Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
H Carrefour απλά πούλησε το ποσόστο της στην Carrefour-Mαρινόπουλος στον Μαρινόπουλο. Σίγουρα κάποια μαγαζιά ίσως κλείσουν, γιατί χρωστάνε άπειρα χρήματα σε πολλούς προμηθευτές και ίσως κάποια άλλα πουληθούν σε ανταγωνιστές, αλλά δεν κλείνει όλη η αλυσίδα.
η εταιρεία Carrefour ηταν γνωστό εδω και δυο χρόνια οτι ψαχνόταν να φύγει.έχω γνωστό που προμηθεύει αυτούς και το βεροπουλο και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι ο τύπος ειναι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.μιλαμε οτι του χρωστάνε κοντά στα 600χιλιαρικα και δεν μπορεί να φέρει εμπόρευμα απο το εξωτερικό αφού του ζητάνε όπως είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο να προπληρώσουν όλο το ποσό.ετοιμάσου να ακούσουμε για τρελές απολύσεις και μάλιστα χωρίς αποζημιώσεις

Επισκέπτης
Μήπως σας περισσεύει και κανένας δικαστής δικός σας, να δώσουμε λύση στις καθυστερήσεις της δικαιοσύνης ?
Παίζει κανένας γιατρός ή νοσηλευτής να μην περιμένουμε στα επείγοντα τόση ώρα?
Έχετε εύκαιρο κανέναν χρυσαυγίτη εφοριακό να τσιμπήσει τους φοροφυγάδες με πρωτοβουλία της χα?
Κανένας φουσκωτός να κάνει τη δουλειά της αστυνομίας? Καλά αυτό το κάνετε ηδη.

Και όλα αυτά (και πολλά άλλα φυσικά) χωρίς να είστε κυβέρνηση. Παράλληλα.

απηυθυνε το ερωτημα σου, στους γονεις του μωρου , που αν και ελληνες φορολογουμενοι πολιτες... δεν ετυχαν της ιδιας αντιμετωπισης που τυχαινει να εχουν τα σκουληκια απο το πακισταν και το αφγανισταν :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
η εταιρεία Carrefour ηταν γνωστό εδω και δυο χρόνια οτι ψαχνόταν να φύγει.έχω γνωστό που προμηθεύει αυτούς και το βεροπουλο και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι ο τύπος ειναι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.μιλαμε οτι του χρωστάνε κοντά στα 600χιλιαρικα και δεν μπορεί να φέρει εμπόρευμα απο το εξωτερικό αφού του ζητάνε όπως είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο να προπληρώσουν όλο το ποσό.ετοιμάσου να ακούσουμε για τρελές απολύσεις και μάλιστα χωρίς αποζημιώσεις

Πιθανόν να ακουλουθηθεί κάτι σαν το μοντέλο της Ατλάντικ, πώληση καταστημάτων σε ανταγωνιστές για να ξεχρεωθουν πιστωτές και να ξεφορτωθούν το προσωπικό, που θα εξακολουθήσει να εργάζεται υπο άλλη αλυσίδα. Αλλά φαντάζομαι ότι τπτ φιλέτα μόνο θα έχουν πέραση και αυτά δεν ξέρω αν τους συμφέρει να τα δώσουν. Έσκασε γερό κανόνι όπως και να έχει.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Πλακα κανω αδερφε. Αν και σοβαρα τωρα για το μονο που αξιζει να λυπηθεις ειναι για τους υπαλληλους της Carrefour που θα μεινουν και αυτοι ανεργοι. Αν αυτοι δεν ειχαν προβλημα, τελειως στ αρχιδια μου θα ημουν. Χεσμενα τα εχω και τα mall, και τα multiplex σινεμα, και τα υπερsupermarket. Ευττυχισμενος ημουν με το συνοικιακο σινεμαδακι μου, το παντοπωλειο και το μπακαλικο της γειτονιας. Κι ευτυχισμενος θα ειμαι και παλι κι ας πανε να γαμηθουν. Μονο για τουε προσεχως ανεργους στενοχωρια και κατανοηση. Για την Carrefour, την Shell κλπ στ @....@ μας  ;)
και παλι μαζι σου ειμαι. δεν κλεινει,πουλησαν το μεριδιο οι γαλλοι στην οικογενεια μαρινοπουλου. και εγω επελεγα τον κρητικο μπακαλη εδω στη γειτονια και ας ηταν πιο ακριβος,αλλα αυτο δε λεει τιποτα. το προβλημα μου ειναι, πως ειτε το θελουμε ειτε οχι,αυτες οι εταιρειες δεν αναπροσαρμοζουν την στρατηγικη τους ετσι στα καλα καθουμενα,ουτε κανουν χαβαλε. φοβαμαι για χαοτικες καταστασεις...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και για να επανέλθουμε στο θέμα

205279_4123495766703_926414650_n.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
και παλι μαζι σου ειμαι. δεν κλεινει,πουλησαν το μεριδιο οι γαλλοι στην οικογενεια μαρινοπουλου. και εγω επελεγα τον κρητικο μπακαλη εδω στη γειτονια και ας ηταν πιο ακριβος,αλλα αυτο δε λεει τιποτα. το προβλημα μου ειναι, πως ειτε το θελουμε ειτε οχι,αυτες οι εταιρειες δεν αναπροσαρμοζουν την στρατηγικη τους ετσι στα καλα καθουμενα,ουτε κανουν χαβαλε. φοβαμαι για χαοτικες καταστασεις...

Εγω παλι για πρωτη φορα ειμαι αρκετα αισιοδοξος. Οι ελληνες εχουμε αναγκη να θυμηθουμε καποια βασικα πραγματα που εχουμε ξεχασει. Οπως οτι ο μπακαλης ηταν μια χαρα κι ας μην ηταν 'χλιδατος'. Οτι κι ενα απλο κινητο ειναι μια χαρα κι ας μην ειναι ipod και δεν ξερω τι αλλο. Οτι καλο ειναι και το fiataκι για να κανεις την δουλεια σου. Δεν χρειαζεται SUV.
H απαγκιστρωση μας απο αυτα τα πραγματα(και αλλα πολλα) φυσικα δεν θα ειναι ευκολη. Θα ειναι επωδυνη. Η ανεργια φυσικα θα αυξηθει και για καποιο διατημα τα πραγματα θα ειναι ζορικα. Δεν ξερω για ποσο αλλα σιγουρα δεν με φοβιζουν οι απειλες των απεξω.
Θα ξανασταθουμε στα ποδια μας. Αρκει πραγματικα να μαθουμε απο τα λαθη μας και να μην τα επαναλαβουμε  ;)

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλα εδω την κοπανήσαν τα ALDI πρίν 2 χρόνια και δεν ανοιξε μυτη,ολοι λέγανε οτι δεν αντεξαν τον ανταγωνισμό απο τα ΛΙΝΤΛ και αλλα γραφικά.
Η αλήθεια ειναι οτι το δεκαετές πλάνο ανάπτυξης επεφτε πάνω στην χρεωκοπια της Ελλάδας και προτιμήσαν να χάσουν οτι ρίξαν μέχρι τότε,παρά να καταστραφούν σε μια ριμαγμένη χώρα.
Οσο για καφούρ και αλλα μπακάλικα,τόσα χρόνια κάνανε τρελλές κονόμες με τον Ελληνα και τώρα που αρχισε η ζημιά την κάνουν με ελαφρά.
Αντε πίσω τώρα στον μπακάλη της γειτονιά μπάς και δούμε θεού πρόσωπο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καλα εδω την κοπανήσαν τα ALDI πρίν 2 χρόνια

Ακόμη υπάρχουν απούλητα καταστήματα της Aldi πράγματι.
Η Carrefour ίσως την πάτησε με την εξαγορά των Dia πάντως.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Πρώτο κόμμα το Συριζα !

Χάρη στη Πορνοπαπιούλα !  :2funny:

Πόνταρα 100 ευρω στο Συριζα  σε ιντερνετικό στοίχημα

με συντελεστή 3.75 !

Την Δευτέρα θα έχω κερδίσει 375-100= 275 ευρώ !

Ζήτω η Πορνοπαπιούλα με τα  τσιμπουκόχειλά της !  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• duck face.jpg
    duck face.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 16

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτοί ολοι που παπαγαλίζουν υπέρ του μνημονίου,σε εναν χρόνο θα ειναι στο εξωτερικό.Χρόνο κερδίζουν για να τελειώσουν την δουλειά οι Γερμανοί.
Αλλοίμονο στα κορόιδα που θα πιστέψουν οτι προσπαθούν να τους σωσουν.
Με εναμιση εκατ.ανεργους που το φθινόπωρο θα ειναι 2 εκατ. ενα χωριό να αυτοκτονεί κάθε χρόνο και μισθωτοί των 10 χιλ τον χρόνο να βαπτίζονται εκατομυριούχοι και να φορολογούνται ανάλογα ,το οτι εξακολουθούν να βρίσκουν ακόμα κοροίδα και να πουλάνε παραμύθι,δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνουν τα ακριβοπληρωμένα ΜΜΕ τους.

Και για να μην εχετε αυταπάτες,ο Αντωνάκης δεν ειναι χαζός που διάλεξε αυτή την εποχη για εκλογές,μετά το φθινόπωρο ουτε 10% δεν θα επαιρνε,ενω τώρα,πρίν τα μέτρα τα νιώσει στο πετσί του ο Ελληνας,με το πασοκ τελειωμένο και την προπαγάνδα να δίνει ρεσιτάλ,μπορεί και να κλέψει την κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του...μετά δρόμο και νύχτα. 

Επισκέπτης
Πιθανόν να ακουλουθηθεί κάτι σαν το μοντέλο της Ατλάντικ, πώληση καταστημάτων σε ανταγωνιστές για να ξεχρεωθουν πιστωτές και να ξεφορτωθούν το προσωπικό, που θα εξακολουθήσει να εργάζεται υπο άλλη αλυσίδα. Αλλά φαντάζομαι ότι τπτ φιλέτα μόνο θα έχουν πέραση και αυτά δεν ξέρω αν τους συμφέρει να τα δώσουν. Έσκασε γερό κανόνι όπως και να έχει.
τύπε οι προμηθευτές τον ήπιαν .η ατλαντικ ηταν ελληνική αυτοί είναι μια πολυεθνική που ήρθαν απέτυχαν και έφυγαν.από που θα πάρουν τα λεφτά τους; από το Μαρινόπουλο που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά η από εκεί που θα τα πουλήσουν;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
από που θα πάρουν τα λεφτά τους; από το Μαρινόπουλο που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά η από εκεί που θα τα πουλήσουν;

Kάποια στιγμή στην Ατλάντικ είχε φτάσει η κατάσταση, κατάστημα και προμηθευτης, το προσωπικό το αναλάμβανε ο νεος ιδιοκτήτης ως μέρος της συμφωνίας με μείωση αντίστοιχα του ποσού της εξαγοράς. Όσοι προμηθευτές έχουν κινηθεί έγκαιρα ίσως προλάβουν να πάρουν κάτι. Οι υπόλοιποι κλάφτα χαράλαμπε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Συνημμένα

• duck face.jpg
    duck face.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
Kάποια στιγμή στην Ατλάντικ είχε φτάσει η κατάσταση, κατάστημα και προμηθευτης, το προσωπικό το αναλάμβανε ο νεος ιδιοκτήτης ως μέρος της συμφωνίας με μείωση αντίστοιχα του ποσού της εξαγοράς. Όσοι προμηθευτές έχουν κινηθεί έγκαιρα ίσως προλάβουν να πάρουν κάτι. Οι υπόλοιποι κλάφτα χαράλαμπε.
τώρα είναι αργά έφυγαν και την άφησαν στο μαρινοπουλο.από αυτόν θα πάρουν τα λεφτά; :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ένα Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό 1600 και ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2003, όπου στην απόφαση για τη «Συγκρότηση εκτελεστικής – οργανωτικής επιτροπής ΝΠΙΔ για προετοιμασία και υλοποίηση του Συνεδρίου “Αθλητισμός και Γυναίκα”» το όνομα της Ρένας Δούρου φιγουράρει σε περίοπτη θέση με αυτό της Αρετής Τσοχατζοπούλου, της Σοφίας Σακοράφα και της Μαρίνας Λαλιώτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom