Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παντως αν αυτο ειναι δικαιο εκλογικο συστημα σε μια "δημοκρατικη κοινωνια" οπως αρεσκονται να λενε ο σκτατοχοντρος και ο χαζοαντωνακης εμενα να με χεσεις. ακου εκει 50 εδρες μπονους. τι παει να πει μπονους? εκανες καλα τη δουλεια σου και για να σε ανταμειψουμε σου δινουμε και ενα μπονους? και ενα κομμα με 36% τον ψηφων μπορει να κυβερνησει? δηλαδη ενα κομμα που αντιπροσωπευει το 1/3 των ελληνων θα κυβερνησει το 100% των ελληνων. και το χειροτερο ο ψηφος στα μικρα κομματαπου μεινουν εκτος βουλης στην ουσια παει στα αλλα κομματα που θα μπουν στη βουλη. γιατρι ρε κολοπαιδα μου κλεβετε ετσι την ψηφο. εγω εψαξα, κοιταξα και αποφασισα οτι με αντιπροσωπευει η Δημιουργια Ξανα. Το ξερω οτι δεν μπαινει βουλη αλλα συνειδητα θελω να το ψηφισω γιατι κανεις αλλος κερατας δεν μου κανει ουτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ουτε ΣΥΡ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΧΑ-ΔΗΜΑΡ κτλ. γιατι μου γαματε την ψηφο και μου την κλεβετε προς οφελος σας. Γιατι μου λετε καταμουτρα, εισαι μαλακας ψηφισε μικρο κομμα και εμεις τα εχουμε φτιαξει ετσι παλι σε εμας θα ερθει η ψηφος σου?αντε ρε κολοπαιδα που εχετε κανει συνταγμα, νομους, εκλογες, κρατος ολα ενα μπουρδελο. ε ρε  :s&m_1: :s&m_1: που σας χρειαζετε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ριχτο εκει που λεει η καρδια σου φιλε.ΟΛΟΙ μαζι μετα να αλλαξουμε της αδικιες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αρα συμφωνούμε.

Και όσον αφορά στον Κολοκοτρώνη (που είπαμε παραπάνω), η σημαντικότητά του έγγυται στο ότι στα πρώτα βήματα κατήθυηνε την Επανάσταση στα σωστά βήματα, ήξερε να χρησιμοποιεί τη μορφολογία του εδάφους προς ώφελός μας και όταν χρειάστηκε ενέπνευσε το λαό και ανύψωσε το πεσμένο ηθικό του.

Δεν αξιζει να συζητάμε για το Κολοκοτρώνη. Ούτε για τον Βενιζέλο και τον Καραμανλή. Επισκιάζονται των σημερινών

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παντως αν αυτο ειναι δικαιο εκλογικο συστημα σε μια "δημοκρατικη κοινωνια" οπως αρεσκονται να λενε ο σκτατοχοντρος και ο χαζοαντωνακης εμενα να με χεσεις. ακου εκει 50 εδρες μπονους. τι παει να πει μπονους? εκανες καλα τη δουλεια σου και για να σε ανταμειψουμε σου δινουμε και ενα μπονους? και ενα κομμα με 36% τον ψηφων μπορει να κυβερνησει? δηλαδη ενα κομμα που αντιπροσωπευει το 1/3 των ελληνων θα κυβερνησει το 100% των ελληνων. και το χειροτερο ο ψηφος στα μικρα κομματαπου μεινουν εκτος βουλης στην ουσια παει στα αλλα κομματα που θα μπουν στη βουλη. γιατρι ρε κολοπαιδα μου κλεβετε ετσι την ψηφο. εγω εψαξα, κοιταξα και αποφασισα οτι με αντιπροσωπευει η Δημιουργια Ξανα. Το ξερω οτι δεν μπαινει βουλη αλλα συνειδητα θελω να το ψηφισω γιατι κανεις αλλος κερατας δεν μου κανει ουτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ουτε ΣΥΡ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΧΑ-ΔΗΜΑΡ κτλ. γιατι μου γαματε την ψηφο και μου την κλεβετε προς οφελος σας. Γιατι μου λετε καταμουτρα, εισαι μαλακας ψηφισε μικρο κομμα και εμεις τα εχουμε φτιαξει ετσι παλι σε εμας θα ερθει η ψηφος σου?αντε ρε κολοπαιδα που εχετε κανει συνταγμα, νομους, εκλογες, κρατος ολα ενα μπουρδελο. ε ρε  :s&m_1: :s&m_1: που σας χρειαζετε

Για να αγανακτείς με το σημερινό εκλογικό σύστημα, που να ήξερες και τα προηγούμενα  :2funny:

Κατ' εμέ, ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ - ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ με 1%

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Για να αγανακτείς με το σημερινό εκλογικό σύστημα, που να ήξερες και τα προηγούμενα  :2funny:

Κατ' εμέ, ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ - ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ με 1%

ηξερα οτι ενα κομμα ηθελε 42% περιπου για αυτοδυναμη κυβερνηση τωρα μαθαινω οτι και με 36% μπορει να του κανει. ηξερα οτι αποχη, λευκα και ακυρα  ευνοουν τα πρωτα κομματα αλλα αυτο που δεν ηξερα και με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι οτι ενας ψηφος σε μικρο κομμα που δεν θα μπει στη βουλη τα μαιμουνια βρηκανε τροπο να τον κλεψουνε και να τον κανουνε να βοηθαει αυτους. γαμω το σπιτι σας γαμω δεν θελω ρε να σας ψηφισω κανενα απο σας θελω να ψηφισω ενα κομμα που δεν εχει ελπιδες να μπει στη βουλη γιατι με ληστευετε? λετε για αυτους που μπουκαρουν στα σπιτια και κλεβουν τους ανθρωπους αλλα εσεις πολιτικοι του κολου ειστε χειροτεροι κλεφτες, και μετα γιατι αναρωτιεστε γιατι ο κοσμος παει σε λυσεις ΧΑ ή φωναζει τι καλα που ηταν στη χουντα με τον Παπαδοπουλο και τον Παττακο. ρε μακαρι να αναλαβει η ΧΑ η καμια χουντα και να ανοιξουν παλι τα παραθεριστικα κεντρα Μακρονησου και λοιπων νησιων και να σας στειλουν να σπατε πετρες.  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:thumbsup:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
τυπε ο παπαζολης ειπε οτι θα ψηφισει αυτο
baneek.gif

0.jpg
Τροτσκιστές επιπλοποιοί-σαλαμέμποροι τύπε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
να ανοιξουν παλι τα παραθεριστικα κεντρα Μακρονησου και λοιπων νησιων και να σας στειλουν να σπατε πετρες.  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
αλλα να πηγαινουν ολοι μαγκα ε? αριστεροι,δεξιοι,κεντρωοι αλλοιως εισαι φαουλ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ηξερα οτι ενα κομμα ηθελε 42% περιπου για αυτοδυναμη κυβερνηση τωρα μαθαινω οτι και με 36% μπορει να του κανει. ηξερα οτι αποχη, λευκα και ακυρα  ευνοουν τα πρωτα κομματα αλλα αυτο που δεν ηξερα και με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι οτι ενας ψηφος σε μικρο κομμα που δεν θα μπει στη βουλη τα μαιμουνια βρηκανε τροπο να τον κλεψουνε και να τον κανουνε να βοηθαει αυτους. γαμω το σπιτι σας γαμω δεν θελω ρε να σας ψηφισω κανενα απο σας θελω να ψηφισω ενα κομμα που δεν εχει ελπιδες να μπει στη βουλη γιατι με ληστευετε? λετε για αυτους που μπουκαρουν στα σπιτια και κλεβουν τους ανθρωπους αλλα εσεις πολιτικοι του κολου ειστε χειροτεροι κλεφτες, και μετα γιατι αναρωτιεστε γιατι ο κοσμος παει σε λυσεις ΧΑ ή φωναζει τι καλα που ηταν στη χουντα με τον Παπαδοπουλο και τον Παττακο. ρε μακαρι να αναλαβει η ΧΑ η καμια χουντα και να ανοιξουν παλι τα παραθεριστικα κεντρα Μακρονησου και λοιπων νησιων και να σας στειλουν να σπατε πετρες.  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Κατά τη γνώμη σου τί θα έπρεπε να γίνεται με αυτές τις ψήφους; Να μεταφράζονται σε κενές έδρες στο Κοινοβούλιο;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εκτος απο τους δυο μεγαλους και τα φασισταρια , ολα τ αλλα τα θεωρω μικρα κομματα που αξιζει να ψηφισουμε.Εγω προσωπικα προτεινω Αριστερα

εγω παλι μπερδεμενη ειμαι...ειμαι αναμεσα σε 2-3 :(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τροτσκιστές επιπλοποιοί-σαλαμέμποροι τύπε.
350711_vivlio-400x333.jpg

Η Κολιμά ήταν στρατόπεδο εξόντωσης στον Αρκτικό Βορρά, όπου πήγαιναν (για να μη γυρίσουν) οι «εχθροί του λαού», ήτοι οι κατηγορούμενοι ως τροτσκιστές.

ηταν αγωνιστες τυπε :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εδώ είσαι εσύ έτσι κ βγούμε:

%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%82.jpg

Να ξέρεις...πάρε ζεστά ρούχα. :birdman: :birdman: :birdman:

Καλά έτσι και βάλετε εμάς να σπάμε πέτρες θα αναγκαστείς να πας να δουλέψεις να παράξεις κάτι διότι εμείς δεν θα μπορούμε.

Με το που θα σε πάρει πρέφα λοιπόν το καθεστώς, θα μας απελευθερώσει και πάλι να επιστρέψουμε τις εργασίες μας.

Εσένα δεν ξέρω τι θα σε κάνει διότι ούτε για να σπας πέτρες κάνεις;

ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΙ ΈΛΗΞΕΣ!

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Κατά τη γνώμη σου τί θα έπρεπε να γίνεται με αυτές τις ψήφους; Να μεταφράζονται σε κενές έδρες στο Κοινοβούλιο;

οχι αλλα οταν λεμε ενα κομμα θελει πχ 42% των ψηφων για αυτοδυναμη κυβερνηση, να εννοεει οτι απο τους 100 που ψηφισαν πρεπει να παρει 42 ψηφους για να κυβερνησει οχι απο τους 100 που ψηφισαν αφαιρουμε 10 που πηγαν σε μικρα κομματα που δεν μπηκαν στη βουλη και ετσι το πρωτο κομμα για αυτοδυναμια θελει 42% επι του 90 δηλαδη 38 ψηφους. ειναι δικαιο αυτο? και γιατι να μην παμε σε απλη αναλογικη και να βαλουμε τον πυχη για την βουλη στο 1% ή και ποιο κατω?

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
αλλα να πηγαινουν ολοι μαγκα ε? αριστεροι,δεξιοι,κεντρωοι αλλοιως εισαι φαουλ

ολοι, ολοι οσοι ηταν και ειναι στη βουλη γιατι ολοι μαζι τα μαγειρεψανε και τα κανανε σαν τα μουτρα τους

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ολοι, ολοι οσοι ηταν και ειναι στη βουλη γιατι ολοι μαζι τα μαγειρεψανε και τα κανανε σαν τα μουτρα τους
μεσα τοτε και μαζι σου.Μαζι σου και στην σωστη και δικαιη αναλογια ψηφων και εισοδου στην βουλη.Θα σου απαντησουν για πιθηκιες τυπου ακυβερνησιας κλπ αστους να λενε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι αλλα οταν λεμε ενα κομμα θελει πχ 42% των ψηφων για αυτοδυναμη κυβερνηση, να εννοεει οτι απο τους 100 που ψηφισαν πρεπει να παρει 42 ψηφους για να κυβερνησει οχι απο τους 100 που ψηφισαν αφαιρουμε 10 που πηγαν σε μικρα κομματα που δεν μπηκαν στη βουλη και ετσι το πρωτο κομμα για αυτοδυναμια θελει 42% επι του 90 δηλαδη 38 ψηφους. ειναι δικαιο αυτο? και γιατι να μην παμε σε απλη αναλογικη και να βαλουμε τον πυχη για την βουλη στο 1% ή και ποιο κατω?

Ένα κόμμα (ή πολλά μαζί) θέλουν 150+1 έδρες για να κυβερνουν. Ή θέλουν 120 εάν υπάρχουν 119 ψήφοι μη εμπιστοσύνης. Όλα παίζονται εκεί και ο εκλογικός νόμος ορίζει την κατανομή των εδρών.

Άμα δεν αφαιρείς τους 10 που δεν εκπροσωπούνται τί θα το κάνεις; Πώς θα το μεταφράσεις σε έδρες; Αφου ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ, τις έδρες τους μοιράζονται οι υπόλοιποι αλλιώς θα καταντήσεις να έχεις κενές έδρες. Και μετά θα πει και ο λευκός και ο άκυρος και η αποχή το ίδιο...

Η απλή αναλογικη με όριο το 1% επί των εγκύρων για κοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι και δική μου γνώμη.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μονο ο ανθρωπος που εστησε το καλλιτερο κρατος της ευρωπης αλλα ως συνηθως τα
ερπετα αυτου του τοπου οι εφιαλτες χιλιετιων των δολοφονησαν,και εκτοτε κυβερνησε εκτος
απο ελαχιστα χρονια το ψεμααα.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom