Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Ολα καλα και ωραία πανε σε αυτην Χωρα.
Μια ερωτηση:
Θα παει κανεις να πληρώσει φορους και χαράτσια μετα τις σημερινες δηλωσεις του Υποψήφιου Πρωθυπουργου?
:think:
γιατι ,στους αλλους εθελουσια πηγαιναν κ πληρωναν δηλ? :jerking: :jerking: :jerking:
οταν δεν εχεις τιποτα να πεις καλυτερα να μην λες μαλ..ες

Επισκέπτης
Άσε τις εξυπνάδες και πες τι εννοείς. Ο Άγιος Ευλάμπιος ο θαυματουργός καλύπτει το έλλειμμα μας;

Δε βάζω στοιχήματα με καθυστερημένους και αναλφάβητους.
θελω να μου λύσεις μια απορία ο βενιζελος και ο σαμαρας λένε ΤΩΡΑ για αλλαγή όρων και επαναδιαπραγμάτευση όρων.και λεω εγώ ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΦΕΛΗΣ γιατί ολα αυτά αφού υπήρχε τέτοια δυνατότητα δεν το έκαναν πριν γαμήσουν τον κόσμο με όλα αυτά τα μέτρα :idiot:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

“Με τις δηλώσεις του σήμερα ο Αλ. Τσίπρας χρησιμοποίησε για την επόμενη εκλογική μάχη την εντολή που πήρε, κάνοντας επιμέρους προτάσεις με στοχευμένο προεκλογικό διάγγελμα στους πιο απελπισμένους, για να τους παραπλανήσει και να υποκλέψει ψήφους.

Πέρα από το θεμελιώδες γεγονός ότι μία κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τέσσερα – πέντε ζητήματα, αλλά τα πάντα, τα οποία ο Αλ. Τσίπρας προσπέρασε σαν να μην υπάρχουν, το ΚΚΕ υπογραμμίζει τα εξής:

Με τις προτάσεις του Αλ. Τσίπρα δεν καταργούνται το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση. Παρόλα αυτά παρουσίασε ως φιλολαϊκή διέξοδο ορισμένες που συγκαλύπτουν τη γενικευμένη αντιλαϊκή επίθεση των μονοπωλίων και των κομμάτων τους, τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως είναι η «Στρατηγική ΕΕ 2020», πολιτικές που είναι ενσωματωμένες και στο μνημόνιο και στη δανειακή σύμβαση.

Οι προτάσεις του Αλ. Τσίπρα λένε σαφώς ότι οι εργαζόμενοι θα κληθούν και πάλι να πληρώσουν ένα μεγάλο μέρος του χρέους για το οποίο δεν ευθύνονται, ενώ ο λαός έχει ανάγκη από τη διαγραφή του χρέους. Παράλληλα αυτές οι προτάσεις αφήνουν ανοιχτό το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων και λυμένα τα χέρια των καπιταλιστών να επιβάλουν νέα αντεργατικά μέτρα (μισθούς των 400 ευρώ, ελαστικές σχέσεις εργασίας κ.α.). Αφήνουν στο απυρόβλητο τις αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία, υγεία, πρόνοια.

Οι εξαγγελίες του για δημόσιο έλεγχο των τραπεζών προς όφελος των μικρομεσαίων αποτελούν συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης, καθώς τους καταδικάζουν σε νέα δάνεια, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής τους περικύκλωσης από τα μονοπώλια.

Οι διακηρύξεις του Αλ. Τσίπρα για «παραγωγική ανασυγκρότηση με οικολογική ευαισθησία» αφορούν τον ίδιο δρόμο ανάπτυξης που οδήγησε ήδη στη βαθιά κρίση και στη χρεοκοπία του λαού, ενώ κλείνουν τα μάτια απέναντι στην Κοινή Αγροτική Πολιτική και στις συνέπειές της για τη φτωχή αγροτιά.

Η αποσιώπηση κάθε αναφοράς στις μόνιμες συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει οι ελληνικές κυβερνήσεις στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και στα ιμπεριαλιστικά σχέδια επέμβασης στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι πολύ χαρακτηριστική της υπόκλισης του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην άρχουσα τάξη και στους διεθνείς συμμάχους της. Μια τέτοια κυβέρνηση θα περιπλέξει και θα οξύνει τα λαϊκά προβλήματα.

Ο λαός πρέπει να πάρει διαζύγιο απ’ όσους τον καλούν να συνεχίσει στον εφιαλτικό «ευρωμονόδρομο», είτε φορούν μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό προσωπείο.

Η μάχη κρίνεται πρώτα απ’ όλα μέσα στην Ελλάδα και όχι μόνο στην ΕΕ. Εξάλλου ο περιβόητος «ευρωπαϊκός άνεμος» που δήθεν φέρνει ο Ολάντ, δεν αφορά τους λαούς, αλλά την αντιπαράθεση των μονοπωλίων κάθε χώρας για κυριαρχία.”
γκρινια...
αυτο με την γιαρο κ τους θαλαμους αεριων  για τους μνημονιακους,δεν το εβαλαν μεσα οι μαλ..ες?ολο υποσχεσεις..παλι μας κοροιδεψαν :tickedoff:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
γιατι ,στους αλλους εθελουσια πηγαιναν κ πληρωναν δηλ? :jerking: :jerking: :jerking:
οταν δεν εχεις τιποτα να πεις καλυτερα να μην λες μαλ..ες
Μαλιστα.
Δηλαδη πιστευεις οτι ο λαος θα τρεξει να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ?
:rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
θελω να μου λύσεις μια απορία ο βενιζελος και ο σαμαρας λένε ΤΩΡΑ για αλλαγή όρων και επαναδιαπραγμάτευση όρων.και λεω εγώ ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΦΕΛΗΣ γιατί ολα αυτά αφού υπήρχε τέτοια δυνατότητα δεν το έκαναν πριν γαμήσουν τον κόσμο με όλα αυτά τα μέτρα :idiot:
λυπηθηκανε τον γλεζο κι αλλαξε σταση η ευρωπη,..ΕΥΤΥΧΩΣ...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
η πλειοψηφια των γεροντων εξακολουθει μεσα στο αλτσχαιμερ να στηριζει το μνημονιο
παρτους κ πηγαινετε μαζι στο σαντανσκι της βουλγαριας κ μην ζαλιζετε τα @@@ στους α-λοβοτομημενους αντι-ραγιαδες ;)
Ετσι να πούμε. Αυτά είναι επιχειρήματα. Ο κλασικός ο μαλακας ο Έλληνας. Μια συμβουλη: τα βιβλία (κυρίως τα ιστορικα) δεν είναι για να στηρίζουν το κοντό πόδι του καναπέ.

Επισκέπτης
Όλη τη μέρα αυτό το παιχνιδάκι παίζεις: πετάς μια ατάκα και μόλις σε στριμώξουνε κάνεις το παγώνι και αλλάζεις θέμα.
Έχεις στοιχεία ότι τα δάνεια της τρόικας χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν τόκοι; Αν ναι βγάλτα να τα δούμε. Αν όχι, τουμπεκί ψιλοκομμένο και πήγαινε να πουλήσεις την παραμύθα σου σε καμιά γκομενίτσα στην καφετέρια..
βγάλε εσύ ότι τα λεφτά πάνε στους μισθούς και τις συντάξεις και συζητάμε.και τους τσαμπουκάδες σου οχι  σε έμενα τυπακο αλλα τράβα και καντους στην ιπποκρατους ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Μαλιστα.
Δηλαδη πιστευεις οτι ο λαος θα τρεξει να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ?
:rockon: :rockon: :rockon:
:think: :think: :think:ΤΟΣΟ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ?...λεω οτι οι φοροι παντα ληρωνονταν με πειθαναγκασμο στην ελλαδα
οποιο; μπορει δεν πληρωνει,αυτο κανουν τοσα χρονια ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙς,οι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙ ΚΙ ΟΙ "ΑΓΟΡΕς"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

θα αφήσεις τις απορίες εσύ και να απαντήσεις στο ερώτημα που τέθηκε???

ποιός πληρώνει το πρωτογενές ελλειμα?

Επισκέπτης
Αυτή είναι η απάντηση σου στο ερώτημα πως καλύφθηκε πέρσι το πρωτογενές έλλειμμα; Είναι φανερό ότι χάνω το χρόνο μου.
Είπες μια μαλακία και αντί να το παραδεχτείς σαν άντρας κάθεσαι και μας πουλάς τρέλα πέρι Μπένι, Σαμαρά και επαναδιαπραγμάτευσης. Όταν σοβαρευτείς ειδοποίησε μας.
ελα ρε άντρακλα....που να παραδεχτό αυτό που θες εσυ.απάντησε εσύ αυτό που σε ρωτάω εγώ και μετά παραδέχομαι εγώ ότι θες ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα μας δώσςεις τα φώτα σου? θα μας πείς πόσο είναι το πρωτογενές έλλειμα του 2011 που καλύφθηκε με εξωτερικό δανεισμό?

Έκτακτος σύγκλησις της ΥΠΟΓΑΣ με θέματα: Ανάλυση εκλογικού αποτελέσματος και περαιτέρω δράσεις.

Μην κοιτάς που έχουμε κλείσιμο μήνα και reports και με έχουν φάει και είμαι απών.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Αυτή είναι η απάντηση σου στο ερώτημα πως καλύφθηκε πέρσι το πρωτογενές έλλειμμα; Είναι φανερό ότι χάνω το χρόνο μου.
Είπες μια μαλακία και αντί να το παραδεχτείς σαν άντρας κάθεσαι και μας πουλάς τρέλα πέρι Μπένι, Σαμαρά και επαναδιαπραγμάτευσης. Όταν σοβαρευτείς ειδοποίησε μας.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙς?? ;)ΜΗΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ,εχω "λιπος" ακομα !!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειναι τραγικο να βλεπεις πασοκτζηδες :birdman: και νεοδημοκρατες :birdman:  που μεχρι πριν μια βδομαδα τρωγοταν σαν τα κοκκορια να συμφωνουν πληρως ο ενας με τον αλλο :jerking:    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΥΤΑΛΑ μαγκες :uglystupid:  οι ληστοσυμμοριτες στελεχη σας απ το κρατικο μηχανισμο που τρωγαν με χιλιες κουταλες και σας πεταγαν κανενα ξεροκομματο θα πανε φυλακη!  κομματοσκυλα ειστε τελειωμενα :zfuck: :zfuck: :zfuck:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βγάλε εσύ ότι τα λεφτά πάνε στους μισθούς και τις συντάξεις και συζητάμε.και τους τσαμπουκάδες σου οχι  σε έμενα τυπακο αλλα τράβα και καντους στην ιπποκρατους ;)

ελα παίκτη μου .. εδώ θα βρείς ότι σου λείπει...

Συνημμένα

• Δαπανες-Εσοδα Δηοσίου.jpg
    Δαπανες-Εσοδα Δηοσίου.jpg
    171,8 KB · Εμφανίσεις: 16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποσο ειναι το 2012?ΓΙΑ ΠΕς ΜΑς

πρωτογενές θα είναι γύρω στα 4-5 δις... μετά έχουμε τόκους και λοιπά...

και πρωτογενές είναι η διαφορά μεταξύ εσόδων και δαπανών πλήν τόκων...

χρεωλύσια δεν πληρώνουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια (χρεωλύσιο είναι ποσό το οποίο απομειώνει το κεφάλαιο ενός δανείου).. απλά ανακυκλώνουμε τα δάνεια που πήραμε με καινούργια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom