Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αυτή ακόμα και όταν γαμιότανε θα πρέπει να έλεγε πως δεν ξυρίζεται για να μην πλουτίσει η πλουτοκρατία των βιομηχάνων ξυραφιών....

μιλάμε για στόκο εγκέφαλο και η πλάκα είναι πως όλοι εκεί μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.
άνευ ουσίας

Εχουν μια παλια κασετα και μεχρι σημερα δεν μπορεσε καποιος να τους φιαξει
μια καινουργια για την εποχη μας.
Οταν τους λες οτι ο μαρξ θα γελουσε με αυτα που ελεγε αν ζουσε σημερα αυτοι
νομιζουν οτι τους κοροιδευεις.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μιλάμε για στόκο εγκέφαλο και η πλάκα είναι πως όλοι εκεί μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.
άνευ ουσίας

Για ακου λίγο τον Μπογιόπουλο για λίγο.

Και θα καταλάβεις πολλά

Ακου καθαρο πολιτικό λόγο, ακομη λίγο και τον Χατζηνικολάου που τον παρακολουθεί άφωνος, θα τον κάνει να ψηφίσει ΚΚΕ

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειμαι βαθεια απογοητευμενος! απο το περιβαλλον των γεροντων μου θειοι θειες και λοιπα συσπειρωνονται για να ψηφισουν τη πασοκαρα :jerking:  μιλαμε για 5-6 γεροντια γιαγιες 75-90 χρονων το ενα με ελαφρυ αλτσχαιμερ  και ενα αλλο με 2 εγκεφαλικα,  εχουν πιασει τα τηλεφωνα και οργανονωνται γιατι ενα γειτονικο σοι με παπουδες συσπειρωνετε κ αυτο να ριξει νδ  και  καλα  θελουν να τους πανε κοντρα :headbang:    τους εξηγω οτι πασοκ-νδ ειναι το ιδιο! τιποτα! :headbang:  βοηθεια παιδια :helpplea: :helpplea: :helpplea:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Και θα καταλάβεις πολλά

Ακου καθαρο πολιτικό λόγο, ακομη λίγο και τον Χατζηνικολάου που τον παρακολουθεί άφωνος, θα τον κάνει να ψηφίσει ΚΚΕ

ο μονος που υπαρχει και τον συμπαθω αλλα μαθε
οτι ειναι σε δυσμενεια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ο μονος που υπαρχει και τον συμπαθω αλλα μαθε
οτι ειναι σε δυσμενεια.

Με τον Νίκο ειμαστε χρόνια παρέα, μαθε οτι δεν ειναι σε δυσμένεια και μην λες κάτι που δεν γνωρίζεις.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΜΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον ο Πρεταντέρης στοπαι :2funny: :2funny: :2funny:

υγ. Ψαχνωντας ψες το βράδυ σε κατι ξεχασμένα κουτία, βρικα φωτο από τα ενδοξα χρονια τις Ιταλίας

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και ευτυχως δεν ειναι σαν μερικους υποψηφιους οπως μια στο επικρατειας
η οποια θα επαιρνε τα καραβια των εφοπλιστων και τα λεφτα απο τις τραπεζες
για να αντιμετωπισει την κριση,καποιος δεν τις ειπε οτι αυτα τα καραβια στο πρωτο λιμανι θα τα
περναν πισω με συνοπτικες διαδικασιες.Και οτι το διεθνες δικαιο δεν ειναι πρωτοδικειο αθηνων
η δικαστηριο του Σταλιν.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον ο Πρεταντέρης στοπαι :2funny: :2funny: :2funny:

υγ. Ψαχνωντας ψες το βράδυ σε κατι ξεχασμένα κουτία, βρικα φωτο από τα ενδοξα χρονια τις Ιταλίας

Για να μην παρεξηγηθω δεν εχω σχεση με κανεναν πρετεντερη κλπ εχω τροπο να μαθαινω αρκετα
για τον Μπογιοπουλο τον οποιο επαναλαμβανω συμπαθω υπερβολικα και εχει συγχρονο λογο μου
το ειπαν καλοπαιδα του περισου και μαλιστα συνδεοντας το με την τυποεκδοτικη.
θεωρησε το ως μη γενομενο αν δεν ειναι ετσι.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΥΣΩ ΑΠΟ
ΜΝΗΜΗ.
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΗΣΟΥΝ????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΡΩΜΗ

θα τα πουμε καποια στιγμή από κοντά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Και θα καταλάβεις πολλά

σου έκανα τη χάρη και τον άκουσα
δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω ένα άνθρωπο που ψηφίζει ΚΚΕ να απαγκιστρωθεί από τα κωλλήματά του. Οπότε δεν ευελπιστώ πως θα το καταφέρω με εσένα. Πάλι θα θεωρείς πως αυτοί οι άνθρωποι έχουνε πολιτικό λόγο.
Αλλά εγώ παρόλαυτά θα στα γράψω:
1. Δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό από όσα είχα ακούσει άλλες φορές. Το ίδιο τροπάρι. Ο κακός καπιταλισμός, η πλουτοκρατια, οι κακοί επιχειρηματίες που κερδίσανε 16% στο χρηματιστήριο, τα 7 κακά της μοίρας μας. Η εισαγωγή που κάνει (για τον μισθωτό των 1600 ευρώ με το 16χρονο παιδί και τα 2 ευρώ το λίτρο τη βενζίνη) είναι σωστή μεν, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτά που λένε και όλοι οι λοιποί της αντιπολίτευσης. Δηλαδή τα πρακτικά προβλήματα της καθημεινότητας δεν είναι δύσκολο να τα διατυπώσεις και δεν τελειώνεις μέχρι αύριο.

2. Τυποεκδοτική; α, σε παρακαλώ...αυτό είναι άλλο...

3. Γιατί δεν θέλουνε να κυβερνήσουνε; Γιατί πώς θα κάνουνε απεργίες άμα κυβερνούνε; Δεν γίνεται. Ο σκοπός του κόμματος είναι να μάχεται, όχι να βρίσκει λύσεις.

4. Πού έχει εφαρμοστεί το σύστημα που λένε; Ένα σύστημα ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ από πουθενά; Χωρίς κανένα πλούσιο; Πού; Πότε; Παραδειγμα δεν υάρχει. Είναι λοιπόν ουτοπία (εγώ λέω και ανεφάρμοστο, αλλά ας πούμε εγώ είμαι κακός). Πότε θα πατήσουνε λοιπόν τα πόδια στην πραγματική ζωή και δεν θα αιθεροβατούν σε ιδεολογικές παπαριές; Δεν το ελπίζω πια.

5. Ας πούμε πως ο Μπογιόπουλος είναι ένα καλό παλικάρι που δεν μιλάει όπως οι άλλοι (δεν το είδα), δεν σκέφτεται όπως οι άλλοι (δεν το είδα), είναι αξιόλογος και αξίζει να τον ακούμε και γιατί όχι να τον ψηφίσουμε.
Απάντησέ μου εσύ. Ψηφίζοντας τον Μπογιόπουλο (που σημειωτέον, για να μπει στο συγκεκριμένο κόμμα σημαίνει πως συγχνωτίζεται με τους λοιπούς), δεν θα βάλεις την Παπαρήγα την καλή; Δεν θα βάλεις όλους τους άλλους με το ξύλινο μυαλό; Που δεν προσφέρουνε τίποτα παρά μόνο μια αντίδραση διαρκή στα πάντα;

Οκ, προφανώς είσαι συνδικαλισμένος ή κομματικοποιημένος και φυσικά δεν περιμένω πως θα παραδεχτείς τίποτα. Ή πως θα αλλάξεις στάση. Δικαίωμά σου άλλωστε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ειμαι κομμουνιστής (πέρασα στα νειάτα μου, αλλά δεν κόλησα)

Δεν ειμαι κομματικοποιημένος

Ειμαι συνδικαλιζόμενος και όχι επαγγελματίας συνδικα-ληστης σε κομματικες συντεχνιακες οργανόσεις.

Τεσπά

Πέσμου τι να ψηφίσω και θα το κάνω, αν με πείσεις

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεν ειμαι κομμουνιστής (πέρασα στα νειάτα μου, αλλά δεν κόλησα)

Δεν ειμαι κομματικοποιημένος

Ειμαι συνδικαλιζόμενος και όχι επαγγελματίας συνδικα-ληστης σε κομματικες συντεχνιακες οργανόσεις.

Τεσπά

Πέσμου τι να ψηφίσω και θα το κάνω, αν με πείσεις
Συνδεσμο Εθνικής Ενότητας..Είναι δικοί μου,τι άλλο καλύτερο θέλεις???? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος για να σε πείσει. Μόλις εχθές αποφάσισα τι να ψηφίσω και πάλι μπορώ να σου πω πως φοβάμαι μην τυχόν και η ψήφος μου πάει χαμένη (κάτω του 3%).

δεν προσηλυτίζω κανέναν στη δική μου θέση - ο καθένας πρεπει να βρει τη δική του ισορροπία.

Αν θες την άποψή μου, αυτή είναι πως οποιοδήποτε κόμμα έχει μπει μέχρι τώρα στη Βουλή είναι για πέταμα. Αυτά που ευαγγελίζονται (δίκες πρώην υπουργών, κατάργηση ασυλιών, ασυμβίβαστα και λοιπές ευχολογίες) θα τα είχανε κάνει αν θέλανε τόσα χρόνια. Δεν τα έκαναν γιατί απλά έχουνε φτιάξει ένα σύστημα που τους βολεύει. Μαλλώνουνε ον κάμερα και πάνε μετά για ούζα.

Εμένα με έχει κερδίσει ο Τζημερος (Δημιουργία ξανά) και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι το αν θα πιάσει το 3%. Και δυστυχώς δεν το βλέπω. Αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που δεν θεωρώ πως θα κάνει τίποτα από αυτά που θέλω να γίνουνε μόνο και μόνο για να μπει η ψήφος μου στη βουλή.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συνδεσμο Εθνικής Ενότητας..Είναι δικοί μου,τι άλλο καλύτερο θέλεις???? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτοί ειναι όλοι απόστρατοι αξιωματικοί της τάξης του 1981 της ΣΣΕ :2funny: :2funny:

Μόνο ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος πρόδωσε την τάξη του και πήγε με τον  Τζημερος (Δημιουργία ξανά) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα με έχει κερδίσει ο Τζημερος (Δημιουργία ξανά) και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι το αν θα πιάσει το 3%. Και δυστυχώς δεν το βλέπω. Αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που δεν θεωρώ πως θα κάνει τίποτα από αυτά που θέλω να γίνουνε μόνο και μόνο για να μπει η ψήφος μου στη βουλή.

Ευχομαι να μπήτε στην βουλή.
Εγώ δυστηχώς ειμαι εργαζόμενος - μισθοσυντήρητος και δεν ανοίκω στη μεσαία τάξη, δεν μπορω να σας ψηφίσω. άλλωστε ειμαι κατα της ΕΕ και δεν πιστευω στην αστικη δημοκρατία

ενω ο Τζημέρος πιστεύει

Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση με νόμισμα το ευρώ. Είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουμε την ελεύθερη οικονομία και την «αστική» δημοκρατία, ως τα μόνα εφαρμόσιμα συστήματα στον σύγχρονο κόσμο, παρά τα προβλήματά τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτοί ειναι όλοι απόστρατοι αξιωματικοί της τάξης του 1981 της ΣΣΕ :2funny: :2funny:

Μόνο ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος πρόδωσε την τάξη του και πήγε με τον  Τζημερος (Δημιουργία ξανά) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευχομαι να μπήτε στην βουλή.
Εγώ δυστηχώς ειμαι εργαζόμενος - μισθοσυντήρητος και δεν ανοίκω στη μεσαία τάξη, δεν μπορω να σας ψηφίσω
με έχασες...
τι πάει να πει πως είσαι εργαζόμενος μισθοσυντήρητος και δεν ανοίκεις στη μεσαία τάξη;
αυτό είναι η μεσαία τάξη.
και ποιος σου είπε πως αυτό το κόμμα μιλάει για κάποιους άλλους; τι είπες τώρα;;;;;;

όσο για το "μιθοσυντήρητος" το έχω ξαναπεί: μισθοσυντήρητος είναι και ο Λουκάς, μισθοσυντήρητος και αυτός που δουλεύει σε φαστφουντάδικο και αυτός που δουλεύει στα ναυπηγεία και αυτός που δουλεύει σε Δήμο.
όλοι μισθοσυντήρητοι είναι αυτοί. Και όλοι εργαζόμενοι.
Το πόσο ευσυνείδητα εργάζεται ο καθένας είτε στο ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα είναι άλλο θέμα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν ολοι οι μισθοσυντήρητοι- εργαζόμενοι ανοίκουν στην μεσαία τάξη

τοτε σ

ποιοί ανοίκουν

στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ;;;;;;;;;; οεοοοοοοοοοοο :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όσο για την ΕΕ, το αν είσαι υπέρ ή κατά είναι λάθος δίλημμα αυτή τη στιγμή.

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε πως το θέμα δεν είναι το τι κάνεις αλλά το πότε το κάνεις.
το αν σου αρέσει ή όχι δεν έχει σημασία. Μπορείς να βγεις αν γουστάρεις, αλλά να βγεις όταν θα έχει νόημα και κέρδος για εσένα, όχι όταν θα σε λιώσει η κίνησή σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν ολοι οι μισθοσυντήρητοι- εργαζόμενοι ανοίκουν στην μεσαία τάξη

τοτε σ

ποιοί ανοίκουν

στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ;;;;;;;;;; οεοοοοοοοοοοο :2funny: :2funny:
βάζεις ταμπέλες.
λάθος.

ποιος σου είπε πως η εργατική τάξη δεν ανοίκει στη μεσαία αλλά στην κατώτερη; Ο τύπος που δουλεύει στα ναυπηγεία με 90 ευρώ την ώρα είναι κατώτερη τάξη; Ο τραπεζικός των 750 ευρώ είναι μεσαία τάξη; Μη βάζετε ταμπέλες. Υπάρχουνε γιατροί που βγάζουνε με το ζόρι 800 ευρώ αυτή τη στιγμή το μήνα και υπάρχουνε γιατροί που κερδίζουνε 10-20 χιλιάρικα το μήνα.

ξεκολλάτε. Αυτό σου λέω πως δεν έχω καταφέρει ποτέ να αλλάξω γνώμη σε κάποιον που ψηφίζει ΚΚΕ. κολλημένο το μυαλό σε ταμπέλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom