kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δε μιλαμε για επαναστασι μιλαμε για οχλοκρατια....κε θα δισ τι εχι να γινι....Οχι ακομη, τωρα εχουμε το γιουρο με την Εθνικη.
Αναβαλλεται η επανασταση για την ωρα.
δε μιλαμε για επαναστασι μιλαμε για οχλοκρατια....κε θα δισ τι εχι να γινι....Οχι ακομη, τωρα εχουμε το γιουρο με την Εθνικη.
Αναβαλλεται η επανασταση για την ωρα.
μπα κανα 500 θα πληρωσω στο τελοςκλιμακωτά....
εσένα είναι περίπου 6 χιλιάρικα εάν η τιμή ζώνης είναι μέχρι 2800ανα τμ...
μαζί με οικογενειακή κατάσταση και αυτοκίνητο 1800 είτε βγάζεις είτε δε βγάζεις θα πληρώσιες φόρο για περίπου 14 χιλιάρικα.
Ακου να δεις φιλαρακο. ΧΑ δεν θα ψηφιζα ουτε το 3500 μ.Χ. Και το μονο κομμα στον κοσμο να ηταν. Ο Πακιστανος που μενει στο υπογειο ειναι γαμω τα παιδια, πληρωενι το νοικι ειναι ευγενεστατος και πολυ ωραιος τυπος. Με ΧΑ ειναι νεκρος. Και δεν φταει αυτος αν οι Ελληνες ειναι γεννημενοι αχρηστοι. ;)
Ακου να δεις φιλαρακο. ΧΑ δεν θα ψηφιζα ουτε το 3500 μ.Χ. Και το μονο κομμα στον κοσμο να ηταν. Ο Πακιστανος που μενει στο υπογειο ειναι γαμω τα παιδια, πληρωενι το νοικι ειναι ευγενεστατος και πολυ ωραιος τυπος. Με ΧΑ ειναι νεκρος. Και δεν φταει αυτος αν οι Ελληνες ειναι γεννημενοι αχρηστοι. ;)
Νεοελληνικό λεξικό 2012
Μαλάκας (ο, αρσ): Αυτός που ψηφίζει διαφορετικά από εμάς.
Εσυ προτιμας γίδια οπως ειπες ε?
κε γο νομισα οτι ιεν αφτοσ που τον μπουμπουνιζι καθιμερινα?Νεοελληνικό λεξικό 2012
Μαλάκας (ο, αρσ): Αυτός που ψηφίζει διαφορετικά από εμάς.
Ακου να δεις φιλαράκο. Δε θα μπέρδευα τα πράγματα στο μυαλό μου και δε θα έκανα τέτοιες απλοποιήσεις και δε θα αγνοούσα πραγματικότητες οπως εσυ ουτε το 32000 ΠΧ. Καληνύχτα
εσι ισε ο μεσι τισ κιπρου δεν εχισ προβλιμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για μένα είστε ολοι μαλακες γιατι δεν ψήφισα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για μένα είστε ολοι μαλακες γιατι δεν ψήφισα.![]()
Ποσα σου δινει το μηνα για το σπιτι??? και τι ειναι γκαρσονιερα?
σε ποια περιοχη?![]()
Οχι βεβαια! Δεν θελω να ζω στην ανεχεια και ουτε ζω τωρα διοτι ξερεις τι εκανα? ΠΡΟΒΛΕΨΑ! Προβλεψα τι θα γινοταν και δεν εμεινα τελειως ξεκρεμαστος. Οι περισσοτεροι ομως με τα διακοποδανεια, καταναλωτικα και με τον ξεφρενο τροπο ζωης μας οδηγησαν εδω. Πληρωνω και εγω οπως και εσυ τις μαλακιες αλλων. (Πολιτικων, δημοσιων υπαλληλων, συμβουλων, λαμογιων κτλ.) Δεν εφαγα λεφτα ποτε απο κανεναν. Γιατι τοτε να επωμιστω αυτο το κοστος? Γιαυτο λεω οτι για να αλλαξει η Ελλαδα πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια. Αλλιως προτεινε εσυ τι αλλο μπορει να γινει για να αλλαξει ΠΙΑ η κατασταση.αυτο μου κανει λιγο ακυρο ... αμα θες εσυ να ζεις σε ανεχεια δικαιωμα σου, αλλα η λογικη παμε ολοι να πεινασουμε για να "μαθουμε" καποιο υποτηθεμενο μαθημα δε μου καθεται καλα
Γενικα εσυ μονο για να γραφεις κατεβατα εισαι.
ναι αλλα εκλασες προχτες και ζητησες συγγνωμη. καλα εκανες βεβαια καθοτι τον φουφουτο τον εχεις νταξει, τη λατρεια οχι![]()
εσενα σε εχω περισσοτερο.
μην μασας παιχταρα μου....Αυτος που τον μπουμπουνιζει ειναι ο μαλακας μην κοιτας που μαλακα θεωρουμε αυτον που εχει διαφορετικη γνωμηκε γο νομισα οτι ιεν αφτοσ που τον μπουμπουνιζι καθιμερινα?
ιμε πολι χαζοτατοσ τελικα