Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
έτσι πρέπει φίλε
σκέψου πόσο αίμα χύθηκε για να μην επικρατήσει εδώ ο κομμουνισμός
και να μην κυκλοφορούνε παντού Varburg...
θύμισέ μου μια θέση του Σαμαρά που να ΜΗΝ έχει κάνει κωλοτούμπαO τυφλος μπορει να ριξει τ αμαξι ακομα και απο γκρεμο
ο αλλος θα το τρακαρει μ αλλο αμαξι
ειπαμε διαλεγουμε το λιγοτερο κακο..μακαρι να ειχαμε καλυτερες επιλογες
εδω ψηνομαι ακομα και εγω να το ριξω νδ
συμφωνούμε λοιπόν.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ
Εφιαλτικές συνθήκες περιγράφει μελέτη της Εθνικής, εφόσον επιστρέψουμε στην δραχμή : το νόμισμα θα υποτιμηθεί 65% σε ονομαστικούς όρους, ο πληθωρισμός θα διαμορφωθεί πάνω από 30% και ο δείκτης της ανεργίας ανεβαίνει στο 34%.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ένα ευρώ θα έφθανε στις 561 δραχμές, αν και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια που και πως η αγορά θα διαμορφώσει την ισοτιμία.
Η δημοσίευση της μελέτης από την αρμόδια διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας είναι μια παρέμβαση με ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι η πρώτη εταιρεία της χώρας.
Όπως γράφει ο επικεφαλής οικονομολόγος κ. Παύλος Μυλωνάς το κατά κεφαλή εισόδημα του Έλληνα πολίτη θα μειωθεί κατά 55% σε ευρώ πλήττοντας περισσότερο τους οικονομικά ασθενέστερους.
Ο πληθωρισμός τους 30% θα έχει ισχυρή ανοδική τάση καθώς θα ανατροφοδοτείται από αυξήσεις τιμών εισαγόμενων αγαθών.
Η Εθνική τονίζει ότι το οικονομικό πρόγραμμα ι) εξασφαλίζει χρόνο για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων με μείωση του χρέους ιι) περιλαμβάνει άξονες μέτρων για διαρθρωτικές αλλαγές, χρηματοπιστωτικό σύστημα.
το αποτέλεσμα το ίδιοO τυφλος μπορει να ριξει τ αμαξι ακομα και απο γκρεμο
ο αλλος θα το τρακαρει μ αλλο αμαξι
ειπαμε διαλεγουμε το λιγοτερο κακο..μακαρι να ειχαμε καλυτερες επιλογες
εδω ψηνομαι ακομα και εγω να το ριξω νδ
το αποτέλεσμα το ίδιο
θρηνείς ένα αμάξι και ενδεχομένως νεκρούς
και με τους δύο το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
η ερώτηση είναι πώς θα βγεις από το αυτοκίνητο ζωντανός
και από αυτούς τους δύο δεν μιλάει για αυτό κανείς τους
χμ... αν δεν κάνω λάθος τον έριξε ο σωτήρας σου ο Σαμαράς, ο ΕΤ ο εξωγήινος![]()
μακαρι αυτη την δυσκολη στιγμη να ειχαμε τον κωστα καραμανλη ηγετη μας
ενας πατριωτης και οχι ανδρεικελο των αμερικανων
το 2008 τον δεκεμνρη φροντισαν ενα τσουρμο ''αγωνιστες΄΄ να τον ριξουν επειδη ειπε οχι στους αμερικανους και εκανε ανοιγμα στον πουτιν
ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ [size=30pt]ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ[/size]
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ
ΦΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ....ΠΛΟΥΣΙΩΝ
σε εσένα θα την πω;τύπε, έχεις κάποια άλλη εκδοχή?
![]()
μακαρι αυτη την δυσκολη στιγμη να ειχαμε τον κωστα καραμανλη ηγετη μας
σε εσένα θα την πω;
όταν μου πεις τι δουλειά κάνεις, θα σου πω
στις προηγούμενες εκλογές εγώ την έριξαστο Τζήμεροδε μου λές εμένα; είμαι ι/υ και υποψήφιος άνεργος.
στις προηγούμενες εκλογές εγώ την έριξαστο Τζήμερο
περιμένω να καταλαγιάσει λιγάκι ο κουρνιαχτός να δω πού το πάει μετά τη συνεργασία με το Μάνο, αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται η μόνη λογική και αληθής φωνή.
Εάν δεν είναι ούτε αυτός λύση, τότε ετοίμαζε βαλίτσες... και γρήγορα, όσο ακόμα δέχονται
Αλλά ειδικά ο πορνόπαπιος περιμένω να μου πει την εργασιακή του ιδιότητα.... είναι άλλωστε εργάτης - όχι αστεία
τυποι ο αντωνακης θελει να βαλει τις γυναικες να υπηρετουν στον στρατο?
καυλαααααααααααααααααα
να πηξουν οι ελλεεινιδες![]()
![]()
![]()
Λεει κατι τετοιο το προγραμμα του Σαμαρα???
ΝΔ δαγκωτο !!!!!
τυποι ο αντωνακης θελει να βαλει τις γυναικες να υπηρετουν στον στρατο?
καυλαααααααααααααααααα
να πηξουν οι ελλεεινιδες![]()
![]()
![]()