Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Όποιος έχει βγάλει δημοτικό και ξέρει να μετράει (έστω και με τα δάχτυλα) ας διαβάσει τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση:

1)Το δημόσιο χρέος της χώρας είναι ταξικό χρέος. Είναι οι φόροι που δεν πλήρωσαν οι πλούσιοι. Για να απαλλαγούμε από αυτό χρειάζεται να αξιοποιηθεί κάθε μέσο, ακόμα και η διακοπή της πληρωμής.  :headbang:

2)Ο κατώτερος μισθός να επανέλθει αμέσως στο ύψος που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση. Να αυξηθεί και να επεκταθεί το επίδομα ανεργίας σε όλους τους ασφαλισμένους και να χορηγείται για όλο το διάστημα της ανεργίας. Άμεση τακτοποίηση (?) και όχι απολύσεις των συμβασιούχων του δημόσιου τομέα. Με το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο και την ενεργοποίηση των συλλογικών συμβάσεων μπορούμε, χωρίς ανορθολογισμούς και κατακερματισμούς να οδηγηθούμε, σε μια διετία, στο ύψος των μισθών που είχε διασφαλιστεί το 2009.  :headbang: :headbang: :headbang:

3)Να έχουν όλοι, όσοι ζουν και εργάζονται στη χώρα, δωρεάν πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση για εξετάσεις και νοσήλια.  :headbang:

Αφιερωμένο σε όσους τους πίστεψαν και τους ψήφισαν. Για να τα χρηματοδοτήσει όλα αυτά θα βγάλει ο Αλέξης λεφτά από τον κώλο του. Περαστικά σας.

1 γιατι εγω με 15 χιλιαρικα να πληρωνω και αυτος με τα 50 να δεινει τα ιδια?
πιστεψε με αν θες να τον κανεις να πληρωσει τον κανεις.... που ξερεις οτι δεν ενοει την δεσμευση τον κεφαλαιων του?
γιατι κατι παρομοιο ειπωθηκε προσφατα οτι ΘΑ  ψηφισουν η νουδου πασοκ...

2απο την  στιγμη που αφηνεις ανεξελεγκτη την αγορα πρεπει να εχεις και τους καταληλους μισθους
ειδηκα οταν θες αναπτυξη που συμαινει να κινηθει χρημα αμεσα στην αγορα και δεν θα γινει ποτε αν χαμηλωνεις μισθους...

3 ειχα 700 ευρο κρατησεις ικα βαρεα ανθυγιηνα και μαλιστα υπογεια(τουνελ,γαλαριες) τον μηνα νομιζω το αξιζω
και αυτα ηταν υποτιθετε για την υγεια και την συνταξη μου που οπως αποδειχτικε χαριζονταν αλογιστα σε πρασινογαλανους για εκας και επικουρικα για να καθονται και εγω δεν θα τα επαιρνα...

πριν μια βδομαδα χαρισαν αλλα 18δις στις τραπεζες οι οποιες εχουν παρει πανω απο 200 δις με την προιποθεση να τα δοσουν στην αγορα ειδες ποτε να δεινοντε?

γιαυτο μιλησε για κρατικοποιηση των τραπεζοω ωστε αυτα τα λεφτα να γιρνανε στο κρατος και οχι να μπαινουν στις τσεπες καποιον και να δεινοντε στην αγορα

βλεπεις οι τραπεζες κοιτανε μονο την κωνομα δες μια ιντερνετ για τις οφσορ των τραπεζων...

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και μία και πιάσαμε τις ιστορίες θα πώ και εγώ μία:

Ηταν κάποτε ενα πουλί(σαν την Ελλάδα καλή ωρα) που απο αμέλεια εμεινε πίσω στο κρύο.
Πιάσανε τα χιόνια και αυτό μουδιασμένο περίμενε να πεθάνει.
Εκείνη την ωρα πέρναγε μία γελάδα και το εχεσε.Μόλις βρέθηκε στο σκατό το πουλί,ζεστάθηκε και αρχισε να ξεθαρεύει και να κελαιδάει.Μια αλεπού που πέρναγε απο εκεί ακουσε το κελάιδισμα,το εβγαλε απο τα σκατά και το εκανε μία χαψιά.

Συμπέρασμα:Οποιος σε ρίχνει στα σκατά δεν θέλει απαραίτητα το κακό σου,οποιος σε βγάζει απο τα σκατά δεν ειναι απαραίτητα φίλος σου...αλλα το κυριότερο,εισαι που εισαι μέσα στα σκατά τί θέλεις και το φωνάζεις;

Εμείς αυτό κάναμε ,βουτήξαμε μέσα στα σκατά των δανείων και αρχίσαμε να φωνάζουμε οτι ειμαστε κλέφτες ,ψέυτες και τεμπέληδες,μας ακουσε η Μέρκελ και ειδατε την συνέχεια...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εχεις παρεξηγησει κατι.
Δεν χρειαζεσαι 120 ψηφους για "ψηφο ανοχής".
151 χρειαζεσαι.
Απλώς 120 ειναι το ελαχιστο επι σχετικής πλειοψηφιας.
Ας πουμε, αν στη βουλη παρεις 125 ΝΑΙ και 175 ΟΧΙ, δεν εχεις κυβερνηση.
Αντιθετως, αν παρεις 125 ΝΑΙ και 175 ΑΠΟΝΤΕΣ, έχεις.
Με 119 ΝΑΙ και 181 απόντες, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
Εν προκειμένω προτάθηκε στον Τσίπρα να κανει κυβερνηση με τις ψηφους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενεργες, θετικές ψηφους και οχι ψηφους απουσίας.
Παρεμπιπτοντως, μια χαρα υπουργός ηταν ο λοβερδος, αν εννοεις αυτον.
Εναν σωστο υπουργο ειχε το ΠΑΣΟΚ, αυτον κατηγορουμε?

αρα ακομα χειροτερα φιλε μου δεν θα περναγε τιποτα που θα ηθελε.....
ηταν μια χαρα στον τομεα του λιγο το πσιλογαμησε και αυτος αλλα την δουλεια την εκανε αλλος
αλλα να μου πεις και κατι καλο να ηθελε να κανει τον αφηναν τα κομματοσκυλα? δεν τον αφηναν....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν κατάλαβα γιατί κτυπιέσαι,ηδη συμβαίνει,ολοι εχουν πρόσβαση στα Δημόσια νοσοκομεία,απλά ειναι τόσο δύσκολες οι συνθήκες που οι Ελληνες προτιμάνε τα Ιδιωτικά(οσοι εχουν τα φράγκα).Οι υπόλοιποι μαζί με μετανάστες βιώνουν το Ελληνικό ονειρο.

Αντί να κτυπιέσαι δές πόσα εκατ.Ευρώ πάνε σε φακελλάκια,ιδιώτικα ιατρεία με τιμές Λος Αντζελες και προμήθειες υλικών με τιμές λουξεμβούργου,αλλα ποιότητα βάθη κίνας.
Αν ειχαμε στοιχειώδη ελεγχο και οργάνωση και οχι κομματικές διοικήσεις και κομματόσκυλα γιατρούς,αυτό που λέει ο Τσίπρας θα ηταν το αυτονόητο.
Αυτονόητο που το ακούνε τώρα μερικοί σαν και σένα και κτυπάνε το κεφάλι τους προκαλώντας θλίψη με την κατάντια τους.
ετσι γιατι χτες που ελεγα για το οτι ελεγχος στο κρατος δεν υπηρχε το παιζαν παπιες....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και μία και πιάσαμε τις ιστορίες θα πώ και εγώ μία:

Ηταν κάποτε ενα πουλί(σαν την Ελλάδα καλή ωρα) που απο αμέλεια εμεινε πίσω στο κρύο.
Πιάσανε τα χιόνια και αυτό μουδιασμένο περίμενε να πεθάνει.
Εκείνη την ωρα πέρναγε μία γελάδα και το εχεσε.Μόλις βρέθηκε στο σκατό το πουλί,ζεστάθηκε και αρχισε να ξεθαρεύει και να κελαιδάει.Μια αλεπού που πέρναγε απο εκεί ακουσε το κελάιδισμα,το εβγαλε απο τα σκατά και το εκανε μία χαψιά.

Συμπέρασμα:Οποιος σε ρίχνει στα σκατά δεν θέλει απαραίτητα το κακό σου,οποιος σε βγάζει απο τα σκατά δεν ειναι απαραίτητα φίλος σου...αλλα το κυριότερο,εισαι που εισαι μέσα στα σκατά τί θέλεις και το φωνάζεις;

Εμείς αυτό κάναμε ,βουτήξαμε μέσα στα σκατά των δανείων και αρχίσαμε να φωνάζουμε οτι ειμαστε κλέφτες ,ψέυτες και τεμπέληδες,μας ακουσε η Μέρκελ και ειδατε την συνέχεια...
Εγω το μεταφραζω αλλιως.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που μας εριξαν στα σκατα δεν θελουν απαραιτητα το κακό μας.
Ο Συριζα που θελει να με βγαλει απο τα σκατά δεν ειναι απαραιτητα φιλος μου
Κι εμεις τωρα που ψηφισαμε αντιμνημονιο και κελαηδαμε, θα ερθει η Μερκελ και θα μας κανει μια χαψια.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σχολίασε και τίποτα για τις αυξήσεις μισθών, επιδομάτων ανεργίας, καμίας απόλυσης στο Δημόσιο κλπ ρε θλιβερέ. Βαριέμαι να σου εξηγήσω τώρα τι ισχύει στα δημόσια νοσοκομεία που έρχονται από Αλβανία και Βουλγαρία να γεννήσουν και να εγχειριστούν τσάμπα και επιστρέφουν. Βλάκα, ε βλάκα.

Τελικά εισαι και αργόστροφος.
Μας λές για κάτι που θα γίνει απο τον Τσίπρα,και κτυπάς το κεφάλι σου,ενώ γίνεται ηδη και το αναφέρεις μάλιστα...και επίσης θα μου εξηγήσεις και τί γίνεται στα νοσοκομεία...τελικά η ξερολίαση ειναι μία σοβαρή παράμετρος της κατρακύλας μας.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
1 γιατι εγω με 15 χιλιαρικα να πληρωνω και αυτος με τα 50 να δεινει τα ιδια?
πιστεψε με αν θες να τον κανεις να πληρωσει τον κανεις.... που ξερεις οτι δεν ενοει την δεσμευση τον κεφαλαιων του?
γιατι κατι παρομοιο ειπωθηκε προσφατα οτι ΘΑ  ψηφισουν η νουδου πασοκ...

2απο την  στιγμη που αφηνεις ανεξελεγκτη την αγορα πρεπει να εχεις και τους καταληλους μισθους
ειδηκα οταν θες αναπτυξη που συμαινει να κινηθει χρημα αμεσα στην αγορα και δεν θα γινει ποτε αν χαμηλωνεις μισθους...

3 ειχα 700 ευρο κρατησεις ικα βαρεα ανθυγιηνα και μαλιστα υπογεια(τουνελ,γαλαριες) τον μηνα νομιζω το αξιζω
και αυτα ηταν υποτιθετε για την υγεια και την συνταξη μου που οπως αποδειχτικε χαριζονταν αλογιστα σε πρασινογαλανους για εκας και επικουρικα για να καθονται και εγω δεν θα τα επαιρνα...

πριν μια βδομαδα χαρισαν αλλα 18δις στις τραπεζες οι οποιες εχουν παρει πανω απο 200 δις με την προιποθεση να τα δοσουν στην αγορα ειδες ποτε να δεινοντε?

γιαυτο μιλησε για κρατικοποιηση των τραπεζοω ωστε αυτα τα λεφτα να γιρνανε στο κρατος και οχι να μπαινουν στις τσεπες καποιον και να δεινοντε στην αγορα

βλεπεις οι τραπεζες κοιτανε μονο την κωνομα δες μια ιντερνετ για τις οφσορ των τραπεζων...
Φίλε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, από τη γραφή σου και τις σκέψεις σου κάνει μπαμ από μακριά ότι η λέξη "οικονομικά" για σένα είναι άγνωστη. Οπότε γάμα το δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης. Απλά κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αυτά που σου λέει ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΕΣ.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σχολίασε και τίποτα για τις αυξήσεις μισθών, επιδομάτων ανεργίας, καμίας απόλυσης στο Δημόσιο κλπ ρε θλιβερέ. Βαριέμαι να σου εξηγήσω τώρα τι ισχύει στα δημόσια νοσοκομεία που έρχονται από Αλβανία και Βουλγαρία να γεννήσουν και να εγχειριστούν τσάμπα και επιστρέφουν. Βλάκα, ε βλάκα.
και πιος φταιει γιαυτο ο τσιπρας?
το ειπε ρητα μονος σου το εγραψες μονιμοι κατοικοι ελλαδας
το οτι ερχοντε απο αλβανια που βαζεις δεν σε κανει εξυπνο για να πεις τον αλλο βλακα
απλα δειχνει αλλη μια ελειψη ελεγχου απο νουδου πασοκ που υποστηριζεις
γιαυτο υπαρχουν τα ονομαστικα βιβλιαρια
εμενα μου το ζητανε παντα
σε αυτους δεν το ζητανε? πως ξεγενανε ?
ειπαμε εληψη ελεγχου αλλο ενα μειων πασοκ νουδου και μονος σου εφερες το παραδειγμα
γιατι ο τσιπρας δεν εχει κυβερνησει για να του ριξεις ευθυνη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω το μεταφραζω αλλιως.
Κι εμεις τωρα που ψηφισαμε αντιμνημονιο και κελαηδαμε, θα ερθει η Μερκελ και θα μας κανει μια χαψια.
Προφανώς κ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν θέλαν το κακό μας...προφανώς κανένας βουλευτής τους δεν τρίβει τα χέρια του από χαρά τα βράδια με τις καθημερινές αυτοκτονίες, το 30% ανεργίας κ το 40% κάτω από τα όρια της φτώχεις.

Απλά κοιτούσαν μόνο το δικό τους καλό,όλο κ περισσότερο,πλέον δε,δεν τους πολυνοιάζει κιόλας,αδιαφορούν.

Ο Σύριζα τώρα είναι (θεωρητικά) η αντιπρόταση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η κακοδαιμονία της Ελλάδας μέσα σε μία και μόνο φράση:

Συνελήφθη 48χρόνος συνταξιούχος αστυνομικός για χρέη 6,4 εκατομμυρίων Ευρώ στο Δημόσιο.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω το μεταφραζω αλλιως.

Αφού θα μας εχει φάει ο Τσίπρας... η Μέρκελ θα μείνει με τα πουπουλα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Τελικά εισαι και αργόστροφος.
Μας λές για κάτι που θα γίνει απο τον Τσίπρα,και κτυπάς το κεφάλι σου,ενώ γίνεται ηδη και το αναφέρεις μάλιστα...και επίσης θα μου εξηγήσεις και τί γίνεται στα νοσοκομεία...τελικά η ξερολίαση ειναι μία σοβαρή παράμετρος της κατρακύλας μας.
Βρε κουτεντέ ίσχυε αυτό μέχρι πρότινος. Το άλλαξε (και καλά έκανε) ο Λοβέρδος με υπουργική απόφαση. Πλέον οι λαθρομετανάστες και οι ιατρικοί τουρίστες από τη Βουλγαρία θα εισάγονται σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο μόνο για επείγοντα περιστατικά με κίνδυνο ζωής. Οι υπόλοιποι ΠΟΥΛΟ. Και ο Τσίπρας θέλει να επαναφέρει το προηγούμενο μπουρδέλο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η κακοδαιμονία της Ελλάδας μέσα σε μία και μόνο φράση:

Συνελήφθη 48χρόνος συνταξιούχος αστυνομικός για χρέη 6,4 εκατομμυρίων Ευρώ στο Δημόσιο.

άκυρο το παράδειγμά σου
νομίζω ήταν από πρόστιμα διοικητικά από λαθρεμπόριο τσιγάρων,για διαφυγόντες δασμούς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Προφανώς κ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν θέλαν το κακό μας...προφανώς κανένας βουλευτής τους δεν τρίβει τα χέρια του από την χαρά του βράδια με τις καθημερινές αυτοκτονίες, το 30% ανεργίας κ το 40% κάτω από τα όρια της φτώχεις.

Απλά κοιτούσαν μόνο το δικό τους καλό,όλο κ περισσότερο.

Ο Σύριζα τώρα είναι (θεωρητικά) η αντιπρόταση.
Συμφωνω οτι όλοι αυτή τη στιγμη θελουν πραγματικα να κάνουν κατι για τη Χώρα, ο καθένας απο τη σκοπιά του. Πιστευω ομως ότι ο κόσμος βασικα ειναι θυμωμενος επειδή πιστεύει οτι δεν τον ΑΚΟΥΣΑΝ καθόλου πριν τον βαλουν στην πρέσα.
Ειλικρινα θεωρώ ότι δεν εχει ενοχλήσει τοσο η λήψη σκληρών μετρων, όσο α) ότι δεν εξηγηθηκε συγκεκριμένα ποτέ, ποια ειναι η σχεδίαση σε βάθος χρόνου και δημιουργείται η εντύπωση ενός "άρπα-κολλα" συστηματος και β) ότι ο κοσμος αντιμετωπίσθηκε ως "αριθμοί", κάτι που δεν χωνεύεται εύκολα.
Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, ειναι και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το θέμα. Γι αυτό και ακόμη δεν μπορεί να πάρει πάνω της η οικονομία με τίποτα, ενώ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ με τοσα μετρα επρεπε να εχει παρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
άκυρο το παράδειγμά σου
νομίζω ήταν από πρόστιμα διοικητικά από λαθρεμπόριο τσιγάρων,για διαφυγόντες δασμούς
Προφανώς στην κακοδαιμονία συμπεριλαμβάνει και το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ "48χρονος συνταξιούχος".

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συμφωνω οτι όλοι αυτή τη στιγμη θελουν πραγματικα να κάνουν κατι για τη Χώρα, ο καθένας απο τη σκοπιά του. Πιστευω ομως ότι ο κόσμος βασικα ειναι θυμωμενος επειδή πιστεύει οτι δεν τον ΑΚΟΥΣΑΝ καθόλου πριν τον βαλουν στην πρέσα.
Ειλικρινα θεωρώ ότι δεν εχει ενοχλήσει τοσο η λήψη σκληρών μετρων, όσο α) ότι δεν εξηγηθηκε συγκεκριμένα ποτέ, ποια ειναι η σχεδίαση σε βάθος χρόνου και δημιουργείται η εντύπωση ενός "άρπα-κολλα" συστηματος και β) ότι ο κοσμος αντιμετωπίσθηκε ως "αριθμοί", κάτι που δεν χωνεύεται εύκολα.
Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, ειναι και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το θέμα. Γι αυτό και ακόμη δεν μπορεί να πάρει πάνω της η οικονομία με τίποτα, ενώ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ με τοσα μετρα επρεπε να εχει παρει.
Δηλαδή η ανεργία 30% δεν είναι ζήτημα συστήματος αλλά ψυχολογίας;;; :think:

Τα δις που φαγάνε επίσης;;; :think:

Θα έπρεπε όλα αυτά να τα δούμε με ανεκτική ματιά κ να πάρουν άλλη μία ευκαιρία τα παιδια;;; :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
άκυρο το παράδειγμά σου

Εγκυρότατο:

48χρονος συνταξιούχος

αστυνομικός

διοικητικό πρόστιμο που έφθασε τα 6,4 εκατομμύρια λόγω προσαυξήσεων (και το οποίο δεν εισέπραξε κανένας)

λαθρεμπόριο

τσιγάρων.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
...
Ειλικρινα θεωρώ ότι δεν εχει ενοχλήσει τοσο η λήψη σκληρών μετρων...
Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, ειναι και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το θέμα...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;;

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βρε κουτεντέ ίσχυε αυτό μέχρι πρότινος. Το άλλαξε (και καλά έκανε) ο Λοβέρδος με υπουργική απόφαση. Πλέον οι λαθρομετανάστες και οι ιατρικοί τουρίστες από τη Βουλγαρία θα εισάγονται σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο μόνο για επείγοντα περιστατικά με κίνδυνο ζωής. Οι υπόλοιποι ΠΟΥΛΟ. Και ο Τσίπρας θέλει να επαναφέρει το προηγούμενο μπουρδέλο.

Το αλλαξε ο Λομβέρδος... σαν τα πρεζάκια με ειτς που τα βάπτισε ιερόδουλες.

Κάνε μία βόλτα στα νοσοκομεία να δείς τί αλλαξαν...τα φώτα μας αλλαξαν.Αλλα που μυαλό για να καταλάβεις το δούλεμα που σου κάνουνε.
Σου ευχομαι να μην χρειαστεί να το ζήσεις για να το καταλάβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom