Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα χειροτερα περασαν.
Ναι,ναι...έτσι δήλωσε κ ο Σαμαράς άλλωστε.

Αλλά τα χειρότρεα έρχονται.....αν έχουμε ίντερνετ εδώ θα'μάστε θα το δούμε κ συζητήσουμε...

Κι'άλλες περικοπές μισθών/συντάξεων κ σε παιδεία-υγεία....βασικός κανά 300...400e.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Αλλά τα χειρότρεα έρχονται.....αν έχουμε ίντερνετ εδώ θα'μάστε θα το δούμε κ συζητήσουμε...

Κι'άλλες περικοπές μισθών/συντάξεων κ σε παιδεία-υγεία....βασικός κανά 300...400e.
παπαζολη οταν κριναμε τον τσιπρα μας ελεγες καταστροφολογους.βλεπω και εσενα εισαι αντικειμενικος... :cheesy: :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παπαζολη οταν κριναμε τον τσιπρα μας ελεγες καταστροφολογους.βλεπω και εσενα εισαι αντικειμενικος... :cheesy: :cheesy:
Αντικειμενικότατος είμαι...είμαστε από αυτούς που θα υποφέρουν-ξεζουμιστούν για να επιβιώσει η Γερμανία κ το e.

Αν δεν αποφάσισουν να μας διώξουν ή να το φουντάρουν δηλαδή...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αντικειμενικότατος είμαι...είμαστε από αυτούς που θα υποφέρουν-ξεζουμιστούν για να επιβιώσει η Γερμανία κ το e.

Αν δεν αποφάσισουν να μας διώξουν ή να το φουντάρουν δηλαδή...
οκ και οσοι ελεγαν τον τσιπρα δραχμολαγνο ηταν ακομα πιο αντικειμενικοι. :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Καμια περικοπη μισθων και συνταξεων δεν προκειται να γινει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν συνεχίσεις να το λες όταν "ανοίξει" το επάγγελμα σου και υποχρεωθείς και εσύ να κόβεις αποδείξεις, τότε θα σου βγάλω το καπέλο.
Hello, το επαγγελμα εχει ηδη ανοιξει και κοβω ηδη αποδειξεις.
Και πολυ καλα εγινε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Hello, το επαγγελμα εχει ηδη ανοιξει και κοβω ηδη αποδειξεις.
Και πολυ καλα εγινε.

Δηλαδή θες να πεις ότι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι έπαψαν τελείως να λαμβάνουν μαύρες αμοιβές;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή θες να πεις ότι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι έπαψαν τελείως να λαμβάνουν μαύρες αμοιβές;
Εχει καποια σχεση αυτο, με αυτο που ειπες πριν?
Εγω δεν βλεπω καμια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι,με τον Σαμαρά να'σαι σίγουρος πως έχεις γλιτώσει την περίπτωση της δραχμής... :2funny:
Ναι μικρε, την γλυτωσες.
Αναλαβαμε εμεις οι μεγαλυτεροι να αποτρεψουμε την καταστροφη που πηγατε να φερετε οι αμυαλοι νεοι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι μικρε, την γλυτωσες.
Αναλαβαμε εμεις οι μεγαλυτεροι να αποτρεψουμε την καταστροφη που πηγατε να φερετε οι αμυαλοι νεοι.
Έχει κ η NΔ νέους(δαπ πρώτη δύναμη σε ΑΕΙ/ΤΕΙ)....στατιστικά δεν ξέρω αν στέκει πως:  ''οι νέοι ψηφίσανε Σύριζα''.

Αν υπολογίσεις κ χρυσή αυγή μέσα....σίγουρα δεν ισχύει πως ''οι νέοι ψηφίζουν Σύριζα''.

Τελοσπάντων ο Σύριζα ήταν ένα τολμηρό εγχείρημα...ο ελληνικός λαός επέλεξε να πάει συντηρητικά.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εχει καποια σχεση αυτο, με αυτο που ειπες πριν?
Εγω δεν βλεπω καμια.

Η σχέση είναι ότι εσύ λες ότι κόβεις αποδείξεις ενώ εγώ ξέρω ότι συμβολαιογράφοι στην επαρχία ζητάνε ότι τους καβλώσει καθώς και περίπτωση δικηγόρου που πέρσι πήρε 7000ε άνευ απόδειξης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η σχέση είναι ότι εσύ λες ότι κόβεις αποδείξεις ενώ εγώ ξέρω ότι συμβολαιογράφοι στην επαρχία ζητάνε ότι τους καβλώσει καθώς και περίπτωση δικηγόρου που πέρσι πήρε 7000ε άνευ απόδειξης.
Και τι φταιει το κρατος αν εγω σαν δικηγορος ζηταω 10 χιλιαδες ευρω για ενα διαζυγιο μαυρα και ο αλλος μου τα δινει? Ας μην μου τα δωσει κι ας παει αλλου.
Αν ο υδραυλικος σου ζητησει 1.500 ευρω για να φτιαξει μια βρυση, μαυρα, θα τα δωσεις και θα βριζεις μετα το γαμημενο το κρατος που δεν τον πιανει?
Συνελθετε επιτελους, καποτε. Ενηλικιωθειτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έχει κ η NΔ νέους(δαπ πρώτη δύναμη σε ΑΕΙ/ΤΕΙ)....στατιστικά δεν ξέρω αν στέκει πως:  ''οι νέοι ψηφίσανε Σύριζα''.

Αν υπολογίσεις κ χρυσή αυγή μέσα....σίγουρα δεν ισχύει πως ''οι νέοι ψηφίζουν Σύριζα''.

Τελοσπάντων ο Σύριζα ήταν ένα τολμηρό εγχείρημα...ο ελληνικός λαός επέλεξε να πάει συντηρητικά.
Ειναι αναμφισβητητο οτι οι μεγαλυτεροι ψηφισαν σε μεγαλυτερο ποσοστο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Και φυσικα ειναι δεδομενο οτι ο ελληνικος λαος ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ συντηρητικος.
Ακομη και η ανοδος του Συριζα, οφειλεται σε...συντηρητικους πασοκικους ψηφοφορους, που δεν ηθελαν να αλλαξει τιποτα απο το παλιο κρατος που γνωριζαν.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γιατί είναι πάντα ανώδυνο να μην τα δίνεις στο δικηγόρο όταν τα ζητάει στη μέση μιας υπόθεσης, στο γιατρό όταν ζητάει φακελάκι μια μέρα πριν μπει ο άνθρωπος σου στο χειρουργείο, για το δίπλωμα οδήγησης όταν χρειάζεσαι αυτοκίνητο κτλ.
Μάλλον ζεις κάπου μεταξύ Ελβετίας-Λουξεμβούργου και δεν τα γνωρίζεις αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί είναι πάντα ανώδυνο να μην τα δίνεις στο δικηγόρο όταν τα ζητάει στη μέση μιας υπόθεσης, στο γιατρό όταν ζητάει φακελάκι μια μέρα πριν μπει ο άνθρωπος σου στο χειρουργείο, για το δίπλωμα οδήγησης όταν χρειάζεσαι αυτοκίνητο κτλ.
Μάλλον ζεις κάπου μεταξύ Ελβετίας-Λουξεμβούργου και δεν τα γνωρίζεις αυτά.
Να μην τα δινετε. Εσεις φταιτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom