easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
κκε εκει σταθερο στο 8%
Δε λες που δεν πηρε κανα 4-5% ..?
κκε εκει σταθερο στο 8%
Ο Κουβέλης γιατί; Ξεχνάμε ότι ουσιαστικά είναι ένα νέο κόμμα με λίγους μήνες ζωής. Το 5 με 6% (που λένε ότι θα πάρει) δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό για ένα νέο κόμμα. Το ΛΑΟΣ όταν πρωτοκατέβηκε στις εκλογές πήρε 4% (αν δε κάνω λάθος) ενώ η Ντόρα παίρνει τ αρχίδια μου (αυτή η 6η Μαίου την έχει πάει γαμιώντας)χαμενο και το κκε τυπε
και ο κουβελης
Σου αρεσει το δαχτυλακι αλλα αμα εχει νυχακι σε ποναει..κκε εκει σταθερο στο 8%
Φιλε τα σημερινα αποτελεσματα ειναι η πρωτη καλη ειδηση εδω και πολυ καιρο..
ενώ η Ντόρα παίρνει τ αρχίδια μου
Συμφωνω, επιτελους ρε πουστη, απο μικρο παιδι ειχε σιχαθει η ψυχη μου να βλεπω το 70% του Ελληνικου λαου να ψηφιζει σαν λοβοτομημενο
Τσου,εκτός αν πέσει κάτω από 8% (παρά κάτι) που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές...απλά το να βγεις ενισχυμένος στην καλύτερη μιάμιση μονάδα με τέτοιο χαμό δεν πρέπει κ να σε ευχαριστεί.σαρωνει ο Συριζα στην Αθηνα
μαλλον πρωτο κομμα με αποσταση
μεγαλοι ηττημενοι των εκλογων κατα σειρα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ
Δεν ειναι κατα της ΕΕ αλλα δεν παει στα 4 με κατεβασμενα τα σωβρακα.. ;)
Ρε τυπε τι μας ελεγες το μεσημερι για τον δικομματισμο?σαρωνει ο Συριζα στην Αθηνα
μαλλον πρωτο κομμα με αποσταση
μεγαλοι ηττημενοι των εκλογων κατα σειρα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ
στο 40+ θα καταληξει,δεν περιμενα τοσο χαμηλα την ΝΔΡε τυπε τι μας ελεγες το μεσημερι για τον δικομματισμο?
αν ακομη και σημερα που ολος ο κοσμος βραζειΤσου,εκτός αν πέσει κάτω από 8% (παρά κάτι) που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές...απλά το να βγεις ενισχυμένος στην καλύτερη μιάμιση μονάδα με τέτοιο χαμό δεν πρέπει κ να σε ευχαριστεί.
και αυτο που ελεγα κατι τετοιοι κολλημενοι μαλακες μου τη σπανεΤσου,εκτός αν πέσει κάτω από 8% (παρά κάτι) που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές...απλά το να βγεις ενισχυμένος στην καλύτερη μιάμιση μονάδα με τέτοιο χαμό δεν πρέπει κ να σε ευχαριστεί.
ποιο συγκεκριμενα αντε να βγει ο συριζα να ξεβρακωθει επιτελους και η αριστεραΚατι πιο συγκεκριμενο?
Αργά ξυπνήσανε
αν ακομη και σημερα που ολος ο κοσμος βραζει
το κομμα κολλαει κατω απο 10%
μονο η Καννελη θα το εβλεπε σαν επιτυχια
Επαναλαμβάνω...το ΚΚΕ αν δεν πέσει κάτω από το προηγούμενο ποσοστό του είναι κερδισμένο.και αυτο που ελεγα κατι τετοιοι κολλημενοι μαλακες μου τη σπανε
δε βλεπουν πουθενα τπτ κακο εγω βλεπω ομως τη μαλακια στον εγκεφαλο που εχουν
Συγγνώμη pz89 αλλά αν με όλο αυτό το χαμό το ΚΚΕ δε μπορεί να πείσει, πότε θα το κάνει? Και πολύ του είναι! Δε μπορούμε να λέμε ανεγκέφαλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και να χαιδεύουμε τα κκεδακια..Η θέση τους είναι στο πολιτικό νεκροταφείο..επανάσταση,κινητοποιήσεις,εργάτες,αγρότες..ποιοί εργάτες ρε?? πού τους είδατε τους εργάτες στην Ελλάδα?Τσου,εκτός αν πέσει κάτω από 8% (παρά κάτι) που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές...απλά το να βγεις ενισχυμένος στην καλύτερη μιάμιση μονάδα με τέτοιο χαμό δεν πρέπει κ να σε ευχαριστεί.
Μα το ΚΚΕ δε θέλει να κυβερνήσει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!Επαναλαμβάνω...το ΚΚΕ αν δεν πέσει κάτω από το προηγούμενο ποσοστό του είναι κερδισμένο.
Προφανώς κ αν ήταν λιγότερο κολλημένοι σε ορισμένα θέματα θα είχαν ενωθεί τώρα με τον Σύριζα κ θα είχαμε αριστερή κυβέρνηση.
με το πολιτικο συστημα που εχουμε μην εκπλησεσε με τιποτα ακομα και τη παπαρηγα να κανει συνεργασια με τον αντωνακηκαι αλλη κωλοτουμπα σαμαρα ! ειχε πει δε συνεργαζομαι με κανεναν αυτοδυναμια και καλα τωρα λεει οτι δε θα ξαναγινουν εκλογες και θα προσπαθεισει να κανει κυβερνηση! γεια σου ρε κομανετσι