Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ε αποφασισε ομως, τι λες?
Θα βγει πρωτος ο Συριζα ή οχι?

μπερδεύτηκε!...τον τρόμαξε ο φόβος των νοικοκυραίων

μετά την Κυριακή ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα λέει "σας τα έλεγα εγώ,δικαιώθηκα...."....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σε ποια περιοχή πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο ποσοστό στην Αττική και δεύτερο μεγαλύτερο σε όλη την χωρα?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μην τον εκθέτεις άλλο

πριν 3 βδομάδες είχε ασφαλείς πληροφορίες για μεγάλη πρωτιά Σύριζα
Eγω παρακολουθω ομως.
Ελεγε οτι μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 2 μοναδες μπροστα η ΝΔ και τωρα περασε ο Συριζα με 3-4 μοναδες.
Τωρα αρχισε κατι περιεργα οτι "ο Τσιπρας δεν θελει να κυβερνησει, θα βγει ουτως ή αλλως σε 3 μηνες" και κατι τετοια νοστιμα.
Περιμενω να ακουσω την εκτιμησή του.
Εγω εδωσα ευθαρσως τις προβλεψεις μου προχθες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω παντως παραδεχομαι τον Asia_fun, o οποιος εδωσε ευθαρσως προβλεψεις με 32% πρωτο Συριζα.
Περιμενω κι αλλους να τολμησουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι μυστικες δημοσκοπησεις δινουν μπροστα 2-3 μοναδες την ΝΔ.

Εν πασει περιπτωσει, ιδού οι δικες μου προβλεψεις, οπως ειχα υποσχεθει να δωσω.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 28,5
ΣΥΡΙΖΑ         27,5
ΠΑΣΟΚ         11,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6,5
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,5
ΚΚΕ         5,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 2,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,5
ΛΑΟΣ 1,4
ΛΟΙΠΑ 4,1
Και επαναλαμβανω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Να σημειώσω επίσης ότι οι πληροφορίες μου (όχι ότι το επιδίωξα, σε συζήτηση βγήκε) είναι ότι οι γονείς της δούρου είναι φόλα δεξιοί, και ο πατέρας της μάλιστα πρώην τΗΣ ΕΛΑΣ. Ίσως από εκεί δικαιολογείται και ο διορισμός από τον γαλάζιο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άσχετο αλλά καλό. Δηλώσεις Τσίπρα: Δεν αναγνωρίζουμε τα 2 γκόλ των Τσέχων. Στις 18 Ιουνίου θα επαναδιαπραγματευτούμε το σκόρ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
μην ενημερώνεστε από blogs, δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη, ότι γράφουν ειδικά για κρυφες δημοσκοπήσεις είναι παπαριές 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Να σημειώσω επίσης ότι οι πληροφορίες μου (όχι ότι το επιδίωξα, σε συζήτηση βγήκε) είναι ότι οι γονείς της δούρου είναι φόλα δεξιοί, και ο πατέρας της μάλιστα πρώην τΗΣ ΕΛΑΣ. Ίσως από εκεί δικαιολογείται και ο διορισμός από τον γαλάζιο.

Μήπως ξέρεις κιόλας αν τον παίρνει από κει που γέρνει ?

Επισκέπτης
Άσχετο αλλά καλό. Δηλώσεις Τσίπρα: Δεν αναγνωρίζουμε τα 2 γκόλ των Τσέχων. Στις 18 Ιουνίου θα επαναδιαπραγματευτούμε το σκόρ.

Κάτι εκατομμύρια που είχα φάει σε cg
μπορώ λες να τα επαναδιαπραγματευτώ
και να ρίξω 1000 γαμήσια ακόμη ;;;;
Κάτι μουνάρες του 2000 που τις πλήρωνα 35.000δρχ το 1ο
θα λένε ακόμη ....

Επισκέπτης
Επίγονος του Ανδρέα

Όταν λένε ότι ο Τσίπρας είναι σαν τον Ανδρέα ....

ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1974-1989 ....

του οποίου είχε προηγηθεί ο Ανδρέας της περιόδου 1961-1967 ....

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ....

και να διαμορφώνει αντίστοιχες συνθήκες !!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έχει ένα θέμα με τις προβλέψεις ο Άλεξ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το θεμα ειναι, οτι εγω τολμαω και ποσταρω προβλεψεις, ενω ολοι οσοι με ειρωνευονται, δεν βλεπω να ποσταρουν δικες τους.

Δηλωνω λοιπον, οτι ο επομενος που θα ειρωνευτει για τις προβλεψεις μου, ειναι κότα λειρατη αν δεν ανεβασει και τις δικες του για να συγκρινουμε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μήπως ξέρεις κιόλας αν τον παίρνει από κει που γέρνει ?

Όχι, τόσο προχωρημένες γνώσεις δεν έχω για το μιλφέτο.
Αν ενδιαφέρεσαι θα ρωτήσω συγγενή της πάντως, για να μάθω αν τον παίρνει ζυγοσταθμισμένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eγω παρακολουθω ομως.
Ελεγε οτι μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 2 μοναδες μπροστα η ΝΔ και τωρα περασε ο Συριζα με 3-4 μοναδες.
Τωρα αρχισε κατι περιεργα οτι "ο Τσιπρας δεν θελει να κυβερνησει, θα βγει ουτως ή αλλως σε 3 μηνες" και κατι τετοια νοστιμα.
Περιμενω να ακουσω την εκτιμησή του.
Εγω εδωσα ευθαρσως τις προβλεψεις μου προχθες.
ρε χουφταλο τι προβλέψεις να κάνει ένας νορμαλ εγκέφαλος σε μια αμπνορμαλ χώρα με αμπνόρμαλ πολιτική κατάσταση;
οι μόνες που είχα κάνει στις 6 είναι οτι θα πάρετε παρέα τον πούλο και μάλιστα μεγάλο πούλο όπως και επιβεβαιώθηκα.
οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την συγκεκριμένη μέρα την κατάσταση και όχι τι θα γίνει στις εκλογές.
το σποτέλεσμα αλλάζει μέρα με τη μέρα αυτό το παρατηρούν όλοι οι σοβαροί δημοσκόποι.
τώρα.
επι της ερώτησής σου.

2 για μένα είναι τα πιθανότερα σενάρια.
ή θα πάρει η νδ βραχεία κεφαλή γύρω στο 0.5-1.5% ή θα γαμήσει κώλους ο σύριζα με ποσοστά πάνω από 30% και διαφορά ανω των 4 μονάδων.
όλα εξαρτώνται με την αποφαση της τελευταίας στιγμής για πολύ κόσμο.
η πολιτική επιλογή πλέον στην ελλάδα είναι ρωσσικη ρουλέτα όποιον και να επιλέξεις παίζεις τη ζωή σου κορώνα γραμματα.
για λόγους που έχουν χιλιοειπωθεί.
κατά συνέπεια.
ο μέσος ψηφοφόρος έχει να αποφασίσει ανάμεσα στην δεδομένη βοιδόπουτσα που του εχουν στημμένα τα πασοκονεοδημοκρατολαμόγια προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν όπως έκαναν στο παρελθόν διαλύοντας τους υπόλοιπους
και στην τρέλλα που πουλάει ο τσιπρίνιος η οποία ή θα μας στείλει κοραλίτο, ή θα μας κάνει τη νέα κουβα της λατινικής αμερικής του 60 για την ευρώπη.

όλα είναι πιθανά. με περισσότερο πιθανή την επιλογή 1 και 2.  

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
ρε χουφταλο τι προβλέψεις να κάνει ένας νορμαλ εγκέφαλος σε μια αμπνορμαλ χώρα με αμπνόρμαλ πολιτική κατάσταση;
οι μόνες που είχα κάνει στις 6 είναι οτι θα πάρετε παρέα τον πούλο και μάλιστα μεγάλο πούλο όπως και επιβεβαιώθηκα.
οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την συγκεκριμένη μέρα την κατάσταση και όχι τι θα γίνει στις εκλογές.
το σποτέλεσμα αλλάζει μέρα με τη μέρα αυτό το παρατηρούν όλοι οι σοβαροί δημοσκόποι.
τώρα.
επι της ερώτησής σου.

2 για μένα είναι τα πιθανότερα σενάρια.
ή θα πάρει η νδ βραχεία κεφαλή γύρω στο 0.5-1.5% ή θα γαμήσει κώλους ο σύριζα με ποσοστά πάνω από 30% και διαφορά ανω των 4 μονάδων.
όλα εξαρτώνται με την αποφαση της τελευταίας στιγμής για πολύ κόσμο.
η πολιτική επιλογή πλέον στην ελλάδα είναι ρωσσικη ρουλέτα όποιον και να επιλέξεις παίζεις τη ζωή σου κορώνα γραμματα.
για λόγους που έχουν χιλιοειπωθεί.
κατά συνέπεια.
ο μέσος ψηφοφόρος έχει να αποφασίσει ανάμεσα στην δεδομένη βοιδόπουτσα που του εχουν στημμένα τα πασοκονεοδημοκρατολαμόγια προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν όπως έκαναν στο παρελθόν διαλύοντας τους υπόλοιπους
και στην τρέλλα που πουλάει ο τσιπρίνιος η οποία ή θα μας στείλει κοραλίτο, ή θα μας κάνει τη νέα κουβα της λατινικής αμερικής του 60 για την ευρώπη.

όλα είναι πιθανά. με περισσότερο πιθανή την επιλογή 1 και 2. 
Καλημέρα persi,εγώ είμαι αμέτοχος σε αυτό δεν ανήκω κάπου αλλά 2 καρκινοπαθείς στην γειτονιά μου χωρίς φάρμακα,θα ψηφίσουν σύριζα,μπούμερανκ τους γυρνάει αυτό,χωρίς να πάει να πει κιόλας ότι ο σύριζα θα σώσει και την χώρα,μετα ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ,ΚΛΕΨΙΑΣ,ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ,γνωμη μου φίλε persi.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom