Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ονειρο θα σου φαινεται αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και διαλυθει το συμπαν σε ενα μηνα.
θαθθθαθαθ αααθθαθθθαθθθα θα θα αθα θαθ αθθαθ αθθαθ θαθαθαθ θαααα
μεινετε οπως ημασταν ηταν παραδεισος και δεν το βλεπαμε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν διαφωνω, αλλά δεν μπορεις να αναμενεις πτωση τιμων οταν εχεις τους φορους στο θεο.

Φίλε για το οτιδήποτε έχει να κάνει με το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα υπεύθυνοι είναι μόνο αυτοί που σε κυβερνάνε ….τους είπε η Τρόικα να αλλάξουν το φορολογικό … αυτοί τι κάνανε …έλα μωρέ τώρα είπανε αντί να κάνουμε όλα αυτά δεν βάζουμε ένα χαράτσι να τελειώνουμε…. :cheesy: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ούτε εγώ.είμαι σίγουρος όμως τι θα 'πετύχουν' οι γνωστοί εθνοσωτήρες και δεν το θέλω.

Για αυτο άραξε να παιζεις πλευστεησον

με κλειστα παντζουρια τυπε και αν γινει

πόλεμος θα σου πετάξουν πέτρες να βγεις έξω  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ειναι γνωστό οτι ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον σκέφτεται.
Να ξέρεις ομως οτι κατα καιρούς και οταν το σκοινί τεντώνεται και σπέει,αυτοί που νιώθουν οτι δεν απειλούνται την πληρώνουν πρώτοι.
Δεν νομίζω οτι θέλει κανένας να αφήσει οτι εκανε μια ζωή και να καταλήξει παρίας σε κάποια αλλη χώρα.
Αν ομως κοιτάμε το μικροσυμφέρον μας και τον μικρόκοσμός μας,θα γίνει και αυτό και τότε θα δείς ποιό ειναι το κόστος του να το παίζεις "εξυπνος" σε εναν καταδικασμένο,απο αυτό που πρεσβευεις και υποστηρίζεις,στην πείνα.
Ο χορτάτος ειναι αυτος που εχει μια πιθανοτητα να σκεφτει τον νηστικο. Αν θελεις, επειδη δεν βαραει ταμπουρλο το στομαχι του, εχει και μια ενοχή γι αυτό.
Ενώ αντίθετα, ο νηστικός ειναι αυτός που δεν σκεφτεται τιποτα άλλο περαν απο τον εαυτό του.
Με αλλα λογια, θα φοβομουν περισσοτερο την κριση των νηστικών, από την κρίση των χορτάτων.
Αν με κατανοείς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα μπορουσε να ήταν και χειρότερο  ;)

παλεύεται. Ωραια ηταν παντως επειδη εκει μεσα

συναντάς κ πολλες μορφες τυπε  :grin:
εχει πολυ γελιο ο στρατος τυπε
αν δεν το παρεις στα σοβαρα περνας ζαχαρη :grin:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Σωστον. Οποιον στηριζει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ειναι κομματοσκυλο, ενω οποιος στηριζει ΣΥΡΙΖΑ, Χρυση Αυγη, Καμμενο κλπ ειναι απελευθερωτής της Κορυτσάς.

Μετά από όσα έχουν κάνει τα δύο αυτά κόμματα, ή ανόητος ή κομματόσκυλο πρέπει να είσαι για να τους στηρίξεις(κοινώς να τους επιβραβεύσεις εκεί που πρέπει να τιμωρηθούν)..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχει πολυ γελιο ο στρατος τυπε
αν δεν το παρεις στα σοβαρα περνας ζαχαρη :grin:

Σωστος. Ειναι καλα.  :grin:

τυπε μολις βγηκα με πιασε καταθλιψη
με αυτα που ακουω και βλεπω  :S

την καλυτερη εποχη μπηκα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τυπε ο αλεξακος παιζει να ειναι μεγιστος
κομματοσκυλαρας... αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι
μπορει να πετυχει ο συριζας αμα βγει  :S

ουτε εγω ξερω, τον φοβαμαι το εχω πει
αλλα ξερω τι δεν μπορει να πετυχει
και το τι μπορει νδ/πασοκ

ειπα παλι χτες την φραση εχω ψαξει ολα τα μικρα κομματα και ειδα αρκετα απο αυτα τα θεωριτικα ανυπαρκτα
με παρα πολυ αξιολογα ατομα και λογικα προγραματα
γιατι πρεπει να κοιταμε μονο τα γνωστα που θελουν να μας παρουσιασουν τα καναλια?

το καλο πατατρακ θα ηταν να εβλεπες 2 κομμα το ανυπρκτο στην βουλη  των καθηγητων η κανα 2 αλλα
με αρκετα ηχηρα ονοματα στον χωρο των επιστημονων και καθηγητων με σωστες αποψεις και λογικες προτασεις
και τα κοματοσκυλα  εξω απο την πορτα εδω αναιβηκε ενας συριζα μπηκε μια χρυση αυγη και χαλασε ο κοσμος ηρθε η δευτερα παρουσια
σκεψου τοτε

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ο χορτάτος ειναι αυτος που εχει μια πιθανοτητα να σκεφτει τον νηστικο. Αν θελεις, επειδη δεν βαραει ταμπουρλο το στομαχι του, εχει και μια ενοχή γι αυτό.
Ενώ αντίθετα, ο νηστικός ειναι αυτός που δεν σκεφτεται τιποτα άλλο περαν απο τον εαυτό του.
Με αλλα λογια, θα φοβομουν περισσοτερο την κριση των νηστικών, από την κρίση των χορτάτων.
Αν με κατανοείς.

Συνεχίζεις να ομφαλοσκοπείς.Να σου θυμίσω οτι και οι πεινασμένοι πρίν γίνουν πεινασμένοι ηταν χορτάτοι.Εκτός αν εχεις το αποκλειστικό προνόμια στην μάσα.
Αν με αντιλαμβάνεσαι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δηλαδη το 40% τουλαχιστον με βαση τις τωρινες δημοσκοπησεις.
το 55 των προηγούμενων έγινε 40 προ εκλογών.
εάν συνυπολογίσουμε το 32 των πραγματικών εκλογών θες να σου κάνω τις αναγωγές ή θα τις κάνεις μονάχος;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε μου απο σημερα και επισημα  πλεον ανήκω στην στρατονομια.
Δεν με σταματάνε καν οι μπάτσοι στον δρομο
για μενα φυλακες παιζουν μονο στην Κορινθο  :2funny: :2funny:

:S στρατονομος ο μπολντης βοηθεια μας. αντε τραβα καρδιτσα τωρα να στρωσει το πατουρι σου  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Συνεχίζεις να ομφαλοσκοπείς.Να σου θυμίσω οτι και οι πεινασμένοι πρίν γίνουν πεινασμένοι ηταν χορτάτοι.Εκτός αν εχεις το αποκλειστικό προνόμια στην μάσα.
Αν με αντιλαμβάνεσαι...
είναι ανίατη η περίπτωσή του.

είναι φαβορί να συμμετάσχει στην ορχήστρα του τιτανικού πρώτο ρόλο όταν βυθιζόταν το πλοίο και η μπάντα έπαιζε ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom