Νέα

Εκδίκηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.070
Πόντοι
1.406
άλλη ιδέα συναφής με τις παραπάνω, να πληρώσεις πουτάνα να του την πέσει και να τους φωτογραφίσεις σε αγκαλίτσες στον δρόμο, μετά αποστολή στην σύζυγο :cum:
Υπαρχει κατι ακομα πιο σατανικο και χωρις να χαλας λεφτα σε πουτανες και χρονο σε παρακολουθησεις,βεβαια πρεπει να πεσεις στη περιπτωση ειναι και θεμα τυχης.Η περιπτωση ειναι να ειναι κρυφοπουστας το θυμα.Φτιαχνεις ενα ψευτικο Φβ(η σε αλλο σαιτ πχ badoo κτλ αν ξερεις οτι μπαινει και εχει προφιλ) βαζεις φωτος απο ενα ωραιο παλικαρι και του στελνεις πμ οτι γουσταρεις φαση εχεμυθη να ξεσκιστειτε κτλ.Αν ειναι κρυφοπουστα λοιπον και τον τρωει ο κωλος του 1000% θα απαντησει και μαλιστα θετικα.Printscreen τις απαντησεις τις στελνεις στην συζυγο σε φιλους σε ολη την εταιρια γινεται ρομπα ξεκουμπωτη
Με λιγη καλη τυχη ακομα αν ειναι και αδυνατος χαρακτηρας μπορει και να αυτοκτονησει,Total Victory,case closed παμε παρακατω

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
γτ εδω θα στειλουν 2 καλοπαιδα με νταινιζ μπουφαν που ξερουν να κανουν αρμμπαρ κ θα την αποσυρη τη μηνυση σουμπιτος

η γύφτους που η ελληνική αστυνομία κατά 99,9 των περιπτώσεων βαράει προσοχές μπροστά τους με εντολές εκ των άνωθεν  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οι συμβουλές σου έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τα λόγια του Κυρίου. Αφού λοιπόν είπε ότι όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου, δεν βλέπω να κερδίζεις τη Βασιλεία των Ουρανών, όταν ο Μέγιστος Κριτής σε κρίνει. ΕΧΑΣΕΣ.

άδικα κουράστηκες ποτέ δεν είπα ότι είμαι πρότυπο ορθοδόξου πιστού ;)

Επισκέπτης
Γιατί όχι και στην Ελλάδα? Μια χαρά γίνεται και στην Ελλάδα οχι μονο αυτο και οτιδήποτε. Αμαν με την καραμέλα " α στην Ελλάδα οχι το ενα στην Ελλάδα οχι το αλλο" και τελικα γίνεται άλλοθι

Γιατί στην Ελλάδα αυτό το χουν κάνει μέχρι τώρα μόνο κάτι ηθοποιοί, showbusinessmen, μοντέλα, τραγουδιστές, και γενικώς μαιντανοί της τηλεόρασης

Άμα θέλει μπορεί να το κάνει, αλλά θα είναι ίσως ο πρώτος που θα το κάνει σε χώρο εργασίας (ακόμη πιθανότερο εντός της επιχείρησής του) και θα γίνει το θέμα του μήνα, όλοι θα συζητούν γι αυτό και πολλοί θα τον δακτυλοδείχνουν, πολλοί θα λένε ότι δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και κακώς θέλει να καταστρέψει οικονομικά τον "κατα τ άλλα καλό συνάδελφο που ο καημένος υπό συνθήκες πίεσης είπε 2-3 κουβέντες παραπάνω, και έχει και 2 παιδιά να μεγαλώσει"
και λοιπά, και λοιπά, και λοιπά...

Και όλα αυτά σε ένα γελοίο κράτος με γελοίους δικηγόρους και δικαστές με μηδενική εμπειρία και ανικανότητα χειρισμού περιπτώσεων βλαπτικής δυσφήμισης, την ώρα που σε άλλα κράτη ο δυσφημιστής θα τρωγε έναν πούτσο που θα ήταν ζήτημα αν μπορούσε να ορθοποδήσει ξανά και θα ξανασκεφτόταν πάρα πολύ να σε ξαναπιάσει στο στόμα σου...

Όλα αυτά φυσικά ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και για τις κυράτσες-θεούσες της διπλανής πόρτας που πιάνουν στο στόμα όποιον να ναι και λένε ότι να ναι έτσι για να περνάει η ώρα τους, να γεμίζει η μέρα τους και να χουν κάτι να πουν στους πρωινούς καφέδες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εσένα πάει γιατί πάει εκεί το μυαλό σου δλδ και όχι στο ότι ο καλοθελητής φοβόταν για την θεσούλα του,
μη την χάσει λόγω μειωμένων ικανοτήτων...?
έτσι από περιέργεια ρωτάω δλδ...
αν και δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, δεν έχω πουλήσει ποτέ και κανέναν όσο μουνόπανο και αν ήταν.

Γιατι ειναι απλο ρε φιλε αμα ο Χ πάει να πει για μενα στον Ψ οτι ειμαι ψεύτης και άχρηστος ενω ειμαι ειλικρινης και ικανος τοτε ο Χ θα γινει ρεζιλι και θα καταλαβει ο Ψ οτι ειναι κακοπροαίρετος. Οποτε δεν θα τον πιστεψει και θα γυρισει μπουμερανκ δεν εχεις ακουσει την παροιμια καθαρος ουρανος αστραποες δεν φοβαται? ελα πες τι μλκιες εκανες τωρα  :grin:

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καταρχήν να ξέρεις ότι σε κανονική χώρα-κράτος-κοινωνία
αν κάποιος μιλήσει άσχημα εις βάρος σου, ακόμη και πίσω από κλειστές πόρτες
και έχεις μάρτυρες γι αυτό
, κάνεις μια αγωγούλα ζητώντας 150.000€, 500.000€, 2.000.000€ ή και 15.000.000€ για ηθική βλάβη λόγω βλαπτικής συκοφαντικής δυσφήμισης (αν σε δυσφημεί με ανυπόστατα ή μη αποδεικτέα κουτσομπολιά πχ να λέει ότι είσαι πούστης, κλέφτης, κακός στη δουλειά, παίρνεις ναρκωτικά και όλα αυτά δεν ισχύουν ή δεν μπορεί να τα αποδείξει) ή απλή βλαπτική δυσφήμιση (αν έχεις κάνει όντως κάτι και απλά το διαδίδει, πχ να λέει παντού ότι έχεις AIDS, είσαι γκει, πρώην ναρκομανής, είχες μείνει στην Τρίτη Γυμνασίου στα Μαθηματικά, κλπ που ισχύει αλλά το διαδίδει χωρίς λόγο και αρμοδιότητα βλαπτικά εις βάρους σου)

Του την κοινοποιείς με δικαστικό επιμελητή, περιμένεις την δικάσιμο και τον αφήνεις να τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα...

Όλα αυτά όμως σε μία κανονική χώρα-κράτος-κοινωνία, όχι εδώ
μάρτυρες υπήρχαν, έγινε σε μπροστά σε κόσμο, σε κλειστές πόρτες όπως είπα πιο πριν αλλά ... ειπώθηκε με γενικό τρόπο, με σαφή όμως υπονοούμενα, που οποιοσδήποτε ήταν στη θέση μου θα καταλάβαινε τι συνέβαινε...
δλδ δεν ειπώθηκαν ονόματα συγκεκριμένα, περισσότερα δεν μπορώ να πω δημοσίως.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?

Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.
Να αρχειοθετήσεις τις λαδιές που έχει κάνει στην Α.Ε.(μίζες,υπερτιμολογήσεις,υποτιμολογήσεις) καθώς και τις κουτσουκέλες του, με αποδείξεις όμως.
Επί προσωπικού, να ψάξεις να βρείς τα αδύναμα σημεία του, τί γουστάρει, τί φοβάται.
Εσύ μόνος σου λίγο δύσκολο άρα θα βέλεις κάποιον επαγγελματία (ντετέκτιβ τους λένε) να σου μαζέψει τα στοιχεία.
Οταν θα έχεις συλλέξει ικανό αριθμό στοιχείων και πληροφοριών τότε πράττεις ανάλογα.
Να έχεις υπομονή και σύνεση.
Α! και νόμιμα όλα,έτσι;  ;)

Επισκέπτης
μάρτυρες υπήρχαν, έγινε σε μπροστά σε κόσμο, σε κλειστές πόρτες όπως είπα πιο πριν αλλά ... ειπώθηκε με γενικό τρόπο, με σαφή όμως υπονοούμενα, που οποιοσδήποτε ήταν στη θέση μου θα καταλάβαινε τι συνέβαινε...

Άμα σε έβγαλε άχρηστο για τη δουλειά ΓΕΝΙΚΑ, χωρίς λόγο και χωρίς μετρήσιμα κριτήρια (σπανίως υπάρχουν τέτοια και όταν υπάρχουν καταρρίπτονται με 2 γραμμές επιχειρήματα) και έχεις μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν κάντου αύριο κιόλας την αγωγή. Ειδικά αν εκτός από προσωπική ενόχληση είχες και απτά αποτελέσματα στην υπηρεσιακή σου πορεία (απόλυση, μη προαγωγή, κακή αξιολόγηση, υπηρεσιακός παραγωνισμός, μη παροχή συστατικών επιστολών, κλπ)

κάντου αύριο κιόλας την αγωγούλα και μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο

Βάλε μέσα και όρο ότι "Επιφυλάσσεσαι για ενδεχόμενη ύπαρξη και επιπλέον γεγονότων-στοιχείων τώρα ή και στο μέλλον" που ενδεχομένως έχουν επιφέρει μεγαλύτερη ζημία από αυτή που ήδη έχεις εκτιμήσει και φυσικά θα αυξήσουν τις απαιτήσεις σου

και άφησε τον να τρέχει...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Μου εχει συμβει αυτο τυπε 2-3 φορες στην επαγγελματικη μου καριερα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν πρεπει να βιαζομαι, ουτε κατ αναγκην χρειαζεται να κανει κανεις κατι. Η μεγαλυτερη ικανοποιηση που ειχα ηταν οταν συναντησα μετα απο χρονια καποιους απο αυτους και ειδα οτι ενω εγω ειχα παει χιλιομετρα μπροστα, αυτοι παρεμεναν κωλογλυφτες και σκουλικια και θα μεινουν ετσι για παντα. Μπορει να μοιαζουν με θυτες σε πρωτη αναγνωση αλλα τελικα γινονται θυματα του ιδιου τους του εαυτου. Η πολιτικη μου σε τετοιες καταστασεις ειναι "ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν"

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Άμα σε έβγαλε άχρηστο για τη δουλειά ΓΕΝΙΚΑ, χωρίς λόγο και χωρίς μετρήσιμα κριτήρια (σπανίως υπάρχουν τέτοια και όταν υπάρχουν καταρρίπτονται με 2 γραμμές επιχειρήματα) και έχεις μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν κάντου αύριο κιόλας την αγωγή. Ειδικά αν εκτός από προσωπική ενόχληση είχες και απτά αποτελέσματα στην υπηρεσιακή σου πορεία (απόλυση, μη προαγωγή, κακή αξιολόγηση, υπηρεσιακός παραγωνισμός, μη παροχή συστατικών επιστολών, κλπ)

κάντου αύριο κιόλας την αγωγούλα και μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο

Βάλε μέσα και όρο ότι "Επιφυλάσσεσαι για ενδεχόμενη ύπαρξη και επιπλέον γεγονότων-στοιχείων τώρα ή και στο μέλλον" που ενδεχομένως έχουν επιφέρει μεγαλύτερη ζημία από αυτή που ήδη έχεις εκτιμήσει και φυσικά θα αυξήσουν τις απαιτήσεις σου

και άφησε τον να τρέχει...
με έβαλες σε σκέψεις τώρα, θετικές σκέψεις...
υπάρχουν από όλα αυτά που αναφέρεις, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με, πρώην, συναδέλφους που ξέρουν τις λεπτομέρειες λένε ότι δεν τον αναγνωρίζουν.
αυτό κάτι πρέπει να λέει...

όσο για την εκδίκηση, τόσο ο πατέρας μου όσο και ένας παιδικός μου φίλος που εμπιστεύομαι και τα συζητάμε μου είπαν να μην κάνω τίποτα. στην λογική κάποιων μηνυμάτων εδώ μέσα...
αυτό που με τρώει είναι τα εξής:
- ότι έφυγα από μια δουλειά που γούσταρα, πάνω απ' όλα, άσχετα με τα χρήματα. γούσταρα το αντικείμενο.
ήθελα συνεχώς να βελτιώνομαι και να μαθαίνω, να προχωράω.
- η επίδραση που αφορά την προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να το αναπτύξω. όποιος κατάλαβε...
- δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος φέρθηκε έτσι και συνεχίζει να υπάρχει. απλά δεν το δέχομαι.
τα ίδια με μένα έχει κάνει και σε άλλους (πισώπλατες κινήσεις), όχι με τα ίδια αποτελέσματα, ευτυχώς γι' αυτούς...

Για την ίδια την εκδίκηση που αναφέρομαι, μόνο με έναν τρόπο θα ικανοποιηθώ αλλά...

Eγω αυτο προσπαθω να καταλαβω γιατι σε εκεινους δεν ειχε τα ιδια αποτελεσματα και τα είχε σε σένα?

Επισκέπτης
με, πρώην, συναδέλφους που ξέρουν τις λεπτομέρειες λένε ότι δεν τον αναγνωρίζουν.
αυτό κάτι πρέπει να λέει...

όσο για την εκδίκηση, τόσο ο πατέρας μου όσο και ένας παιδικός μου φίλος που εμπιστεύομαι και τα συζητάμε μου είπαν να μην κάνω τίποτα. στην λογική κάποιων μηνυμάτων εδώ μέσα...
αυτό που με τρώει είναι τα εξής:
- ότι έφυγα από μια δουλειά που γούσταρα, πάνω απ' όλα, άσχετα με τα χρήματα. γούσταρα το αντικείμενο.
ήθελα συνεχώς να βελτιώνομαι και να μαθαίνω, να προχωράω.
- η επίδραση που αφορά την προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να το αναπτύξω. όποιο κατάλαβε...
- δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος φέρθηκε έτσι και συνεχίζει να υπάρχει. απλά δεν το δέχομαι.
τα ίδια με μένα έχει κάνει και σε άλλους (πισώπλατες κινήσεις), όχι με τα ίδια αποτελέσματα, ευτυχώς γι' αυτούς...

Για την ίδια την εκδίκηση που αναφέρομαι, μόνο με έναν τρόπο θα ικανοποιηθώ αλλά...

Τύπε άμα έχεις ήδη απολυθεί τι το σκέφτεσαι;

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Eγω αυτο προσπαθω να καταλαβω γιατι σε εκεινους δεν ειχε τα ιδια αποτελεσματα και τα είχε σε σένα?

έχει σχέση με την θέση του καθενός.
κάποιοι ήταν απαραίτητοι και κάποιοι (θεωρήθηκαν) αναλώσιμοι αλλά και άλλοι λόγοι, εξωγενείς από την δουλειά.
περισσότερα αν θες σε πμ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχει σχέση με την θέση του καθενός.
κάποιοι ήταν απαραίτητοι και κάποιοι αναλώσιμοι.
περισσότερα αν θες σε πμ...

Aυτη ειναι η μλκια με τις ιδιωτικές δεν ξέρεις ποτε θα σε τζάσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom