- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
δεν το διάβασα ούτε και πρόκειται.
τόμι για σχολίασέ μου αυτό
τι να σχολιασω απο αυτο?
δεν το διάβασα ούτε και πρόκειται.
σαν το λιλακι δεν ειναι εδω;
δράση αντίδραση φίλεδεν το διάβασα ούτε και πρόκειται.
Βίντεο που σοκάρει: Ομάδα αγνώστων μαχαιρώνει μετανάστη
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012, 16:03
Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό δημοσιεύτηκε στο Youtube το βράδυ της Κυριακής.
Το βίντεο τραβήχτηκε στον σταθμό του Μετρό «Αττική» και δείχνει μια ομάδα 10 ατόμων να επιτίθενται σε ένα μετανάστη στις σκάλες, την ώρα που ο φρουρός security απλά τους κοιτάζει και λίγο πριν συνομιλεί με έναν εξ’ αυτών.
Η κραυγή για «βοήθεια» του άτυχου ανθρώπου επισκιάζεται από το «σκάσε ρε» και τα επινίκια των υπερήφανων μαχαιροβγαλτών.
Στην πλειοψηφία τους τα άτομα αυτά είναι νεαρής-σχολικής ηλικίας. [size=14pt]Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι τα τρία παιδιά που παρακολουθούν από την κορυφή της σκάλας, το ένα εκ των οποίων φοράει t-shirt με την ελληνική σημαία και τον δικέφαλο αετό στην πλάτη, δεν είναι πάνω από 16 ετών.
[/size]
Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το θύμα είναι πακιστανικής καταγωγής.
Η ασφάλεια Αττικής έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.
πού πάμε ως κοινωνία;τι να σχολιασω απο αυτο?
εσύ θέλω να μου σχολιάσεις αυτό.πριν 15 μερες στην οδό γραμμου στο μοσχάτο δυο πακιστανικής καταγωγής άτομα παρασύρουν και βιάζουν μια δεκατριάχρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής.ο πατέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και του είπαν να έρθει στι τμήμα να καταθέσουν μήνυση κατά άγνωστων δηλαδή αυτό που προβλέπετε.ελα ντε που ο πατέρας είχε τρελαθεί και καλεί τους χρυσαυγιτες..σε χρόνο ντε τε έχουν κατέβει στο μοσχάτο και κυνηγούν τους Πακιστανούς καταφέρνουν να πιάσουν τον ένα στη πειραιως στο ύψος του ταύρου και φυσικά τον μαχαίρωσαν.ηταν τότε που η ρενα δουρου μιλούσε στον αντεννα για ενα περιστατικό βίας εναντίον ανυπεράσπιστου αλλοδαπού μόνο που ξέχασε να μας πει για ποιο λόγο τον κυνήγησαν και τον έσφαξαν ;)όπως και το συμβάν στο πέραμα δεν ηταν τυχαίο οι συγκεκριμένοι Αιγύπτιοι είχαν φωτογραφηθεί στο κέντρο της αθηνας να ξυλοκοπούν με ξύλα .και αυτό όμως πέρασε στα ψιλά.δεν το διάβασα ούτε και πρόκειται.
Βίντεο που σοκάρει: Ομάδα αγνώστων μαχαιρώνει μετανάστη
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012, 16:03
Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό δημοσιεύτηκε στο Youtube το βράδυ της Κυριακής.
Το βίντεο τραβήχτηκε στον σταθμό του Μετρό «Αττική» και δείχνει μια ομάδα 10 ατόμων να επιτίθενται σε ένα μετανάστη στις σκάλες, την ώρα που ο φρουρός security απλά τους κοιτάζει και λίγο πριν συνομιλεί με έναν εξ’ αυτών.
Η κραυγή για «βοήθεια» του άτυχου ανθρώπου επισκιάζεται από το «σκάσε ρε» και τα επινίκια των υπερήφανων μαχαιροβγαλτών.
Στην πλειοψηφία τους τα άτομα αυτά είναι νεαρής-σχολικής ηλικίας. [size=14pt]Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι τα τρία παιδιά που παρακολουθούν από την κορυφή της σκάλας, το ένα εκ των οποίων φοράει t-shirt με την ελληνική σημαία και τον δικέφαλο αετό στην πλάτη, δεν είναι πάνω από 16 ετών.
[/size]
Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το θύμα είναι πακιστανικής καταγωγής.
Η ασφάλεια Αττικής έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.
εχετε ξεφύγει μάγκα....δράση αντίδραση φίλε
τα δύσκολα νοσήματα απαιτούν δύσκολες θεραπείες δυστυχώς
μακάρι να είχε προληφθεί το φαινόμενο της λάθρο εκ της σοσιαλαριστεροαναρχίας , πριν φτάσουμε εδώ...
εχετε ξεφύγει μάγκα....
το πράγμα παει για μεξικό.
θα βρίσκετε αποκεφαλισμένους μη αναγνωρίσιμους.
είμαι υπέρ του να φύγουν όλοι.
συντεταγμένα και πολιτισμένα.
αυτο δεν είναι λύση.
είναι πολεμος.
εάν θέλετε να πολεμήσετε να πάτε στο νατο στις αποστολές να βγάλετε τ απωθημένα σας.
Εγώ είμαι υπέρ να έρθουν και άλλοι και να μένουν στην Νομική, στο ΕΜΠ και σε όποιο άλλο ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι διαθέσιμο.είμαι υπέρ του να φύγουν όλοι.
συντεταγμένα και πολιτισμένα.
σου απάντησα.εσύ θέλω να μου σχολιάσεις αυτό.πριν 15 μερες στην οδό γραμμου στο μοσχάτο δυο πακιστανικής καταγωγής άτομα παρασύρουν και βιάζουν μια δεκατριάχρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής.ο πατέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και του είπαν να έρθει στι τμήμα να καταθέσουν μήνυση κατά άγνωστων δηλαδή αυτό που προβλέπετε.ελα ντε που ο πατέρας είχε τρελαθεί και καλεί τους χρυσαυγιτες..σε χρόνο ντε τε έχουν κατέβει στο μοσχάτο και κυνηγούν τους Πακιστανούς καταφέρνουν να πιάσουν τον ένα στη πειραιως στο ύψος του ταύρου και φυσικά τον μαχαίρωσαν.ηταν τότε που η ρενα δουρου μιλούσε στον αντεννα για ενα περιστατικό βίας εναντίον ανυπεράσπιστου αλλοδαπού μόνο που ξέχασε να μας πει για ποιο λόγο τον κυνήγησαν και τον έσφαξαν ;)όπως και το συμβάν στο πέραμα δεν ηταν τυχαίο οι συγκεκριμένοι Αιγύπτιοι είχαν φωτογραφηθεί στο κέντρο της αθηνας να ξυλοκοπούν με ξύλα .και αυτό όμως πέρασε στα ψιλά.
κάτι έχεις να κερδίσεις φαντάζομαι.Εγώ είμαι υπέρ να έρθουν και άλλοι και να μένουν στην Νομική, στο ΕΜΠ και σε όποιο άλλο ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι διαθέσιμο.
πού πάμε ως κοινωνία;
τι μοντέλο θέλουμε να φτιάξουμε;
συμμορίες λαθρων και χρυσών;
Oι χρυαυγητες εχουν φοιτησει στο FBI και βρηκαν τους ιδιους Πακιστανους που βιασαν χιλιομετρα μακρυα?εσύ θέλω να μου σχολιάσεις αυτό.πριν 15 μερες στην οδό γραμμου στο μοσχάτο δυο πακιστανικής καταγωγής άτομα παρασύρουν και βιάζουν μια δεκατριάχρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής.ο πατέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και του είπαν να έρθει στι τμήμα να καταθέσουν μήνυση κατά άγνωστων δηλαδή αυτό που προβλέπετε.ελα ντε που ο πατέρας είχε τρελαθεί και καλεί τους χρυσαυγιτες..σε χρόνο ντε τε έχουν κατέβει στο μοσχάτο και κυνηγούν τους Πακιστανούς καταφέρνουν να πιάσουν τον ένα στη πειραιως στο ύψος του ταύρου και φυσικά τον μαχαίρωσαν.ηταν τότε που η ρενα δουρου μιλούσε στον αντεννα για ενα περιστατικό βίας εναντίον ανυπεράσπιστου αλλοδαπού μόνο που ξέχασε να μας πει για ποιο λόγο τον κυνήγησαν και τον έσφαξαν ;)όπως και το συμβάν στο πέραμα δεν ηταν τυχαίο οι συγκεκριμένοι Αιγύπτιοι είχαν φωτογραφηθεί στο κέντρο της αθηνας να ξυλοκοπούν με ξύλα .και αυτό όμως πέρασε στα ψιλά.
Χρωστάω μαθήματα και είναι ότι πρέπει για δικαιολογία και αναβολή εξετάσεων.κάτι έχεις να κερδίσεις φαντάζομαι.![]()
σύμφωνοι.O πιτσιρικάς που το έκανε για έναν κ μοναδικό λόγο το έπραξε στο τέλος-τέλος. Να ανέβει στην ιεραρχία κερδίζωντας τον σεβασμό των υπολοίπων. Αν το δεις σαν ποδοσφαιρικό οπαδιλίκι είναι πλήρως κατανοητό νομίζω.
Χρωστάω μαθήματα και είναι ότι πρέπει για δικαιολογία και αναβολή εξετάσεων.
![]()
χωρίς πλάκα τώρα..έχεις παιδί; αλλα επειδή σε κόβω οτι δεν έχεις γιαυτό το παίζεις ψύχραιμος.πίστεψε αν είχες παιδί και στο βίαζαν ειμαι σίγουρος πως θα ήθελες τα βγάλεις ο ίδιος τα άντερα του πακιστανου στο πεζοδρόμιο να τα φάνε τα σκυλιά.δεν μιλαμε να κλέψει..μιλαμε να βιάσει ένα αθώο κοριτσάκισου απάντησα.
όσο και αν καταλαβαίνω την οργή του πατέρα όταν θ αρχισουν οι αποκεφαλισμοί απο συμμορίες θα κατεβει ο στρατός και πάλι λυση δε θα υπάρξει.
πολλα κόβεις φαλτσογωνιά. μείνε στη μπάλλα.χωρίς πλάκα τώρα..έχεις παιδί; αλλα επειδή σε κόβω οτι δεν έχεις γιαυτό το παίζεις ψύχραιμος.πίστεψε αν είχες παιδί και στο βίαζαν ειμαι σίγουρος πως θα ήθελες τα βγάλεις ο ίδιος τα άντερα του πακιστανου στο πεζοδρόμιο να τα φάνε τα σκυλιά.δεν μιλαμε να κλέψει..μιλαμε να βιάσει ένα αθώο κοριτσάκι