παλια εκει που παρκαιρνα το αυτοκινητο μου σε ενα στανταρ σημειο...στον 1ο οροφο ακριβως πανω απο το αμαξι ητανε το παραθυρακι της τουαλετας...καθε μερα στον "ουρανο" του αυτοκινητου μου εβλεπα χαρτι απο κωλοχαρτο, μαζι με τριχες μαλλιων...στανταρ το πετουσανε επιτηδες 1000% γιατι δεν υπηρχε αλλος λογος...και το παρκινγκ ητανε δικο μου εννοειται, ειχα μιλησει με την ιδιοκτητρια του παρκινγκ, και επειδη δεν ειχε αμαξι μου ειπε να το βαζω εγω...μιλαμε το αυτοκινητο μου καινουριο αξιας πανω απο 30,000 ευρω...
ε καποια φαση, περα του οτι του εβαζα κουκουλα...εκανα το εξης
στην κυριολεξια επιτηδες εκανα να χεσω 3 μερες...μολις με εποιασε χεσιμο, πηγα σε μια γωνια στην γειτονια μου και εχεσα...πηρα ενα διαφημιστικο βιβλιαρακι απο σουπερ μαρκετ και εβαλα ολατα σκατα μου επανω...
Μαζευω τα σκατα που λετε...και πηγα στο αυτοκινητο του...και τα αλοιψα οοοοολα τα σκατα σε ολο το αμαξι, μιλαμε βρωμουσε ο τοπος απο τα 20 μετρα...το αποκορυφωμα ειναι οτι ο βλακας τα ακουμπησε κιολας και τα μυρισε μηπως ητανε λασπη...
εκανα καλη δουλεια...εριξα και σκατα κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες, συνηθως εχουνε αεραγωγους που πηγαινουνε τον αερα απο εξω μεσα στην καμπινα...δεν θελω να σκεφτω πως ηταν οταν ανοιξε το καλοριφερ...