kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παντως αν αυτο ειναι δικαιο εκλογικο συστημα σε μια "δημοκρατικη κοινωνια" οπως αρεσκονται να λενε ο σκτατοχοντρος και ο χαζοαντωνακης εμενα να με χεσεις. ακου εκει 50 εδρες μπονους. τι παει να πει μπονους? εκανες καλα τη δουλεια σου και για να σε ανταμειψουμε σου δινουμε και ενα μπονους? και ενα κομμα με 36% τον ψηφων μπορει να κυβερνησει? δηλαδη ενα κομμα που αντιπροσωπευει το 1/3 των ελληνων θα κυβερνησει το 100% των ελληνων. και το χειροτερο ο ψηφος στα μικρα κομματαπου μεινουν εκτος βουλης στην ουσια παει στα αλλα κομματα που θα μπουν στη βουλη. γιατρι ρε κολοπαιδα μου κλεβετε ετσι την ψηφο. εγω εψαξα, κοιταξα και αποφασισα οτι με αντιπροσωπευει η Δημιουργια Ξανα. Το ξερω οτι δεν μπαινει βουλη αλλα συνειδητα θελω να το ψηφισω γιατι κανεις αλλος κερατας δεν μου κανει ουτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ουτε ΣΥΡ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΧΑ-ΔΗΜΑΡ κτλ. γιατι μου γαματε την ψηφο και μου την κλεβετε προς οφελος σας. Γιατι μου λετε καταμουτρα, εισαι μαλακας ψηφισε μικρο κομμα και εμεις τα εχουμε φτιαξει ετσι παλι σε εμας θα ερθει η ψηφος σου?αντε ρε κολοπαιδα που εχετε κανει συνταγμα, νομους, εκλογες, κρατος ολα ενα μπουρδελο. ε ρε που σας χρειαζετε
ριχτο εκει που λεει η καρδια σου φιλε.ΟΛΟΙ μαζι μετα να αλλαξουμε της αδικιες