Τελικά με τον Σαμαρά η Ντορίτα και πρώτη στο επικρατείας της ΝΔ.
Όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος, άλλον αργά άλλον πιο γρήγορα.
Και η υπόσχεση για απόσυρση από την πολιτική αν δεν έμπαινε η ΔΗΣΥ στη Βουλή;;;;;;;;;; Last year αυτά.
Και πάντα για το καλό της πατρίδας, έτσι;
Μωρή σουρλουλού, τρέχα πίσω στην πιάτσα σου γιατί τώρα σχόλασαν τα πάκια απ'τις οικοδομές και θ'αρχίσουν να κατεβαίνουν στη Συγγρού αναζητώντας την κωλοτρυπίδα σου.
Εσύ πας με την Καγιέν του μπαμπά ή σου'χει πάρει κάνα φιατάκι;
Ένα έχω να γράψω.
Την βραδιά των εκλογώνε, έτσι και το Τσιπροπουλο κάνει καμιά και βγεί πρώτο (οχι δύσκολο πλέον), θα ξεροχύνω μέχρι να βγάλουν αίμα τα αρχίδια μου. :S
ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕέρμο, εκτός απο το Ντορί, πόσους άλλους πήρε?
Σε ποιά ψηφοδέλτια και σε τι θέση???
Ετοιμάσου να δείς ποσοστά σε αυτές τις περιοχές κοντά στο.......2,99%
Ένα έχω να γράψω.
Την βραδιά των εκλογώνε, έτσι και το Τσιπροπουλο κάνει καμιά και βγεί πρώτο (οχι δύσκολο πλέον), θα ξεροχύνω μέχρι να βγάλουν αίμα τα αρχίδια μου. :S
ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕέρμο, εκτός απο το Ντορί, πόσους άλλους πήρε?
Σε ποιά ψηφοδέλτια και σε τι θέση???
Ετοιμάσου να δείς ποσοστά σε αυτές τις περιοχές κοντά στο.......2,99%
μιλαμε η κωλοτουμπα παει σύννεφο οο σαμαράς εχει αφήσει εποχή με αυτά που κάνει.δεν ξερω αν υπάρχουν μαλάκες που θα ψηφίσουν ένα άνθρωπο που εδιωξε από το κόμμα βουλευτές που ειχαν ψηφίσει το μνημόνιο και τώρα τους ξαναπαίρνει πάλι πίσω επειδή το ψήφισε αυτός και μετά λέμε γιατί είμαστε σε αυτό το χάλι
Μωρή σουρλουλού, τρέχα πίσω στην πιάτσα σου γιατί τώρα σχόλασαν τα πάκια απ'τις οικοδομές και θ'αρχίσουν να κατεβαίνουν στη Συγγρού αναζητώντας την κωλοτρυπίδα σου