Επισκέπτης
Οι ιδιωτικοί δικηγόροι άνδρες φίλοι μου,
τις μισές ώρες κάνουν pr
και τις άλλες μισές γαμάνε ή πίνουν ξύδια με το Λάκη33
με τον οποίο διαφωνούν τα μάλα για τις αντιδημοκρατικές απόψεις του.
τι είναι pr;
public relationships;
Οι ιδιωτικοί δικηγόροι άνδρες φίλοι μου,
τις μισές ώρες κάνουν pr
και τις άλλες μισές γαμάνε ή πίνουν ξύδια με το Λάκη33
με τον οποίο διαφωνούν τα μάλα για τις αντιδημοκρατικές απόψεις του.
Ωραια.
Παρε και τα δικα μου επακριβως. Αν και ειναι νωρις ακομη, και πιθανον να υπαρξουν ανακαταταξεις. Αν ειναι θα επανελθω.
ΝΔ: 28%
ΠΑΣΟΚ: 22%
ΚΚΕ: 9%
ΣΥΡΙΖΑ: 8%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 8%
Καμμενος: 7%
Χ.Α.: 4%
Λοιπά εκτός βουλής 14%.
Στο όριο του 3% ΛΑΟΣ, Οικολόγοι, ΔΗΣΥ, αλλά εκτός τελικά.
Oπως βλεπω, κατα βαση συμφωνουμε.Και η δική μου εκτίμηση:
ΝΔ: 29%
Καμμενος: 8%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 7%
ΛΑΟΣ: 5%
ΛΟΙΠΑ 8%
Σύγουρα δεν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση....
τύπε στο Ελλάντα οι μακρόσυρτοι τίτλοι πάντα μετράνε.
- τι σπούδασες μεγάλε;
- στέλεχος υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας
ή
- ειδικός εμπορίας, διαφήμισης & προώθησης προιόντων
τα καλύτερα βέβαια είναι κάτι που τελειώνουν σε ...and business administrator
το λένε και κάνουν λες και κατάπιαν κάνα kinder bueno απ τη γλύκα και τη γκαύλα
Oπως βλεπω, κατα βαση συμφωνουμε.
τεινω να συμφωνησω με δικηγορο αν και πιστευω θα ειναι λιγο πιο χαμηλα τα δυο πρωτα κομματα και αντιστοιχα το ιδιο ψηλοτερα κκε και κυριως τσιριζα.κατα τα αλλα συμφωνω αλλα ακομα ειναι νωρις.ο κ/φ εκανε κολπο με την μεταγραφη του κυρτσου α λα πανιωνιος με μεσσι οπως ειπε ομως ακομα δυσκολο το βλεπω παρολο που εχει πιασει στασιδι στα καναλια και ειδικα στο σκαι .οντως αυτα τα κομματα βλεπω να μπαινουν βουλη με εξαιρεση τον κ/φ.δεν ειναι σιγουρο αν θα ειναι εντος η εκτος ακομα λογω των μεταγραφων που εκανε .το πιο πιθανο ειναι να μεινει εκτος για την ωρα.αντε να δουμε.Ωραια.
Παρε και τα δικα μου επακριβως. Αν και ειναι νωρις ακομη, και πιθανον να υπαρξουν ανακαταταξεις. Αν ειναι θα επανελθω.
ΝΔ: 28%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 8%
Καμμενος: 7%
Λοιπά εκτός βουλής 14%.
Στο όριο του 3% ΛΑΟΣ, Οικολόγοι, ΔΗΣΥ, αλλά εκτός τελικά.
Λογικά νούμερα. Κρίμα μόνο που η Ντόρα και ο Μάνος δεν κατεβαίνουν μαζί και πιθανότατα θα μείνουν εκτός. Σίγουρα θα προσέφερε περισσότερα η παρουσία τους στη Βουλή απ'αυτή του Καμμένου, του Τσίπρα και των χρυσαύγουλων.
Iσως το ξανασκεφτουν παντως...Σωστό
Κατι είχε ακουστεί για συνεργασία Μάνου - Ντόρας πριν καμια εβδομάδα, αλλά δεν εγινε τίποτα...βλακεία τους πιστεύω... :S
συμφνωνω.κριμα να μπει βουλη κ/φ τσιριζα κκε και να μεινει εκτος μανος-ντορα.οχι οτι ειναι κατι σπουδαιο αλλα απο δαυτους δεν ειναι και κατωτερων προσδοκιων.Σωστό
Κατι είχε ακουστεί για συνεργασία Μάνου - Ντόρας πριν καμια εβδομάδα, αλλά δεν εγινε τίποτα...βλακεία τους πιστεύω... :S
συμφνωνω.κριμα να μπει βουλη κ/φ τσιριζα κκε και να μεινει εκτος μανος-ντορα.οχι οτι ειναι κατι σπουδαιο αλλα απο δαυτους δεν ειναι και κατωτερων προσδοκιων.
μαλάκα μου ο Κύρτσος έκανε στοίβα τα πάμπερς πιο παλιάτεινω να συμφωνησω με δικηγορο αν και πιστευω θα ειναι λιγο πιο χαμηλα τα δυο πρωτα κομματα και αντιστοιχα το ιδιο ψηλοτερα κκε και κυριως τσιριζα.κατα τα αλλα συμφωνω αλλα ακομα ειναι νωρις.ο κ/φ εκανε κολπο με την μεταγραφη του κυρτσου α λα πανιωνιος με μεσσι οπως ειπε ομως ακομα δυσκολο το βλεπω παρολο που εχει πιασει στασιδι στα καναλια και ειδικα στο σκαι .οντως αυτα τα κομματα βλεπω να μπαινουν βουλη με εξαιρεση τον κ/φ.δεν ειναι σιγουρο αν θα ειναι εντος η εκτος ακομα λογω των μεταγραφων που εκανε .το πιο πιθανο ειναι να μεινει εκτος για την ωρα.αντε να δουμε.
μαλάκα μου ο Κύρτσος έκανε στοίβα τα πάμπερς πιο παλιά
και εξακολουθεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο παρότι χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά
μιλάμε για λαμόγιο ολκής
ο Κ/Φ έχει μαζέψει ό,τι λαμόγιο κυκλοφορεί...άνθρωπο που να μην έχει λερωμένη τη φωλιά του δεν έχει στο συνδυασμό του μιλάμε
ακριβως οτι εγραψα πριν.συμφωνω.μονο ο κ/φ με τις μεταγραφες που εκανε δεν ξερω πως θα παει.καλα πηρε την μπαρμπα?αυτη ελεγε πριν μερικα χρονια οτι ολοι οι εξυπνοι ψηφιζουν πασοκ .ΝΔ 27%
ΠΑΣΟΚ 21%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
ΚΚΕ 12%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 9%
ΔΗΜΑΡ 8%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4%
ΛΑΟΣ 2 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5 %
ΔΗ.ΣΥ 1,5%
ειδες την συνεντευξη του στο σκαι?καλα τελικα ολοι σε αυτο το κομμα πρεπει να γινουν κωλοτουμπες για να ειναι υποψηφιοι?μαλάκα μου ο Κύρτσος έκανε στοίβα τα πάμπερς πιο παλιά
και εξακολουθεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο παρότι χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά
μιλάμε για λαμόγιο ολκής
ο Κ/Φ έχει μαζέψει ό,τι λαμόγιο κυκλοφορεί...άνθρωπο που να μην έχει λερωμένη τη φωλιά του δεν έχει στο συνδυασμό του μιλάμε
οχιειδες την συνεντευξη του στο σκαι?καλα τελικα ολοι σε αυτο το κομμα πρεπει να γινουν κωλοτουμπες για να ειναι υποψηφιοι?
ακριβως οτι εγραψα πριν.συμφωνω.μονο ο κ/φ με τις μεταγραφες που εκανε δεν ξερω πως θα παει.καλα πηρε την μπαρμπα?αυτη ελεγε πριν μερικα χρονια οτι ολοι οι εξυπνοι ψηφιζουν πασοκ .
ειδες την συνεντευξη του στο σκαι?καλα τελικα ολοι σε αυτο το κομμα πρεπει να γινουν κωλοτουμπες για να ειναι υποψηφιοι?