alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τα ειπαμε τυπε, οσο μπαινει η Αθηνα θα πεφτουν και οι δυο. 149 ή 150 το πολυ πολυ.Παπαράκο 153. Τα λέγαμε καιρό για τον εκλογικό. Γιόρτασε το 17
Τα ειπαμε τυπε, οσο μπαινει η Αθηνα θα πεφτουν και οι δυο. 149 ή 150 το πολυ πολυ.Παπαράκο 153. Τα λέγαμε καιρό για τον εκλογικό. Γιόρτασε το 17
Λαθος εκανα. Δεν συμπεριφερεσαι σαν κομπλεξικος.
ΕΙΣΑΙ κομπλεξικος.
Τα ειπαμε τυπε, οσο μπαινει η Αθηνα θα πεφτουν και οι δυο. 149 ή 150 το πολυ πολυ.
ρε μλκ η τραπεζα κυπρου ειναι σιγουρη19 ρε ταμτάκο;
19;
ούτε 2 μπροστά;![]()
Δεν ειναι προβλεψη ρε τύπε, μου στελνουν μηνυματα κατι φιλοι που υποτιθεται βλεπουν σταυρους.Καλά για το εκλέγονται μην παίρνεις κ όρκο, έχεις και προϋπηρεσία πια στις επιτυχείς προβλέψεις.
Τί φοβάσαι? Ό,τι θα κάνει επίθεση ο Τσίπρας να καταλάβει τη Βουλή? Και σε τελική ανάλυση είναι ικανός να διαπραγματευτεί ο Σαμαράς? Όταν σταμάτησαν να τον παίζουν οι ευρωπαίοι μετά την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου ,είδε το φως το αληθινό..Το κακό είναι ότι κανείς δε λέει την αλήθεια..τι θα πει αυτό?
δανειστές είναι
ο μαλάκας-ψηφοφόρος που υποθηκεύει ο ίδιος το μέλλον του με πιθανή επάνοδο στη δραχμή πρέπει να σκέφεται πιο ώριμα.
και 10% στον Πάνο Καμμένο.
η λογική πάει περίπατο.
Αύριο το πρωί θα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΊ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ????
Πάψε ρε, απλά θέλουν την προσοχή μας, όπως τα μωρά παιδιά, γιαυτό "φωνάζουν".
Λίγη λογικη δεν μπορει να υπαρξει?Άλεξ σε βλέπω να φωνάζεις: ''Έξω από Ε.Ε. κ Νάτο'' όπου να'ναι....πλησιάζει η ώρα...![]()
τι θα πει αυτό?
δανειστές είναι
ο μαλάκας-ψηφοφόρος που υποθηκεύει ο ίδιος το μέλλον του με πιθανή επάνοδο στη δραχμή πρέπει να σκέφεται πιο ώριμα.
και 10% στον Πάνο Καμμένο.
η λογική πάει περίπατο.
Αύριο το πρωί θα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΊ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ????
Μνημόνιο= λογική;;;;Λίγη λογικη δεν μπορει να υπαρξει?
και γιατι ρε μλκ να τον κανουν οι χρυσαυγιτες
Δες ρε πούστη μου θράσσος...
Να τον κάνουν σαπούνι ρε οι χρυσαυγίτες!!!!
Λογικη απο τους γερμανους, την ευρωζωνη και την τρόικα εννοω.Μνημόνιο= λογική;;;;
Έλα κ σε έχω για σοβαρό αν κ δεξιός....![]()
Παλέρμο σε βλέπω με το λεωφορείο...και στα μπουρδέλα φυλής...τέρμα οι πολυτέλειες...ΔΝΤ: «Δε θα δοθεί η επόμενη δόση αν δεν οριστικοποιηθούν τα μέτρα»
Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με αφορμή το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, η χώρα οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ώστε να δοθεί η επόμενη δόση. Επιπρόσθετα τονίστηκε η κρισιμότητα των νέων μέτρων του Ιουνίου, τα οποία περιλαμβάνονται στα συμφωνηθέν πρόγραμμα λιτότητας.
Παράλληλα σημειώθηκε πως το περιθώριο για διαπραγμάτευση των όρων διάσωσης είναι εξαιρετικά μικρό.
Εμενα τωρα γιατι μου βγαινει να πω "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, και ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ?"ΔΝΤ: «Δε θα δοθεί η επόμενη δόση αν δεν οριστικοποιηθούν τα μέτρα»
Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με αφορμή το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, η χώρα οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ώστε να δοθεί η επόμενη δόση. Επιπρόσθετα τονίστηκε η κρισιμότητα των νέων μέτρων του Ιουνίου, τα οποία περιλαμβάνονται στα συμφωνηθέν πρόγραμμα λιτότητας.
Παράλληλα σημειώθηκε πως το περιθώριο για διαπραγμάτευση των όρων διάσωσης είναι εξαιρετικά μικρό.
Εμενα τωρα γιατι μου βγαινει να πω "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, και ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ?"
Αντιφατικο, ναι. Τι να κανουμε ομως?