GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
αυτό και μου αρέσει και δεν μου αρέσει...
Εεε ντάξει τώρα...1.35 τί κέρδος είναι,σιγά....Τι λες βρε ανοητε?
Σου ειπαμε τοτε να παιξεις το φαβορι, και το επαιξες αντιδραστικος.
Τωρα ΠΑΛΙ δεν θα παιξεις το φαβορι?
Κρίμα τα τρια λεπτα που χαραμισα απο τη ζωη μου για να το διαβασω.
Σωστα μωρε.Εεε ντάξει τώρα...1.35 τί κέρδος είναι,σιγά....
Παλιο καλο ΠΑΣΟΚ σαν να λεμε.
Ειναι εντυπωσιακο οτι καποιοι δινουν εστω και την ελαχιστη σημασια σε τετοιες σαχλαμαρες.Internet Poll = μουφα εξ ορισμου, ποσο μαλλον για εκλογες οπου δημογραφικα δεν υπαρχει καμια στατιστικη συσχετιση με το πραγματικο εκλογικο σωμα
το διαδίκτυο έχει καταληφθεί από τους φασίστες, εργολαβία με κλώνουν, σ' ολα τα φόρουμ, στο fb και παντού, είμαι σίγουρος ότι οι χρυσαυγίτες ψήφισαν από 5-10 φορές σ' αυτη τη ψηφοφορία...Κρίμα τα τρια λεπτα που χαραμισα απο τη ζωη μου για να το διαβασω.
1.5% το ΚΚΕ και 9,8% η Χρυση Αυγη.
Και δεν ντραπηκαν να το αναρτησουν.
Σε καποιες μπορει να ειναι και πρωτο.Η Χρυσή Αυγή παρεμπιπτόντως είναι τέταρτο κόμμα σε κάποιες δημοσκοπήσεις...
Σε καποιες μπορει να ειναι και πρωτο.
Διάφορα απο google?
με μία υποσημείωσηαυτο σου λεω ... αν με 4% κανει μπαχαλο σκεψου τι μπορει να κανει με τον αερα του 25% και τον Φωτοπουλο να κατεβαζει τους διακοπτες στην ΔΕΗ 2 φορες την εβδομαδα.
εγω παντως ειχα πεσει σε διαδηλωση ταξιτζιδων για το ανοιγμα περσυ και ειχε μεσα πανο/μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ
σε έναν από αυτούς που υποβάθμισαν την Ελλάδα για να πάρει έξτρα μπόνους;;Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκάλυψε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα αναθέσει σε διεθνή οίκο ελεγκτών τον έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. «Γνωρίζω ότι παρέλαβα ένα ΠΑΣΟΚ που έχει χρέος 130 εκατ. ευρώ και θα διορίσω την Τετάρτη διεθνή οίκο για να κάνει τον οικονομικό έλεγχο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
καλά, το έδεσες....ΕΝΑ στοίχημα θεωρώ ευκαιρία
ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ 27% στο 1.70
αποκλείεται να φτάσουν τόσο ψηλά οι υπερασπιστές του Κουφοντίνα
ελα χωνυ πάρε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=142295.0;attach=425778;image[/img[/URL]]
[/quote]
Σχεδόν το σύνολο των εταιρειών προμήθευσε την αγορά με πετρέλαιο θέρμανσης στην τιμή των 32,5 έως 33,5 λεπτών το λίτρο
[URL unfurl="true"]http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_17/10/2003_80778[/URL]
λοιπον ερμο 19 -10 -04 0.54 νδ
17-10-03 0.32 πασοκ
0.54-0.32 = 0.22
0.22*1000 λιτρα=220ε
δηλ το 2004 πληρωνες 220 ε τα 1000 λιτρα παραπανω
κουιζ ποιος ηταν το 2004;