Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τι ψήφισες (αν επιτρέπεται);
Αφου ρωτας ευγενικα εχεις πμ...
Τι ψήφισες (αν επιτρέπεται);
ψοφάνε για εξουσία και κώλο θα έδιναν[size=15pt]Ενώνουν τα χέρια τους Ντόρα – Μάνος – Θάνος και ίσως Τρεμόπουλος.[/size]
παρακαλώ πολύ θα είχατε την καλοσύνη να ενημερώσετε και εμέναΑφου ρωτας ευγενικα εχεις πμ...
Κατηγορει τον Τσιπρα για ψηφοθηρια ενας Πασοκος.
Μαλιστα..
ισως το οτι εχει αποριψει οποιαδηποτε συνεργασια με νδ πασοκ?
αμα δεχτει κατι τετοιο τοτε σε καθε βημα που θα κανει να βγαλει στην φορα πραγματα που δεν συμφερουν θα εχει νδ πασοκ απεναντι και στο τελος θα καταληξουμε σε εκλογες σε ενα 6αμηνο δηλαδη οτι χειροτερο σαν σεναριο μπορει να γινει ακομα χειροτερο απο το να ξαναγινουν εκλογες σε ενα μηνα
οι μονοι κερδισμενοι θα ειναι νδ πασοκ που θα πουν απετυχες τσιπρα/καμενε και λοιποι αλλα δεν θα πουν το σε καναμε να αποτυχεις
παρακαλώ πολύ θα είχατε την καλοσύνη να ενημερώσετε και εμένα
ψοφάνε για εξουσία και κώλο θα έδιναν
ρε
δύο πλακουτσωτοί από το πολυετές καθησιό στην βουλή και ένας επίδοξος πλακουτσωτόςΈχετε δει τους κώλους τους;;; :S
τι ψαχνεται ο ανθρωπος ειναι ψηφοθηρας θελει να συρει την χωρα σε εκλογες ξανα
Τον Στρατούλη τον βάλανε στη μέση στο mega χτες Αβραμόπουλος, Φώφη, Τρέμη και Πρετεντέρης.
Μου φάνηκε το λιγότερο απροετοίμαστος. Μερικοί φαίνεται δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί και νομίζουν ότι με φράσεις κλισέ μπορούν να αντιμετωπίσουν τα λαμόγια.
Παίζει να παίξει και απορρόφηση των βουλευτών του Καμμένου απο ΝΔ,να σουτάρουν το Σαμαρά και να βάλουν τον Καμμένο και έτοιμη η νέα κυβέρνηση!Όλα πιθανά είναι με δαύτους.O Tζίμερος αν πάει με τους παλαιοκομματικούς θα χάσει πόντους έτσι κ αλλιώς.
Τρεμόπουλο ξέχνα τον, περισσότερο θα κλείσει πρός κάτι αριστερό παρα με νεοφιλελεύθερους.
τωρα συζηταμε για ψυφοθυρες?
www.newsbomb.gr/koinwnia/story/133213/xanthi-moirazan-psifodeltia-mazi-me--eyro]http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/133213/xanthi-moirazan-psifodeltia-mazi-me--eyro[/url]
φιλε μου με καθε δικιο να μην θελει νδ πασοκ και να τους αρνηθει
κανει δεν κολημπαει σε πισινα η σε θαλασσα με καρχαριες
εαν πει ναι ειναι 52 εναντιων 108+41=149
και μην μου πεις οτι και οι 149 θα ειναι τα καλα παιδια και θα λενε ναι
απλα παιζουν το τελευταιο τους χαρτι για να διαλυσουν τα 2 ανερχομενα κομματα και να διατυρησουν τον δικοματισμο
ειναι τυφλος οποιος δεν το βλεπει
η ελλαδα ηθελε αλλαγη αυτους ειχε αυτους εβγαλε
στο μελλον θα βγαλει αλλους τωρα για το οτι παντου υπαρχουν μονο 2 κοματα
να θυμησω οτι πλεον μιλαμε για ολιγαρχια οχι δημοκρατια μην παραποιουμε την σημασια των λεξεον
[size=15pt]Ενώνουν τα χέρια τους Ντόρα – Μάνος – Θάνος και ίσως Τρεμόπουλος.[/size]
Παίζει να παίξει και απορρόφηση των βουλευτών του Καμμένου απο ΝΔ,να σουτάρουν το Σαμαρά και να βάλουν τον Καμμένο και έτοιμη η νέα κυβέρνηση!Όλα πιθανά είναι με δαύτους.
τι ψαχνεται ο ανθρωπος ειναι ψηφοθηρας θελει να συρει την χωρα σε εκλογες ξανα
έρχεται κακοκαιρία το νου σου[move] [/move]
Χαχαχα φίλε τέλος,ειστε ο πάτος του πλανήτη...δεξιοί,πασόκοι τα απόλυτα λαμόγια του πλανήτη.
ρε εσυ 16% πηρατε μην μας τα πρηζεις