Χασανε και την λαικη δεξια αποψε...πανε για ποσοστο 10 με τονο...
αμα βγούμε από το Ευρώ,θα έρθει το απόλυτο χάος
αυτό διακυβεύεται
ήδη άκουσα πάρα πολλούς γνωστούς μου να λένε τα κεφάλια μέσα και ξανά πίσω σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Χασανε και την λαικη δεξια αποψε...πανε για ποσοστο 10 με τονο...
Απο βδομαδα,οταν θα τσεκαρει και ο Αντωνακης τα κακα μαντατα(η Ντορουλα τα τσεκαρε πριν κατεβει τη Συγγρου)θα γελασουμε.Χασανε και την λαικη δεξια αποψε...πανε για ποσοστο 10 με τονο...
αμα βγούμε από το Ευρώ,θα έρθει το απόλυτο χάος
Η Πιεξουλα σε ιντερνετικο μανιφεστο.
Το δίλημμα πρέπει να μπει απλά και σταράτα
ΤΣΙΠΡΑΣ=ΔΡΑΧΜΗ=φτώχεια χαος πείνα πλιάτσικο έλλειψη βεζνίνης ψωμιού φαρμάκων
Παντα στο τοπ θρη τα βενζιναδικα για τον παλερμακο...Συμβαινουν αυτα αμα εχει κανεις τζιπουρα.ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΔΡΑΧΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ουρές σε φαρμακεία βενζινάδικα κουπόνι στο κρέας
θα βαλει και τα κλαμματα στο τελος!Η Πιεξουλα σε ιντερνετικο μανιφεστο.
Θα την παει ο νταβας τη ντανιελα με πορσε καγιεν, θα φτασουν γρηγορα οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιαςΜωρή σουρλουλού, τρέχα πίσω στην πιάτσα σου γιατί τώρα σχόλασαν τα πάκια απ'τις οικοδομές και θ'αρχίσουν να κατεβαίνουν στη Συγγρού αναζητώντας την κωλοτρυπίδα σου.
Εσύ πας με την Καγιέν του μπαμπά ή σου'χει πάρει κάνα φιατάκι;
Θα την παει ο νταβας τη ντανιελα με πορσε καγιεν, θα φτασουν γρηγορα οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας
Ένα έχω να γράψω.Μωραινει Κυριος ον βουλεται απολεσαι.
λες κι έχουν βαλθεί να βγάλουν τον τσίπρα αυτοδύναμο.Ένα έχω να γράψω.
Την βραδιά των εκλογώνε, έτσι και το Τσιπροπουλο κάνει καμιά και βγεί πρώτο (οχι δύσκολο πλέον), θα ξεροχύνω μέχρι να βγάλουν αίμα τα αρχίδια μου. :S
ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕέρμο, εκτός απο το Ντορί, πόσους άλλους πήρε?
Σε ποιά ψηφοδέλτια και σε τι θέση???
Ετοιμάσου να δείς ποσοστά σε αυτές τις περιοχές κοντά στο.......2,99%
στανταρ!!!σου λεει να σκασει η μπομπα στα χερια του...και μετα το παιζουμε σωτηρες!με ντωρα στο τιμονι πλεον ;)λες κι έχουν βαλθεί να βγάλουν τον τσίπρα αυτοδύναμο.
στανταρ!!!σου λεει να σκασει η μπομπα στα χερια του...και μετα το παιζουμε σωτηρες!με ντωρα στο τιμονι πλεον ;)
στανταρ!!!σου λεει να σκασει η μπομπα στα χερια του...και μετα το παιζουμε σωτηρες!με ντωρα στο τιμονι πλεον ;)