Η μεγάλη ζημιά που έκαναν οι Τσιπροκαμμένοι είναι ότι σας έπεισαν ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια μας είναι τα δύο μεγάλα κόμματα. Και εσάς επειδή σας βολεύει αυτή η θεωρία την κατάπιατε μονορούφι, τους δώσατε δύναμη και τώρα θα πάμε στα βράχια σαν χώρα. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Πρώτα απ' όλους το ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως η ΝΔ. Δε λέτε όμως ότι ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τα κόμματα. Είμαστε συνυπεύθυνοι όσο και ο Αντρέας, ο Τσοχατζόπουλος και ο Καραμανλής. Αυτοί γαμήσανε το Δημόσιο με τα θαλασσοδάνεια, τις προμήθειες και την ανεπάρκεια να πάρουν εγκαίρως μέτρα. Εμείς φταίμε γιατί βγάζαμε πάντα τους ευχάριστους που μας έλεγαν ότι θα μας διπλασίαζαν το μισθό χωρίς να αναρωτιόμαστε από πού θα βρεθούν τα λεφτά, γιατί πάνω από τους μισούς δεν έχουν πληρώσει ΠΟΤΕ φόρους, γιατί όλοι δε ζητάγαμε απόδειξη για να γλιτώσουμε λίγα ευρώ, γιατί οι μισοί έχουμε αυθαίρετο και δεν πληρώνουμε εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής, γιατί κοιτάμε να βρούμε γνωστό να μας βγάλει σύνταξη που δε δικαιούμαστε και επίδομα κοροιδίας, γιατί λαδώνουμε την πολεοδομία, την εφορία και για να πάρουμε δίπλωμα, γιατί ψάχνουμε βουλευτή να μας διορίσει το παιδί στο Δημόσιο και στρατηγό να μας κάνει μετάθεση στο ΓΕΣ, γιατί μπαίνουμε στο Δημόσιο και πάμε για δουλειά στις 10 και φεύγουμε στις 12 γιατί με δύο λόγια
ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
Και σωστά να πάνε οι υπεύθυνοι πολιτικοί φυλακή και να δημευθούν οι περιουσίες του ΑΛΛΑ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ.
Και όταν γίνουν όλα αυτά να κάνουμε μια νέα αρχή και να φτιάξουμε ένα κανονικό Κράτος. Τη λογική εγώ ο κακομοίρης που δε φταίω σε τίποτα, που δεν τους ψήφιζα τόσα χρόνια, που δεν έχω κάνει ποτέ λαμογιές, που δεν είδα και δεν ήξερα, και τώρα ψηφίζω έτσι ώστε από την οργή μου να καταστραφεί η χώρα για τις επόμενες γενιές ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Το μείζον είναι η εθνική σωτηρία. Το έλασσον η τιμωρία. Βάλτε προτεραιότητες όταν ψηφίζετε.