Επισκέπτης
Μα τι λες?Aν πουλήσει ο Καμμένος όπως λέει ο Τράγκας τώρα, ετοιμαστείτε για νέα άνοδο Χ.Α
Ολοι θα γυρισουν στη ΝΔ.
Μα τι λες?Aν πουλήσει ο Καμμένος όπως λέει ο Τράγκας τώρα, ετοιμαστείτε για νέα άνοδο Χ.Α
25-27%.
Θα σε παρακαλουσα να μου πεις ΠΟΙΟΣ επεσε μεσα απο τις προβλεψεις που αναρτηθηκαν εδω μεσα, γιατι για καποιον περιεργο λογο, ολοι μονο με μενα εχετε προβλημα.
Και γιατι παρακαλω θεωρειται πολιτική νομιμοποιηση το 17% του ΣΥΡΙΖΑ και οχι το 19% της ΝΔ?
Αν ειναι να το παμε με το ποσο ανεβηκε καποιο κομμα σε σχεση με την προηγουμενη επιδοση του, τοτε πρεπει να παραδωσουμε την κυβερνηση στην Χρυση Αυγη.
1)Στο επομενο Καμενοκωμα(σκοινι κορδονι η δουλεια και οποιος πιαστει μαλακας,δε βαριεσαι).Ε τοτε να μου πει ο αξιοτιμος ποντικος, γιατι θεωρει οτι λεω μαλακιες οταν λεω οτι θα επιστρεψουν στη ΝΔ.
Το "δεν εχω πεσει ποτέ εξω" ειναι αληθες. Και πραγματι ισχυε μεχρι τις τωρινες εκλογες. Δεν βλεπω κατι περιεργο.Μπορείς επίσης να μας θυμίσες ποιοι έκαναν δηλώσεις "δεν έχω πέσει ποτέ έξω", "δεν παίζομαι" κτλ-κτλ
Πρώτον, εκεινοι τα λενε, οχι εγω. Αν δεν τα εννοουν, να μην τα λενε.
Δευτερον. Οι συνδικαλιστες αρνηθηκαν καθε συναντηση με Τσιπρα και πολυ καλα κανανε, που δεν αποτελεσαν ντεκορ για τους θεατρινισμους του.
Την φραση "δεν παιζομαι" πιθανον να την ειδες στον υπνο σου, γιατι εγω δεν
Υ.Γ. Μην μου πατε κοντρα ρε παιδια, δεν με εχετε.
ρε μαν είσαι αρκετά προκλητικός στο ύφος σου και ας μην το καταλαβαίνειςΤι απεδειξες τωρα?
Ότι ειπα "δεν με εχετε" στα ζητηματα ερμηνειας του εκλογικου νομου και των αυτοδυναμιων.
Καμια σχεση με προεκλογικες προβλεψεις.
Αλλο?
Υ.Γ. Κρατατε αρχειο με τα ποσταρισματα μου, με την σημειωση "μην ξεχασω να τον ξεσκισω τον παλιοπουστα οταν τον βρω μποσικο?"
Χωρίς να εχω βρισει κανεναν ποτέ, πώς γινεται?ρε μαν είσαι αρκετά προκλητικός στο ύφος σου και ας μην το καταλαβαίνεις
έλα ντεΧωρίς να εχω βρισει κανεναν ποτέ, πώς γινεται?
Αρα κατι αλλο συμβαινει... ;)έλα ντε
ρε μαν είσαι αρκετά προκλητικός στο ύφος σου και ας μην το καταλαβαίνεις
Τι απεδειξες τωρα?
Ότι ειπα "δεν με εχετε" στα ζητηματα ερμηνειας του εκλογικου νομου και των αυτοδυναμιων.
Καμια σχεση με προεκλογικες προβλεψεις.
Υ.Γ. Κρατατε αρχειο με τα ποσταρισματα μου, με την σημειωση "μην ξεχασω να τον ξεσκισω τον παλιοπουστα οταν τον βρω μποσικο?"
Δεν εχω διαψευστεί ποτέ σε εκλογικη προβλεψη.
Εγω παντως δεν θα δουλεψω κανεναν, γιατι θεωρω οτι ειναι σαν να κλεβω εκκλησια.
έχεις καταλάβει τι επαγγέλλομαι?Αρα κατι αλλο συμβαινει... ;)
μην το γαμήσουμε κιόλαςπιο προκλητικός κι απ' τον ΠΠ?
Εσύ αγάπη μου είσαι εκτός συναγωνισμού..πιο προκλητικός κι απ' τον ΠΠ?
Οντως τελικα, αρχειο κρατατε.Μια χαρά σχέση με προεκλογικές προβλέψεις είχε να κάνει. Σχολίαζες πόσο άνετα θα κάνουν συγκυβέρνηση οι συνένοχοι βάσει αυτών σου των προβλέψεων.
160 έδρες έλεγες.
Στο είχα πει κιόλας ότι θα το κάνω για να σε δουλευω το βράδυ των εκλογών.
Ορίστε τι μου απάντησες
Οντως τελικα, αρχειο κρατατε.