Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ευτυχώς την ύστατη ώρα ο κοσμος ψηφισε με σωφροσύνη και αποφυγαμε τα χειροτερα.
Και φυσικα δικαιωθηκα στην προβλεψη του εκλογικου αποτελεσματος.
Για να δω τωρα πού ειναι ολοι αυτοι που εσπευδαν να καγχασουν μολις με εβλεπαν στις 7 μαιου εδω μεσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι ομως εισαι λαθος !!!!!!

Εισαι λαθος στην ερμηνεια του αποτελεσματος.....

Αν κοιταξεις τους πινακες στις διαφορες εφημεριδες, θα δεις οτι εγινε μια ανακυκλωση του δυναμικου της χρυσης αυγης.....
Αλλου μειωθηκε και αλλου ανεβηκε η δυναμη της .... αυτο σημαινει οτι, αν το διαχειριστουν καλα αυτο το αποτελεσμα και δεν κανουν τιποτα μαλακιες, σε τυχον επομενες εκλογες οποτε γινουν, ισως υπαρξει μια συσπειρωση δυναμεων της !!!!!!

Κοιτα μη μας ζαλιζεις με τις κωλοτουμπες σου
εγω δεν ειμαι καθολου λαθος. Ρωτα και τον χελιστα
που ειναι χρυσαυγιτης και συμφωνησε μαζι μου.

Αμα εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις δεν σου φταιω εγω
ή καλυτερα αμα δεν συγκεντρωνεσαι σε αυτα που διαβαζεις
οταν τα διαβαζεις... εδω δεν κανουμε αχαχουχιαδες εδω κρινουμε
καποια γεγονοτα και προβλεπουμε με οσο περισσοτερη λογικη και αντικειμενικοτητα
μπορουμε.

Ασε τα "ναι μεν.... αλλα...." δεν βγαζεις προβλεψη σωστη ετσι
τετοιες προβλεψεις κανουνε μεχρι και οι κοτες  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι ..... Κυριολεκτικα τελευταια στιγμη το εριξα καμμενο παλι !!!!!

Ομως την θελω την Χρυση Αυγη στην βουλη .....

Ισως τους ψηφισω στις επομενες εκλογες αν ωριμασουν λιγο ακομη.... σε πολλα απο τα οσα λενε με τον τροπο που τα λενε διαφωνω συμφωνωντας ομως σε πολλα αλλα.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προφανως δεν πηγες να ψηφισεις για αυτο
και τσιμπησες !!!!

Ευγε.
να ψηφισω ποιον τυπε.αυτους που τοσα χρονια βουλιαζαν το καραβι ολο και περισσοτερο;η αυτους
που εχουν για προτυπο τον χιτλερ και τους ναζι.ασε καλυτερα.ψηφιστε εσεις νουδου πασοκ τσιπρες και χρυσαγουλιτες
να σας σωσουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να δω τωρα πού ειναι ολοι αυτοι που εσπευδαν να καγχασουν μολις με εβλεπαν στις 7 μαιου εδω μεσα.

εσυ ησουν ηδη νεο δημοκρατης ρε συ
μας κοροιδευεις? τι προβλεψη εκανες? οτι θα βγει η ΝΔ?
Ειναι δυνατον να ησουν ΝΔ και να πιστευες οτι θα εβγαινε το ΠΑΣΟΚ?  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοιτα μη μας ζαλιζεις με τις κωλοτουμπες σου
εγω δεν ειμαι καθολου λαθος. Ρωτα και τον χελιστα
που ειναι χρυσαυγιτης και συμφωνησε μαζι μου.

Αμα εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις δεν σου φταιω εγω
ή καλυτερα αμα δεν συγκεντρωνεσαι σε αυτα που διαβαζεις
οταν τα διαβαζεις... εδω δεν κανουμε αχαχουχιαδες εδω κρινουμε
καποια γεγονοτα και προβλεπουμε με οσο περισσοτερη λογικη και αντικειμενικοτητα
μπορουμε.

Ασε τα "ναι μεν.... αλλα...." δεν βγαζεις προβλεψη σωστη ετσι
τετοιες προβλεψεις κανουνε μεχρι και οι κοτες  :P
Εχεις δικιο !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να ψηφισω ποιον τυπε.αυτους που τοσα χρονια βουλιαζαν το καραβι ολο και περισσοτερο;η αυτους
που εχουν για προτυπο τον χιτλερ και τους ναζι.ασε καλυτερα.ψηφιστε εσεις νουδου πασοκ τσιπρες και χρυσαγουλιτες
να σας σωσουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοιτα απο τη στιγμη που δεν πηγες καν να ψηφισεις
δεν συμμετεχεις καθολου στα κοινα... εισαι βολεμενος
και δεν σε νοιαζει μιας και η πηγη του εισοδηματος σου
ειναι απο αλλου. Τα ειπαμε και προχθες αυτα.

Αλλα μη βγαινεις μετα να κραζεις... ντροπη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αποφυγαμε τα χειροτερα.... :S :S τωρα θα ειμαστε καλυτερα δηλαδη. :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω παντως ακονιζω και καθαριζω τα καλα μαχαιροπηρουνα για το μεγαλο φαγοποτι που ερχεται !!!!!!

Θα φαμε με χρυσα κουταλια λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Πραγματικά ο κόσμος πιστεύεις ψήφισε συνετά ;
Τί έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς ; Αναδιαπραγματευση και μετα τις εκλογες μόκο
Άρα όποιο σχήμα και να προκύψει από τη στιγμή που το μνημονιακό μέτωπο υπερέχει οριακά 53 τα μνημονιακα κομματα 47 τα αντιμνημονιακα  και από τη στιγμή που θα κληθεί να εφαρμόσει άμεσα μέτρα εξόντωσης - υποταγής στους δανειστές θα καταρρεύσει. Η Μπακογιαννη δεν ειναι ηλιθια θα βαλει το Σαμαρα μπροστινο να καει μεχρι τα Χριστουγεννα και αφου θα εχει καει η Ελλαδα θα του παρει τη καρεκλα επι ερειπιων.
Ο Σαμαρας ελεγε προεκλογικα για καταργηση χαρατσιου ΔΕΗ και η απαντηση απο τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ αμεση , δεν υαπρχει περιθωριο αλλαγης.
Αρα ο Σαμαρας ξεγελασε το κοσμο και προβλεπω οτι θα το δει μπροστα του συντομα αφου μαζεψε καθε καρυδιας φασιστικο καρυδι εφερε και το πριονι τη ΜΠακογιαννη οποτε προβλεπω οτι τα αστικα κομματα εφοσον μετεχουν ή ανεχτουν μια κυβερνηση που εξαπατησε το λαο λεγοντας για κουρεμα δανειων και τελικα θα φορτωσει νεους φορους θα υπογραψουν τη καταδικη τους ο κοσμος ρητα καταδικασε τις μηνομονιακες πολιτικες γιατι το διλημμα του Σαμαρα ναι μεν κερδισε αλλα δεν κυριαρχησε και θα το δουμε συντομα αυτο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα απο τη στιγμη που δεν πηγες καν να ψηφισεις
δεν συμμετεχεις καθολου στα κοινα... εισαι βολεμενος
και δεν σε νοιαζει μιας και η πηγη του εισοδηματος σου
ειναι απο αλλου. Τα ειπαμε και προχθες αυτα.

Αλλα μη βγαινεις μετα να κραζεις... ντροπη
βολεμενος δεν ειμαι τυπε,δουλεψα,δεν καθομουν σε μια καφετερια στην ηλικια σου,ουτε μπροστα απο εναν υπολογιστη περιμενοντας να μου ερθει η σουπερ θεση,παλεψα για να την βρω και να ειμαι οπως ειμαι τωρα.και δεν προκειται να ψηφισω
αυτους που με κοροιδευουν μπροστα στην μουρη μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άρα όποιο σχήμα και να προκύψει από τη στιγμή που το μνημονιακό μέτωπο υπερέχει οριακά 53 τα μνημονιακα κομματα 47 τα αντιμνημονιακα  και από τη στιγμή που θα κληθεί να εφαρμόσει άμεσα μέτρα εξόντωσης - υποταγής στους δανειστές θα καταρρεύσει. Η Μπακογιαννη δεν ειναι ηλιθια θα βαλει το Σαμαρα μπροστινο να καει μεχρι τα Χριστουγεννα και αφου θα εχει καει η Ελλαδα θα του παρει τη καρεκλα επι ερειπιων.
Ο Σαμαρας ελεγε προεκλογικα για καταργηση χαρατσιου ΔΕΗ και η απαντηση απο τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ αμεση , δεν υαπρχει περιθωριο αλλαγης.
Αρα ο Σαμαρας ξεγελασε το κοσμο και προβλεπω οτι θα το δει μπροστα του συντομα αφου μαζεψε καθε καρυδιας φασιστικο καρυδι εφερε και το πριονι τη ΜΠακογιαννη οποτε προβλεπω οτι τα αστικα κομματα εφοσον μετεχουν ή ανεχτουν μια κυβερνηση που εξαπατησε το λαο λεγοντας για κουρεμα δανειων και τελικα θα φορτωσει νεους φορους θα υπογραψουν τη καταδικη τους ο κοσμος ρητα καταδικασε τις μηνομονιακες πολιτικες γιατι το διλημμα του Σαμαρα ναι μεν κερδισε αλλα δεν κυριαρχησε και θα το δουμε συντομα αυτο
μην ξυγιεσαι ετσι,εκανε δηλωσεις ο ανθρωπος,δεν εκανε μοκο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αποφυγαμε τα χειροτερα.... :S :S τωρα θα ειμαστε καλυτερα δηλαδη. :headbang:
Αν ηταν πρωτος χθες ο Συριζα, σημερα δεν θα καθοσουν ησυχος να γραφεις στον υπολογιστη σου.
Θα ειχες πιασει νουμερο σε καμια τραπεζα για να βγαλεις 100 ευρω οριο ημερας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βολεμενος δεν ειμαι τυπε,δουλεψα,δεν καθομουν σε μια καφετερια στην ηλικια σου,ουτε μπροστα απο εναν υπολογιστη περιμενοντας να μου ερθει η σουπερ θεση,παλεψα για να την βρω και να ειμαι οπως ειμαι τωρα.και δεν προκειται να ψηφισω
αυτους που με κοροιδευουν μπροστα στην μουρη μου.

Το αν παω ή οχι σε καφετεριες δεν μπορεις να το ξερεις.
Εγω απλα λεω πως στην παρουσα φαση δεν πηγες να ψηφισεις επειδη εισαι βολεμενος
δουλευεις για την παρτη σου. Οχι για εμας... για εμας δεν θα εκανες τιποτα.
Εδω ουτε καν να ψηφισεις δεν πηγες... και θα εκανες κατι για αλλους?

ασε ρε συ... το παιζετε οι περισσοτεροι και ηθικολογοι κιολας
και κοροιδευετε το κοσμο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ΣΑΜΑΡΑΣ=ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ και οποιος καταλαβε, καταλαβε........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εσυ ησουν ηδη νεο δημοκρατης ρε συ
μας κοροιδευεις? τι προβλεψη εκανες? οτι θα βγει η ΝΔ?
Ειναι δυνατον να ησουν ΝΔ και να πιστευες οτι θα εβγαινε το ΠΑΣΟΚ?  :2funny: :2funny:
Ειναι σοβαρη απαντηση αυτη?
Καλα, αστο, μην απαντησεις.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Αν ηταν πρωτος χθες ο Συριζα, σημερα δεν θα καθοσουν ησυχος να γραφεις στον υπολογιστη σου.

οκ τωρα με το σαμαρα θα μαστε ησυχοι..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο,λες και πρωτος να εβγαινε ο τσιπρας,θα αλλαζε κατι;θα ηταν κατι διαφορετικο απο οτι τωρα
που βγηκε ο σαμαρας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΣΑΜΑΡΑΣ=ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ και οποιος καταλαβε, καταλαβε........
Βγαλτε την αριστερά να σας κυβερνησει την αλλη φορα, να εχετε μισθους Ουγκαντας και ανθρωπινα δικαιωματα Βορειας Κορεας.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ψψψψψ πως τα λες ρε παιδι μου.ειδες αμα ειναι επιστημονας ο αλλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω που δεν ειμαι επιστημονας λεω και πιστευω οτι οποιος δεν πηγε να ψηφισει δεν εχει δικαιωμα να μιλαει η ακομα περισοτερο να κανει παραπονα γιατι δεν εκανε την προσπαθεια να αλλαξει τα γεγονοτα δινοντας εναν ψηφο ακομα και σε ενα απο τα κομματα που δεν μπηκαν στην βουλη, ειναι αξιος της μοιρας του σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο ακομα και αποσους ψυφισαν τα κοματα που μας εφεραν εδω γιατι δεν πηραν μερος και αφησαν την μοιρα τους στα χερια αλλον.
τι λες παρολο που δεν ειμαι επιστημονας τα λεω καλα?

να σας σωσουν  :2funny: :2funny: :2funny:

ισως του να ανοιγες ενα παραθυρο που λεγετε google να παταγες "υποψηφια κομματα"
να τα εβλεπες ολλα ακομα και το πιο τελευταιο και να ψηφιζες κατα δικιας σου κριση και οχι να αφησεις το μελλονστον παπου σου και την γιαγια σου η στου βαμενους?
λεω εγω τωρα?

αστο αγορι μου ο δικος σου πριν κλεισουν οι καλπες κωλοτουμπιασε με την δηλωση του "θα ειμαστε συνεπεις με τις υποχρεωσεις" ουτε λογος για επαναπραδιαγματευση....
τωρα θα τσουξουν κωλαρακια
και δεν θα μπορεις να πεις κουβεντα η να παραπονεθεις γιατι υποστηριζες αυτα που θα γινουν με νυχια και με δοντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom