Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ρε δεν πατε να γαμηθειτε με τις εκλογες σας

εγω ππηγα το πρωι..τ εριξα στην χ.α μου και μετα μπανακι με το κοκομο να παιζει διπλα μου

και το μωρο να μ βαζει λαδι στην μεγαλη μου πλατη
μπράβο μαλακισμένο! Αφού μας σκότισες τ' αρχίδια δύο χρόνια τώρα κάνοντας επανάσταση στο bourdela, πήγες και ψήφισες το χειρότερο από όλα και μετά σαν γνήσιος μαλακοέλληνας πήγες να λιάσεις την κωλάρα σου...
Ζώα γαμώ το θεό σας...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μονο που ορισμενοι δεν μιλησαμε για διορθωσεις ψηφων,τυπους που δεν ηξεραν τι εκαναν και τα ρεστα...

Τότε τι θίχτηκες και με παρέθεσες αφού δεν αναφερόμουν σε σένα.
Ξέρουν ποιοι είναι εκείνοι που υποστήριζαν ότι η Χ.Α θα μείνει εκτός βουλής λόγω χαστουκιών, αλλά ο σοφός λαός, ο υπέρτατος κριτής, γουστάρει να πέσουν πολλά ακόμη χαστούκια και νερά. Κάτι θα ξέρει.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μπράβο μαλακισμένο! Αφού μας σκότισες τ' αρχίδια δύο χρόνια τώρα κάνοντας επανάσταση στο bourdela, πήγες και ψήφισες το χειρότερο από όλα και μετά σαν γνήσιος μαλακοέλληνας πήγες να λιάσεις την κωλάρα σου...
Ζώα γαμώ το θεό σας...

ευστοχοτατο το σχολιο σας κυριε για τον εν λογω συνφορουμιτη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ζώα γαμώ το θεό σας...

Mιλας εσυ ζουδι που ψηφιζες ......[size=30pt]ΠΑΣΟΚ[/size] απο το 1974 και το διατυμπανιζες κιολλας;;;

τσαπρρρ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
65%  ανεξαρτητοι ελληνες

62%  χρυση αυγη

56% συριζα

για απαναδιαπραγματευση του μνημονιου  

:2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μολις προσγειωθηκα στο αεροδρομιο της ταυλανδης.Θα κατσω εδω 2 χρονια.εχω μονο 20 χιλιαρικα και θα προσπαθισω να βρω και δουλεια.Πραγματικα μια πατριδα μου με εδιωξε.....αλλα παραμενει μεσα στην καρδια μου.Καλο κουραγιο σε οσους μεινουν.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μολις προσγειωθηκα στο αεροδρομιο της ταυλανδης.Θα κατσω εδω 2 χρονια.εχω μονο 20 χιλιαρικα και θα προσπαθισω να βρω και δουλεια.Πραγματικα μια πατριδα μου με εδιωξε.....αλλα παραμενει μεσα στην καρδια μου.Καλο κουραγιο σε οσους μεινουν.....
καλη τυχη φιλε... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τότε τι θίχτηκες και με παρέθεσες αφού δεν αναφερόμουν σε σένα.
Ξέρουν ποιοι είναι εκείνοι που υποστήριζαν ότι η Χ.Α θα μείνει εκτός βουλής λόγω χαστουκιών, αλλά ο σοφός λαός, ο υπέρτατος κριτής, γουστάρει να πέσουν πολλά ακόμη χαστούκια και νερά. Κάτι θα ξέρει.
Ουτε θιχτηκα,ουτε τιποτε.Αυτοι που ψηφισαν ΧΑ ηξεραν τι εκαναν απο τις 6/5 ηδη,απλα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ πλεον για οσους δεν θελαν να το πιστεψουν οτι καπου μισο μυριο γουσταρει φασισμο καθαρα και ξαστερα.

Οσο για τον μπαρμπα με το περουκινι ειναι τυπικο δειγμα ψηφοφορου της ΧΑ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
είσαι υπερβολικός....ταυλάνδη θα μας κάνουν αν συνεχιστεί η ίδια αποτυχημένη πολιτική....δηλαδή τι καλό βλέπεις στην τωρινή ..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
konservokouti.jpg

Σύντροφε υ/π πλησιάζει η ώρα,ελπίζω να το χεις καλογυαλισμένο!!!!

Άντε ώρα να ξεπεράσεις τον παππού όπως κ γω!!!! :rockon:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

καλο κουραγιο ρεεε

θα ακολουθισουν κι αλλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom