Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απενημέρωση των εκλογών.

Το μνημονιακό μέτωπο νίκησε. Με πρόσχημα οτι θα σώσουν τη χώρα (κλασσικότερο ολων) θα σύρουν την Ελλάδα σε μια ήπια πτώχευση που ηδη εχει αρχίσει εδω και κανα χρόνο. Η θέληση των ξένων εχθρων (δανειστών, τράπεζες Ευωπαίων και Αμερικανών) θα συνεχίσει να εφαρμόζεται κι εμεις θα τραβαμε τις ππουτσότριχες μας.
Απο την Αλλη παρ ολη τη συσπείρωση των πασοκομμουνιων και αναρχοκομμουνίων στον τσυριζα δε τα καταφεραν. Παλι καλα διότι θα εκαναν τρέλες, θα γεμιζαν με αλλα 10 μύρια καφροασιατες την Ελλάδα, θα χάλαγε η φυλή για πάντα, θα τα διναν ολα στους ξένους δανειστες διοτι ειναι λιμάρια και λαμόγια του κερατα, ολο το σαπιο πασοκ εκει πήγε.
Η σταλινκή κουμούνα πηρε τα παπάρια της διοτι μάζεψε κόσμο ο σεξυ τρεντυ αλεξης, αλλα εχει λεφτα το κκε με τις επιχειρήσεις και τις απολύσεις του.
Ολοι λυσάξανε με τη ΧΑ που σταθερα στο 7%. Εθνικισμός μέσα στη βουλή και σκατα στους προδότες, ξύλο και αποτέλεσαμ καλό για τα εθνικά συμφέροντα.

+1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Tα σέβη μου κυριε λοχαγέ  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και πάλι λάθος.. δεν πας δικαστικά.. πας στον έφορο με την τεκμηρίωση του γιατί δεν πρέπει να πληρώσεις τεκμήριο (πχ ανεργία κλπ)..

ναι βρηκαμε αλλο ενα τροπο να ειμαστε στο ερμαιο του ξυσταρχιδη εφορα αντι να εχει ο πολιτης πλατη τον νομο. τραβα να τον παρακαλεσεις να δουμε με στις ποσες στροφες/λεπτο θα τα ξυσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο ηλιθιος θα φταίει αμα πείτε στον κόσμο ότι δεν κάνατε κυβέρνηση με 179 έδρες γιατί δε σας έφταναν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γνωριζεις τι εννοουμε οταν λεμε "ψηφο ανοχης"?
179 ΝΑΙ δεν ειναι ψηφος ανοχης.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 181390_487547727927643_841782574_n.jpg
    181390_487547727927643_841782574_n.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 13

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ενω ο Τσιπρας θατου χαρισει το στεγαστικο δανειο και θα τον απαλλαξει και απο την εφορια του ακινητου.
Τον Λακη μού θυμιζεις, ο οποιος θεωρει οτι η...επανασταση θα προελθει απο τους ελευθερους επαγγελματιες που τους βαζουν εκτακτη εισφορα υπερ ΟΑΕΔ.
Εσυ βλεπεις την επανασταση απο τους...ιδιοκτητες ακινητων.
Ο,τι εχει ο καθενας, την παρτη του. Καταλαβαμε.
αρες μάρες κουκουνάρες
εγώ λεω ότι όσο φορολογείτε την εύκολη λύση και όχι αυτον που πρέπει δικαια και ισοκατανεμημένα το 11% του πασοκ σε 6 μήνες θα είναι ονειρο θερινής νυχτός..

Υ.Γ.
στ αρχίδια μου τι θα έκανε ο τσιπρας.
εσένα ψήφισαν να κανεις κουμάντο κάντο.
όταν ψηφίσουν και τον ψευτο ζεν πρεμιέ θα το αναλάβω κι αυτό το λαμόγιο καταλλήλως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ναι βρηκαμε αλλο ενα τροπο να ειμαστε στο ερμαιο του ξυσταρχιδη εφορα αντι να εχει ο πολιτης πλατη τον νομο. τραβα να τον παρακαλεσεις να δουμε με στις ποσες στροφες/λεπτο θα τα ξυσει.
Αρα να μην αλλαξει τιποτα. Οκ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παπαρια.
ο έφορος αποφασίζει. δεν υπάρχει δικλείδα στο νομο ότι απαλλάσσεσαι απ το τεκμήριο.
γι αυτό λέγεται μαχητό.
κόψε τη μαλακία θα σε κοντύνω.  :grin:

αμα λαδωσουμε λιγο τη μηχανη του θα κανει καμια διευκολυνση ο εφορας λες ή θα ειναι βραχος?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Απενημέρωση των εκλογών.

Το μνημονιακό μέτωπο νίκησε. Με πρόσχημα οτι θα σώσουν τη χώρα (κλασσικότερο ολων) θα σύρουν την Ελλάδα σε μια ήπια πτώχευση που ηδη εχει αρχίσει εδω και κανα χρόνο. Η θέληση των ξένων εχθρων (δανειστών, τράπεζες Ευωπαίων και Αμερικανών) θα συνεχίσει να εφαρμόζεται κι εμεις θα τραβαμε τις ππουτσότριχες μας.
Απο την Αλλη παρ ολη τη συσπείρωση των πασοκομμουνιων και αναρχοκομμουνίων στον τσυριζα δε τα καταφεραν. Παλι καλα διότι θα εκαναν τρέλες, θα γεμιζαν με αλλα 10 μύρια καφροασιατες την Ελλάδα, θα χάλαγε η φυλή για πάντα, θα τα διναν ολα στους ξένους δανειστες διοτι ειναι λιμάρια και λαμόγια του κερατα, ολο το σαπιο πασοκ εκει πήγε.
Η σταλινκή κουμούνα πηρε τα παπάρια της διοτι μάζεψε κόσμο ο σεξυ τρεντυ αλεξης, αλλα εχει λεφτα το κκε με τις επιχειρήσεις και τις απολύσεις του.
Ολοι λυσάξανε με τη ΧΑ που σταθερα στο 7%. Εθνικισμός μέσα στη βουλή και σκατα στους προδότες, ξύλο και αποτέλεσαμ καλό για τα εθνικά συμφέροντα.

Κοιτωντας τον χαρτη της χωρας και τι ψηφισε το καθε μερος δηλωνω το εξης.
Μεχρι χτες αν εμπαιναν οι Τουρκοι οπουδηποτε στην χωρα, θα πηγαινα να πολεμησω. Μετα απο τα χτεσινα θα παω μονο για την Σαμο, την Ικαρια και τους Φουρνους. ΟΛΑ τα υπολοιπα νησια διπλα στην Τουρκια, πλεον και επισημως δηλωνω οτι δεν μου καιγεται καρφι για την τυχη τους. Ας μπουνε οι Τουρκοι. Να πολεμησετε μονοι σας. Εμενα ξεχαστε με. Το αυτο και για τον Εβρο, πλην Ξανθης. Να πολεμησετε μονοι σας. Πως το πε ο εφοπλιστης Ρεστης για Τσιπρα? Αν με βρεις φορολογησε με? Ε αν μπουν οι Τουρκοι στα Δωδεκανησα, αν με βρειτε αναγκαστε με σε επιστρατευση. Δεν θα με βρειτε ομως :birdman: Και ακομα κι αν με βρισκατε, δεν παω πουθενα. Στρατοδικειο 100 φορες. Ψοφηστε, χεστηκα  :birdman:
Να πολεμησετε μονοι σας και να ρθει να σας βοηθησει ο Σαμαρας και η Μερκελ. Δεδομενου επισης οτι απο οτι ειδα η ΝΔ και η ΧΑ πηρε μεγαλα ποσοστα στις ηλικες ανω των 60, μπορειτε να φωναξετε και τον παππου μου και την θεια μου που σας ψηφισαν. Ας πιασουν αυτοι οπλα, ας πανε να σκοτωθουν. Χεστηκα. Τελειως ομως. Ηδη εκοψα επαφες απο σημερα το πρωι. :birdman: Δεν γινεται η θεια μου να παιρνει συνταξη 1000 ευρω το μηνα και να καθεται να αποφασισει μνημονιο για το μελλον της κορης της(ανεργη) και το δικο μου. Δεν ψηφιζαμε εμεις τοσα χρονια, και ουτε τωρα ψηφισαμε μνημονιο. Θειουλα τωρα θα παρεις το 3ο το μακρυτερο και δεν προκειται να λυπηθω καθολου. Μα καθολου. Συνταξουλα στα 700 προς το παρον κι εχει ο Θεος. Πολλα παιρνεις. Στα 400 θα χαρω να σε δω. Να χεις χασει αλλα 10 χρονια απο την ζωη σου, απο το αγχος. Μεχρι να σβησεις κι εσυ για να γλυτωσει ο τοπος. Να σου παρουν και το σπιτι ευχομαι.  :birdman:

Δεν βαραω κανενα, δεν θα σκοτωσω κανενα. :)
Και ολοι οι υπολοιποι θα σεβαστουν οτι δεν γουσταρω πλεον κανενα παρε δωσε μαζι τους. Δημοκρατια εχουμε. Οποτε εντελως δημοκρατικα ευχομαι να γαμηθουμε ολοι.  :)
Οσο πιο γρηγορα μπουν οι Τουρκοι στην χωρα κι αφανισουν τον πιο αχρηστο λαο της υφηλιου τοσο καλυτερα για τον πλανητη. Ελληνες= σπαταλη οξυγονου για τον πλανητη. Λαος εντελως αχρηστος, που δεν παραγει τιποτα απολυτως(ουτε οικονομικα, ουτε πολιτιστικα), που ζει με την ψευδαισθηση ενος μεγαλειου το οποιο ειναι παρελθον εδω και 2500 χρονια. Και που οταν εφτασε Η στιγμη, αντι να παει να ψηφισει πηγε για φραπε. Ο τουρκικος καφες ειναι καλυτερος και πιο φτηνος. Ευχομαι να τον πιουμε συντομα  :birdman:
Με Ερντογαν αλλωστε το εδαφος θα αξιοποιηθει καταλληλα. Δεν ειναι ολοι οι πολιτικοι προδοτες και αχρηστοι. Υπαρχουν και καλοι.
Κανεις δεν χρειαζεται τους Ελληνες. Ποιος θελει να ασχολειται με αχρηστους ολη την ωρα?

Ευχομαι στην Κρητη(το μονο μερος που μπορει να ειναι περηφανο σαν λαος γι αυτα που προσφερει ακομα και σε καιρους σαν αυτους) ανεξαρτητοποιηση συντομα. Δεν ειναι μυστικο οτι αρκετοι Κρητικοι το θελουν. Πλεον νομιζω οτι εχουν και καθε δικαιωμα να το κανουν. Τους ζηλευω ειναι απο ενα μερος πραγματικα περηφανο. Και τους ευχομαι τα καλυτερα.
FREE CRETE. Η Μαλτα μια χαρα ειναι ανεξαρτητη. Αν μπορει η Μαλτα, η Κρητη θα κολωσει? Διαχωριστειτε απο τους αχρηστους Ελληνες.

Για τους δικους μου κατω στην Μανη, ευχομαι στις επομενες εκλογες(αν υπαρχει κρατος τοτε) να ψηφισετε μαζικα ΧΑ την επομενη φορα. Μονο.....14%? Τσ....τσ.....τσ.....πολυ δημοκρατικοι ειμαστε εκει κατω.  :2funny:  Ακου μονο 40% η ΝΔ. Αισχος. Μην αγχωνεστε στα νησια. Θα ρθουν να σας βοηθησουν και οι Μανιατες(standard)  :2funny:

..............να πω επισης οτι χεστηκα για οποιον με βρισει για αυτα που μολις εγραψα. Με αφηνει τελειως αδιαφορο.  :birdman:
Ειπαμε. Ο καθενας μονος του απο δω και περα. Για την παρταρα του και μονο. Αυτο θελατε, αυτο θα παρετε. Εθνικη...συνευθυνη να παρετε εσεις. Που πηγατε για φαραπε και μπανιο. Εγω ψηφισα γιδια. Ελληνες ειστε και φαινεστε. The end.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε παιχτη το χαρατσι τεκμηριο ειναι? φορος ειναι. ακομα και απο κληρονομια να τοχεις και νασαι ανεργος, θα πρεπει να πληρωσεις.

το χαράτσι είναι φόρος.. αν και έχω την εντύπωση ότι οι άνεργοι δεν το πληρώνουν για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία τους..

εγώ ξέρω κάτι πάντως.. έχω ένα δεύτερο αυτοκίνητο (το παλιό μου) 1400 κε το οποίο το κρατάω και το έχει ο γιός μου ότνα έρχεται στην Ελλάδα...

χωρίς να κάνω κανένα χιλιόμετρο τον χρόνο έχει 100 ευρώ τον μήνα έξοδα (ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, ένα σετ λάστιχα κάθε τρία χρόνια και ένα σέρβις κάθε τρία χρόνια)... το σύνολον 1200 ευρώπουλα χωρίς να κάνω ούτε ΕΝΑ χιλιόμετρο

αυτά..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ε για ονομα του θεου πια, ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ???
Τα τεκμηρια πληττουν τις κοινωνικα ασθενεις ομαδες??????
ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΖΕΙΤΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ?
ρε γαμώ την επαρχία που μένεις οταν κάποιος (πραγματικό παράδειγμα) κληρονομήσει το σπίτι του πατέρα του και είναι ανεργος 2 χρόνια γιατι τον απέλυσαν και του εβαλαν τεκμήριο διαβίωσης 30000 τι είναι ρε βλαμμένε;
πάταξη φοροδιαφυγής;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
ρε φιλαράκι στ αρχίδια μου τι έκανε ο ηλεκτορλόγος.
ο φουκαράς που πήρε στεγαστικό και πλέρωσε και φόρο και τη δόση του δανείου τώρα είναι και ο μαλάκας της υπόθεσης;
αυτό λέμε.

τεσπα.....

ειπαμε αρχίζει το πάρτυ.......

κάτσε να δεις οι μαλακες που ψηφισαν και δεν έχουν παρει ακόμα ε1 και ε9 εκκαθάριση τι νύχτα του βαρθολομαίου έχουν να ζήσουν........

σε νοιαζει για 2 λογους

α) ο "φουκαρας" με το στεγαστικο δε πληρωσε ολους τους φορους, πληρωσε αυτους που αναλογουν στην θεωρητικη αντικειμενικη αξια του ακινητου που αγορασε. Δε χρειαζεται να πας πολυ πισω, 2005 εγω σε αγορα ακινητου η αντικειμενικη αξια ηταν 1 και η πραγματικη 3. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στους φορους που πληρωσα

β) ο ηλεκτρολογος που δε πληρωνε φορους 20 χρονια ε .. αυτον πληρωνει τωρα ο φουκαρας που λες. Γλυτωσε τοτε ΦΠΑ γιατι δε πηρε αποδειξη, το πληρωνει τωρα

γ) το πραγματικο προβλημα στα ακινητα ειναι το (κλειστο επαγγελμα) των δικηγορων. Αμα ο πατερας μου πχ μου κανει γονικη παροχη ενα ακινητο θα πρεπει να πληρωσουμε 4-5% της αξιας του ακινητου σε 2 τυπους για να ξυσουν τ'αρχιδια τους για μιση ωρα. 5 χρονια ΕΤΑΚ ακατεβατα δηλαδη. Γιαυτα γκρινιαζε, γιατι το κρατος καθεται και συντηρει στρεβλωσεις για να προστατευσει τις στρατιες των χασοδικηδων που παραγουν τα Ελληνικα Πανεπιστημια καθε χρονο. Οταν σε αλλες χωρες την ιδια δουλεια την κανεις με 1000 Ευρω κι ενα δικηγορο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όταν ψηφίσουν και τον ψευτο ζεν πρεμιέ θα το αναλάβω κι αυτό το λαμόγιο καταλλήλως.
Σιγά τον Ζεν Πρεμιέ ρε μαλάκα.... :birdman:

Έτσι είναι οι Ζεν Πρεμιέ;;; :birdman:

ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!! :tickedoff:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ρε γαμώ την επαρχία που μένεις οταν κάποιος (πραγματικό παράδειγμα) κληρονομήσει το σπίτι του πατέρα του και είναι ανεργος 2 χρόνια γιατι τον απέλυσαν και του εβαλαν τεκμήριο διαβίωσης 30000 τι είναι ρε βλαμμένε;
πάταξη φοροδιαφυγής;   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σε αναγκαζουν να πουλισισ οτι κλιρονομισεσ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κανέλλη: Ο λαός έκανε ναζιστική επιλογή !!!

Για ναζιστική επιλογή του λαού έκανε λόγο η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
«Φαίνεται ότι κάποιοι καλλιέργησαν τη βία ως πιθανότητα εξόδου από την κρίση. Για το κόμμα μου το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Το κόμμα μου δεν αλλάζει τις θέσεις του με βάση το αποτέλεσμα», συνέχισε και πρόσθεσε:

«Ο δικομματισμός έγινε διπολισμός. Οι κίνδυνοι είναι πολύ περισσότεροι. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τη χώρα. Συνολικά έχουμε στροφή στη συντήρηση. Έρχονται πάρα πολύ δύσκολες μέρες και ώρες.

Σπανίως θα έρχομαι πλέον. Διότι η Χρυσή Αυγή θα έρχεται στα στούντιο και θα έρχεται με τους όρους της. Η πρωτοφανής παρέμβαση του ξένου παράγοντα στις εκλογές πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Το όλοι μαζί θα το αφήσω μόνο στον Καραγκούνη και στην εθνική ομάδα».

Η Λιάνα Κανέλλη έκανε και την εξής προειδοποίηση «Το ΚΚΕ ξέρει να στέκεται όρθιο. Σε τεχνικά διλήμματα που θα οδηγήσουν σε εμφυλιοπολεμικές τακτικές δεν θα συμμετέχουμε. Δεν θα συμβάλλουμε σε διλήμματα εμφυλιακού τύπου, δεν θα καθίσουμε σε κανένα τραπέζι να μιλήσουμε χωρίς το ιδεολογικό μας όπλο και το φυσικό παρά πόδα», συμπλήρωσε.

«Με γειά και με υπουργείο εύχομαι στη Χρυσή Αυγή, με τα λοστάρια. Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν έχουν κανένα άλλοθι. Είναι απελπισμένοι που στοχοποιούν εχθρούς. Τα άλλοθι σήμερα τελειώνουν εδώ. Αυτοί που ψηφίσαν Χρυσή Αυγή, είναι εκφασισμένοι ψηφοφόροι», κατέληξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom