Μπα μην το λες...και τα ΠΑ([size=6pt]σο[/size])ΚΙΑ κλαίνε.Απαρηγόρητα είναι.οι ΝΔκρατες πρεπει να χουν παθει τρελο πατατρακ.
σα να λεμε να βγει ο γαυρος του χρονου 16ος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ο άλεξ...
ναι τις διαβαζα χτες...
Αυτα ψηφισανε οι σοφοι ελληνες, αυτα θα λουστούμε.
εγω αν ειχα ψηφισει ΧΑ απο "αντιδραση" και ακουγα τις πρωτες δηλωσεις του Μιχ. που ακουσα πριν λιγες ωρες θα ειχα παρει μεγαλη φορα να λιωσω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα χτυπηματα για αυτη μου την αποφαση...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγουρα τυπεΜυριζομαι νοθεία τύπε
1 ψηφο μονο η τζουλια? :-
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι είπε;ναι τις διαβαζα χτες...
εγω αν ειχα ψηφισει ΧΑ απο "αντιδραση" και ακουγα τις πρωτες δηλωσεις του Μιχ. που ακουσα πριν λιγες ωρες θα ειχα παρει μεγαλη φορα να λιωσω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα χτυπηματα για αυτη μου την αποφαση...
Για "καταστροφικό για την Ελλάδα και την Ευρώπη", αποτέλεσμα κάνει λόγο η Frankfurter Allgemeine Zeitung και αναφέρεται σε "μαύρα σύννεφα που κρέμονται και πάλι" πάνω από την Αθήνα.
Η εφημερίδα προβλέπει δε ότι οι σημερινές εκλογές δεν ήταν οι τελευταίες και τονίζει ότι "είναι και πάλι ανοιχτό το θέμα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ". Η εφημερίδα "Bild", με τίτλο "οι Έλληνες επιλέγουν το χάος", μιλάει για "διασυρμό των κομμάτων της κυβέρνησης" και ενίσχυση των ακραίων δυνάμεων, αριστερών και δεξιών". Ο αρθρογράφος αμφισβητεί εάν υπάρχει πια πλειοψηφία για το πρόγραμμα λιτότητας και επισημαίνει: "για να το πούμε ωμά, είναι τελείως ασαφές, εάν η επόμενη κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις".
Η εφημερίδα προβλέπει δε ότι οι σημερινές εκλογές δεν ήταν οι τελευταίες και τονίζει ότι "είναι και πάλι ανοιχτό το θέμα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ". Η εφημερίδα "Bild", με τίτλο "οι Έλληνες επιλέγουν το χάος", μιλάει για "διασυρμό των κομμάτων της κυβέρνησης" και ενίσχυση των ακραίων δυνάμεων, αριστερών και δεξιών". Ο αρθρογράφος αμφισβητεί εάν υπάρχει πια πλειοψηφία για το πρόγραμμα λιτότητας και επισημαίνει: "για να το πούμε ωμά, είναι τελείως ασαφές, εάν η επόμενη κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις".
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν ειναι τραγικο οτι 22 απο δαυτους θα χαιρουν βουλευτικης ασυλιας?
xaxaxa θα λιωσετε ρε νυφιτσες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και θα σου αξιζε μια μεγαλοπρεπής μουτζα, γιατι δεν νομιζω οτι ο Μιχαλολιακος εκρυψε ποτέ τον πραγματικο του εαυτο και αποκαλυφθηκε πριν λιγες ωρες.εγω αν ειχα ψηφισει ΧΑ απο "αντιδραση" και ακουγα τις πρωτες δηλωσεις του Μιχ. που ακουσα πριν λιγες ωρες θα ειχα παρει μεγαλη φορα να λιωσω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα χτυπηματα για αυτη μου την αποφαση...
τύπε απ αυτόν την πήρε:
Τον ιδιοκτήτη της βίλας που έκανε διακοπές ο Τζοχ?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και θα σου αξιζε μια μεγαλοπρεπής μουτζα, γιατι δεν νομιζω οτι ο Μιχαλολιακος εκρυψε ποτέ τον πραγματικο του εαυτο και αποκαλυφθηκε πριν λιγες ωρες.
ευτυχως ψηφισα εξυπνα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγκεφαλικο ο πετρακης τυπεΑπολυτεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Οι οικολογοι περασαν τον Φερη....
Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πωωωωωω μιλαμε η μερα μου πηγενει πολυ χαλεια, 1. Ο Καρατζαφερης δεν μπενει στη Βουλη 2. Στο μανατζερ ομαδα δεν παει καλα 3. Η γκομενα πηγε στη μανα της 4. Νιωθω καουρα αλλα το κυριοτερο ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΟΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ....
Ρεεεεεεεεεε αλλα πουλημενα μυαλα χυμενα
Ρεεεεεεεεεε αλλα πουλημενα μυαλα χυμενα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
xaxaxa θα λιωσετε ρε νυφιτσες
τρεμω γιατι εχει ληξει και η πρασινη καρτα μου
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
τι είπε;
Δεν είναι τι είπε...είναι τι έκανε πριν μιλήσει.
Έβαλε όλους τους δημοσιογράφους να σηκωθούν ως ένδειξη σεβασμού!!!!
Epic!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τι είπε;
δεν ειπε κατι αγνωστο τουλαχιστον ως προς εμενα...τα ιδια και τα ιδια...ηταν η επιλογη λεξεων και ο τροπος που τα ειπε που με αηδιασε για αλλη μια φορα...μερικες φορες μπορεις να πεις το πιο σωστο πραγμα με τον χειροτερο τροπο και να χασεις ολο το δικιο σου...
υ.γ. βενι βιντι βιΤΣΙ προφερεται ή βενι βιντι βιΚΙ? με προβληματισε γιατι εχω την εντυπωση οτι το ειπε με Κ...και πριν κοροϊδεψω ηθελα να ειμαι σιγουρη για το σωστο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο Μπαρμπαρούσης εκλέγεται τυπε?εγκεφαλικο ο πετρακης τυπε
Η Χρυση Αυγη βγαζει βουλευτη στην Αιτωλοακαρνανια!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν είναι τι είπε...είναι τι έκανε πριν μιλήσει.
Έβαλε όλους τους δημοσιογράφους να σηκωθούν ως ένδειξη σεβασμού!!!!
Epic!
αχαχαχαχαχχα αυτο δεν το ειδαααααααααα!!!!!! ρε το ατομο ηταν σε παραλληρημα...προβλεπω να γινουμε κοινοβουλιο της Ταιβαν...με λοστους, ξυλικι, πεταλουδες κλπ κλπ κλπ....
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις