kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συγκλονιστικος...
επιμενω.σου χρειαζεται επειγοντως πιεξουλα τωρα.κωστακη μαλακοπίτουρα....
ο πατέρας μου πείναγε μετά την κατοχή είχε τρύπια παπούτσια υπήρχαν μέρες που δεν είχε φαί.
όταν το συζητάμε δεν θέλει κάν να το συζητήσει. Ο τύπος πήγε στο μέγκα![]()
![]()
και ενώ οι ξέπουλες γαμώπουστες είχαν πει να μην το συζητησουν τελικά του βγήκε αυθόρμητα και φορτίστηκε και μας είπε τι τράβηξε στην πολωνία ως φοιτητής.
![]()
κόφτε την πρέζα μαλακες.
χου ρε πιτούρια....επιμενω.σου χρειαζεται επειγοντως πιεξουλα τωρα.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
μια κοπέλα με καροτσακι με σταμάτησε στο δρομο να της δώσω εάν εχω λεφτά να πάρει γάλα στι φαρμακειο.
ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.
δεν αντιλεγω αλλα υπαρχουν χειροτερα και αυτο που με πειραξε ειναι ο χλευασμος σου στον γερακη γιατι φαινεται οτι οσα λεει ειναι αληθεια 100%.δεν υποκρινεται.τα λεει ακριβως οπως ηταν.υποψην δεν καλεσα εγω τον πιεξουλα.απλως σου εχει αδυναμια και σε ψαχνει παντου...χου ρε πιτούρια....
μας ποστάρετε συγκλονιστικά βίντεο απο γραβατόπουστες του μέγκα που μεγάλωσαν στην πολωνία του γιαρουζέλσκι και ξέρουν απο πτώχευση.
ρε γαμιολια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
μια κοπέλα με καροτσακι με σταμάτησε στο δρομο να της δώσω εάν εχω λεφτά να πάρει γάλα στι φαρμακειο.
ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.
χειρότερα είναι να υπάρχουν πούστηδες νεοδημοκράτες ή χοντρόπουστες πιεξες που τρώνε κανονικά και για να βολεύουν το χοντρό κώλο τους προτιμούν να πεθαίνουν οι μισοί έλληνες για να ζουν αυτοί.δεν αντιλεγω αλλα υπαρχουν χειροτερα και αυτο που με πειραξε ειναι ο χλευασμος σου στον γερακη γιατι φαινεται οτι οσα λεει ειναι αληθεια 100%.δεν υποκρινεται.τα λεει ακριβως οπως ηταν.υποψην δεν καλεσα εγω τον πιεξουλα.απλως σου εχει αδυναμια και σε ψαχνει παντου...![]()
![]()
χειρότερα είναι να υπάρχουν πούστηδες νεοδημοκράτες ή χοντρόπουστες πιεξες που τρώνε κανονικά και για να βολεύουν το χοντρό κώλο τους προτιμούν να πεθαίνουν οι μισοί έλληνες για να ζουν αυτοί.
τελος συζήτησης.
αντε γαμησουαντε για υπνο
Μαλακα μονο συγκλονιστικο,ανατριχιαστικο.συγκλονιστικος...
καλα εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου πλεον...Μαλακα μονο συγκλονιστικο,ανατριχιαστικο.
MEGA,Παιδεια,Ελευθερια.
Στο καπη που εχω διπλα μου, ακουω πιο επιτυχημενα αστεια.Τύπε, μην πας κόντρα στον Χάρο γιατί ξέρεις ποιόν θα σου στείλει να σου ευχηθεί χρόνια πολλά.
![]()
Πιεξουλα σε κραξανε,ριχτους ενα γαιδουρι,μια κατσικα,πες τους οτι ειναι πιτσιρικαδες που τους ταιζει η μανα τους,πες κατι τελος παντων,μην το αφησεις ετσι.
Μόνο κ πέσει το site σκρόφα...θα σου κάνει μήνυσει ο ΑντισθένηςΕσένα πάντως ξέρω τι θα σου ρίξω.
![]()
Παλι καλα που ηρθες εσυ και θα διαβασουμε και κανενα πετυχημενο αστειο.Μόνο κ πέσει το site σκρόφα...θα σου κάνει μήνυσει ο Αντισθένης![]()
Παλι καλα που ηρθες εσυ και θα διαβασουμε και κανενα πετυχημενο αστειο.![]()
Ποιός σου μίλησε εσένα μωρή ροζ κυλότα;![]()
Βρε κερατά πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο δόντι εδώ μέσα για να κοπρίζεις ασύστολα κάθε θρεντ χωρίς συνέπειες