Ταλαντεύτικα πολύ ανάμεσα σε Ανταρσύα,Σύριζα κ ΚΚΕ(τα τρία αυτα κόμματα που σιχαίνεται ο λάκης),αλλά τελικά υπέκυψα στην γοητεία του Alexis.![]()
Σε φτίαχνει ο ζελές και το σακκάκι τρελλό αγόρι;
Ταλαντεύτικα πολύ ανάμεσα σε Ανταρσύα,Σύριζα κ ΚΚΕ(τα τρία αυτα κόμματα που σιχαίνεται ο λάκης),αλλά τελικά υπέκυψα στην γοητεία του Alexis.![]()
υπαρχειμάγκα εγώ κάνω απλά τις προσωπικές μου αναλύσεις και αναγωγές.
είναι σαφές ότι ο έλληνας υπάρχει μόνο με αντρέα ή μόνο με χούντα.
δεν υπάρχει αλλη επιλογή.
Αρκεί ο νέος Ανδρέας να μην μας μπουκώσει πάλι στα δανεικά...γιατί αν τώρα αλλάξουμε συμμάχους κ τους την φέρουμε κ σε αυτούς θα μας βομβαρδίσουν.μάγκα εγώ κάνω απλά τις προσωπικές μου αναλύσεις και αναγωγές.
είναι σαφές ότι ο έλληνας υπάρχει μόνο με αντρέα ή μόνο με χούντα.
δεν υπάρχει αλλη επιλογή.
Απαντησε ο Παφιλης σε αυτην την ερωτηση.
Εμεις λεει εχουμε σταθερες θεσεις, ανεξαρτητα απο το...κλιμα της εποχης!!!!!!!!!!!!!
Μα δεν εχει νοημα να κανεις προβλεψεις, οταν βλεπεις τετοια παραλογα.
Π.χ. η ιδια περιφερεια που δινει 10% Χρυση Αυγη, βγαζει πρωτο κομμα ΣΥΡΙΖΑ. Τι λογικη να καταγραψεις εδω?
Μάλλον εισαι εκτός κοινωνίας για αυτό δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις...
Απλά αναλογίσου το
Το αστείο σε αυτές τις εκλογες ειναι το ΚΚΕ. Εχουν καταρρευσει τα ποσοστα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν πάνω απο 1.000.000 άνεργοι στην χωρα , πεινανε οι μισοι συνταξιουχοι και εφτασε να είναι το 5ο κομμα απο 3ο και εξακολουθει να πιστευει οτι εχει δικιο σε οσα λεει παρα το γεγονος οτι δεν πειθει κανεναν αλλο εκτος απο αυτους που παραδοσιακα το ψηφιζουν.![]()
που ειναι η Κατσελη τυπε![]()
![]()
οχι ρε την αλλη φορα μου ελεγε εμενα
να βγω εκτος σπιτιου.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ οτι θα περασεις πολυ καλα στο στρατοΠου εισαι ψαρούκλα μου?
ελα και σε ψάχνουμε![]()
![]()
έτσι ακριβώς.Μάλλον εισαι εκτός κοινωνίας για αυτό δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις...
Απλά αναλογίσου το
τι γελα ρε καλυτερος ειμαι απ'ολους αυτους
ξεχασε οτι εχει εκλογες σημερα τυπε :Sπου ειναι η Κατσελη τυπε![]()
που ειναι η Κατσελη τυπε![]()
Αυτό τώρα μεταφράζεται πως θα τον πάρουν σε καμιά αεροπορία ή ναυτικό....ΠΡΟΒΛΕΠΩ οτι θα περασεις πολυ καλα στο στρατο![]()
![]()
![]()
Ποιος ειχε προβλεψει το ΣΥΡΙΖΑ δευτερο κομμα?Μάλλον εισαι εκτός κοινωνίας για αυτό δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις...
Απλά αναλογίσου το
ΠΡΟΒΛΕΠΩ οτι θα περασεις πολυ καλα στο στρατο![]()
![]()
![]()
Ποιος ειχε προβλεψει το ΣΥΡΙΖΑ δευτερο κομμα?
Μην τρελαθουμε κιολας.