Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
οι ΝΔκρατες πρεπει να χουν παθει τρελο πατατρακ.
σα να λεμε να βγει ο γαυρος του χρονου 16ος.
Μπα μην το λες...και τα ΠΑ([size=6pt]σο[/size])ΚΙΑ κλαίνε.Απαρηγόρητα είναι.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 13

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ναι τις διαβαζα χτες...

Αυτα ψηφισανε οι σοφοι ελληνες, αυτα θα λουστούμε.

εγω αν ειχα ψηφισει ΧΑ απο "αντιδραση" και ακουγα τις πρωτες δηλωσεις του Μιχ. που ακουσα πριν λιγες ωρες θα ειχα παρει μεγαλη φορα να λιωσω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα χτυπηματα για αυτη μου την αποφαση...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απολυτεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Οι οικολογοι περασαν τον Φερη....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι τις διαβαζα χτες...

εγω αν ειχα ψηφισει ΧΑ απο "αντιδραση" και ακουγα τις πρωτες δηλωσεις του Μιχ. που ακουσα πριν λιγες ωρες θα ειχα παρει μεγαλη φορα να λιωσω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα χτυπηματα για αυτη μου την αποφαση...
τι είπε;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για "καταστροφικό για την Ελλάδα και την Ευρώπη", αποτέλεσμα κάνει λόγο η Frankfurter Allgemeine Zeitung και αναφέρεται σε "μαύρα σύννεφα που κρέμονται και πάλι" πάνω από την Αθήνα.

Η εφημερίδα προβλέπει δε ότι οι σημερινές εκλογές δεν ήταν οι τελευταίες και τονίζει ότι "είναι και πάλι ανοιχτό το θέμα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ". Η εφημερίδα "Bild", με τίτλο "οι Έλληνες επιλέγουν το χάος", μιλάει για "διασυρμό των κομμάτων της κυβέρνησης" και ενίσχυση των ακραίων δυνάμεων, αριστερών και δεξιών". Ο αρθρογράφος αμφισβητεί εάν υπάρχει πια πλειοψηφία για το πρόγραμμα λιτότητας και επισημαίνει: "για να το πούμε ωμά, είναι τελείως ασαφές, εάν η επόμενη κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και θα σου αξιζε μια μεγαλοπρεπής μουτζα, γιατι δεν νομιζω οτι ο Μιχαλολιακος εκρυψε ποτέ τον πραγματικο του εαυτο και αποκαλυφθηκε πριν λιγες ωρες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και θα σου αξιζε μια μεγαλοπρεπής μουτζα, γιατι δεν νομιζω οτι ο Μιχαλολιακος εκρυψε ποτέ τον πραγματικο του εαυτο και αποκαλυφθηκε πριν λιγες ωρες.

ευτυχως ψηφισα εξυπνα :grin:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Πωωωωωω μιλαμε η μερα μου πηγενει πολυ χαλεια, 1. Ο Καρατζαφερης δεν μπενει στη Βουλη 2. Στο μανατζερ ομαδα δεν παει καλα 3. Η γκομενα πηγε στη μανα της 4. Νιωθω καουρα αλλα το κυριοτερο ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΟΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ....
Ρεεεεεεεεεε αλλα πουλημενα μυαλα χυμενα  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δεν ειπε κατι αγνωστο τουλαχιστον ως προς εμενα...τα ιδια και τα ιδια...ηταν η επιλογη λεξεων και ο τροπος που τα ειπε που με αηδιασε για αλλη μια φορα...μερικες φορες μπορεις να πεις το πιο σωστο πραγμα με τον χειροτερο τροπο και να χασεις ολο το δικιο σου...

υ.γ. βενι βιντι βιΤΣΙ προφερεται ή βενι βιντι βιΚΙ? με προβληματισε γιατι εχω την εντυπωση οτι το ειπε με Κ...και πριν κοροϊδεψω ηθελα να ειμαι σιγουρη για το σωστο :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν είναι τι είπε...είναι τι έκανε πριν μιλήσει.

Έβαλε όλους τους δημοσιογράφους να σηκωθούν ως ένδειξη σεβασμού!!!!

Epic!

αχαχαχαχαχχα αυτο δεν το ειδαααααααααα!!!!!! ρε το ατομο ηταν σε παραλληρημα...προβλεπω να γινουμε κοινοβουλιο της Ταιβαν...με λοστους, ξυλικι, πεταλουδες κλπ κλπ κλπ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom