή τίποτε εφόσον δεν υπάρχει αγοραστής αρα μηδέν εις το πηλίκον σύντροφε...

και όσο για τον ΟΤΕ ... αμα ήταν κρατικός αυτή την στιγμή θα είχε κλείσει με τον ανταγωνισμό που έχει.. και άν δεν είχε τον ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή δεν θα είχες σύνδεση DSL αλλά θα ήσουν ακόμη στην dial-up των 64Κ αντε και αν ήσουν μάγκας και ματσό ISDN με netmod του κόκκαλη, που δούλευε στην καλύτερη των περιπτώσεων δυό φορές την βδομάδα...

ποιον ανταγωνισμό ρε φίλε ;;;

από όσο ξέρω, όλοι το χαλκινο καλώδιο του ΟΤΕ υπενοικιάζουν !

ας μην υπήρχε η υποδομή του ΟΤΕ ή της ΔΕΗ και θα εβλεπες τι ανταγωνισμο θα ειχες !

Η υποδομη αξιζει τραμ, όχι η εκαστοτε χρηματιστηριακή αξία.... Τα κεφαλαια που ξοδεψες για να πας το καλωδιο στο καθε σπίτι... Και η συντηρηση του δικτυου.

Τζαμπα μαγκες τους καναμε όλους !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φίλε, μπορείς να στηρίξεις με παραδείγματα την αντιθετη άποψη ;

ή προτιμάς κι εσύ την ησυχία σου και να βγαλουν άλλοι το φιδι από την τρυπα ;!

Διαλέξτε, ή θα είστε ελεύθεροι, ή θα είστε ήσυχοι ! Και τα δυο μαζί δε γίνεται ! (Θουκυδίδης)
Απαντησαν καποιοι πριν απο εμενα.δεν γινεται να καταγγειλεις το μνημονιο τοσο ευκολα.
αυτη την στιγμη που μιλαμε εχουμε ελλειμα 6 δις.αν καταγγειλουμε μνημονιο,σημαινει και σταση πληρωμων.χαος θα επικρατησει.
πως ακριβως θα διαγραφει το χρεος?ετσι απλουστατα λεμε το διαγραφουμε και τελος?
ναι θα ερθει πισω η δραχμη με τι ισοτιμια ομως.δεν θα εχει καμια αξια εναντι στο ευρω.
κρατικοποιηση των τραπεζων μονο σαν αστειο ακουγεται.πως θα γινει?
δεν προκειται να παρουμε ποτε αυτα τα κατοχικα δανεια και τις αποζημιωσεις.
για τα πακια δεν με νοιαζει μακαρι να τους εδιωχναν ολους και να εμεναν μονο οσοι νομιμα εδω και εργαζονται σε σταθερη δουλεια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
έχουμε διαφορετικό τροπο σκέψης, λοιπόν.

εγω΄απλα σε προκαλώ να κατσεις και να υπολογίσεις την αγοραστική σου δύναμη το 2000 (προ ευρώ) και την ποιότητα ζωής που είχες τότε, με το 2004, το 2009 και σήμερα (με το ευρώ).

αυτο που πραγματικα  χαλασε την αγοραστικη μου δυναμη ηταν οι μεσαζοντες οι μαναβηδες και οι δεκο.οσο αφορα την ποιοτητα ζωης η ιδια ειναι....αναλογα τι θελει και ο καθενας.φρεντο δεν επινα καθε μερα σπιτι μου να τον κουβαλαω και τωρα ουτε ηξερα το ντελιβερι ουτε αιπαντ αιφον κτλ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απαντησαν καποιοι πριν απο εμενα.δεν γινεται να καταγγειλεις το μνημονιο τοσο ευκολα.
αυτη την στιγμη που μιλαμε εχουμε ελλειμα 6 δις.αν καταγγειλουμε μνημονιο,σημαινει και σταση πληρωμων.χαος θα επικρατησει.
πως ακριβως θα διαγραφει το χρεος?ετσι απλουστατα λεμε το διαγραφουμε και τελος?
ναι θα ερθει πισω η δραχμη με τι ισοτιμια ομως.δεν θα εχει καμια αξια εναντι στο ευρω.
κρατικοποιηση των τραπεζων μονο σαν αστειο ακουγεται.πως θα γινει?
δεν προκειται να παρουμε ποτε αυτα τα κατοχικα δανεια και τις αποζημιωσεις.
για τα πακια δεν με νοιαζει μακαρι να τους εδιωχναν ολους και να εμεναν μονο οσοι νομιμα εδω και εργαζονται σε σταθερη δουλεια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
ρε.
τα χουμε πει 1000 φορές. τα 6 δις είναι τόκοι και τοκοχρεολύσια.
εαν πεις δεν πληρώνω μια χαρά είναι ισοσκελισμένος ο προυπολογισμός σου. το πρόβλημα είναι τι θα κάνεις μετά.
όχι τώρα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
οκ τοτε
πρωτογενης παραγωγη=τα πετρελαια και τα αερια που θα βγαλουμε :dancing:
πειτε το ετσι και ειχα αρχισει να ανησυχω,αρα λεφτα υπαρχουν τσαμπα εβριζα το γαπ

λαθος καταλαβες, το σχολιο ήταν ειρωνικό.

ο σκεβρωμένος δε λέει να καταλάβει ότι η ΑΟΖ μόνη της, δε γινεται να εκμεταλλευτεί από κράτος - μπανανία.....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ασε ρε φιλε παρε τον καπεταν καζακη να κανουμε επανασταση.περα απο μλκιες της πλατειας με μπυρες και καμακι μια ερωτηση απλη θα σου κανω.εστω πχ εισαι τυπογραφος και παιρνεις χαρτι απο καποιον που εχεις εμπορικη συναλλαγη.....μια μερα του λες τυπε δε σε πληρωνω εισαι ακριβος.....βρηκα καποιον αλλο και ξερεις και κατι σε γραφω στα @@μου γιατι με τον αλλο θα καθαρισω με 2 μπυρες που θα τον κερασω στην τελικη.πας στον αλλο ειναι μπαταχτσης πινετε στην αρχη τις μπυρες της συνεργασιας.τα φραγκα σου τελος ο αλλος σιγα μην ειχε χαρτι να σου δωσει με πιστωση.φραγκα τελος επεσε πεινα...τι κανεις?γυρνας πισω? ξεχνα το ο αλλος τοτε σε γραφει στα @@του βγαζεις δικο σου..δε γινεται..

το έκανε η Αργεντινη κι ο Ισημερινος λέμε !

τι δεν καταλαβαίνεις ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε.
τα χουμε πει 1000 φορές. τα 6 δις είναι τόκοι και τοκοχρεολύσια.
εαν πεις δεν πληρώνω μια χαρά είναι ισοσκελισμένος ο προυπολογισμός σου. το πρόβλημα είναι τι θα κάνεις μετά.
όχι τώρα.
μα το μετα μας νοιαζει ρε συ.αν ηταν μονο το τωρα,ευχαριστω πολυ.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αυτο που πραγματικα  χαλασε την αγοραστικη μου δυναμη ηταν οι μεσαζοντες οι μαναβηδες και οι δεκο.οσο αφορα την ποιοτητα ζωης η ιδια ειναι....αναλογα τι θελει και ο καθενας.φρεντο δεν επινα καθε μερα σπιτι μου να τον κουβαλαω και τωρα ουτε ηξερα το ντελιβερι ουτε αιπαντ αιφον κτλ.

αν η ποιότητα της ζωης σου είναι η ίδια, τότε ληξις η συζήτηση !

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
δλδ εσυ πως καθοριζεις την ποιοτητα?

Ο μισθός μου το 2000 σε δρχ μου επέτρεπε να πληρώνω το ενοίκιο μου, τη διατροφή μου, τα ρούχα μου και να αποταμιεύω. Λιτη κοινωνική ζωή, όχι σπατάλες ή λούσα, αλλά τα είχα όλα. Και διακοπές κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Τσουλουσα και το αμαξι μεχρι το χωριο καθε μηνα.

Ο μισθός μου το 2004 είχε χάσει το 1/3 της αγοραστικής δυναμης του 2000. Τερμα η αποταμιευση.

2009 κομμενα σχεδόν όλα στα απολύτως απαραίτητα.

2012 ο μισθος μου δε μου φτανει για τα στοιχειώδη. Εδωσα το αμαξι, ξενοικιασα και μενω στους δικους μου, ο αδερφος μου χανει το σπίτι του. Το κρατος καταρρεει.

Μπορεις να μου πεις γιατι ο πατερας μου έζησε κι εφτιαξε περιουσία επί δραχμής και τωρα εμεις θα την σκοτώσουμε επί ευρω για να τα βγαλουμε πέρα ;

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ο μισθός μου το 2000 σε δρχ μου επέτρεπε να πληρώνω το ενοίκιο μου, τη διατροφή μου, τα ρούχα μου και να αποταμιεύω. Λιτη κοινωνική ζωή, όχι σπατάλες ή λούσα, αλλά τα είχα όλα. Και διακοπές κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Τσουλουσα και το αμαξι μεχρι το χωριο καθε μηνα.

Ο μισθός μου το 2004 είχε χάσει το 1/3 της αγοραστικής δυναμης του 2000. Τερμα η αποταμιευση.

2012 ο μισθος μου δε μου φτανει για τα στοιχειώδη. Εδωσα το αμαξι, ξενοικιασα και μενω στους δικους μου, ο αδερφος μου χανει το σπίτι του. Το κρατος καταρρεει.

Μπορεις να μου πεις γιατι ο πατερας μου έζησε κι εφτιαξε περιουσία επί δραχμής και τωρα εμεις θα την σκοτώσουμε επί ευρω για να τα βγαλουμε πέρα ;

τα επιμερους εξοδα σου ποια ηταν το 2000 και ποια σημερα?(εννοω καφεδες κινητα τσιγαρα κτλ) σου ειπα δεκο μαναβηδες βενζινη(τα βασικα δλδ) εχουν μαμηθει αλλα αν δεν ειχες τα τελευταια 2 χρονια ευρο με την ανοδο των εμπορευματων εκει να εβλεπες γλεντια.ενοικια πηγαν στο θεο και ολοι εγιναν κατασκευαστες.οταν ο πατερας σου που λες οτι εφτιαξε κατι εκανε πχ το σπιτι του....τι χαλαγε?εγω θυμαμαι οτι οταν πηγαμε στο 1ο δικο μας δεν ειχε τπτ μεσα απλα πηγαμε να μην πληρωνουμε ενοικιο και σιγα σιγα το εφτιαξαν.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δλδ εσυ πως καθοριζεις την ποιοτητα?
είναι οι ελαφρόμυαλοι νοσταλγοί της ψεύτικης ευδαιμονίας της εποχής των παχιών αγελάδων,
με το lifestyle κωστόπουλου και τα λεφτά των ΔΕΚΟ
δεν μπορούν όμως να καταλάβουν ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή , και έτσι καταφεύγουν στην
καζακίστικη ψευδαισθησιακή δραχμολαγνεία

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
και όσο για τον ΟΤΕ ... αμα ήταν κρατικός αυτή την στιγμή θα είχε κλείσει με τον ανταγωνισμό που έχει.. και άν δεν είχε τον ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή δεν θα είχες σύνδεση DSL αλλά θα ήσουν ακόμη στην dial-up των 64Κ αντε και αν ήσουν μάγκας και ματσό ISDN με netmod του κόκκαλη, που δούλευε στην καλύτερη των περιπτώσεων δυό φορές την βδομάδα...

Εαν το κράτος έλεγχε στο 100% τις τηλεπικοινωνίες, θα είχες DSL αρκετά χρόνια πριν (το αποφασίσει ο Κόκκαλης).

Αυτό που λές (για φθηνότερα τιμολόγια) δεν ισχύει. Το internet και το τηλέφωνο το χρυσοπληρώνουμε. Δες τί γίνεται με την κινητή τηλεφωνία:
www.adslgr.com/forum/threads/454601-adslgr-com-%CE%A3%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-Cosmote-Vodafone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wind]http://www.adslgr.com/forum/threads/454601-adslgr-com-%CE%A3%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-Cosmote-Vodafone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wind
[/url]
Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως. Εαν ερχόταν ένας Τούρκος επιχειρηματίας και σου ζητούσε να αγοράσει τον ΟΤΕ (να ελέγχει σχεδόν εξ' ολοκήρου τις τηλεπικοινωνίες της χώρας) θα του τον πούλαγες;

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Απο το 80 και μετα ζουμε/ζουσαμε ολοι μαζι την παρανοια (μαστουρα) της ψεύτικης ευδαιμονίας.
Κατι οι επιδοτησεις της τοτε ΕΟΚ, κατι τα πακετα ντελορ, ΕΣΠΑ κλπ αργοτερα, κατι η πολιτικη "τσοβολα δωστα ολα" του καταστροφεα Νο 1[sup]*[/sup] της συγχρονης ελλαδας αδυνατουσαμε να αντιληφθουμε οτι αυτα τελειωνουν καποτε και ερχεται ο λογαριασμος..

Αν θελαμε να ειμαστε κατ' ελαχιστο συνεπείς με τους εαυτούς μας, θα εχαμε λυντσαρει τους υπευθυνους χωρις περαιτέρω συζητηση.

Εφόσον δεν το καναμε, είμαστε άξιοι της τύχης μας κύριοι.

[sup]*[/sup] Ο πατερας του καταστροφεα Νο 2 της συγχρονης ελλαδας ΓΑΠ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σωστο αυτο. επι δραχμης και γω θυμαμαι πολυ μεγαλυτερη αγοραστικη αξια.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Απο το 80 και μετα ζουμε/ζουσαμε ολοι μαζι την παρανοια (μαστουρα) της ψεύτικης ευδαιμονίας.
Κατι οι επιδοτησεις της τοτε ΕΟΚ, κατι τα πακετα ντελορ, ΕΣΠΑ κλπ αργοτερα, κατι η πολιτικη "τσοβολα δωστα ολα" του καταστροφεα Νο 1[sup]*[/sup] της συγχρονης ελλαδας αδυνατουσαμε να αντιληφθουμε οτι αυτα τελειωνουν καποτε και ερχεται ο λογαριασμος..

Αν θελαμε να ειμαστε κατ' ελαχιστο συνεπείς με τους εαυτούς μας, θα εχαμε λυντσαρει τους υπευθυνους χωρις περαιτέρω συζητηση.

Εφόσον δεν το καναμε, είμαστε άξιοι της τύχης μας κύριοι.

[sup]*[/sup] Ο πατερας του καταστροφεα Νο 2 της συγχρονης ελλαδας ΓΑΠ.

εστι ειναι εσκασε η φουσκα
τοσα χρονια μετατραπηκε ο ελληνας σε ενα κομπλεξικο παραβατικο μουνοπανο με πρωτους διαδαξαντες τους πολιτκους
τετοια νεοτροπια μονο σε 30 χρονια κ μετα απο πολλες γενιες μπορει να αλλαξει κ αν
το μονο που εμεινε σε αυτη τη χωρα ειναι ο ηλιος κ η θαλασσα.εκτος αυτων δεν υπαρχει ζωη.Κολαση ειναι εξω κ απλα αν επιβιωνεις την μερα εισαι απο τους τυχερους
απορω με τους μαλακες που γεμιζουν τις παραλιες τα μπαρακια κ τις καφετεριες
τελειως στον κοσμο τους τα ζωα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
απορω με τους μαλακες που γεμιζουν τις παραλιες τα μπαρακια κ τις καφετεριες
τελειως στον κοσμο τους τα ζωα

Πιτσιρικαδες. Οι πιτσιρικαδες δεν μασανε απο κριση και παπαριες.. ασχετα τι λενε. υπαρχει το κατσαρολι με το φαι στη φωτια οταν γυρνανε. Αυτο τα λεει ολα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom