Επισκέπτης
![]()
![]()
και η καθημερινη του πασοκ ειναι μαλακα
οχι δεν ειναι κωλοτουμπας ο σαμαρας
![]()
ρε ζώον όρθιο όλοι ξέρουν πόσο πάει ο Αλαφούζος τον Σαμαρά!
![]()
![]()
και η καθημερινη του πασοκ ειναι μαλακα
οχι δεν ειναι κωλοτουμπας ο σαμαρας
![]()
Προς το παρόν πάντως ο Άκης συνδέεται με το ΠΑΣΟΚ....σου αρέσει ή όχι.Έλα, πες το, μη ντρέπεσαι. Μόλις γίνετε κυβέρνηση ο Άκης θα επιστρέψει στο Εθνικής Άμυνας να ολοκληρώσει το έργο του.![]()
![]()
![]()
σίγουρα έχει και συνέχεια...ακολουθούν Σημίτης,Γιωργάκης και ΣΙΑ! για τη SIEMENS πανηλίθιε επήλθε συμβιβασμός και αποζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 200εκατ.ευρώ!![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ζώον εσύ έγραψες ότι δεν πήραμε καμια αποζημίωση, τώρα τα 200 εκατ. σου φαίνονται λίγα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλάκα αυτά τα έχει πει σε συνέντευξη του αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα ...πες μου είσαι τόσο μαλάκας που ούτε αυτό δεν παραδέχεσαιρε ζώον όρθιο όλοι ξέρουν πόσο πάει ο Αλαφούζος τον Σαμαρά!![]()
![]()
![]()
σιγουρα δεν φταις εσυ. Το εκπαιδευτικο συστημα και το συστημα των ΜΜΕ που σε ανεθρεψε δεν σου εμαθε πως λειτουργει το τραπεζικο συστημα. Δεχεται τις καταθεσεις φτωχων και πλουσιων και τις χορηγει σε δανεια σε συμπολιτες. Αυτο που καρπουται ειναι η διαφορα του επιτοκιου.
Τωρα για σενα αυτα ειναι κινεζικα και νομιζεις οτι υπαρχουν δεξαμενες με απειρα φλουρια σαν των κομικς που τα ελεγχουν χοντροι τραπεζιτες με πουρα.Απο αυτα θα παρει και ο Γλεζος![]()
Τύπε σε καιρούς ψοφοπείνας δε σε απασχολεί ο καφές. Το ρεβύθι θα το κάνεις ρεβυθόρυζο να φαρμακώσεις.θα προτεινα τυπε και αγορα καφε στους φιλους. Εχω περασει εβδομαδες πινονας καφε απο ρεβυθι στον υπαρκτο σοσιαλισμο
Για καλό και για κακό όσοι ψηφίσετε Τσιπροκαμμένους, βγάλτε ένα σεβαστό ποσό από την τράπεζα και θάψτε το κάπου σίγουρα, αγοράστε μεγάλες ποσότητες αλεύρι, λάδι και ρύζι και φυλάξτε το στο πατάρι, γεμίστε ό,τι δεξαμενή έχετε σπίτι με καύσιμα και βάλτε κλειδαριές ασφαλείας σε εισόδους και πορτοπαράθυρα. Θα τη σώσει τη χώρα ο Αλέξης αλλά κάντε αυτά να έχετε τον κώλο σας καλυμμένο. Γιατί πρώτοι εσείς θα πάτε σαν το σκυλί στ' αμπέλι.
Καλά κάνε εσύ αυτά που σου έγραψα (σοβαρά τώρα) και τις αντιρρήσεις σου μου τις λες σε κανά 6μηνο.πασοκ νουδου δεν μας αφησαν φραγκο αρα δεν εχουμαι να βγαλουμε
ξερεις ποσο εχει παει το λαδι,αλευρι,ρυζι? ας ειναι καλα το σαοκ με την νουδου
μην συζητησουμαι για τα καυσημα
τωρα οσοα αφορα τις κλειδαριες
θες να μου πεις οτι εσυ κοιμασε με το σπιτι ξεκλειδοτο?
εδω δεν τολμας να βγεις μετα τις 7 να πας βολτα στην αθηνα
τωρα θα χρειαστεις τις κλειδαριες?
σκεφτικες τι ειπες?
Τσοβόλα δώστα όλα!!!!Εγώ πάντως δεν ανησυχώ. Έμαθα ότι ο Αλέξης εκτός τον Αρσένη θα αξιοποιήσει Κατσιφάρα και [size=20pt]Τσοβόλα[/size].![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε έπαιξες και έχασες. Το ΠΑΣΟΚ του 80 σήμερα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και θα παίξει πάνω από 25%.Ζούμε για δούμε το ΠΑΣΟΚ, το Καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης, που εκμαύλισε το DNA του Νεοέλληνα, στο [size=20pt]8%.[/size][/font]
Τύπε έπαιξες και έχασες. Το ΠΑΣΟΚ του 80 σήμερα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και θα παίξει πάνω από 25%.
πασοκ νουδου δεν μας αφησαν φραγκο αρα δεν εχουμαι να βγαλουμε
ξερεις ποσο εχει παει το λαδι,αλευρι,ρυζι? ας ειναι καλα το σαοκ με την νουδου
μην συζητησουμαι για τα καυσημα
τωρα οσοα αφορα τις κλειδαριες
θες να μου πεις οτι εσυ κοιμασε με το σπιτι ξεκλειδοτο?
εδω δεν τολμας να βγεις μετα τις 7 να πας βολτα στην αθηνα
τωρα θα χρειαστεις τις κλειδαριες?
σκεφτικες τι ειπες?
Ναι και η ΝΔ του 74 λέγεται Ανεξ.Έλληνες.Τύπε έπαιξες και έχασες. Το ΠΑΣΟΚ του 80 σήμερα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και θα παίξει πάνω από 25%.
Πρωθυπουργός μέχρι τις 17 Ιουνίου θα είναι ο Πικραμένος. Μετά τις 17 Ιουνίου θα είναι ο "Θα γελάσει και ο κάθε Πικραμένος".
Έλα, πες μη μας κρατάς σε αγωνία. Τι υπουργείο θα δώσει στη Μιμή ο Αλέξης;![]()
![]()
![]()
Εχεί συνηθίσει στον πόνο,τόσα χρόνια πουτάνα(30 για την ακρίβεια,από το 81)!!!Έχει ιδρώσει η κωλοτρυπίδα σου...
Χαλάρωσε και απολαύσε το...
Βάλε και λίγη αλοιφούλα να γλιστράει, να μην πονάς...![]()
![]()
![]()
Τύπε σε καιρούς ψοφοπείνας δε σε απασχολεί ο καφές. Το ρεβύθι θα το κάνεις ρεβυθόρυζο να φαρμακώσεις.
ρε μαλάκα αυτά τα έχει πει σε συνέντευξη του αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα ...πες μου είσαι τόσο μαλάκας που ούτε αυτό δεν παραδέχεσαιεσυ είσαι ικανός να μας πεις οτι το 93 ο σαμαράς δεν έριξε τη νδ και το Μητσοτάκη μαζί με τον κολλητό του συμπιλιδη ;
συνεχισε να δείχνεις πόσο μαλάκας είσαι
![]()