Επισκέπτης
Εκτος αν συνελθει καποτε η δεξιά, και δεν κατεβει παλι με 5 κομματα στις εκλογες.
Συνασπισμός ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
θα ήταν 1ο κόμμα.
Τώρα είναι εκτός όλοι .....
έστω να κατέβαιναν όλοι μαζί , σε κοινό ψηφοδέλτιο ....
Εκτος αν συνελθει καποτε η δεξιά, και δεν κατεβει παλι με 5 κομματα στις εκλογες.
Ε παρε τα στο κρανιο, τι μου το λες?Α καλά... Σκέψου να μην συμφωνούσαμε σε γενικές γραμμές κιόλας... Οκ. Αφού το πας έτσι ΔΕΝ υπάρχει νόμος του 2000 αφού έγιναν με τον εκλογικό νόμο του Μητσοτάκη (1990) οι εκλογές μέχρι και το 2004. Και βασίζεται στην ενισχυμένη αναλογική... Οι νόμοι Σκανδαλίδη και Παυλόπουλου είναι απλά παραλλαγές της ενισχυμένης αναλογικής του νόμου του 1990. Άντε μην τα πάρω στο κρανίο..
To σύστημα bonus έδρες το βρίσκεις αξιοκρατικό γενικά ως δημοκρατικό θεσμό;;;Ε παρε τα στο κρανιο, τι μου το λες?
Ο νομος του 2000 αφαιρούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙ εδρες απο το δευτερο κομμα.
ΟΧΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Αυτο σου διορθωσα.
Ο νομος Σκανδαλιδη απλως εδινε 40 εδρες μπονους και εγιναν με αυτον οι εκλογες του 2004 και 2007. Ο νομος Παυλοπουλου ειναι ΙΔΙΟΣ ο νομος Σκανδαλιδη με τη διαφορά οτι δινει 50.
Αρα αυτο που ειπες οτι πρεπει ο ΣΥΡΙΖΑ να παραπονειται σημερα, ηταν ΛΑΘΟΣ.
Και αποδεικνυεται και απο τα νουμερα βεβαια.
Με 17% εχει 51 εδρες.
Τωρα γιατι τα παιρνεις στο κρανιο, δεν ξερω. Ας τα ψαχνεις καλυτερα.
Στο Σκαι έτσι είπαν..Και μάλιστα το λεει και στη σελίδα τουςΓια τριτη φορα ξαναλεω οτι παιρνει το μπονους ο ΣΥΡΙΖΑ κανονικα.
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.
Υ.Γ. Και δεν ειναι "β΄γυρος". Κανονικες εκλογες ειναι.
αυτες τις μαλ..ιες θα τις κοψει με μεταναστες τουρκους κλπ
Ε ρε μαλακιες...Στο Σκαι έτσι είπαν..Και μάλιστα το λεει και στη σελίδα τους
Για τριτη φορα ξαναλεω οτι παιρνει το μπονους ο ΣΥΡΙΖΑ κανονικα.
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.
Υ.Γ. Και δεν ειναι "β΄γυρος". Κανονικες εκλογες ειναι.
αν τοπε ο σκαι,παει να πει οτι ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣτο Σκαι έτσι είπαν..Και μάλιστα το λεει και στη σελίδα τους
Οχι. Αλλά οχι επειδη ειναι συστημα ενισχυμενης αναλογικης.To σύστημα bonus έδρες το βρίσκεις αξιοκρατικό γενικά ως δημοκρατικό θεσμό;;;
To σύστημα bonus έδρες το βρίσκεις αξιοκρατικό γενικά ως δημοκρατικό θεσμό;;;
ΠΩς ΘΑΤΑΝΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ?Συνασπισμός ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
θα ήταν 1ο κόμμα.
Τώρα είναι εκτός όλοι .....
έστω να κατέβαιναν όλοι μαζί , σε κοινό ψηφοδέλτιο ....
αν τοπε ο σκαι,παει να πει οτι ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
ΔΕΝ ειναι συνασπισμος κομματων.Α καλά, όλο φάουλ κάνεις σήμερα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.... Οπότε δεν παίρνει το μπόνους!!!
ξεχασαμε κ το bluesky την εκπομπη του εγκριτου αδωνεοςλάθος:
στην περίπτωση αυτή, ακούς τι είπε και το MEGA, και βγάζεις το μέσο όρο...
Το ΠΑΣΟΚ μαθαινω οτι ειναι ετοιμο να το κανει.Εγώ θέλω να γίνει κανένα αστείο και να συμφωνήσουν αύριο οι μνημονικοί να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση Τσιπρα. Και μετά τον Παπαδημούλη υπουργό οικονομικών να πηγαίνει στις Βρυξέλλες για καταγγελία του μνημονίου. Εκεί θέλω να δω τη μαγκιά και των Συριζαιων και όσων τους ψήφισαν. Έτσι για να σφίξουν λίγο οι κώλοι.
Δεν υπάρχουν πια κόμματα του 40-50% πλέον Λάκη μου... :-* :-* :-*είναι ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 40% ΚΑΙ ΤΟΥ 50%
Ε ρε μαλακιες...
Και ποια ειναι τα "κομματα" που αποτελουν τον Συνασπισμο?
Ξέρουν τι σημαινει "κομμα" και "συνασπισμος κομματων"?
Τι εννοεις?