Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάω για ύπνο ρε καμμένε
ΕΝΑ είναι δεδομένο
σε περίπτωση "ατυχήματος" η σημερινή κατάσταση θα μοιάζει ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ.
Έρμο προβλέπω να μην έχεις καλό ύπνο για καιρό...τον Τσίπρα κ τον Καμμένο θα βλέπεις...πω-πω εφιάλτης!!!!! :2funny: :2funny:

καληνυχτούδια πάντως(αν κ δεν το πιστεύω). :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
www.sigmalive.com/news/international/462799]Αύξηση του κατώτατου μισθού επιδιώκει η Κίνα[/url]
θα δινουν κ νερο εμφιαλωμενο μαζι με το ρυζι??? :think: :think: :think:
ταχουν προβλεψει αυτα τα μπονους εδω οι δικοι μας?
πρεπει να συμφωνησει κι ο τομσεν?? :think: :think: :think:
αν ξερει καποιος ας ενημερωσει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
www.sigmalive.com/news/international/462799]Αύξηση του κατώτατου μισθού επιδιώκει η Κίνα[/url]
Είδες μαγκιά οι κινέζοι κομμουνιστές....τώρα που βλέπουν ότι το πόπολο όπου να'ναι θα ξεσηκωθεί κ θα τους πάρει στο κυνήγι αρχίζουν τις αυξήσεις.... έτσι το κάστρο δεν θα πέσει από μέσα. ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Έρμο προβλέπω να μην έχεις καλό ύπνο για καιρό...τον Τσίπρα κ τον Καμμένο θα βλέπεις...πω-πω εφιάλτης!!!!! :2funny: :2funny:

καληνυχτούδια πάντως(αν κ δεν το πιστεύω). :2funny: :2funny: :2funny:
βαλε ολγα με μπαζελη λεω γω,ναβγει η καλυτερη μιλφ τσοντα εβερ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Είδες μαγκιά οι κινέζοι κομμουνιστές....τώρα που βλέπουν ότι το πόπολο όπου να'ναι θα ξεσηκωθεί κ θα τους πάρει στο κυνήγι αρχίζουν τις αυξήσεις.... έτσι το κάστρο δεν θα πέσει από μέσα. ;)
στο μπαγκλαντες ?τι νεα απο κει?τι λενε τα αδερφια μας οι μεταναστες?πως παμε εκει?μην ξεχασω,ο ιμαμης ηρθε ο καινουριος?τι μαθαινεις? :helpplea:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στο μπαγκλαντες ?τι νεα απο κει?τι λενε τα αδερφια μας οι μεταναστες?πως παμε εκει?μην ξεχασω,ο ιμαμης ηρθε ο καινουριος?τι μαθαινεις? :helpplea:
Όλα καλά σύντροφε,όπου να'ναι θα μας στείλουν νέες καραβιές για να ενισχυθεί το αντικαπιταλιστικό μέτωπο.... :sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Πάω για ύπνο ρε καμμένε
ΕΝΑ είναι δεδομένο
σε περίπτωση "ατυχήματος" η σημερινή κατάσταση θα μοιάζει ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ.
ο καμενος γραφει κι εδω?εγω νομιζα μονο στο φεις....
ρε παλερμο,πεσμας ρε συ
ολγα κολαρα :fuck1: :fuck1: :fuck1: εχεις χουφτωσει η τζαπα η ψηφος??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Όλα καλά σύντροφε,όπου να'ναι θα μας στείλουν νέες καραβιές για να ενισχυθεί το αντικαπιταλιστικό μέτωπο.... :sunglasses:
αντε κι ειχα ανυσηχησει,νομιζα τους κρατησε ολους το πασοκ μετα την συγκεντρωση την μεγαλειωδη στο συνταγμα προχτες :rockon: :rockon: :rockon:

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Υπερβολές.

Είμαστε σαν τους εβραίους φορτωμένους στο τρένο για το Νταχάου.
Απλά για κάποιο λόγο το τρένο σταμάτησε και υπάρχουν μαλάκες που ρωτάνε γιατί καθυστερούμε.

Ισως το το #1  post του έτους  ;) :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η Κεφαλογιαννη βγαινει ΠΡΩΤΗ.
καλά...ασχολίαστο

μιλάμε για εντελώς άκυρη ψήφος δηλαδή
ακούς εκεί...Κεφαλογιάννη. Παίζει να μην μπορεί να απαντήσει ούτε σε μία ερωτηση φυσιολογικά, χωρίς να πει τσιτάτο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:s&m_2: ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΟΛΟΙ....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Mην ψαρωνεται με τα μπλε και πρασινα παπαγαλακια που μιλανε για δραχμη, ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ

κανεις δεν μπορει να βγαλει την ελλαδα απο το ευρω

γιατι εαν η ελλαδα βγει απο το ευρω Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

απλα οι ξενοι παιζουν το παιχνιδακι εκφοοβισμου του κοσμακι με τις πλατες νδ-πασοκ και θα το φτασουν στ ακρα το παιχνιδακι εκφοβισμου οσο εχουν να κανουν  μ υποταγμενους

η φτωχεια και η πεινα θα ερθει εαν η νδ κανει κυβερνηση γιατι πολυ απλα θα συνεχισει το εργο του πασοκ

θα σας παρει οτι εχετε και δεν εχετε..απο σπιτια μεχρι χωραφια..γιατι πολυ απλα δεν θα μπορειτε να πληρωσετε αυτα που θα ζητανε

και αυτο δειχνει ξεκαθαρα η σταση της 2,5 χρονια..οτι δηλαδη πασοκ και νδ ειναι ενα κομμα

η ελλαδα  εχει αναγκη και απο τον καμμενο και απο τον τσιπρα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...τωρα που στην ευρωπη αρχιζουν επιτελους να μιλουν για αναπτυξη ειναι το καταλληλο timing για να πιεσουμε..εχοντας σαν κυριο οπλο την σταση του λαου στις εκλογες που ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ,ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..

το μνημονιο δεν θα φυγει ουτε σε 1 ουτε σε 2 ετη..φροντισε το δυσλεκτικο ανδρεικελο γι αυτο..και οσοι λενε οτι θα διωξουν το μνημονιο ειναι πολυ αισιοδοξοι..μπορουμε ομως να παρουμε επιμυκυνση του χρονου αποπληρωμης, να μην  υποφερει ο κοσμακις καθε 3 μηνες, ν ανασανει η οικονομια του καθε νοικοκυριου και συναμμα να ξεκινησει αναπτυξη..κατι που ζητανε ολες οι χωρες στην ευρωπη..μνημονιακες και μη..Α Ν Α Σ Α

* πρεπει το ταχυτερο να ριξουν νερο στο κρασι τους ολοι και να εχουμε κυβερνηση με κοινο στοχο..η ακυβερνησια θα ειναι εις βαρος ολων μας..

οσοι πιασανε πιασανε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τύπε μου δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματίας Πασόκος αλλά να ξέρεις ότι για να καυλαντίζεις εσύ, δε θα θέσω εγώ σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και των παιδιών μου. Όσοι υποστηρίζετε αυτές τις πίπες θα βάλετε μυαλό με το καλό ή με το άγριο. Και μακάρι να είχα τη νοοτροπία και την παιδεία ενός Γερμανού που εν μέσω κρίσης έχει μια πανίσχυρη πολιτικά και οικονομικά χώρα. Μπορεί να είμαστε στο ίδιο έθνος αλλά τα λεγόμενά μας δείχνουν μια διαφορά: ότι εγώ είμαι Έλληνας, ενώ εσύ Νεοέλληνας. Με ότι φορτίο κουβαλάνε οι λέξεις. Και όταν θα έρθει η καταστροφή και τα παιδιά σου ζητάνε φαί, εσύ κόψε και φάε όπα, συρτάκι και ξυλίκι.
δεν ξέρω τι νομίζεις ότι είμαι που μάλλον απέχεις παρασάγγης απο την πραγματικότητα.
εδώ δε συζητάμε τι θέλω ή τι θέλεις. όπως σου είπα και γω επί αντρέα είχα την ίδια άποψη.
όμως όσο μεγαλώνεις και αποκτάς καλλιέργεια αρχίζεις και αποδέχεσαι εάν είσαι νορμάλ ανθρωπος ποιός έχει την πλειοψηφία και το πάνω χέρι. Στη δημοκρατία αποφασίζουν οι πολλοί ακόμα και εάν δε σ αρέσει.
Τώρα τις πίπες για τον κίνδυνο της ζωής και των παιδιών σου μπορώ και γω να σου βάλω μυαλό με το καλό ή και με το άγριο και να σου κόψω το πουλι για να κόψεις τις πουτάνες γιατί κινδυνεύουν τα παιδιά μου να κολλήσουν κονδυλώματα στο σχολείο λόγω δερματικής επαφής με τα παιδιά σου.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Μα ναι,Μπορούμε να Κάνουμε κάτι Καλύτερο Ε κυρία Λαγκάρτ?Να μην πιέσουμε τόσο τους Ελληνες Ε κύρια Λαγκάρτ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ?,δεν ξέρω αν Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΣΙΜΟ,σε σας ΕΛΠΙΖΕΙ το πολιτικό καθεστημένο,τα μέσα,και τα χρήματα σας,ανατρέπουν και ορίζουν κυβερνήσεις είναι ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ,προσέξτε ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΔΗ ΠΟΛΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΤΟΠΛΥΜΗΡΑ,ΚΟΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
tramountana καλά τα λές ,αλλα αυτά ειναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του πασοκ και της νουδου.

Περιγράφεις τί δεν εκαναν και τί εκαναν για να ειμαστε σε αυτά τα χάλια και αυθαίρετα βγάζεις συμπέρασμα οτι φταίει ο τσίπρας και ο καμμένος...

Οσο για τον σχηματισμό κυβέρνησης μπορεί να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης μόνο και μόνο για να σώσουν το τομάρι τους,αλλα ο αλλος δεν ειναι τόσο χαζός να ρισκάρει με 52 βουλευτές.
Γιατί να μην περιμένει ενα μήνα που θα εχει 120 και οι αλλοι μονοψήφια...τότε να τους δώ πόσο θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
Πάνω στον πανικό τους θα πέσουνε στην παγίδα που του στήνουνε...μια ζωή λαμόγια δεν αλλαζουν με τίποτα.

αμα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και τον αρνηθεί στις επόμενες εκλογές θα ψάχνει να βρεί ψήφο στην κάλπη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το μεγαλυτερο λαθος του συριζα θα ειναι να εγκλωβιστει απο πασοκ και νδ αν δεν βγει τιποτα αυριο παμε παλι για εκλογες για ισχυρο συριζα πρωτο κομμα

είσαι σίγουρος γιαυτό???

γιατί ξέρεις οι διαμαρτυρίες δεν διαρκούν και πολύ στην Ελλάδα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λες να έχουμε επιστροφή Καραμανλή Νο2 με κεριά ως σωτήρα?

Δεν είναι πλέον απίθανο....αν σκεφτούμε τί τσίρκο επακολούθησε την φυγή του και τί καταστροφή

η επιστροφή Καραμανλή (τζούνιορ) ως σωτήρα αργεί καμμιά πενταετία ακόμη... θα πειραματιστούμε με "αριστερές"¨διακυβερνήσεις, αντιμνημονιακά κλπ παπαριές, θα φάμε την παπάρα μας και μετά θα τον φέρουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom