Ε αποφασισε ομως, τι λες?
Θα βγει πρωτος ο Συριζα ή οχι?
μπερδεύτηκε!...τον τρόμαξε ο φόβος των νοικοκυραίων
μετά την Κυριακή ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα λέει "σας τα έλεγα εγώ,δικαιώθηκα...."....
Ε αποφασισε ομως, τι λες?
τι σε μια βδομάδα τι σε ένα μήνα τι σε τρεις ....Ε αποφασισε ομως, τι λες?
Οχι την μπαλα στην εξεδρα.τι σε μια βδομάδα τι σε ένα μήνα τι σε τρεις ....
κάνε τις αναγωγές σου.
Οχι την μπαλα στην εξεδρα.
Τωρα εχουμε εκλογες. Οχι σε 3 μηνες.
Eγω παρακολουθω ομως.μην τον εκθέτεις άλλο
πριν 3 βδομάδες είχε ασφαλείς πληροφορίες για μεγάλη πρωτιά Σύριζα
Και επαναλαμβανω...Οι μυστικες δημοσκοπησεις δινουν μπροστα 2-3 μοναδες την ΝΔ.
Εν πασει περιπτωσει, ιδού οι δικες μου προβλεψεις, οπως ειχα υποσχεθει να δωσω.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 28,5
ΣΥΡΙΖΑ 27,5
ΠΑΣΟΚ 11,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6,5
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,5
ΚΚΕ 5,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 2,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,5
ΛΑΟΣ 1,4
ΛΟΙΠΑ 4,1
εσύ το Μάϊο μας έστειλες στο κουβά...Και επαναλαμβανω...
Να σημειώσω επίσης ότι οι πληροφορίες μου (όχι ότι το επιδίωξα, σε συζήτηση βγήκε) είναι ότι οι γονείς της δούρου είναι φόλα δεξιοί, και ο πατέρας της μάλιστα πρώην τΗΣ ΕΛΑΣ. Ίσως από εκεί δικαιολογείται και ο διορισμός από τον γαλάζιο.
εσύ το Μάϊο μας έστειλες στο κουβά...
Άσχετο αλλά καλό. Δηλώσεις Τσίπρα: Δεν αναγνωρίζουμε τα 2 γκόλ των Τσέχων. Στις 18 Ιουνίου θα επαναδιαπραγματευτούμε το σκόρ.
Επίγονος του Ανδρέα
Το θεμα ειναι, οτι εγω τολμαω και ποσταρω προβλεψεις, ενω ολοι οσοι με ειρωνευονται, δεν βλεπω να ποσταρουν δικες τους.Έχει ένα θέμα με τις προβλέψεις ο Άλεξ.
Μήπως ξέρεις κιόλας αν τον παίρνει από κει που γέρνει ?
ρε χουφταλο τι προβλέψεις να κάνει ένας νορμαλ εγκέφαλος σε μια αμπνορμαλ χώρα με αμπνόρμαλ πολιτική κατάσταση;Eγω παρακολουθω ομως.
Ελεγε οτι μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 2 μοναδες μπροστα η ΝΔ και τωρα περασε ο Συριζα με 3-4 μοναδες.
Τωρα αρχισε κατι περιεργα οτι "ο Τσιπρας δεν θελει να κυβερνησει, θα βγει ουτως ή αλλως σε 3 μηνες" και κατι τετοια νοστιμα.
Περιμενω να ακουσω την εκτιμησή του.
Εγω εδωσα ευθαρσως τις προβλεψεις μου προχθες.
Καλημέρα persi,εγώ είμαι αμέτοχος σε αυτό δεν ανήκω κάπου αλλά 2 καρκινοπαθείς στην γειτονιά μου χωρίς φάρμακα,θα ψηφίσουν σύριζα,μπούμερανκ τους γυρνάει αυτό,χωρίς να πάει να πει κιόλας ότι ο σύριζα θα σώσει και την χώρα,μετα ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ,ΚΛΕΨΙΑΣ,ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ,γνωμη μου φίλε persi.ρε χουφταλο τι προβλέψεις να κάνει ένας νορμαλ εγκέφαλος σε μια αμπνορμαλ χώρα με αμπνόρμαλ πολιτική κατάσταση;
οι μόνες που είχα κάνει στις 6 είναι οτι θα πάρετε παρέα τον πούλο και μάλιστα μεγάλο πούλο όπως και επιβεβαιώθηκα.
οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την συγκεκριμένη μέρα την κατάσταση και όχι τι θα γίνει στις εκλογές.
το σποτέλεσμα αλλάζει μέρα με τη μέρα αυτό το παρατηρούν όλοι οι σοβαροί δημοσκόποι.
τώρα.
επι της ερώτησής σου.
2 για μένα είναι τα πιθανότερα σενάρια.
ή θα πάρει η νδ βραχεία κεφαλή γύρω στο 0.5-1.5% ή θα γαμήσει κώλους ο σύριζα με ποσοστά πάνω από 30% και διαφορά ανω των 4 μονάδων.
όλα εξαρτώνται με την αποφαση της τελευταίας στιγμής για πολύ κόσμο.
η πολιτική επιλογή πλέον στην ελλάδα είναι ρωσσικη ρουλέτα όποιον και να επιλέξεις παίζεις τη ζωή σου κορώνα γραμματα.
για λόγους που έχουν χιλιοειπωθεί.
κατά συνέπεια.
ο μέσος ψηφοφόρος έχει να αποφασίσει ανάμεσα στην δεδομένη βοιδόπουτσα που του εχουν στημμένα τα πασοκονεοδημοκρατολαμόγια προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν όπως έκαναν στο παρελθόν διαλύοντας τους υπόλοιπους
και στην τρέλλα που πουλάει ο τσιπρίνιος η οποία ή θα μας στείλει κοραλίτο, ή θα μας κάνει τη νέα κουβα της λατινικής αμερικής του 60 για την ευρώπη.
όλα είναι πιθανά. με περισσότερο πιθανή την επιλογή 1 και 2.