Επισκέπτης
στη Β'Αθηνών προβλέπω το κόμμα Καμμένου να ξεπερνά το 15%
Τόσο μεγάλο ποσοστό ελλήνων έχει οικόπεδο στο Π.Ψυχικό>4 στρεμμάτων
και Γιώτ>30μέτρων ;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ...
στη Β'Αθηνών προβλέπω το κόμμα Καμμένου να ξεπερνά το 15%
Δεν ειμαι βεβαιος οτι θα περασει η αποχη το 25%, που ειναι περιπου το συνηθισμενο.ε αυτοδυναμη θα βγει.....θα παιξει πολλη αποχη εννοειται
Εδω θα συμφωνησω με το Λακη...Τόσο μεγάλο ποσοστό ελλήνων έχει οικόπεδο στο Π.Ψυχικό>4 στρεμμάτων
και Γιώτ>30μέτρων ;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ...
Ε αφου το ειπε το ποντικι, αποστομωθηκα...και πήρες σήμερα την απάντηση από τη δημοσκόπηση της Pulse για το "Ποντίκι" όντως η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά στη Β'Αθηνών προβλέπω το κόμμα Καμμένου να ξεπερνά το 15% επομένως θα αντισταθμίσει τα χαμηλα ποσοστά στην επαρχία...και επειδή δεν σου άρεσε το 10%-15% ως πρόβλεψη, λέω λοιπόν: ΠΑΣΟΚ 13%-15%, ΚΚΕ 11%-13%, ΣΥΡΙΖΑ 12%-14% και ΔΗΜΑΡ 10%-12%
ΝΔ: 36%
ΠΑΣΟΚ: 20%
ΚΚΕ: 9%
ΣΥΡΙΖΑ: 8,5%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 10%
ΣΥΜΦΩΝΙΑ:2%
ΛΑΟΣ: 6,5%
ΔΗΣΥ: 2%
ΟΙΚΟΛ. 1,5%
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: 2%
Χ.Α.: 1%
ΔΗΜΑΡΑΣ 1%
ΛΟΙΠΑ: 0,5%
αφου παιζουμε στοιχημα ας παιξω κι εγω
Αντε να δωσω κι εγω παλι τις προβλεψεις μου, βαζοντας και την Κοινωνικη Συμφωνια (κομμα Κατσελη) το οποιο ολοι ως τωρα αγνοειτε.
ΝΔ: 34%
ΠΑΣΟΚ: 22%
ΚΚΕ: 10%
ΣΥΡΙΖΑ: 9%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 7%
ΣΥΜΦΩΝΙΑ:5%
ΛΑΟΣ: 4%
ΔΗΣΥ: 2,5%
ΟΙΚΟΛ. 2%
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:1,5%
Χ.Α.: 1%
ΔΗΜΑΡΑΣ 0,5%
ΛΟΙΠΑ: 1,5%
Ε αφου το ειπε το ποντικι, αποστομωθηκα...
ΝΔ 34% εσύ που το είδες;;; μακάρι Νεοδημοκράτης είμαι αλλά δεν το βλέπω ...στην καλύτερη των περιπτώσεων η ΝΔ θα πιάσει 28%
Τόσο μεγάλο ποσοστό ελλήνων έχει οικόπεδο στο Π.Ψυχικό>4 στρεμμάτων
και Γιώτ>30μέτρων ;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ...
Ναι ναι την ειδα τη δημοσκοπηση...Αυτη που εδινε 15% λευκα...ρε κακομοίρη το "Ποντίκι" δημοσίευσε δημοσκόπηση της Pulse, δεν το είπε το "Ποντίκι"!!!
θα νοθευσουν τις εκλογες ρε.
Μην ειστε αφελεις δεν νομιζω να βγει κυβερνηση
που δεν θα ειναι μνημονιακη. Τα εχουνε προβλεψει ολα.
Πώς ακριβως θα τις νοθευσουν? Διαφωτισε μας.θα νοθευσουν τις εκλογες ρε.
Μην ειστε αφελεις δεν νομιζω να βγει κυβερνηση
που δεν θα ειναι μνημονιακη. Τα εχουνε προβλεψει ολα.
Αλλος απο δω.σε αυτό μπορεί να έχεις και δίκιο ;)
Και αν θες να μαθεις τι εστι πολιτικος....
διαβασε Μακιαβελλι...
ΑαααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχΚαι αν θες να μαθεις τι εστι πολιτικος....
διαβασε Μακιαβελλι...
το εχω ξαναπει παλιοτερα καθομαστε και ασχολουμαστε
με ολα τα αχρειαστα αρθρα και μπλογκ στο ιντερνετ και δεν καθομαστε
να διαβασουμε τον πυρηνα της πολιτικης θεωρησης ωστε να αντιληφθουμε πως
δουλευει η πολιτικη και να προστατευτουμε ή να κανουμε τα ιδια κολπα (οποιος θελει)
ρε σεις βιβλια διαβαζετε στη ζωη σας? ή ξυπνατε ενα πρωι σας ερχεται μια μαλακια στο κεφαλι
και την υποστηριζετε χωρις λογο και αιτια? χωρις παρεξηγηση ετσι?
σοβαρα ρωταω...
τι πολιτικα βιβλια εχετε διαβασει ωστε να ειστε σε θεση να κρινετε τις πολιτικες κινησεις?
περιμενω σοβαρες πηγες.
εγώ πρόβλεψη κάνω φίλε εδώ θα είμαστε
να στο πω αλλιως....στις εκλογες αυτες θα πανε να ψηφισουν και οσοι ανεργοι και επι ξυλου κρεμαμενοι πχ συμβασιουχοι κλπ εκβιαστουν εμμεσα για τις νεες προσληψεις και μονιμοποιησεις τους.....σε καιρους ανεργιας αυτο μετραει.....επισης οι δημοσιοι υπαλληλοι κλπ βλεπουν με κακο ματι αντιμνημονιακες κινησεις απο τις οποιες μπορει να κινδυνεψουν οι εστω χαμηλες σημερα αλλα αν μη τι αλλο σιγουρες και εξασφαλισμενες αποδοχες τους.....σου λεει παλι καλα να εχω και δουλιτσα....Κοιτα ετσι και γινει αυτο και ακουσω μετα
στο δρομο εστω και εναν να παραπονιεται εγω
το εχω πει θα αρχισω τις κλοτσιες χωρις καμια προειδοποιηση !
Ναι ναι την ειδα τη δημοσκοπηση...Αυτη που εδινε 15% λευκα...