alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κι εγω αυτο πιστευω.κυριάκο.
Κι εγω αυτο πιστευω.κυριάκο.
όλοι οι αστυνομικοί ΝΔ ψήφιζαν και πήγαν εκεί.
Δεν εχω καμια κομματικη ιδιοτητα ωστε να θεωρηθω κομματοσκυλο.εισαι κομματοσκυλο και δεν μπορω να κανω κουβεντα μαζι σου.
ασε που λειπει και η γραμματεια μου και δεν μπορω να γραφω πολλα πολλα.
εξαλλου το λοιπον της απαντησης το ξερεις καλα.
Μαλιστα. Αρα ηταν προς οφελος της ΝΔ να μην παρει τη Ντορα, γιατι τωρα θα διωξει κοσμο προς Μπενυ, ενώ ούτως ή άλλως οι νεοφιλελευθεροι πανε Τζημερο. Σωστα?
Τα πραγματα ειναι απλα οπως τα βλεπω γυρω μου.
Οι δεξιοι ψηφιζουν ΝΔ για να μην βγει ο Τσιπρας.
Τοσο απλα.
Και στον Μιχαλολιάκο έπρεπε να γίνει πρόταση συνεργασίας.
Μαλιστα. Αρα ηταν προς οφελος της ΝΔ να μην παρει τη Ντορα, γιατι τωρα θα διωξει κοσμο προς Μπενυ, ενώ ούτως ή άλλως οι νεοφιλελευθεροι πανε Τζημερο. Σωστα?
Τοσο απλα.
ξερεις ποιος διορισε τον Κοσκ στην Κρητης ?Δεν εχω καμια κομματικη ιδιοτητα ωστε να θεωρηθω κομματοσκυλο.
Ρωτησα απλα "και τι εγινε που πουλησε τη γραμμη στον Κοσκωτα".
Αν χρειαζεσαι γραμματεα για να απαντησεις, οκ, το αφηνουμε.
Τοσο απλα.
Κουτσοί, στραβοί, όλοι στον άγιο Παντελεήμονα...
Ναι, σωστα. Τωρα θα γινει ενιαιο κομμα ο ΣΥΡΙΖΑ με τις εκατό συνιστωσες, θα μαζεψει ανταρσιες, οικολογους και δεν συμμαζευεται, αλλά δεν τρεχει τιποτα.Ξέρεις, έχουν συμβεί κάποια πράγματα από τότε.
Βενίρε κόντρα φάκτουμ πρόπριουμ κιετς.
Ξύπνησες τη γραμματεα?ξερεις ποιος διορισε τον Κοσκ στην Κρητης ?
δεν κοιμαται , γλυφειΞύπνησες τη γραμματεα?
Οντως κινουμαστε μαλλον σε αλλους κυκλους.Μάλλον κινούμαστε σε άλλους κύκλους.
Εγώ όσους δεξιούς βλέπω, ούτε το 1/10 δεν γυρίζει πίσω στο μαντρί, ακόμα και τώρα.
Ναι, σωστα. Τωρα θα γινει ενιαιο κομμα ο ΣΥΡΙΖΑ με τις εκατό συνιστωσες, θα μαζεψει ανταρσιες, οικολογους και δεν συμμαζευεται, αλλά δεν τρεχει τιποτα.
Το προβλημα ειναι να μαζεψει η δεξια τους δικους της.
Επειδη καποιοι ειναι φιλελευθεροι, νεοφιλελευθεροι, πρωτομνημονιακοι, δευτερομνημονιακοι, και τριχες κατσαρες.
Μωρε τι μας λετε. Ολοι πισω. Τερμα.
Ε καλα, το 2004 ψηφισαν ΠΑΣΟΚ και ο Μανος με τον Ανδριανοπουλο.Ο Τζήμερος είπε στην εκπομπή του κωστόπουλου ότι ψήφισε ΓΑΠ στις....εσωκομματικές εκλογές παρωδία το 2004!!!!!!!!!και χωρίς να είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ!
Μόνο για αυτό,έχει σβήσει από τον χάρτη!
Οντως κινουμαστε μαλλον σε αλλους κυκλους.
Και πού πανε οι δεξιοι του κυκλου σου?
Διαφορετικά Κόσσοβο.
Και χειρότερα.