Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
25-27%.
Θα σε παρακαλουσα να μου πεις ΠΟΙΟΣ επεσε μεσα απο τις προβλεψεις που αναρτηθηκαν εδω μεσα, γιατι για καποιον περιεργο λογο, ολοι μονο με μενα εχετε προβλημα.

Μπορείς επίσης να μας θυμίσες ποιοι έκαναν δηλώσεις "δεν έχω πέσει ποτέ έξω", "δεν παίζομαι" κτλ-κτλ  :2funny: :2funny: :2funny:

dreamy

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατι παρακαλω θεωρειται πολιτική νομιμοποιηση το 17% του ΣΥΡΙΖΑ και οχι το 19% της ΝΔ?
Αν ειναι να το παμε με το ποσο ανεβηκε καποιο κομμα σε σχεση με την προηγουμενη επιδοση του, τοτε πρεπει να παραδωσουμε την κυβερνηση στην Χρυση Αυγη.

Αγαπητέ, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Ο λαός ψήφισε κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καθώς και κατά του μνημονίου (όπως ο λαός του αντιλαμβάνεται). Νομίζω ότι σε αυτό τουλάχιστον θα συμφωνήσουμε. Ο Τσίπρας είχε τη δυνατότητα με την ανοχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ να σχηματίσει κυβέρνηση και να εφαρμόσει στην πράξη την καταγγελία και την άρση του μνημονίου. Αν τολμούσαν να τον εμποδίσουν πριν το κάνει αυτό, στις εκλογές που θα ακολουθούσαν θα έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος.

Επισκέπτης
Ε τοτε να μου πει ο αξιοτιμος ποντικος, γιατι θεωρει οτι λεω μαλακιες οταν λεω οτι θα επιστρεψουν στη ΝΔ.
1)Στο επομενο Καμενοκωμα(σκοινι κορδονι η δουλεια και οποιος πιαστει μαλακας,δε βαριεσαι).
2)Στην ΧΑ,οι πιο εξτρεμ.

Εμενα στ'αρχιδια μου βασικα,το γιατι θα το καταλαβεις στην πορεια.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ας πουλήσει ο Καμμένος κ η Χ.Α πάει για διψήφιο την επόμενη φορά.
Όποτε είναι αυτή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μπορείς επίσης να μας θυμίσες ποιοι έκαναν δηλώσεις "δεν έχω πέσει ποτέ έξω", "δεν παίζομαι" κτλ-κτλ  :2funny: :2funny: :2funny:
Το "δεν εχω πεσει ποτέ εξω" ειναι αληθες. Και πραγματι ισχυε μεχρι τις τωρινες εκλογες. Δεν βλεπω κατι περιεργο.
Την φραση "δεν παιζομαι" πιθανον να την ειδες στον υπνο σου, γιατι εγω δεν την εχω πει ποτέ.
Αρα εχετε προβλημα με το υφος μου. Το οποιο προδηλως δεν ειναι το πιο προκλητικο εδω μεσα.
Αρα η απορια μου παραμενει. Εχω μια εξηγηση, αλλά την κραταω για τον εαυτο μου.

dreamy

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτον, εκεινοι τα λενε, οχι εγω. Αν δεν τα εννοουν, να μην τα λενε.
Δευτερον. Οι συνδικαλιστες αρνηθηκαν καθε συναντηση με Τσιπρα και πολυ καλα κανανε, που δεν αποτελεσαν ντεκορ για τους θεατρινισμους του.

Σημασία δεν έχει αν αρνήθηκαν αυτοί, σημασία έχει ότι ο Τσίπρας ζήτησε συνάντηση μαζί τους.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τι απεδειξες τωρα?
Ότι ειπα "δεν με εχετε" στα ζητηματα ερμηνειας του εκλογικου νομου και των αυτοδυναμιων.
Καμια σχεση με προεκλογικες προβλεψεις.
Αλλο?

Υ.Γ. Κρατατε αρχειο με τα ποσταρισματα μου, με την σημειωση "μην ξεχασω να τον ξεσκισω τον παλιοπουστα οταν τον βρω μποσικο?"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι απεδειξες τωρα?
Ότι ειπα "δεν με εχετε" στα ζητηματα ερμηνειας του εκλογικου νομου και των αυτοδυναμιων.
Αλλο?

Υ.Γ. Κρατατε αρχειο με τα ποσταρισματα μου, με την σημειωση "μην ξεχασω να τον ξεσκισω τον παλιοπουστα οταν τον βρω μποσικο?"
ρε μαν είσαι αρκετά προκλητικός στο ύφος σου και ας μην το καταλαβαίνεις

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τι απεδειξες τωρα?

Μια χαρά σχέση με προεκλογικές προβλέψεις είχε να κάνει. Σχολίαζες πόσο άνετα θα κάνουν συγκυβέρνηση οι συνένοχοι βάσει αυτών σου των προβλέψεων.
160 έδρες έλεγες.

Στο είχα πει κιόλας ότι θα το κάνω για να σε δουλευω το βράδυ των εκλογών.
Ορίστε τι μου απάντησες

Δεν εχω διαψευστεί ποτέ σε εκλογικη προβλεψη.
Εγω παντως δεν θα δουλεψω κανεναν, γιατι θεωρω οτι ειναι σαν να κλεβω εκκλησια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μια χαρά σχέση με προεκλογικές προβλέψεις είχε να κάνει. Σχολίαζες πόσο άνετα θα κάνουν συγκυβέρνηση οι συνένοχοι βάσει αυτών σου των προβλέψεων.
160 έδρες έλεγες.

Στο είχα πει κιόλας ότι θα το κάνω για να σε δουλευω το βράδυ των εκλογών.
Ορίστε τι μου απάντησες
Οντως τελικα, αρχειο κρατατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom