Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ναι αλλα λατρεια λες να μην επεμεβει η ΕΚΤ και αρχισει αγορες/ανταλλαγες Ισπανικων (και Ιταλικων) ομολογων για να τα ριξει?? :think:

ΥΓ. Σου αρεσε το "λατρεια"? απο τον Εκτορα μου κολλησε!  :grin:
Τι έγινε ?Αγαπήσατε με τον Περσόνα? :boobies: :boobies: :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αλλα λατρεια λες να μην επεμεβει η ΕΚΤ και αρχισει αγορες/ανταλλαγες Ισπανικων (και Ιταλικων) ομολογων για να τα ριξει?? :think:

ΥΓ. Σου αρεσε το "λατρεια"? απο τον Εκτορα μου κολλησε!  :grin:

εμενα δε μου αρεσει.
δικια μου λατρεια.
εγω θα τον λεω ΜΟΝΟ.

>:(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αναποφευκτη η αριστερη κυβερνηση.
Μαλιστα.
Τι εχεις παθει εσυ?
Μπας και επιασες καμια συριζαια γκομενα και το γυρισες?
Εγω αλλιως σε θυμαμαι.

Εβγαλε τα λεφτα του εξω!  :grin: :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε παιδιά,ο επικεφαλής μας ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ????

ο ιδεολογικός καθοδηγητής μας?????

σε τόσο κρίσιμες μέρες....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οποιος και να βγη παει η Αθηνα!!

Δεν ειναι σιγουρο οτι και αν βγει ο Αντωνακης θα παραμεινουμε στο ευρω για πολυ καιρο ακομα.
σιγουρο δεν ειναι γιατι το φτασανε ως εδω λογω της νοοοτροπιας που εξεθρεψε ενα κρατος χωρις παραγωγη με ενα τραπεζικο συστημα αφημενο στα συμφεροντα της εκαστοτε κυβερνησης και με μοιρασμα δανειων αφειδως στον οποιονδηποτε.ευτυχως αρχιζουν σε μικρο βαθμο αλλα με γεωμετρικη προοδο να το καταλαβαινουν οι ελληνες.ετσι ελπιζω γιατι η απαντηση σε αυτο θα δωθει στις 17 ιουνιου.απο εκει και περα αν και δεν ειναι σιγουρο τιποτα βλεπω αντωνη με ενα ελαφρως(αλλα αυτη την φορα χωρις ουτε ενα λεπτο καθυστερηση ως προς την εφαρμογη του) πιο χαλαρο μνημονιο σε οτι αφορα την χρονικη διαρκεια και αναπτυξη οχι ομως σε οτι αφορα τα υπολοιπα(μην χαρουν καποιοι που νομιζουν οτι θα χαλαρωσουν οι τροικανοι... :grin: :grin:) με αλλα λογια οπως το ειχες γραψει λιτοτητα α λα τροικα για 5-6-7-8-9-10 χρονια :grin: :grin: και με περισσοτερο χρονο αβατζο ως προς την επιτευξη στοχων αλλα και με δοσεις αναπτυξης(αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα...).εκτιμω την παραμονη στο ευρω αλλα με θυσιες και ισως νεο κουρεμα(τι ισως...πιο πιθανο αυτο ειναι...).φυγαμε αδερφια.φως στο τουνελ...γυρω στο 2020 εκτος αν αλλαξει τοσο η νοοτροπια εδω και γινουν οι δομικες αλλαγες στην οικονομια και την δομη του κρατους(λιγοτεροι δημοσιοι υπαλληλοι, γραφειοκρατια σσχετικα με εξαγωγες, επιχειρησεις, κ.α.)που χρειαζονται.οψομεθα ολα πιθανα ειναι.απλως θα γινουν ολα γρηγορα γιατι ετσι πρεπει.ολοι οι αλλοι οι μνημονιακοι πορτογαλλοι ιρλανδοι και οι ισπανοι και ιταλοι που κινδυνευουν αντιμετωπιζουν τις καταστασεις αυτες ενω εμεις δεν καναμε τιποτα κυριως λογω μιας ηληθιας συγκυβερνησης που ασχοληθηκε μονο με το κουρεμα.φυσικα ολα αυτα ηταν πταισματα μπροστα στη πρωθυπουργια του γιωργακη.
οπως και να χει η αθηνα θα κανει οτι της λεει η τροικα και εδω που τα λεμε αν υπαρξει αναπτυξη και περισσοτερος χρονος καλυτερα αυτοι παρα οι ελληνες πολιτικοι.θα δουμε ολα πιθανα ειναι.

και συμφωνοντας με τον lycent το πορισμα ειναι το εξης...THERE'S NO EASY WAY OUT.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο στρ8

πίσω από κανέναν βουλευτή τρέχει???
αν και δεν τον έχω κόψει για λαμόγιο... :2funny: :2funny:
Εχει μηνες να μπει ο Ισιος τύπε.
Και γιατι να μπαινει?
Για να μιλαει με επιχειρηματα και να τον καθυβριζουν επειδη δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν?
Πολυ καλα εκανε και δεν ξαναμιλησε.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σιγουρο δεν ειναι γιατι το φτασανε ως εδω λογω της νοοοτροπιας που εξεθρεψε ενα κρατος χωρις παραγωγη με ενα τραπεζικο συστημα αφημενο στα συμφεροντα της εκαστοτε κυβερνησης και με μοιρασμα δανειων αφειδως στον οποιονδηποτε.ευτυχως αρχιζουν σε μικρο βαθμο αλλα με γεωμετρικη προοδο να το καταλαβαινουν οι ελληνες.ετσι ελπιζω γιατι η απαντηση σε αυτο θα δωθει στις 17 ιουνιου.απο εκει και περα αν και δεν ειναι σιγουρο τιποτα βλεπω αντωνη με ενα ελαφρως(αλλα αυτη την φορα χωρις ουτε ενα λεπτο καθυστερηση ως προς την εφαρμογη του) πιο χαλαρο μνημονιο σε οτι αφορα την χρονικη διαρκεια και αναπτυξη οχι ομως σε οτι αφορα τα υπολοιπα(μην χαρουν καποιοι που νομιζουν οτι θα χαλαρωσουν οι τροικανοι... :grin: :grin:) με αλλα λογια οπως το ειχες γραψει λιτοτητα α λα τροικα για 5-6-7-8-9-10 χρονια :grin: :grin: και με περισσοτερο χρονο αβατζο ως προς την επιτευξη στοχων αλλα και με δοσεις αναπτυξης(αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα...).εκτιμω την παραμονη στο ευρω αλλα με θυσιες και ισως νεο κουρεμα(τι ισως...πιο πιθανο αυτο ειναι...).φυγαμε αδερφια.φως στο τουνελ...γυρω στο 2020 εκτος αν αλλαξει τοσο η νοοτροπια εδω και γινουν οι δομικες αλλαγες στην οικονομια και την δομη του κρατους(λιγοτεροι δημοσιοι υπαλληλοι, γραφειοκρατια σσχετικα με εξαγωγες, επιχειρησεις, κ.α.)που χρειαζονται.οψομεθα ολα πιθανα ειναι.απλως θα γινουν ολα γρηγορα γιατι ετσι πρεπει.ολοι οι αλλοι οι μνημονιακοι πορτογαλλοι ιρλανδοι και οι ισπανοι και ιταλοι που κινδυνευουν αντιμετωπιζουν τις καταστασεις αυτες ενω εμεις δεν καναμε τιποτα κυριως λογω μιας ηληθιας συγκυβερνησης που ασχοληθηκε μονο με το κουρεμα.φυσικα ολα αυτα ηταν πταισματα μπροστα στη πρωθυπουργια του γιωργακη.
οπως και να χει η αθηνα θα κανει οτι της λεει η τροικα και εδω που τα λεμε αν υπαρξει αναπτυξη και περισσοτερος χρονος καλυτερα αυτοι παρα οι ελληνες πολιτικοι.θα δουμε ολα πιθανα ειναι.

και συμφωνοντας με τον lycent το πορισμα ειναι το εξης...THERE'S NO EASY WAY OUT.

Ναι αλλα εγω ειμαι καπιταλιστης "κερδοσκοπος" οπως τον ορισε ο φιλος μου οικονομολογος σαβ2.  :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και γιατι να μπαινει?
Για να μιλαει με επιχειρηματα και να τον καθυβριζουν επειδη δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν?

κάθε μέρα μπαίνει

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ το μπουρδέλα.κομ!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναι αλλα εγω ειμαι καπιταλιστης "κερδοσκοπος" οπως τον ορισε ο φιλος μου οικονομολογος σαβ2.  :grin: :grin:
λες να περιμενει να διορισθει στο δημοσιο μαζι με τους αλλους 99.999 που εταξε ο συριζα? :grin: :grin:
πες και το αλλο το καλο του καμμενου...οτι πληρωνουμε τους τοκογλυφους ενω δανειζομαστε με 2% επιτοκιο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την ιδια στιγμη οι ιταλοι και οι ισπανοι δανειζονται με 6%.τι να πεις...τσιπροκαμμενοι...αντε να δουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εισαι επιχειρηματιας και επιδιωκεις το κερδος????????????
Εισαι επιχειρηματιας και δεν εισαι ετοιμος να μοιραστεις τυχον κερδη με τους εργαζομενους, αλλά να πληρωσεις μονος σου τις ζημιες αν πεσεις εξω?????????????????
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εισαι επιχειρηματιας και επιδιωκεις το κερδος????????????
Εισαι επιχειρηματιας και δεν εισαι ετοιμος να μοιραστεις τυχον κερδη με τους εργαζομενους, αλλά να πληρωσεις μονος σου τις ζημιες αν πεσεις εξω?????????????????
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Κατευθειαν Γουδι!  :grin: :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μπας και επιασες καμια συριζαια γκομενα και το γυρισες?
Εγω αλλιως σε θυμαμαι.

Μπα όχι. Πάντα προτιμούσα τις δαπίτισες, αν και ποτέ δεν γράφτηκα πουθενά.
Απλά πλέον ο δικομματισμός μου προκαλεί εμετό μόνο στην σκέψη.

Εβγαλε τα λεφτα του εξω!  :grin: :grin: :grin:

Χαχαχα... καλό. Τα πολλά τα έχω ακόμα μέσα. Και που να τα πάω;
Αν σκάσουμε εμείς, πουθενά δεν θα είσαι ασφαλής.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και γιατι να μπαινει?

Τώρα τον καμαράντ τον κόβω να ψήφιζε αίμα - τιμή.
Σίγουρα πάντως όχι πασοκονουδούδες.

Αλήθεια, που έχει χαθεί και ο Νάτσος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom