Έρμε, πάψε να τρολλάρεις και φέρε τα λεφτά πίσω.
Αφού σωθήκαμε με τον πιτσαδόρο σε λέω...
Πάψε τις μαλακίες.Τα πράγματα σοβάρεψαν.
Έρμε, πάψε να τρολλάρεις και φέρε τα λεφτά πίσω.
Αφού σωθήκαμε με τον πιτσαδόρο σε λέω...
Πάψε τις μαλακίες.Τα πράγματα σοβάρεψαν.
Έλα ρε, δεν καλυτέρεψαν τα πράγματα που λέει και ο Άλεξ; Δεν θα μας σώσει ο πιτσαδόρος;
Ετσι πως είναι τα πράγματα,η ΝΔ θα κάνει αυτό που ξέρει καλά.
Να μην χειροτερέψει τα πράγματα.Ακόμα κι εδώ να μείνουμε,πλέον φαντάζει ως σούπερ επίτευγμα.
Το 2009 δεν ειχε ξεκινησει η κριση?
O κωστακης ειπε την αληθεια
για ακου τι λεει ο πιτσαδορος στο 1.33 και μετα για την υφεση
και πες μας ποιος ελεγε την αληθεια
Ενδεικτικο και της "ποιοτητας" των Ελληνων επισης.Ενδεικτικό της καταστάσεως που έχει περιέλθει η Ελλάδα, είναι ότι μετά το 1981 μας κυβέρνησαν:
ο σιδερένιος, ο γκαντέμης, ο τάπερμαν, ο κουρασμένος, ο ηλίθιος και τώρα ο πιτσαδόρος.
Εγω βλεπω απλα την ικανοτητα των Ελληνων να βγαζουν παρατσουκλια.Ενδεικτικό της καταστάσεως που έχει περιέλθει η Ελλάδα, είναι ότι μετά το 1981 μας κυβέρνησαν:
ο σιδερένιος, ο γκαντέμης, ο τάπερμαν, ο κουρασμένος, ο ηλίθιος και τώρα ο πιτσαδόρος.
Ενδεικτικό της καταστάσεως που έχει περιέλθει η Ελλάδα, είναι ότι μετά το 1981 μας κυβέρνησαν:
Ετσι.Ενδεικτικό της καταστάσεως που έχει περιέλθει η Ελλάδα, είναι ότι μετά το 1981 μας κυβέρνησαν:
μην μ ανακατευεις με τον πιτσα
δεν εχω και ουτε θελω καμια σχεση μαζι του
Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ σε 2,5 λεπτα τα ειπε ΟΛΑ μ απολυτη ειλικρινια
Εγω βλεπω απλα την ικανοτητα των Ελληνων να βγαζουν παρατσουκλια.
Ο streetwalker ψηφίζει.Και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
Ενδεικτικο και της "ποιοτητας" των Ελληνων επισης.
Για τον Τσιπρα ειχαμε ετοιμο παρατσουκλι ή αναμενεται ακομη?Τι να κάνουμε βρε έρμε, αυτά έχει η δημοκρατία.
Να είσαι τόσο ανώτερος και να σου φεσώνει η πλέμπα αυτούς που θα σε κυβερνούν.
Τι να κάνουμε βρε έρμε, αυτά έχει η δημοκρατία.
Να είσαι τόσο ανώτερος και να σου φεσώνει η πλέμπα αυτούς που θα σε κυβερνούν.