taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Τον πήρε στο λαιμό του ο συμφοιτητής του..ειδικα αυτο το καλοπαιδο ο σαμαρας !
Τον πήρε στο λαιμό του ο συμφοιτητής του..ειδικα αυτο το καλοπαιδο ο σαμαρας !
λες να μας το δωσουν πισω-ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΒΛΩΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ....ΜΠΕΝΝΥ ΠΟΥΤΣΟ....ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!!
Και πρώτος να ερθει δεν έγινε και η συντέλεια του κόσμου..Πώς κάνουν έτσι ορισμένοι? Και το λέω εγώ που είμαι πρώην ΝΔ..
τα μπλε αισθηματα δεν αλλαζουν βλεπωχέστηκε η φοράδα στ'αλώνι...
με αυτά τα αποτελέσματα εκλογές σε 25 μέρες και πάλι...
ελπίζω μόνο Ντόρα, Μάνος και Δημιουργία να κάνουν ένα κόμμα και να κατέβουν μαζί...
Πιο Γιουρο ρε μαλεα?-ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΒΛΩΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ....ΜΠΕΝΝΥ ΠΟΥΤΣΟ....ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!!
Αυτό πιστεύω και εγώ..Εκλογές ξανά..χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι...
με αυτά τα αποτελέσματα εκλογές σε 25 μέρες και πάλι...
ελπίζω μόνο Ντόρα, Μάνος και Δημιουργία να κάνουν ένα κόμμα και να κατέβουν μαζί...
βρε ασχετε που θες να κανεις και πολιτικη εκτιμηση αν ξαναγινουν εκλογες σε 25 μερες ο τσιπρας θα παρει 30% και ο καμμενος 20% με καθε τροπο πασοκ νδ θα κανουν κυβερνηση ισως και με χρυση αυγη!τραγουδα όσο θες.. πάλι εκλογές σε 25 μέρες... γιατί κυβέρνηση τσούκου...
ΤΟ πα για να μην παω στο ενδοξο 1985!Πιο Γιουρο ρε μαλεα?
Πανηγυριζες την καραγκουνα και τον μπουζουκοπλειρ?
ελα ρε easy για παρτυ σου
βρε ασχετε που θες να κανεις και πολιτικη εκτιμηση αν ξαναγινουν εκλογες σε 25 μερες ο τσιπρας θα παρει 30% και ο καμμενος 20% με καθε τροπο πασοκ νδ θα κανουν κυβερνηση ισως και με χρυση αυγη!
ρε παιδιά ξεκολάτε με τις τράπεζες σπάσατε τα αρχίδια του κοσμάκη τόσο καιρό με τις καταθέσεις δεν ντρέπεστε να κερδοσκοπείτε ακόμα κ τώρα?αναληψεις μεχρι τισ 12
Πες το ρε τυπε,τα οπαδικα εχουν μπει στο συρταρι πολυ καιρο τωραΤΟ πα για να μην παω στο ενδοξο 1985!
αν δυστηχως κατα 80% (ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) ειναι η νδ πρωτο κομμα με την γελοια επιδοτηση των 50 εδρωνβρε ασχετε που θες να κανεις και πολιτικη εκτιμηση αν ξαναγινουν εκλογες σε 25 μερες ο τσιπρας θα παρει 30% και ο καμμενος 20% με καθε τροπο πασοκ νδ θα κανουν κυβερνηση ισως και με χρυση αυγη!
Νεότερα
Παίζεται στα ίσια πλέον ακόμη και η 1η θέση, είναι σχεδόν οριακά τα αποτελέσματα και οι συναγωνιστές και σύντροφοι με καλούν να δώσω το αγωνιστικό μου παρόν ...και δυστυχώς όχι οι συντρόφισσες???
Αλλά θα κάνω πέτρα την καρδιά και βράχο κάτι άλλο...γιατί έχουμε και συνέχεια ε μην ξεχνιόμαστε
και φεύγω πλέον για το κέντρο της Athens and by night
Για τα ψωφολογικά θα τα ξαναπούμε σε μια 4ετια
Νάμαστε όλοι καλά να έχουμε την υγειά μας
να κυνηγάμε τους ΧΑ(χωρίς αντίσταση)
Τους ειλικρινείς αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς(και όχι μόνο) ..σε όλους..ανεξαιρέτως
ΥΓ Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το μόνο κόμμα που δικαιολογημένα θα δηλώνει ιστορικό, αφού θα επιστρέψει στις ρίζες του , του 74 και ίσως σπάσει και ρεκόρ και παέι κοντά στην 10δαδα...Ζούμε μεγάλες στιγμές
ΥΓ. ΣΥΡΙΖΑ στο 18-20%... με έχουν τρελάνει, αλλά δεν το πιστεύω όσο αισιόδοξος και να είμαι εκ φύσεως.