Επισκέπτης
Τσιμπα,εχει και βιντεο.Εχεις λινκ για Τζημερο????
Για να δειξω σε κατι φιλους που με πρηξανε με δαυτον.....Πρηξιμο περισσοτερο απο νδ κ πασοκ....
Τσιμπα,εχει και βιντεο.Εχεις λινκ για Τζημερο????
Για να δειξω σε κατι φιλους που με πρηξανε με δαυτον.....Πρηξιμο περισσοτερο απο νδ κ πασοκ....
Λινκ για την συνεργασια, οχι. Ειναι προσωπικη πληροφορια.Εχεις λινκ για Τζημερο????
+5% σημερα. Ντορα και Τζημερος.
Συνεχιζουμε.
το Τσιπρόπουλο το ψήφισες όμως!
Τυπε σύγουρα πρεπει να το παλέψει ο Αντωνης, αλλά το τεραστιο κομματικο κρατος ήδη έχει κάνει τις επιλογές του, μαζικα στρεφεται στο ΣΥΡΙΖΑ..... :S
Α ναι, ενω ειδαμε πώς η πολυδιασπαση αυξανει τα ποσοστα.Και επισης δεν καταλαβαινουνε οτι η αποροφηση πολλων κομματων σε ενα μεγαλο δεν φερνει απαραιτητα ανοδο αλλα και πολλες φορες και γκρεμοτσακισμα των συνολικων ποσοστων του...
Οχι καρδια μου...Δεν ψηφισα καν....
Το "πουτανα" δεν ενοχλησε καθολου ε?Δεν ειμαι αριστερη καρδια μου.....
και τι έκανες όλη την Κυριακή τα πάκια?
Αναληθες.Τυπε σύγουρα πρεπει να το παλέψει ο Αντωνης, αλλά το τεραστιο κομματικο κρατος ήδη έχει κάνει τις επιλογές του, μαζικα στρεφεται στο ΣΥΡΙΖΑ..... :S
Παρτε οποιονα θελετε και βγειτε κυβερνηση.
Τα υπολοιπα μετα.
Και ναι,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ και θα βλαστηματε την ωρα και τη στιγμη που δεν βγηκε ο Τσιπρας πρωθυπουργος.
ΥΓ Γουσταρω με τρελα και κορδελα τον βαρεμενο Τζημερο υπουργο.ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
Εξηγησεις το γιατι θα τελικα το"ολοι μαζι εναντιον των ΕΑΜοβουλγαρων"θα αποτυχει παταγωδως ΜΕΤΑ τις εκλογες.Α ναι, ενω ειδαμε πώς η πολυδιασπαση αυξανει τα ποσοστα.
Το "πουτανα" δεν ενοχλησε καθολου ε?
Αναληθες.
Αρκετοι ΠΑΣΟΚοι επαναπατριζονται.
Πάλι έφαγε την σκόνη μου ο χαζοδίκης!!!!Αργησες...Το επισημανε αλλος....
Α ναι, ενω ειδαμε πώς η πολυδιασπαση αυξανει τα ποσοστα.
Αυτα τα περι "ιδεολογικης κρισης" εληξαν στις 6 Μαιου.η πολυδιασπαση οφειλεται στην ιδεολογικη κριση που βιωνει ενας χωρος και οχι το αναποδο τυπε... η ιδεολογικη αυτη κριση δεν λυνεται με τεχνητη συγκοληση αυτο λεω....
Πανηγυριζεις επειδη προλαβες πρωτος να την πεις πουτάνα?Πάλι έφαγε την σκόνη μου ο χαζοδίκης!!!!
Αυτα τα περι "ιδεολογικης κρισης" εληξαν στις 6 Μαιου.