Επισκέπτης
πολύ φειδωλός εισαι με τη ΝΔ μόνο 28% . εγώ θα περίμενα να πεις για αυτοδυναμίαεγω θα τολμήσω άλλη πρόβλεψη,ιδίως αν έχουμε ως τότε ακυβερνησία
ΝΔ 27-28
ΠΑΣΟΚ 20-21
ΣΥΡΙΖΑ 7
ΚΟΥΒΕΛΗΣ 3
ΚΑΜΜΕΝΟΣ 4
ΧΑ 3
ΚΚΕ 7-8
πολύ φειδωλός εισαι με τη ΝΔ μόνο 28% . εγώ θα περίμενα να πεις για αυτοδυναμίαεγω θα τολμήσω άλλη πρόβλεψη,ιδίως αν έχουμε ως τότε ακυβερνησία
ΝΔ 27-28
ΠΑΣΟΚ 20-21
ΣΥΡΙΖΑ 7
ΚΟΥΒΕΛΗΣ 3
ΚΑΜΜΕΝΟΣ 4
ΧΑ 3
ΚΚΕ 7-8
τύπε ποιος είναι ο μεθυσμένος άστο καλύτερα ;)εγώ είπα ότι ο τσιπρας για να συνεργαστεί έβαλε όρους...οι δυο τους οι μόνοι όροι που βάλανε είναι ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ;)Ρε μεθυσμένος είσαι; Εσύ δε μου έλεγες ότι του βάλανε όρους ο Σαμαράς και ο Μπένι; Για σύνελθε λίγο και σταμάτα να παριστάνεις το χαζό.
ΕΤSΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΥΠΕ PX75 ;)Για πες μου τους όρους που του βάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Άντε γιατί αρκετές μαλακίες ακούσαμε και σήμερα.
νομίζω ότι δεν παρακολουθεις τι γίνετε η δεν θέλεις να δει τι γίνετε,πολύ απλά ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ δεν βάζουν όρους παρα μόνο γενικότητες τύπου επαναπροσδιορισμού των ορων του μνημονιου που αυτοι εχουν υπογραψει πριν δυο μηνες.τίποτα παραπάνω και ουσιαστικό.αντίθετα ο τσιπρας σου ξαναλέω βάζει ενα πλαίσιο σωστό η λάθος που για μένα είναι σωστό και περιμένει αντιδράσεις.αφού λοιπόν ο σαμαράς και βενιζελος συμφωνούν ξεκινούν με την ακύρωση της υπογραφής τους ;)αλλα επειδή είναι κωλοτουμπες και οι δυο και δεν προκιεται να δεχθούν αφού αυτά που λένε δεν τα πιστεύουν.δεν μπορώ να πιστεψω κάποιους που πριν τις εκλογές μιλάγανε οτι η συνταγή του μνημονίου αν εφαρμοστεί θα οδηγήσει σε αναπτυξη και ξαφνικά μετά τις εκλογές μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση
εγω θα τολμήσω άλλη πρόβλεψη,ιδίως αν έχουμε ως τότε ακυβερνησία
ΝΔ 27-28
ΠΑΣΟΚ 20-21
ΣΥΡΙΖΑ 7
ΚΟΥΒΕΛΗΣ 3
ΚΑΜΜΕΝΟΣ 4
ΧΑ 3
ΚΚΕ 7-8
αυτη των οικολογων δεν ειναι κακη
γιατι το λες αυτο τυπε?τύπε, μόνο το σεξ και το μπάσκετ σε ενδιαφέρουν;
για τις εκλογές του ιούνη λέμε...
τι "ακυβερνησία ως τότε" τσαμπουνάς????
για τα νούμερα δε λέω τπτ. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ!
γιατι το λες αυτο τυπε?
εχω εκφρασει αποψη για πολλα πολιτικα θεματα
τώρα το λες σωστά στο τέλος.αν αποδεχθούν τους όρους και αυτός κάνει πίσω το συζητάμε.αλλα να ξέρεις ότι με 50 βουλευτές δεν μπορείς να κυβερνήσεις.η ανοχή είναι κάτι σχετικό ;)και δεν παίζω με λέξεις σου λέω τι ακριβώς είπα..εσύ προσπαθείς να βάλεις λέξεις και πράγματα που δεν έχω πει ;)Καλά εντάξει, αν είναι να παίζουμε με τις λέξεις παίξε μόνος σου.
Η ουσία είναι μια: και οι θεόστραβοι βλέπουν ότι ο Τσιπρίνιο έχει αρχίσει να ιδρώνει μπροστά στο φάσμα της ανάληψης των ευθυνών του ως κόμμα εξουσίας. Εφόσον μάλιστα αποδεχτούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους όρους του τότε είναι που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Κυριακή κοντή γιορτή.
Καλά εντάξει, αν είναι να παίζουμε με τις λέξεις παίξε μόνος σου.
Η ουσία είναι μια: και οι θεόστραβοι βλέπουν ότι ο Τσιπρίνιο έχει αρχίσει να ιδρώνει μπροστά στο φάσμα της ανάληψης των ευθυνών του ως κόμμα εξουσίας. Εφόσον μάλιστα αποδεχτούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους όρους του τότε είναι που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Κυριακή κοντή γιορτή.
τύπε άσε να δούμε..εγώ περιμένω να δω τι θα λένε όταν και ο βενιζελος θα αρνηθεί ;)μετά να δεις κωλοτουμπες που θα γίνουν ;)μεγάλε, πλάκα κάνεις; τι να δεχτούν; πριν 5 λεπτά βγήκε ο σαμαράς και είπε "τι μαλακίες μας λέει ο τσίπρας;" (ή κάπως έτσι)
τύπε άσε να δούμε..εγώ περιμένω να δω τι θα λένε όταν και ο βενιζελος θα αρνηθεί ;)μετά να δεις κωλοτουμπες που θα γίνουν ;)
o τραγκας ειπε οτι μεχρι τελευταια στιγμη κωλοτριβοταν σε αυτο το ενδεχομενο(δεν το ειπε ετσι ακριβως,)ν-τωρα αλλαξε πλευση..Να σου πω την αληθεια με εξεπληξε η σταση του Κουβελη ,το ειχα σιγουρα οτι θα κολλησει σε κυβερνηση συνεργασιας με ΜΠΑΤΣΟΚ και ΝΔ.
γιατί ρε τύπε δεν γίνονται;ειδικά κάποια πράγματα όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου είναι έγκλημα και πρέπει να γίνουν.όσο αφορά το μνημόνιο οι δυο τους δεν είπαν ότι θέλουν επαναπροσδιορισμό..ιδού λοιπόν η ροδος ;)ο μπένι που έχει υπογράψει 2 μνημόνια θα πει τώρα στους ξένους "παίρνω την υπογραφή μου πίσω"; ο τσίπρας προτείνει πράγματα που ξέρει ότι δεν γίνονται
για τις εκλογές του ιούνη λέμε...
τι "ακυβερνησία ως τότε" τσαμπουνάς????
για τα νούμερα δε λέω τπτ. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ!
Αρνηθηκε το ΚΚΕ συναντηση με τον Τσιπρα.
Ξεφτιλες ΚΚΕδες..............