Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κωστακη μαλακοπίτουρα....
ο πατέρας μου πείναγε μετά την κατοχή είχε τρύπια παπούτσια υπήρχαν μέρες που δεν είχε φαί.

όταν το συζητάμε δεν θέλει κάν να το συζητήσει. Ο τύπος πήγε στο μέγκα  :2funny: :2funny: :2funny: και ενώ οι ξέπουλες γαμώπουστες είχαν πει να μην το συζητησουν τελικά του βγήκε αυθόρμητα και φορτίστηκε και μας είπε τι τράβηξε στην πολωνία ως φοιτητής.  :2funny: :2funny:

κόφτε την πρέζα μαλακες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κωστακη μαλακοπίτουρα....
ο πατέρας μου πείναγε μετά την κατοχή είχε τρύπια παπούτσια υπήρχαν μέρες που δεν είχε φαί.

όταν το συζητάμε δεν θέλει κάν να το συζητήσει. Ο τύπος πήγε στο μέγκα  :2funny: :2funny: :2funny: και ενώ οι ξέπουλες γαμώπουστες είχαν πει να μην το συζητησουν τελικά του βγήκε αυθόρμητα και φορτίστηκε και μας είπε τι τράβηξε στην πολωνία ως φοιτητής.  :2funny: :2funny:

κόφτε την πρέζα μαλακες.
επιμενω.σου χρειαζεται επειγοντως πιεξουλα τωρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
επιμενω.σου χρειαζεται επειγοντως πιεξουλα τωρα.
χου ρε πιτούρια....
μας ποστάρετε συγκλονιστικά βίντεο απο γραβατόπουστες του μέγκα που μεγάλωσαν στην πολωνία του γιαρουζέλσκι και ξέρουν απο πτώχευση.

ρε γαμιολια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
μια κοπέλα με καροτσακι με σταμάτησε στο δρομο να της δώσω εάν εχω λεφτά να πάρει γάλα στι φαρμακειο.
ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
μια κοπέλα με καροτσακι με σταμάτησε στο δρομο να της δώσω εάν εχω λεφτά να πάρει γάλα στι φαρμακειο.
ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.

Καθημερινά είναι αυτά...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χου ρε πιτούρια....
μας ποστάρετε συγκλονιστικά βίντεο απο γραβατόπουστες του μέγκα που μεγάλωσαν στην πολωνία του γιαρουζέλσκι και ξέρουν απο πτώχευση.

ρε γαμιολια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.
δεν αντιλεγω αλλα υπαρχουν χειροτερα και αυτο που με πειραξε ειναι ο χλευασμος σου στον γερακη γιατι φαινεται οτι οσα λεει ειναι αληθεια 100%.δεν υποκρινεται.τα λεει ακριβως οπως ηταν.υποψην δεν καλεσα εγω τον πιεξουλα.απλως σου εχει αδυναμια και σε ψαχνει παντου... :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν αντιλεγω αλλα υπαρχουν χειροτερα και αυτο που με πειραξε ειναι ο χλευασμος σου στον γερακη γιατι φαινεται οτι οσα λεει ειναι αληθεια 100%.δεν υποκρινεται.τα λεει ακριβως οπως ηταν.υποψην δεν καλεσα εγω τον πιεξουλα.απλως σου εχει αδυναμια και σε ψαχνει παντου... :grin: :grin:
χειρότερα είναι να υπάρχουν πούστηδες νεοδημοκράτες ή χοντρόπουστες πιεξες που τρώνε κανονικά και για να βολεύουν το χοντρό κώλο τους προτιμούν να πεθαίνουν οι μισοί έλληνες για να ζουν αυτοί.

τελος συζήτησης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
χειρότερα είναι να υπάρχουν πούστηδες νεοδημοκράτες ή χοντρόπουστες πιεξες που τρώνε κανονικά και για να βολεύουν το χοντρό κώλο τους προτιμούν να πεθαίνουν οι μισοί έλληνες για να ζουν αυτοί.

τελος συζήτησης.

αντε για υπνο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Xιούμορ, όχι μαλακίες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τύπε, μην πας κόντρα στον Χάρο γιατί ξέρεις ποιόν θα σου στείλει να σου ευχηθεί χρόνια πολλά.

:2funny:
Στο καπη που εχω διπλα μου, ακουω πιο επιτυχημενα αστεια.  :2funny:

Επισκέπτης
Πιεξουλα σε κραξανε,ριχτους ενα γαιδουρι,μια κατσικα,πες τους οτι ειναι πιτσιρικαδες που τους ταιζει η μανα τους,πες κατι τελος παντων,μην το αφησεις ετσι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πιεξουλα σε κραξανε,ριχτους ενα γαιδουρι,μια κατσικα,πες τους οτι ειναι πιτσιρικαδες που τους ταιζει η μανα τους,πες κατι τελος παντων,μην το αφησεις ετσι.

Ετοιμάζει την πιο ωραία κότα. Σουτ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσένα πάντως ξέρω τι θα σου ρίξω. :grin: