Γιατι, με 151-152 θα κυβερνουσε?
Εδώ έκανε Δημοκρατική παρέλαση χωρίς κόσμο και εγκάθετος
Γιατι, με 151-152 θα κυβερνουσε?
Αντε, με γεια μας.πίσω απ τις λέξεις έρχεται ο αλέξης.
δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαμηλά μπορεί να πεσει ο λοβέρδος και ο χρυσοχοίδης.Γιατι, με 151-152 θα κυβερνουσε?
Ποιόν Μάνο,τον δικομματιστή?Ε ποτέ,θα ψήφιζα Καμμένο αν έκανε κάτι τέτοιο η Ντόρα.Ηθελε πολυ μυαλο βρε Αλι μου, να κατεβειτε μαζι με τον Μανο?
ετσι .Εδώ έκανε Δημοκρατική παρέλαση χωρίς κόσμο και εγκάθετος
Δεν βγαινει.Λέτε να χούμε Σύριζα-Πασόκ-ΔημΑρ;;;
Πώς το βλέπετε αυτό το σεναριάκι;;;;
Έχουμε κ δηλώσεις Λοβέρδου.....
Τσίπρας+Καμμένος+Κουβέλης=154...ναι!!!!Δεν βγαινει.
110 εδρες και 33 ανοχή Καμμενου = 143.
Τελικα οι εδρες της Χ.Α. κανουν ζημια σε καθε προσθεση.
ε ας μπει και το πασοκ και η νδ ρε τυπεΤσίπρας+Καμμένος+Κουβέλης=154...ναι!!!!
ΑΝ μπει κ το ΚΚΕ,τότε 170 έδρες!!!!
ετσι .
Αυτα σας φαγανε.Ποιόν Μάνο,τον δικομματιστή?Ε ποτέ,θα ψήφιζα Καμμένο αν έκανε κάτι τέτοιο η Ντόρα.
Πρέπει να είναι ο πιο ασταθής και επιπόλαιος πολιτικός που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα.
Τι λες χριστιανε μου?Οι bonus 50 έδρες πάνε σε αυτόν που τερμάτισε πρώτος ή σε αυτόν που θα παραμείνει πρώτος κ θα διεκδικίση σχηματισμό κυβέρνησης;;;
Ε οχι και τοσο. Αν καποιος δεν θελει να ψηφισει, απλα δεν παει. Εξ ου και η μεγαλη αποχη.Γραμμένοι 9.369.049
Ενσωμάτωση 94,52 %
Ψήφισαν 64,81 %
Ακυρα/Λευκά 2,36 %
Εκτός Βουλής 18,93 %
Πάντως είναι εντυπωσιακό το ποσοστό που μένει εκτός βουλής,όπως και τα πολύ λίγα λευκά-άκυρα.
Πουτάνα νομοθεσία,δεν βγαίνουν τα νούμερα.... >Τι λες χριστιανε μου?
Το πρωτο κομμα τις παιρνει.
Καντε ΟΛΟΙ μαζι μια κυβερνηση πλην ΝΔ για μια εβδομαδα, ψηφιστε μονο νεο εκλογικο νομο με απλη αναλογικη και διαλυστε τη βουλη να παμε σε εκλογες.Πουτάνα νομοθεσία,δεν βγαίνουν τα νούμερα.... >
Τί λες μωρέ κ συ....να συμμαχήσεις έστω για κάτι τέτοιο με την χρυσή αυγή είναι το μεγαλύτερο αίσχος που θα μπορούσε να κάνει η αριστερά....Καντε ΟΛΟΙ μαζι μια κυβερνηση πλην ΝΔ για μια εβδομαδα, ψηφιστε μονο νεο εκλογικο νομο με απλη αναλογικη και διαλυστε τη βουλη να παμε σε εκλογες.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ?