soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αμα θελεις να τον σπασουνε στο ξυλο τυπε,πες μου για να πω στον Apolyto να βρει τον bodybuilder-τερας πρεζακιας που τριγυρναει στην Ομονοια
όχι καμιά σχέση. πολυεθνική είναι...
Αμα θελεις να τον σπασουνε στο ξυλο τυπε,πες μου για να πω στον Apolyto να βρει τον bodybuilder-τερας πρεζακιας που τριγυρναει στην Ομονοια
όχι καμιά σχέση. πολυεθνική είναι...
το έχω ήδη κάνει, τόσο όσο ήμασταν "συνάδελφοι" όσο και μετά...
όσο για το επαγγελματικό όνομα έχεις δίκιο, αλλά ο συγκεκριμένος είναι υπεύθυνος για το "λέρωμά" του πίσω από την πλάτη μου και σε κλειστές πόρτες...
την τελευταία φορά που τον είδα μου πρότεινε το χέρι του και φυσικά όχι απλά δεν ανταπέδωσα τον χαιρετισμό αλλά ούτε καν γύρισα να τον κοιτάξω, με τους παρευρισκόμενους πρώην συναδέλφους να έχουν παγώσει και να μην ξέρουν τι να πουν...
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?
Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.
μαν μια καλή αρχή θα ήταν να βρεις πού παρκάρει και να του χαράξεις το αμάξι από πόρτα σε πόρτα, εγώ πάντως δεν θα το έκανα ποτέ και σε κανέναν την θεωρώ τέρμα μουνίστικη ενέργεια αλλά εσύ ζήτησες ιδέες
ναι bodybuilder ομως.....Τοξοβόλος ο τύπος;
η να στειλουμε τον ippoti τυπε να γαμησει αυτονAμα ειναι παντρεμενος μπορεις να του πηδηξεις την γυναικα(αν βλεπετε)
η να στειλουμε τον ippoti τυπε να γαμησει αυτον
Aμα ειναι παντρεμενος μπορεις να του πηδηξεις την γυναικα(αν βλεπετε)
Ή τον Λίλα, να τον εξαφανίσει κιόλας
Εισαι σκατοψυχος και μαρεσεις Ακομα καλυτερο σε αυτο το στυλ,ειναι αν ξερει πανω κατω τα ωραρια του τυπου,μετα απο μια μερα που δουλευε ως αργα να στειλει την επομενη,σε ωρα που θα ξερει οτι ειναι και οι 2 σπιτι,ανθοδεσμη στη γυναικα με καρτελακι που θα γραφει : Ευχαριστω για τις καυτες στιγμες που μου προσφερες χτες Μαρια μου(απαραιτητα ονομα)....Και ας τον να ψαχνει αν ειναι κεραταςεπίσης αν μπορούσε να βρει το τηλέφωνο, φέισμπουκ κλπ της γυναίκας του θα μπορούσε να στείλει μήνυμα και καλά γκόμενας ότι έχει σχέση με τον άντρα της, ακόμα και αν στο τέλος δεν γίνει πιστευτό σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στην οικογένειά του, επίσης τέρμα μουνίστικη ενέργεια με παράπλευρες απώλειες, δεν την προτείνω όμως ο τύπος ζήτησε ιδέες
στειλτου εναν Τσετσενο τυπε....εγγυηση
επίσης αν μπορούσε να βρει το τηλέφωνο, φέισμπουκ κλπ της γυναίκας του θα μπορούσε να στείλει μήνυμα και καλά γκόμενας ότι έχει σχέση με τον άντρα της, ακόμα και αν στο τέλος δεν γίνει πιστευτό σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στην οικογένειά του, επίσης τέρμα μουνίστικη ενέργεια με παράπλευρες απώλειες, δεν την προτείνω όμως ο τύπος ζήτησε ιδέες
Δεν το προτεινεις αλλα επειδη ζητησε ιδεες!Εισαι σκατοψυχος και μαρεσεις Ακομα καλυτερο σε αυτο το στυλ,ειναι αν ξερει πανω κατω τα ωραρια του τυπου,μετα απο μια μερα που δουλευε ως αργα να στειλει την επομενη,σε ωρα που θα ξερει οτι ειναι και οι 2 σπιτι,ανθοδεσμη στη γυναικα με καρτελακι που θα γραφει : Ευχαριστω για τις καυτες στιγμες που μου προσφερες χτες Μαρια μου(απαραιτητα ονομα)....Και ας τον να ψαχνει αν ειναι κερατας
Εισαι σκατοψυχος και μαρεσεις Ακομα καλυτερο σε αυτο το στυλ,ειναι αν ξερει πανω κατω τα ωραρια του τυπου,μετα απο μια μερα που δουλευε ως αργα να στειλει την επομενη,σε ωρα που θα ξερει οτι ειναι και οι 2 σπιτι,ανθοδεσμη στη γυναικα με καρτελακι που θα γραφει : Ευχαριστω για τις καυτες στιγμες που μου προσφερες χτες Μαρια μου(απαραιτητα ονομα)....Και ας τον να ψαχνει αν ειναι κερατας
Αν μάθει όνομα συζύγου, μπορεί να στείλει σ' εκείνον λουλούδια (ανώνυμα φυσικά) με χαρτάκι που να γράφει "Ωραία γαμιέται η γυναίκα σου, να την χαιρόμαστε. ΥΓ: Έχω χύσει 1-2 φορές στην οδοντόβουρτσά σου, άλλαξε την καλύτερα".
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?
Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.