Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φετος μάλλον τα ιερά μπάνια του λαού θα πάρουν αναβολή.  :2funny:

Την ανακούφιση που πρόσφερε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα διαδέχθηκε νέο κύμα ανησυχίας, μετά την άνοδο της απόδοσης των 10ετών ισπανικών ομολόγων πάνω από το 7% κι ενώ η χώρα ανακοίνωσε αύξηση στα επισφαλή δάνεια στο υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλη του 1994. Νέο ιστορικό ρεκόρ κατέγραψαν και οι αποδόσεις των 5ετών ισπανικών ομολόγων. Η απόδοση του 10ετούς ιταλικού ομολόγου έφθασε το 6,08%.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Νεοελληνικό λεξικό 2012

Μαλάκας (ο, αρσ): Αυτός που ψηφίζει διαφορετικά από εμάς.

Επισκέπτης
κλιμακωτά....
εσένα είναι περίπου 6 χιλιάρικα εάν η τιμή ζώνης είναι μέχρι 2800ανα τμ...
μαζί με οικογενειακή κατάσταση και αυτοκίνητο 1800 είτε βγάζεις είτε δε βγάζεις θα πληρώσιες φόρο για περίπου 14 χιλιάρικα.
μπα κανα 500 θα πληρωσω στο τελος  :cheesy:
2000 λεει ο λογιστης αλλα και αυτος ειναι νεος  ;)

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ακου να δεις φιλαρακο. ΧΑ δεν θα ψηφιζα ουτε το 3500 μ.Χ. Και το μονο κομμα στον κοσμο να ηταν. Ο Πακιστανος που μενει στο υπογειο ειναι γαμω τα παιδια, πληρωενι το νοικι ειναι ευγενεστατος και πολυ ωραιος τυπος. Με ΧΑ ειναι νεκρος. Και δεν φταει αυτος αν οι Ελληνες ειναι γεννημενοι αχρηστοι.  ;)

Ακου να δεις φιλαράκο. Δε θα μπέρδευα τα πράγματα στο μυαλό μου και δε θα έκανα τέτοιες απλοποιήσεις και δε θα αγνοούσα πραγματικότητες οπως εσυ ουτε το 32000 ΠΧ. Καληνύχτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ακου να δεις φιλαρακο. ΧΑ δεν θα ψηφιζα ουτε το 3500 μ.Χ. Και το μονο κομμα στον κοσμο να ηταν. Ο Πακιστανος που μενει στο υπογειο ειναι γαμω τα παιδια, πληρωενι το νοικι ειναι ευγενεστατος και πολυ ωραιος τυπος. Με ΧΑ ειναι νεκρος. Και δεν φταει αυτος αν οι Ελληνες ειναι γεννημενοι αχρηστοι.  ;)

Ποσα σου δινει το μηνα για το σπιτι??? και τι ειναι γκαρσονιερα?
σε ποια περιοχη?  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Εσυ προτιμας γίδια οπως ειπες ε?

.....να με συγχωρεις αν εισαι γιδι κι οχι προβατο. Δεν ηθελα να θιξω την ταυτοτητα σου. :grin:
Τους χαρακτηρισμους εσυ τους ξεκινησες, οχι εγω.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Ακου να δεις φιλαράκο. Δε θα μπέρδευα τα πράγματα στο μυαλό μου και δε θα έκανα τέτοιες απλοποιήσεις και δε θα αγνοούσα πραγματικότητες οπως εσυ ουτε το 32000 ΠΧ. Καληνύχτα

Με ΧΑ σιγουρα καληνυχτα.  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Ποσα σου δινει το μηνα για το σπιτι??? και τι ειναι γκαρσονιερα?
σε ποια περιοχη?  :grin:

Οχι σε μενα ρε  :2funny:
Της πολυκατοικιας ειναι το διαμερισμα οποτε τα δινει γενικα σε ολους(20 διαμερισματα).
Και κοινοχρηστα πληρωνει. Οι Ελληνες δεν το κανουν. Αλλα οι Ελληνες ψηφισαν μνημονιο οποτε χεστηκαμε για το οτι θα μεινουν χωρις διαμερισμα σε λιγο. Στον δρομο καλα ειναι. Αρκει να υπαρχει μνημονιο.  :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
αυτο μου κανει λιγο ακυρο ... αμα θες εσυ να ζεις σε ανεχεια δικαιωμα σου, αλλα η λογικη παμε ολοι να πεινασουμε για να "μαθουμε" καποιο υποτηθεμενο μαθημα δε μου καθεται καλα
Οχι βεβαια! Δεν θελω να ζω στην ανεχεια και ουτε ζω τωρα διοτι ξερεις τι εκανα? ΠΡΟΒΛΕΨΑ! Προβλεψα τι θα γινοταν και δεν εμεινα τελειως ξεκρεμαστος. Οι περισσοτεροι ομως με τα διακοποδανεια, καταναλωτικα και με τον ξεφρενο τροπο ζωης μας οδηγησαν εδω. Πληρωνω και εγω οπως και εσυ τις μαλακιες αλλων. (Πολιτικων, δημοσιων υπαλληλων, συμβουλων, λαμογιων κτλ.) Δεν εφαγα λεφτα ποτε απο κανεναν. Γιατι τοτε να επωμιστω αυτο το κοστος? Γιαυτο λεω οτι για να αλλαξει η Ελλαδα πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια. Αλλιως προτεινε εσυ τι αλλο μπορει να γινει για να αλλαξει ΠΙΑ η κατασταση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γενικα εσυ μονο για να γραφεις κατεβατα εισαι.

ναι αλλα εκλασες προχτες και ζητησες συγγνωμη. καλα εκανες βεβαια καθοτι τον φουφουτο τον εχεις νταξει, τη λατρεια οχι  :boobies:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
μ' αρέσει που συζητάτε για το αν τα φορολογικά μέτρα είναι άδικα ή όχι. από τη στιγμή που έκαναν φτερά ένας σωρός λεφτά είτε από ανικανότητα είτε από ανοχή των κυβερνώντων, άδικα μέτρα θα έχουμε συνέχεια για να τα πάρουν από αυτούς που είναι πιο εύκολο. φυσικά δεν είναι μόνο τα τεκμήρια το πρόβλημα. όταν κατεβάζει το αφορολόγητο ετεροχρονισμένα δεν είναι άδικο; θέλετε να μας γαμήσετε ρε μαλάκες; ε, πείτε το μας τουλάχιστον από πριν να κάνουμε τα κουμάντα μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι αλλα εκλασες προχτες και ζητησες συγγνωμη. καλα εκανες βεβαια καθοτι τον φουφουτο τον εχεις νταξει, τη λατρεια οχι  :boobies:

εσενα σε εχω περισσοτερο.

πουθενα δεν ζητησα συγγνωμη. Συγγνωμη ζητησα
μονο εκει που χρειαστηκε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κε γο νομισα οτι ιεν αφτοσ που τον μπουμπουνιζι καθιμερινα?

ιμε πολι χαζοτατοσ τελικα
μην μασας παιχταρα μου....Αυτος που τον μπουμπουνιζει ειναι ο μαλακας μην κοιτας που μαλακα θεωρουμε αυτον που εχει διαφορετικη γνωμη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω εκεινον που μπαινει πισω απο την πλατη του αλλου
θα κυνηγησω ομως  :birdman:

αμα ριξεις αυτον εριξες και τον μπροστινο που τον προστατευει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom