alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Νατος ο καλος φιλος...μην σκας ρε.. .θα σου δώσω εγώ ενα δυο καλά τηλέφωνα να σου περάσει...
Νατος ο καλος φιλος...μην σκας ρε.. .θα σου δώσω εγώ ενα δυο καλά τηλέφωνα να σου περάσει...
Ναι ρε τί δεν κατάλαβες.
Βγάλαν το ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει και την ΧΑ για να κυνηγάει τα πάκια.
Σοφός ο λαός των Αθηνών.
Τώρα εκεί που φτάσατε θα κάνετε το σκατό σας παξίμαδι....και θα πείτε κ ευχαριστώ.Ενταξει, θα τα εχω δει ολα.
Αλλά σαν εξελιξη δεν μου ακουγεται κακο.
...κωλοτούμπας,δρακουλινα και κωλόγοι όκσω..μιλάμε για πίκρα :'( :'(Ενσωμάτωση 50,34 %
ΛΑΟΣ 2,88 %
Χλωμα τα πραγματα για Καρατζαφερη,μαλλον μενει εξω για λιγο ! !
τύπε γιατι τους βρίζεις?αυτοι βάζουν την ΧΑ στη Βουλή και όπως και πριν θα κάνουν πάλι τα δικά τους και στις επόμενες εκλογές ο χάρτης για [size=14pt]ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ [/size][size=14pt]1ο ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ & ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ
το αδιανόητο αίσχος .....
εγω βλεπω τσιπριζα δημοκρατικη αριστερα και καμμενοΦοβάμαι πως θα φας κι άλλο μωρό μου με συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :S
και γω αυτό λέω , αλλά είμαι περίεργος να δώ πως ακριβώςθα τα βρουνε τα παιδια τυπε
Έλα την ψήφισες την χρυσαυγούλα μολόγα το....
τα ποσοστά σας τα είπα.....θα τα βρουνε τα παιδια τυπε
τύπε γιατι τους βρίζεις?αυτοι βάζουν την ΧΑ στη Βουλή και όπως και πριν θα κάνουν πάλι τα δικά τους και στις επόμενες εκλογές ο χάρτης για [size=14pt]ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ [/size]
Εγω δεν ξαναπροβλεπω τιποτα πια.Ας το κάνει αυτό ο Κουβέλης και θα έχει την τύχη του Καρατζαφέρη.
Ήδη τον κατάλαβε ο κόσμος και τον πέρασε η Χ.Α
Εγω δεν ξαναπροβλεπω τιποτα πια.
Το κομπιουτερακι μου, βγαζει 149 εδρες το πολυ, ακομη κι αν μεινουν εξω αυτοι.Τώρα εκεί που φτάσατε θα κάνετε το σκατό σας παξίμαδι....και θα πείτε κ ευχαριστώ.
Αν κ νομίζω βγαίνουν τα κουκουκιά κ χωρίς τρίτο κόμμα αν μείνουν στην απ'όξω Κ/Φ,Ντόρα,Οικ.Πράσινοι.
Ρε παπάρα πες μας τη γνώμη σου για το ότι είναι
[size=17pt]1ο ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ & ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ[/size]
Δεν μας λες όμως το κόμμα ευθύνης που ψήφισε....γιατί;;;αν είχα κανένα σαν εσένα δίπλα μου στην ουρά μέχρι να μπώ στο παραβάν
μπορεί απ'τα νευρα μου να το έκανα ;)
σ αυτό πέφτεις μέσα.Το κομπιουτερακι μου, βγαζει 149 εδρες το πολυ, ακομη κι αν μεινουν εξω αυτοι.
Αυτά είναι νέα.....Το κομπιουτερακι μου, βγαζει [size=20pt]149 εδρες το πολυ[/size], ακομη κι αν μεινουν εξω αυτοι.
Εγω δεν ξαναπροβλεπω τιποτα πια.
λες και οταν μπαινει στην βουλη να σκανε μυτη οι καραφλες και να βγαζουν απεξω οσους δεν σηκωθουν?"Γιατί μας τραβάτε;", αντέδρασαν ξαφνιασμένοι κάποιοι δημοσιογράφοι.
"Δεν σηκωθήκατε την ώρα που έμπαινε ο αρχηγός μας»", τους απάντησε αυστηρά στέλεχος του κόμματος. "Μα, εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, όχι μέλη της Χρυσής Αυγής για να σηκωθούμε", ανταπάντησαν, ζητώντας εξηγήσεις από τον ίδιο τον κ. Μιχαλολιάκο, που είχε εν τω μεταξύ εισέλθει στην αίθουσα.
Αλλά η αντίδρασή του ήταν η ίδια: "Καλά σας λένε. Περάστε έξω".
Λιώνω τύπε. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.
Τα ίδια με τον άλεξ , σκεφτόταν ο πατέρας μου.
Επειδή είναι 75, νομίζει ότι θα ξαναδεί κάτι από αυτά που έβλεπε 75 ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Γυρνάμε σε επεισόδια που είχαν παιχθεί πριν γεννηθούν και οι τωρινοι
75ρηδες.
Να είχαμε έναν ... Κονδύλη τώρα ....