Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ρε φίλε ο κόσμος γι'αυτό τους ψήφησε τί δεν καταλαβαίνεις...γουστάρει 1930.

Οσο για την επιβίωση...μάλλον για την δική σου καλοπέραση ενδιαφέρεσαι γιατί τα ορια της επιβίωσης εχουν εξαντληθεί σε πολλά εκατ.Ελλήνων.
εγω την βαγζω μετα δυσκολιας και αν μπουμε δραχμη θα γινω αλβανος της δεκαετιας του 80.αν εσυ εισαι σε αλλο κοσμο με γεια σου.και ο κοσμος οτνα ερθει παλι η ωρα της καλπης θα αποφασισει αν θελει το 1930 η το τωρα.για την ωρα μη το παιζεις εκπροσωπος του.ψηφισε απο θυμο καθαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άλεξ? Είσαι εδώ?
Τι γίνεται άλεξ? Άκουσες τα νέα? Κοιτάει λέει η ηγεσία του Συριζα να γίνει ενιαίο κόμμα για να έχει το δικαίωμα να πάρει τις 50 έδρες... "Στη συνέχεια, στόχος της Κουμουνδούρου είναι να απευθυνθεί στο εκλογοδικείο και να ανακοινώσει επισήμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται πλέον σε ενιαίο κόμμα, από συνασπισμός δυνάμεων. Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μόρφωμα που αποτελείται από συνιστώσες (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΑΚΟΑ, ΔΕΑ κ.λπ.) οι οποίες είναι κόμματα αναγνωρισμένα από τον Αρειο Πάγο και εσωκομματικές τάσεις («Κοκκινοπράσινο Δίκτυο κ.α.)." ΄Η μαλακίες λένε?

(και άλλα λινκ αλλά βαριέμαι να τα βάλω..?
Γιατί δεν απαντάς?
Ενιαιο κομμα ηταν , ενιαιο κομμα ειναι.
Για να ειναι συνασπισμος, πρεπει να πανε ως ξεχωριστα κομματα στον αρειο παγο και να δηλωσουν οτι κατεβαινουν μαζι.
Η αποφαση ανακηρυξης του Αρειου Παγου του Απριλιου, τους εχει σαν ενιαιο κομμα παντως.
Δεν θα αρχισω παλι τα ιδια.
Αν τωρα το κανουν για να αποφυγουν καμια περιεργη ερμηνεια σαν τη δικη σου, προβλημα τους.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δυστυχως ομως δεν υπαρχει αλλη επιλογη, τι να κανουμε?
Με βαρια καρδια θα παμε ξανα σε εκλογες για να δωσουμε μια ψηφο ανοχης στα δυο μεγαλα κομματα.

το ξαναριχνεις τσιπρα η καμενο αναλογα που το ειχες ριξει
ας μην λεμε οτι θελουμε
κανεις δεν θελει τετοι ειδος κυβερνηση
δεν μπορουν να κυβερνησουν και το ξερουν καλα
δεν μπορει ο σαμαρας με 50 εδρες παραπανω να το ριψοκινδηνευσει θα το κανει ο τσιπρας?
δεν μπορεις να ρισκαρεις και το ξερουμε ολοι μονο πορωμενοι δεν το καυαλαβαινουν
ξεχνατε το 2008 με τον καραμαλι στο οριο και με πληοψιφια πως τον χωρεψε στο ταψι μεχρι και ο κουτογιωργακης?
θα τα καταφερει ο τσιπρας με μειωψηφια και τοσους καρχαριες γυρω του?
δεν γινετε και ας λενε οι πωρομενοφανατισμενοι οτι θελουν

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
To ότι κάθεσαι όλη μερά στην άνεση του προσωπικού σου υπολογιστή,δεν  μαρτυρά ότι τραβάς κανένα ζόρι για την...επιβίωσή σου

Αν τα επιχειρήματα σου ειναι σαν και αυτό τότε καλό ειναι να ξεφορτωθούμε οσο γίνεται πιό γρήγορα αυτό που πρεσβέυεις.

Το κόστος που πληρώνω για την σύνδεση ειναι 25 ευρώ/μήνα(απο τα μεγαλύτερα ισως στην Ευρώπη)για να πληρώνονται αδρά κάτι ρεμπεσκέδες.
Το οτι μπορώ και τα εχω ακόμα, ειναι λόγω πολλών παραγόντων που μέρα με την μέρα μου τους περιορίζει το συνάφι των αποτυχημένων.Παρά τα οποια μέτρα ειχα πάρει η λεηλασία που μου εγινε ηταν ανευ προηγουμένου.Και αυτό γιατί θέλανε να τρώνε με χρυσά κουτάλια εις βάρος μου.

Εγω δεν θέλω να φύγουν,το αντίθετο μάλιστα,θέλω να πάνε το τραίνο μέχρι το τέλος και να εχουν το τέλος της Αντουαννέτας.Ειμαι κάτι παραπάνω απο βέβαιος οτι το μόνο που μπορούν να κάνου με επιτυχία ειναι να κλέβουν,και να την σκαπουλάρουν.Το πρώτο δεν το αποφύγαμε,τουλάχιστον να μην σώσουν το τομάρι τους ευκολα.Οσο για τις σωτηρίες που ονειρεύεσαι,ειδικά απο αυτούς,αστο καλύτερα το τραίνο δε σώζεται,παράταση χρόνου παίρνει... φάε οσο προλαβαίνεις.

Επισκέπτης
[quote author=marios51 link=topic=142295.msg3763753#msg3763753]
Ρε ηταν τρομετα cult η σκηνη, Σε λιγο καιρο θα τα βλεπουμε αυτα απο το καναλι της βουλης.
Αγαπαμε cult.
[/quote]

ζούμε για να δούμε την πρώτη συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων με ΧΑ μέσα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΑΚΟΑ και ΔΕΑ αναγνωρισμενα κομματα απο τον...Αρειο Παγο?
Ξερετε πώς αναγνωριζεται ενα κομμα απο τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ?
Μονο εν οψει εκλογων.
Πότε πηγε η ΑΚΟΑ μονη ως κομμα στον Αρειο Παγο?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τι συμπερασμα βγαίνει;
φταίει ο αλέξης που θα πάμε σε εκλογές.

Τύπε, δεν υπάρχει καμία χώρα στην οποία πήγε το ΔΝΤ και να μην άλλαξε άρδην το πολιτικό σκηνικό.
ΚΑΜΙΑ. Κ - Α - Μ - Ι - Α. ΚΑΠΠΑ ΑΛΦΑ ΜΗ ΓΙΩΤΑ ΑΛΦΑ.

Το γράφω για τον Άλεξ, που πιστεύει ότι θα γυρίσουμε στα παλιά σ' ένα μόνο μήνα.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Στις επαναληπτικες εκλογες νδ και πασοκ θα ανεβουν και η χρυση αυγη θα πεσει οπως και ο συριζα. θελουν να πανε σε εκλογες αφου ο συριζα αποτυχει να δειξει οτι μπορει να αναλαμβει ευθυνες.

Αν καταστεί σαφές ότι με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν μένουμε στο ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει.

Πάνω από το μισό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ το '09, και θέλουν ευρώ.

Γι' αυτό οι Συριζαίοι είναι ήξεις αφήξεις στο θέμα του ευρώ. Δεν λένε ανοιχτά δραχμή, γιατί θα χάσουν πολλούς ψήφους.

Είναι τυχοδιώκτες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Όξω από την παράγκα όλοι οι βολεμενοι πρασινοφρουροι που επειδή κόπηκε η μασα από το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψαν για το Τσιπροπασόκ που τους υπόσχεται εύκολες λύσεις. Όξω πουστηδες αγανακτισμένοι που αδειασατε τις δημόσιες υπηρεσίες και γεμίσατε το Σύνταγμα. Όξω όλα τα λαμογια που κάνουν κομματικό τουρισμό και ψηφίζουν όποιον τους ταζει και τους λέει ευχάριστα. Τελείωσε το πάρτυ σας. Έρχεται ψοφοπεινα.
τυπε νομιζουν οτι θα γινει μια ρομαντικη επανασταση.απο το πλκτρολογιο ευκολα τα γραφεις αλλα στην πραξη θα ειναι πολυ χειροτερα...γραφεις πολυ σωστα...δες ποιοι ειναι υποψηφιοι με τον συριζα και θα καταλαβεις.κυριακη κοντη γιορτη.τωρα δεν θα μπορουν να πουν τουλαχιστον οτι φταινε τα κομματα.οτι παρεις θα εχεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για πες μου κατι λεβεντη μου...
Ο Τσιπρας πηρε 17%.Πόσες εδρες επρεπε να εχει με απλη αναλογικη?
51.
Ποσες πηρε με την ενισχυμενη?
51.
Το μπόνους η ΝΔ το πηρε ουσιαστικα απο τα εκτος βουλης κομματα.
Αρα να μην παραπονιεται ο αλεξακης για την απλη αναλογικη.
σύνελθε.
δεν πήρε τους 50 απο αλλα κόμματα εκτός βουλής.
ο νόμος λεει
300-250 αναλογικά σε όσους μπαίνουν.
μετά ο πρώτος έστω και με μια ψήφο παίρνει το 1/6 των εδρών δώρο.

κατά τα λοιπά η γνώμη σου για την απλή αναλογική είναι κάκιστη.
αααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

κόφτε το τροπάρι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όξω από την παράγκα όλοι οι βολεμενοι πρασινοφρουροι που επειδή κόπηκε η μασα από το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψαν για το Τσιπροπασόκ που τους υπόσχεται εύκολες λύσεις. Όξω πουστηδες αγανακτισμένοι που αδειασατε τις δημόσιες υπηρεσίες και γεμίσατε το Σύνταγμα. Όξω όλα τα λαμογια που κάνουν κομματικό τουρισμό και ψηφίζουν όποιον τους ταζει και τους λέει ευχάριστα. Τελείωσε το πάρτυ σας. Έρχεται ψοφοπεινα.

TΕΛΕΙΟ ΠΟΣΤ

Συνοψίζει όλη την πορεία του ΠΑΣΟΚ!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σε περίπτωση που οι επαναληπτικές γίνουν στις 17.6, τ' αρχίδια τους θα πάρουν.
Ο σύριζα θα πιάσει σίγουρα 22 με 25% και η ΧΑ διψήφιο.
Το ξέρουν καλά αυτό, γι' αυτό σκούζουν και οδύρονται.
Δεν το νομιζω, αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε.
Ο Τσιπρας καταρχας εχει αρχισει απο μονος του να θετει το διλλημα μνημονιο η εξω απο την ευρωπη, με τα τραγικα σημειωματα που εστειλε σε ολην την ευρωπη.
Απο την αλλη οσοι ψηφισαν Χ.Α και τωρα βλεπουν και θα συνεχισουν να βλεπουν ποσο αναργανωτοι και καραγκιοζιδες ειναι, δεν θα κανουν δευτερη φορα το ιδιο λαθος.
Ηδη σημερα που μιλησα με αρκετους που ειδαν τις βλακειες που εκανε η Χ.Α με τους τραμπουκισμους, ελεγαν τι ψηφισαν και μπηκε στην βουλη.
Διοτι δεν υπαρχουν 400.000 χιλιαδες φασιστες, αλλα 400.000 χιλιαδες ατομα που εριξαν μια ψηφο διαμαρτυριας και τωρα τραβανε τα μαλλια τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
στο οτι μας τα επρηξαν σημερα με τους εκλογικους νομους
θελουν να τον αλλαξουν
Και ποιος τους εμποδιζει?
Ας κανουν μια κυβερνηση για μια εβδομαδα ολοι μαζι, ας ψηφισουν απλη αναλογικη κι ας παμε σε εκλογες.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε, δεν υπάρχει καμία χώρα στην οποία πήγε το ΔΝΤ και να μην άλλαξε άρδην το πολιτικό σκηνικό.

Το γράφω για τον Άλεξ, που πιστεύει ότι θα γυρίσουμε στα παλιά σ' ένα μόνο μήνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεβαίνει συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιτα καραγκιοζη κομματοσκυθλο δεν ειμαι και δεν ψηφισα ουτε τους νου δου και πασοκ αλλα φοβαμαι ηλιθιους φανατικους χωρις λογικη οπως εσυ που θα ψηφισουν στις επομενες εκλογες και θα βγαλουν του δραχμοφονιαδες στην εξουσια.τοτε θα δεις τι σημαινει κατοχικη πεινα οχι μνημονιακη που ειναι τωρα αλλα καργα κατοχικη.τα υπολοιπα περι πολωνιας τα ειπα συναδελφικα αλλα φαινετια πως σε τρωει να σε βριζουν ολοι εδω μεσα...
μμμ... μάλιστα...με έπεισες
τώρα πάω να τη στήσω έξψω από τις κάλπες να ψηφίσω Σαμαρά που θα μας σώσει...
ναι, ναι...ρε μαλέα πες μου...ξέρεις τι θα πει να δουλεύεις για να βγάλεις λεφτά;

τι θα φοβηθώ από αυτά που λες; το οτι θα έχω λιγότερα λεφτά; στα αρχίδια μου- θα δουλέψω περισσότερο. το οτι δεν θα έχω λεφτά για πουτάνες; και πάλι στα αρχίδια μου

τι θα με φοβισει; ποια πείνα; Πεινάνε αυτοί που δεν έχουνε δουλειά. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

δεν πρεπει να περπατάνε αυτοί στο δρόμο. ΤΕΛΟΣ.

και πολύ ασχοληθηκα με το φοβιτσιάρικο κεφάλι σου.
αύριο έχω πρωινή πτήση και θέλω να κοιμηθώ.

Υ.Γ. Συνάδελφος δεν είμαι με κάποιον επειδή του αρέσουνε τα ταξίδια ή πάει σε πουτάνες στο εξωτερικό. Συνάδελφος είμαι με κάποιον που σέβεται τη ζωή μου όπως σέβομαι εγώ τη δική του. Δεν σου είπα τι να ψηφίσεις ΠΟΤΕ. Αντιθέτως το μόνο που κάνω είναι να αντικρούω τη φανατίλα σου για τα δύο κόμματα σαν λύση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν το νομιζω, αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε.
Ο Τσιπρας καταρχας εχει αρχισει απο μονος του να θετει το διλλημα μνημονιο η εξω απο την ευρωπη, με τα τραγικα σημειωματα που εστειλε σε ολην την ευρωπη.
Απο την αλλη οσοι ψηφισαν Χ.Α και τωρα βλεπουν και θα συνεχισουν να βλεπουν ποσο αναργανωτοι και καραγκιοζιδες ειναι, δεν θα κανουν δευτεροι φορα το ιδιο λαθος.
Ηδη σημερα που μιλησα με αρκετους που ειδαν τις βλακειες που εκανε η Χ.Α με τους τραμπουκισμους, ελεγαν τι ψηφισαν και μπηκε στην βουλη.
Διοτι δεν υπαρχουν 400.000 χιλιαδες φασιστες, αλλα 400.000 χιλιαδες ατομα που εριξαν μια ψηφο διαμαρτυριας και τωρα τραβανε τα μαλλια τους.
Δεν δικαιουνται τύπε.
Ζουμε στην εποχη της πληροφοριας.
Δεν ξερανε τι ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε αυτοί εχουν χάσει την επαφή με τον κόσμο...
μας λένε πως μερικοί αναρχοάπλυτοι θέλουν με το γινάτι τους να καταστρέψουν τη χώρα.
βλέπεις οι μισοί έλληνες που ζούνε στο όριο της φτώχειας καλοπερνάνε σήμερα.

ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα

Γαμιόλια όχι τα σπίτια να σας πάρουν
και τις γυναίκες να σας γαμήσουν.
αλλά αυτά δεν τα κάνουναριστεροί ρεφορμιστές σαν τον αλέξις.
τα κάνουν οι τροτσκιστές που ευτυχώς για σάς εχουν πολύ χαμηλά ποσοστά.
αλλά έτσι όπως το πάτε ΖΩΑ θα πάρουν 7% και θα σας αρχίσουν στις καταλήψεις σε βιλες και πισινες.
μουνιά.
ακου θα ρθει πείνα....
λες και τώρα έχει βγει ο χριστούλης και μοιράζει ψωμί και ψάρια.....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μμμ... μάλιστα...με έπεισες
τώρα πάω να τη στήσω έξψω από τις κάλπες να ψηφίσω Σαμαρά που θα μας σώσει...
ναι, ναι...ρε μαλέα πες μου...ξέρεις τι θα πει να δουλεύεις για να βγάλεις λεφτά;

τι θα φοβηθώ από αυτά που λες; το οτι θα έχω λιγότερα λεφτά; στα αρχίδια μου- θα δουλέψω περισσότερο. το οτι δεν θα έχω λεφτά για πουτάνες; και πάλι στα αρχίδια μου

τι θα με φοβισει; ποια πείνα; Πεινάνε αυτοί που δεν έχουνε δουλειά. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

δεν πρεπει να περπατάνε αυτοί στο δρόμο. ΤΕΛΟΣ.

και πολύ ασχοληθηκα με το φοβιτσιάρικο κεφάλι σου.
αύριο έχω πρωινή πτήση και θέλω να κοιμηθώ.

Υ.Γ. Συνάδελφος δεν είμαι με κάποιον επειδή του αρέσουνε τα ταξίδια ή πάει σε πουτάνες στο εξωτερικό. Συνάδελφος είμαι με κάποιον που σέβεται τη ζωή μου όπως σέβομαι εγώ τη δική του. Δεν σου είπα τι να ψηφίσεις ΠΟΤΕ. Αντιθέτως το μόνο που κάνω είναι να αντικρούω τη φανατίλα σου για τα δύο κόμματα σαν λύση.
καληνυχτα τσιπροκαμμενε καραγκιοζη που θα μου πεις αν εχω δουλεψει για να βγαλω λεφτα...

Επισκέπτης
Και μεσα ποιοι ρε τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom