Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
Οι ιδιωτικοί δικηγόροι άνδρες φίλοι μου,
τις μισές ώρες κάνουν pr
και τις άλλες μισές γαμάνε ή πίνουν ξύδια με το Λάκη33
με τον οποίο διαφωνούν τα μάλα για  τις αντιδημοκρατικές απόψεις του.

τι είναι pr;  :rockon:

public relationships;

Επισκέπτης
όλο το image ενός δικηγόρου είναι στη Γραμματέα του:

http://[URL unfurl="true"]www.sakketosaggelos.gr/Images/Uploaded/image006(414).jpg[/img[/URL]]

εσύ Λάκη ζήλευε, 2 είχες και τις έδιωξες...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ωραια.
Παρε και τα δικα μου επακριβως. Αν και ειναι νωρις ακομη, και πιθανον να υπαρξουν ανακαταταξεις. Αν ειναι θα επανελθω.
ΝΔ:       28%
ΠΑΣΟΚ:    22%
ΚΚΕ:       9%
ΣΥΡΙΖΑ:    8%
ΔΗΜ.ΑΡ.:   8%
Καμμενος:  7%
Χ.Α.:      4%
Λοιπά εκτός βουλής 14%.
Στο όριο του 3% ΛΑΟΣ, Οικολόγοι, ΔΗΣΥ, αλλά εκτός τελικά.

Και η δική μου εκτίμηση:

ΝΔ:      29%
ΠΑΣΟΚ:    22%
ΚΚΕ:      9%
ΣΥΡΙΖΑ:    8%
Καμμενος:  8%
ΔΗΜ.ΑΡ.:  7%
ΛΑΟΣ:      5%
Χ.Α.:      4%
ΛΟΙΠΑ      8%

Σύγουρα δεν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και η δική μου εκτίμηση:

ΝΔ:       29%
ΠΑΣΟΚ:    22%
ΚΚΕ:       9%
ΣΥΡΙΖΑ:    8%
Καμμενος:  8%
ΔΗΜ.ΑΡ.:   7%
ΛΑΟΣ:      5%
Χ.Α.:      4%
ΛΟΙΠΑ      8%

Σύγουρα δεν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση....
Oπως βλεπω, κατα βαση συμφωνουμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τύπε στο Ελλάντα οι μακρόσυρτοι τίτλοι πάντα μετράνε.

- τι σπούδασες μεγάλε;

- στέλεχος υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας   :sunglasses:

ή

- ειδικός εμπορίας, διαφήμισης & προώθησης προιόντων  :sunglasses:

τα καλύτερα βέβαια είναι κάτι που τελειώνουν σε ...and business administrator

το λένε και κάνουν λες και κατάπιαν κάνα kinder bueno απ τη γλύκα και τη γκαύλα  :grin:

Τύπε είχα διαβάσει ένα ωραίο στο linkedin (Έλληνα). Experienced General Manager

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Oπως βλεπω, κατα βαση συμφωνουμε.

Οντως συμφωνούμε, η διαφορά μας είναι στο ΛΑΟΣ που το βάζω στο 5%, αν και στα γκαλοπ έχει πατώσει...νομίζω πως Κυρτσος και Β. Μπαρμπα θα δώσουν αέρα στο κόμμα :grin: 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ωραια.
Παρε και τα δικα μου επακριβως. Αν και ειναι νωρις ακομη, και πιθανον να υπαρξουν ανακαταταξεις. Αν ειναι θα επανελθω.
ΝΔ:       28%
ΠΑΣΟΚ:    22%
ΚΚΕ:       9%
ΣΥΡΙΖΑ:    8%
ΔΗΜ.ΑΡ.:   8%
Καμμενος:  7%
Χ.Α.:      4%
Λοιπά εκτός βουλής 14%.
Στο όριο του 3% ΛΑΟΣ, Οικολόγοι, ΔΗΣΥ, αλλά εκτός τελικά.
τεινω να συμφωνησω με δικηγορο αν και πιστευω θα ειναι λιγο πιο χαμηλα τα δυο πρωτα κομματα και αντιστοιχα το ιδιο ψηλοτερα κκε και κυριως τσιριζα.κατα τα αλλα συμφωνω αλλα ακομα ειναι νωρις.ο κ/φ εκανε κολπο με την μεταγραφη του κυρτσου α λα πανιωνιος με μεσσι οπως ειπε :headbang: ομως ακομα δυσκολο το βλεπω παρολο που εχει πιασει στασιδι στα καναλια και ειδικα στο σκαι :2funny: :2funny:.οντως αυτα τα κομματα βλεπω να μπαινουν βουλη με εξαιρεση τον κ/φ.δεν ειναι σιγουρο αν θα ειναι εντος η εκτος ακομα λογω των μεταγραφων που εκανε :2funny: :2funny:.το πιο πιθανο ειναι να μεινει εκτος για την ωρα.αντε να δουμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λογικά νούμερα. Κρίμα μόνο που η Ντόρα και ο Μάνος δεν κατεβαίνουν μαζί και πιθανότατα θα μείνουν εκτός. Σίγουρα θα προσέφερε περισσότερα η παρουσία τους στη Βουλή απ'αυτή του Καμμένου, του Τσίπρα και των χρυσαύγουλων.

Σωστό :rockon:

Κατι είχε ακουστεί για συνεργασία Μάνου - Ντόρας πριν καμια εβδομάδα, αλλά δεν εγινε τίποτα...βλακεία τους πιστεύω... :S

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σωστό :rockon:

Κατι είχε ακουστεί για συνεργασία Μάνου - Ντόρας πριν καμια εβδομάδα, αλλά δεν εγινε τίποτα...βλακεία τους πιστεύω... :S
συμφνωνω.κριμα να μπει βουλη κ/φ τσιριζα κκε και να μεινει εκτος μανος-ντορα.οχι οτι ειναι κατι σπουδαιο αλλα απο δαυτους δεν ειναι και κατωτερων προσδοκιων. :cheesy:

Επισκέπτης
ΝΔ 27%

ΠΑΣΟΚ 21%

ΣΥΡΙΖΑ 12%

ΚΚΕ 12%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 9%

ΔΗΜΑΡ 8%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5 %

ΛΑΟΣ 2 %

ΔΗΣΥ 1,5%

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμφνωνω.κριμα να μπει βουλη κ/φ τσιριζα κκε και να μεινει εκτος μανος-ντορα.οχι οτι ειναι κατι σπουδαιο αλλα απο δαυτους δεν ειναι και κατωτερων προσδοκιων. :cheesy:

τυπε χαθηκε και η αλιντισσα...

Θα τρεχει τωρα προεκλογικα με την παραταξη  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τεινω να συμφωνησω με δικηγορο αν και πιστευω θα ειναι λιγο πιο χαμηλα τα δυο πρωτα κομματα και αντιστοιχα το ιδιο ψηλοτερα κκε και κυριως τσιριζα.κατα τα αλλα συμφωνω αλλα ακομα ειναι νωρις.ο κ/φ εκανε κολπο με την μεταγραφη του κυρτσου α λα πανιωνιος με μεσσι οπως ειπε :headbang: ομως ακομα δυσκολο το βλεπω παρολο που εχει πιασει στασιδι στα καναλια και ειδικα στο σκαι :2funny: :2funny:.οντως αυτα τα κομματα βλεπω να μπαινουν βουλη με εξαιρεση τον κ/φ.δεν ειναι σιγουρο αν θα ειναι εντος η εκτος ακομα λογω των μεταγραφων που εκανε :2funny: :2funny:.το πιο πιθανο ειναι να μεινει εκτος για την ωρα.αντε να δουμε.
μαλάκα μου ο Κύρτσος έκανε στοίβα τα πάμπερς πιο παλιά
και εξακολουθεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο παρότι χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά
μιλάμε για λαμόγιο ολκής
ο Κ/Φ έχει μαζέψει ό,τι λαμόγιο κυκλοφορεί...άνθρωπο που να μην έχει λερωμένη τη φωλιά του δεν έχει στο συνδυασμό του μιλάμε

Επισκέπτης
και εξακολουθεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο παρότι χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά
μιλάμε για λαμόγιο ολκής
ο Κ/Φ έχει μαζέψει ό,τι λαμόγιο κυκλοφορεί...άνθρωπο που να μην έχει λερωμένη τη φωλιά του δεν έχει στο συνδυασμό του μιλάμε

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΝΔ 27%

ΠΑΣΟΚ 21%

ΣΥΡΙΖΑ 12%

ΚΚΕ 12%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 9%

ΔΗΜΑΡ 8%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4%

ΛΑΟΣ 2 %

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5 %

ΔΗ.ΣΥ 1,5%
ακριβως οτι εγραψα πριν.συμφωνω.μονο ο κ/φ με τις μεταγραφες που εκανε δεν ξερω πως θα παει.καλα πηρε την μπαρμπα?αυτη ελεγε πριν μερικα χρονια οτι ολοι οι εξυπνοι ψηφιζουν πασοκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μιλάμε για λαμόγιο ολκής
ειδες την συνεντευξη του στο σκαι?καλα τελικα ολοι σε αυτο το κομμα πρεπει να γινουν κωλοτουμπες για να ειναι υποψηφιοι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειδες την συνεντευξη του στο σκαι?καλα τελικα ολοι σε αυτο το κομμα πρεπει να γινουν κωλοτουμπες για να ειναι υποψηφιοι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι
είμαι εκτός Ελλάδος

αλλά αυτό για τον κύρτσο το ξέρω από πηγή που πιο έγκυρη δεν γίνεται

Επισκέπτης
ακριβως οτι εγραψα πριν.συμφωνω.μονο ο κ/φ με τις μεταγραφες που εκανε δεν ξερω πως θα παει.καλα πηρε την μπαρμπα?αυτη ελεγε πριν μερικα χρονια οτι ολοι οι εξυπνοι ψηφιζουν πασοκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

δεν το είδα το ποστ σου προηγουμένως...συμφωνούμε και σε κάτι λοιπόν ;) η Μπάρμπα μπορεί να είχε "υπηρετήσει" :pipa1: και στο πρακτορείο μοντέλων του Καρατζαφύρερ παλιότερα :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι εκτος Ελλαδας τυπε.

Δουλευει για την επιχειρηση στο εξωτερικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom