Νέα

Εκδίκηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το έχω ήδη κάνει, τόσο όσο ήμασταν "συνάδελφοι" όσο και μετά...
όσο για το επαγγελματικό όνομα έχεις δίκιο, αλλά ο συγκεκριμένος είναι υπεύθυνος για το "λέρωμά" του πίσω από την πλάτη μου και σε κλειστές πόρτες...
την τελευταία φορά που τον είδα μου πρότεινε το χέρι του και φυσικά όχι απλά δεν ανταπέδωσα τον χαιρετισμό αλλά ούτε καν γύρισα να τον κοιτάξω, με τους παρευρισκόμενους πρώην συναδέλφους να έχουν παγώσει και να μην ξέρουν τι να πουν...

μαν μια καλή αρχή θα ήταν να βρεις πού παρκάρει και να του χαράξεις το αμάξι από πόρτα σε πόρτα, εγώ πάντως δεν θα το έκανα ποτέ και σε κανέναν την θεωρώ τέρμα μουνίστικη ενέργεια αλλά εσύ ζήτησες ιδέες :)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αστο δεν το χεις. Πηγαινε παρακάτω φιλε!!!!!!!!!
;)

Επισκέπτης
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?

Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.

Φύγε απ τη χώρα

Στην Ελλάδα όλο με τέτοια θ ασχολείσαι

Μια με τον "συνάδελφο", μία με τον γείτονα, μία με τον καθηγητή του παιδιού σου, μια με τον υπάλληλο που δε σε εξυπηρετεί...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.070
Πόντοι
1.406
Aμα ειναι παντρεμενος μπορεις να του πηδηξεις την γυναικα(αν βλεπετε)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μαν μια καλή αρχή θα ήταν να βρεις πού παρκάρει και να του χαράξεις το αμάξι από πόρτα σε πόρτα, εγώ πάντως δεν θα το έκανα ποτέ και σε κανέναν την θεωρώ τέρμα μουνίστικη ενέργεια αλλά εσύ ζήτησες ιδέες :)

οπως ειχε πει παλια κ ο λουστφορλαιφ κ τον αντεγραψε ο τουπακ η δευτερη μεγαλυτερη ηδονη στη ζωη ειναι να παιρνεις εκδικηση
η πρωτη το μουνι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Aμα ειναι παντρεμενος μπορεις να του πηδηξεις την γυναικα(αν βλεπετε)

επίσης αν μπορούσε να βρει το τηλέφωνο, φέισμπουκ κλπ της γυναίκας του θα μπορούσε να στείλει μήνυμα και καλά γκόμενας ότι έχει σχέση με τον άντρα της, ακόμα και αν στο τέλος δεν γίνει πιστευτό σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στην οικογένειά του, επίσης τέρμα μουνίστικη ενέργεια με παράπλευρες απώλειες, δεν την προτείνω όμως ο τύπος ζήτησε ιδέες :)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ή τον Λίλα, να τον εξαφανίσει κιόλας  :rockon: :rockon: :rockon:
images

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.070
Πόντοι
1.406
επίσης αν μπορούσε να βρει το τηλέφωνο, φέισμπουκ κλπ της γυναίκας του θα μπορούσε να στείλει μήνυμα και καλά γκόμενας ότι έχει σχέση με τον άντρα της, ακόμα και αν στο τέλος δεν γίνει πιστευτό σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στην οικογένειά του, επίσης τέρμα μουνίστικη ενέργεια με παράπλευρες απώλειες, δεν την προτείνω όμως ο τύπος ζήτησε ιδέες :)
Εισαι σκατοψυχος και μαρεσεις  :grin: Ακομα καλυτερο σε αυτο το στυλ,ειναι αν ξερει πανω κατω τα ωραρια του τυπου,μετα απο μια μερα που δουλευε ως αργα να στειλει την επομενη,σε ωρα που θα ξερει οτι ειναι και οι 2 σπιτι,ανθοδεσμη στη γυναικα με καρτελακι που θα γραφει : Ευχαριστω για τις καυτες στιγμες που μου προσφερες χτες Μαρια μου(απαραιτητα ονομα)....Και ας τον να ψαχνει αν ειναι κερατας  :2funny: :2funny: :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

τυπε ο μπραβος ηταν πυγμαχος κ φοραγε γαντια μηχανης με κεβλαρ πλαστικο στα νακλς ετσι τον εστειλε τον αλλον

με γυμνα χερια δεν πεθαινει κανεις

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εισαι σκατοψυχος και μαρεσεις  :grin: Ακομα καλυτερο σε αυτο το στυλ,ειναι αν ξερει πανω κατω τα ωραρια του τυπου,μετα απο μια μερα που δουλευε ως αργα να στειλει την επομενη,σε ωρα που θα ξερει οτι ειναι και οι 2 σπιτι,ανθοδεσμη στη γυναικα με καρτελακι που θα γραφει : Ευχαριστω για τις καυτες στιγμες που μου προσφερες χτες Μαρια μου(απαραιτητα ονομα)....Και ας τον να ψαχνει αν ειναι κερατας  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν το προτεινεις αλλα επειδη ζητησε ιδεες!
:2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Αν μάθει όνομα συζύγου, μπορεί να στείλει σ' εκείνον λουλούδια (ανώνυμα φυσικά) με χαρτάκι που να γράφει "Ωραία γαμιέται η γυναίκα σου, να την χαιρόμαστε. ΥΓ: Έχω χύσει 1-2 φορές στην οδοντόβουρτσά σου, άλλαξε την καλύτερα".

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αν μάθει όνομα συζύγου, μπορεί να στείλει σ' εκείνον λουλούδια (ανώνυμα φυσικά) με χαρτάκι που να γράφει "Ωραία γαμιέται η γυναίκα σου, να την χαιρόμαστε. ΥΓ: Έχω χύσει 1-2 φορές στην οδοντόβουρτσά σου, άλλαξε την καλύτερα".

Ωραιιιιιος :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?

Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.

το απόλυτο χάσιμο χρόνου να ασχοληθείς με τόσο χαμηλού level ανθρώπους.... (δλδ άτομα που θα έβλαπταν η θα κακολογούσαν τον άλλο για δικά τους συμφέροντα)
τέτοια άτομα έτσι κι αλλιώς θα βλάπτουν πάντα μόνα τους τον εαυτό τους, δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι εσύ
και σίγουρα δεν σε παροτρήνω να σκεύτεσαι χαιρέκακα...  :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.808
Πόντοι
1.756
Τι γνωμες να σου πουμε τυπε?? Αφου δεν ξερουμε τι σου εκανε... Εχασε τα τιμολογια και τα φορτωσε σε σενα??? Σου εκλεψε το προτζεκτ?? Σου πηδηξε την γκομενα??... Πες μας κατι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom