Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μπαΕνταχθηκες στη Χρυση Αυγη και θα δειρεις τυπε?
αλλά έτσι όπως το πάτε δέρνω και χωρίς να ενταχτώ
εκτός εαυτού θα με βγάλετε
μπαΕνταχθηκες στη Χρυση Αυγη και θα δειρεις τυπε?
εγω την βαγζω μετα δυσκολιας και αν μπουμε δραχμη θα γινω αλβανος της δεκαετιας του 80.αν εσυ εισαι σε αλλο κοσμο με γεια σου.και ο κοσμος οτνα ερθει παλι η ωρα της καλπης θα αποφασισει αν θελει το 1930 η το τωρα.για την ωρα μη το παιζεις εκπροσωπος του.ψηφισε απο θυμο καθαρα.Ρε φίλε ο κόσμος γι'αυτό τους ψήφησε τί δεν καταλαβαίνεις...γουστάρει 1930.
Οσο για την επιβίωση...μάλλον για την δική σου καλοπέραση ενδιαφέρεσαι γιατί τα ορια της επιβίωσης εχουν εξαντληθεί σε πολλά εκατ.Ελλήνων.
Ενιαιο κομμα ηταν , ενιαιο κομμα ειναι.Άλεξ? Είσαι εδώ?
Τι γίνεται άλεξ? Άκουσες τα νέα? Κοιτάει λέει η ηγεσία του Συριζα να γίνει ενιαίο κόμμα για να έχει το δικαίωμα να πάρει τις 50 έδρες... "Στη συνέχεια, στόχος της Κουμουνδούρου είναι να απευθυνθεί στο εκλογοδικείο και να ανακοινώσει επισήμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται πλέον σε ενιαίο κόμμα, από συνασπισμός δυνάμεων. Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μόρφωμα που αποτελείται από συνιστώσες (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΑΚΟΑ, ΔΕΑ κ.λπ.) οι οποίες είναι κόμματα αναγνωρισμένα από τον Αρειο Πάγο και εσωκομματικές τάσεις («Κοκκινοπράσινο Δίκτυο κ.α.)." ΄Η μαλακίες λένε?
(και άλλα λινκ αλλά βαριέμαι να τα βάλω..?
Γιατί δεν απαντάς?
Δυστυχως ομως δεν υπαρχει αλλη επιλογη, τι να κανουμε?
Με βαρια καρδια θα παμε ξανα σε εκλογες για να δωσουμε μια ψηφο ανοχης στα δυο μεγαλα κομματα.
To ότι κάθεσαι όλη μερά στην άνεση του προσωπικού σου υπολογιστή,δεν μαρτυρά ότι τραβάς κανένα ζόρι για την...επιβίωσή σου
τι συμπερασμα βγαίνει;
φταίει ο αλέξης που θα πάμε σε εκλογές.
Στις επαναληπτικες εκλογες νδ και πασοκ θα ανεβουν και η χρυση αυγη θα πεσει οπως και ο συριζα. θελουν να πανε σε εκλογες αφου ο συριζα αποτυχει να δειξει οτι μπορει να αναλαμβει ευθυνες.
τυπε νομιζουν οτι θα γινει μια ρομαντικη επανασταση.απο το πλκτρολογιο ευκολα τα γραφεις αλλα στην πραξη θα ειναι πολυ χειροτερα...γραφεις πολυ σωστα...δες ποιοι ειναι υποψηφιοι με τον συριζα και θα καταλαβεις.κυριακη κοντη γιορτη.τωρα δεν θα μπορουν να πουν τουλαχιστον οτι φταινε τα κομματα.οτι παρεις θα εχεις.Όξω από την παράγκα όλοι οι βολεμενοι πρασινοφρουροι που επειδή κόπηκε η μασα από το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψαν για το Τσιπροπασόκ που τους υπόσχεται εύκολες λύσεις. Όξω πουστηδες αγανακτισμένοι που αδειασατε τις δημόσιες υπηρεσίες και γεμίσατε το Σύνταγμα. Όξω όλα τα λαμογια που κάνουν κομματικό τουρισμό και ψηφίζουν όποιον τους ταζει και τους λέει ευχάριστα. Τελείωσε το πάρτυ σας. Έρχεται ψοφοπεινα.
σύνελθε.Για πες μου κατι λεβεντη μου...
Ο Τσιπρας πηρε 17%.Πόσες εδρες επρεπε να εχει με απλη αναλογικη?
51.
Ποσες πηρε με την ενισχυμενη?
51.
Το μπόνους η ΝΔ το πηρε ουσιαστικα απο τα εκτος βουλης κομματα.
Αρα να μην παραπονιεται ο αλεξακης για την απλη αναλογικη.
Όξω από την παράγκα όλοι οι βολεμενοι πρασινοφρουροι που επειδή κόπηκε η μασα από το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψαν για το Τσιπροπασόκ που τους υπόσχεται εύκολες λύσεις. Όξω πουστηδες αγανακτισμένοι που αδειασατε τις δημόσιες υπηρεσίες και γεμίσατε το Σύνταγμα. Όξω όλα τα λαμογια που κάνουν κομματικό τουρισμό και ψηφίζουν όποιον τους ταζει και τους λέει ευχάριστα. Τελείωσε το πάρτυ σας. Έρχεται ψοφοπεινα.
Δεν το νομιζω, αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε.Σε περίπτωση που οι επαναληπτικές γίνουν στις 17.6, τ' αρχίδια τους θα πάρουν.
Ο σύριζα θα πιάσει σίγουρα 22 με 25% και η ΧΑ διψήφιο.
Το ξέρουν καλά αυτό, γι' αυτό σκούζουν και οδύρονται.
Και ποιος τους εμποδιζει?στο οτι μας τα επρηξαν σημερα με τους εκλογικους νομους
θελουν να τον αλλαξουν
Τύπε, δεν υπάρχει καμία χώρα στην οποία πήγε το ΔΝΤ και να μην άλλαξε άρδην το πολιτικό σκηνικό.
ΚΑΜΙΑ. Κ - Α - Μ - Ι - Α. ΚΑΠΠΑ ΑΛΦΑ ΜΗ ΓΙΩΤΑ ΑΛΦΑ.
Το γράφω για τον Άλεξ, που πιστεύει ότι θα γυρίσουμε στα παλιά σ' ένα μόνο μήνα.
μμμ... μάλιστα...με έπεισεςκοιτα καραγκιοζη κομματοσκυθλο δεν ειμαι και δεν ψηφισα ουτε τους νου δου και πασοκ αλλα φοβαμαι ηλιθιους φανατικους χωρις λογικη οπως εσυ που θα ψηφισουν στις επομενες εκλογες και θα βγαλουν του δραχμοφονιαδες στην εξουσια.τοτε θα δεις τι σημαινει κατοχικη πεινα οχι μνημονιακη που ειναι τωρα αλλα καργα κατοχικη.τα υπολοιπα περι πολωνιας τα ειπα συναδελφικα αλλα φαινετια πως σε τρωει να σε βριζουν ολοι εδω μεσα...
Δεν δικαιουνται τύπε.Δεν το νομιζω, αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε.
Ο Τσιπρας καταρχας εχει αρχισει απο μονος του να θετει το διλλημα μνημονιο η εξω απο την ευρωπη, με τα τραγικα σημειωματα που εστειλε σε ολην την ευρωπη.
Απο την αλλη οσοι ψηφισαν Χ.Α και τωρα βλεπουν και θα συνεχισουν να βλεπουν ποσο αναργανωτοι και καραγκιοζιδες ειναι, δεν θα κανουν δευτεροι φορα το ιδιο λαθος.
Ηδη σημερα που μιλησα με αρκετους που ειδαν τις βλακειες που εκανε η Χ.Α με τους τραμπουκισμους, ελεγαν τι ψηφισαν και μπηκε στην βουλη.
Διοτι δεν υπαρχουν 400.000 χιλιαδες φασιστες, αλλα 400.000 χιλιαδες ατομα που εριξαν μια ψηφο διαμαρτυριας και τωρα τραβανε τα μαλλια τους.
ρε αυτοί εχουν χάσει την επαφή με τον κόσμο...Τύπε, δεν υπάρχει καμία χώρα στην οποία πήγε το ΔΝΤ και να μην άλλαξε άρδην το πολιτικό σκηνικό.
ΚΑΜΙΑ. Κ - Α - Μ - Ι - Α. ΚΑΠΠΑ ΑΛΦΑ ΜΗ ΓΙΩΤΑ ΑΛΦΑ.
Το γράφω για τον Άλεξ, που πιστεύει ότι θα γυρίσουμε στα παλιά σ' ένα μόνο μήνα.
καληνυχτα τσιπροκαμμενε καραγκιοζη που θα μου πεις αν εχω δουλεψει για να βγαλω λεφτα...μμμ... μάλιστα...με έπεισες
τώρα πάω να τη στήσω έξψω από τις κάλπες να ψηφίσω Σαμαρά που θα μας σώσει...
ναι, ναι...ρε μαλέα πες μου...ξέρεις τι θα πει να δουλεύεις για να βγάλεις λεφτά;
τι θα φοβηθώ από αυτά που λες; το οτι θα έχω λιγότερα λεφτά; στα αρχίδια μου- θα δουλέψω περισσότερο. το οτι δεν θα έχω λεφτά για πουτάνες; και πάλι στα αρχίδια μου
τι θα με φοβισει; ποια πείνα; Πεινάνε αυτοί που δεν έχουνε δουλειά. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
δεν πρεπει να περπατάνε αυτοί στο δρόμο. ΤΕΛΟΣ.
και πολύ ασχοληθηκα με το φοβιτσιάρικο κεφάλι σου.
αύριο έχω πρωινή πτήση και θέλω να κοιμηθώ.
Υ.Γ. Συνάδελφος δεν είμαι με κάποιον επειδή του αρέσουνε τα ταξίδια ή πάει σε πουτάνες στο εξωτερικό. Συνάδελφος είμαι με κάποιον που σέβεται τη ζωή μου όπως σέβομαι εγώ τη δική του. Δεν σου είπα τι να ψηφίσεις ΠΟΤΕ. Αντιθέτως το μόνο που κάνω είναι να αντικρούω τη φανατίλα σου για τα δύο κόμματα σαν λύση.
Και μεσα ποιοι ρε τυπε?Όξω από την παράγκα όλοι οι βολεμενοι πρασινοφρουροι που επειδή κόπηκε η μασα από το ΠΑΣΟΚ το εγκατέλειψαν για το Τσιπροπασόκ που τους υπόσχεται εύκολες λύσεις. Όξω πουστηδες αγανακτισμένοι που αδειασατε τις δημόσιες υπηρεσίες και γεμίσατε το Σύνταγμα. Όξω όλα τα λαμογια που κάνουν κομματικό τουρισμό και ψηφίζουν όποιον τους ταζει και τους λέει ευχάριστα. Τελείωσε το πάρτυ σας. Έρχεται ψοφοπεινα.