Νέα

Εκδίκηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Τελικά νομίζω πως η καλύτερη εκδίκηση θα είναι ο διασυρμός του, μέσω μιας αγωγής.
Με αυτήν την λογική θα κινηθώ, να μην ξέρει που να κρυφτεί.
Να τον βλέπουν οι συνάδελφοί του με το ίδιο βλέμμα απαξίωσης που τον βλέπω και εγώ.
θα πρεπει να κανεις και μηνυση και αγωγη.....παντως φροντισε να εχεις αξιοπιστους και καλους μαρτυρες, μη σου κανει καμια μηνυση για ψευδη καταμηνυση και τρεχεις μετα εσυ... :grin: :grin: :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Ψηλέ επειδη σε βλεπω κάπως πηγμένο η δικιά μου γνώμη ειναι να δώσεις λιγο χρονο γιατι τωρα δεν μπορεις να σκεφτείς ψυχραιμα... άραξε μια εβδομαδα χαλάρωσε και βλέπεις. Αυτα συμβαινουν πάντου και πάντα εδω μέχρι και ο Jobs έφυγε απο την εταιρεια εξαιτιας μια διαμάχης και κατέληξε να ανοιξει μια καινουργια.

Μην το παιρνεις προσωπικά συμβαινουν αυτα και θα συμβουν σε ολους μας (σε οσους δεν έχουν συμβει ηδη) ετσι ειναι ο κοσμος και ο άνθρωπος σε θεωρει ανταγωνιστη και προσπαθει να σε βγάλει απο την μέση για να νιώσει ασφάλεια. Απλα κατσε και σκέψου τι λάθη έκανες και αλλη φορά μη δωσεις αντιστοιχη λαβή για πατήματα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτος εκμεταλευτηκε δικά σου πατήματα αλλιως δεν θα μπορουσε να κάνει τιποτα εκτος βεβαια και αμα ηταν ολοι στο κολπο να σε τζάσουν και εδρασε με πλάτες που και αυτο παιζει αμα δεν ειναι ο δερβεναγας εκει μεσα εδρασε υπο την ανοχη του διευθυντη.

Κανε ενα break μια εβδομάδα μην μεταφέρεις το προβλημα σπιτι σου ή μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα προσωπα αμα νιώθεις νευρα κτλπ πηγαινε τρέξε κανε κάτι αλλο να ξεσπάσεις απλα προσεξε μην κάνεις καμια μλκια.
:thumbsup:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ο απολυτος εχει να προτεινει λυσεις για αυτα τα θεματα (καυτο μολυβι κλπ)
που ειναι? :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν ο τύπος που "την έκανε" στον συναγωνιστή έχει κάνει κάποια χοντράδα στην δουλειά (δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτό) και μιλάμε για πολυεθνική, ένα ανώνυμο μήνυμα προς τα κεντρικά ίσως προκαλέσει "τρέξιμο"...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
παλια εκει που παρκαιρνα το αυτοκινητο μου σε ενα στανταρ σημειο...στον 1ο οροφο ακριβως πανω απο το αμαξι ητανε το παραθυρακι της τουαλετας...καθε μερα στον "ουρανο" του αυτοκινητου μου εβλεπα χαρτι απο κωλοχαρτο, μαζι με τριχες μαλλιων...στανταρ το πετουσανε επιτηδες 1000% γιατι δεν υπηρχε αλλος λογος...και το παρκινγκ ητανε δικο μου εννοειται, ειχα μιλησει με την ιδιοκτητρια του παρκινγκ, και επειδη δεν ειχε αμαξι μου ειπε να το βαζω εγω...μιλαμε το αυτοκινητο μου καινουριο αξιας πανω απο 30,000 ευρω...
ε καποια φαση, περα του οτι του εβαζα κουκουλα...εκανα το εξης
στην κυριολεξια επιτηδες εκανα να χεσω 3 μερες...μολις με εποιασε χεσιμο, πηγα σε μια γωνια στην γειτονια μου και εχεσα...πηρα ενα διαφημιστικο βιβλιαρακι απο σουπερ μαρκετ και εβαλα ολατα σκατα μου επανω...
Μαζευω τα σκατα που λετε...και πηγα στο αυτοκινητο του...και τα αλοιψα οοοοολα τα σκατα σε ολο το αμαξι, μιλαμε βρωμουσε ο τοπος απο τα 20 μετρα...το αποκορυφωμα ειναι οτι ο βλακας τα ακουμπησε κιολας και τα μυρισε μηπως ητανε λασπη...
εκανα καλη δουλεια...εριξα και σκατα κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες, συνηθως εχουνε αεραγωγους που πηγαινουνε τον αερα απο εξω μεσα στην καμπινα...δεν θελω να σκεφτω πως ηταν οταν ανοιξε το καλοριφερ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν ο τύπος που "την έκανε" στον συναγωνιστή έχει κάνει κάποια χοντράδα στην δουλειά (δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτό) και μιλάμε για πολυεθνική, ένα ανώνυμο μήνυμα προς τα κεντρικά ίσως προκαλέσει "τρέξιμο"...

Ναι θα πάρουν στα σοβαρά ενα ανωνυμο τηλεφώνημα ... τμηματάρχη ή τομεάρχη δεν έχει να τους επιβλέπει εσενα θα ακουσει που παιρνεις εκτος εταιρειες. Ολο αφέλειες γράφετε

αλλοι λενε για αγωγες και δικαστηρια .... χωρις στοιχεια? η χαρα του τρολ αντε ανοιξαμε ενα θρεντ και γράφει ο καθενας τα δικα του για να ξεσπάσει και μετα πάει για τσάι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ναι θα πάρουν στα σοβαρά ενα ανωνυμο τηλεφώνημα ... τμηματάρχη ή τομεάρχη δεν έχει να τους επιβλέπει εσενα θα ακουσει που παιρνεις εκτος εταιρειες. Ολο αφέλειες γράφετε

αλλοι λενε για αγωγες και δικαστηρια .... χωρις στοιχεια? η χαρα του τρολ αντε ανοιξαμε ενα θρεντ και γράφει ο καθενας τα δικα του για να ξεσπάσει και μετα πάει για τσάι.

πολλές πολυεθνικές έχουν σύστημα ανώνυμης καταγγελίας, με την λογική πως ένας υπάλληλος φοβάται να κάνει κάτι τέτοιο στο τοπικο ελληνικό κατάστημα...
έχει συμβεί κιόλας "ξαφνικά" να καταφτάνει επιτελείο απο 2-3 εσωτερικούς ελεγκτές για να επιβεβαιώσει την καταγγελία...

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πολλές πολυεθνικές έχουν σύστημα ανώνυμης καταγγελίας, με την λογική πως ένας υπάλληλος φοβάται να κάνει κάτι τέτοιο στο τοπικο ελληνικό κατάστημα...
έχει συμβεί κιόλας "ξαφνικά" να καταφτάνει επιτελείο απο 2-3 εσωτερικούς ελεγκτές για να επιβεβαιώσει την καταγγελία...

και όχι μόνο...
υπάρχει ανώνυμο σύστημα αξιολόγησης το οποίο δεν βαθμολογεί μόνο από πάνω προς τα κάτω αλλά και αντιστρόφως.
όχι ακριβώς βαθμολογία αλλά της μορφής πόσο ευχαριστημένοι είστε από 0-9 με ερωτήσεις που αφορούν τους από πάνω σου, τον τρόπο διοίκησης κλπ.
τα αποτελέσματα (υποτίθεται) ότι πάνε στα κεντρικά των διευθύνσεων, έξω δλδ.

anyway, σε ότι αφορά εμένα δεν φοβήθηκα τίποτα. διαμαρτυρήθηκα στο πιο υψηλό επίπεδο που μπορούσα να απευθυνθώ αλλά όταν οι αποφάσεις έχουν παρθεί ερήμην σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. ίσως να τα κάνεις όλα πουτάνα, αλλά θέλω να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή (το αντικείμενο γαρ...) και συγκρατήθηκα.

δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη ο καιρός.
έχω πιο σοβαρά θέματα αυτήν την στιγμή.
θα έρθει η ώρα του, δεν είμαι από αυτούς που ξεχνάνε.
δεν ξεχνάω ποτέ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και όχι μόνο...
υπάρχει ανώνυμο σύστημα αξιολόγησης το οποίο δεν βαθμολογεί μόνο από πάνω προς τα κάτω αλλά και αντιστρόφως.
όχι ακριβώς βαθμολογία αλλά της μορφής πόσο ευχαριστημένοι είστε από 0-9 με ερωτήσεις που αφορούν τους από πάνω σου, τον τρόπο διοίκησης κλπ.
τα αποτελέσματα (υποτίθεται) ότι πάνε στα κεντρικά των διευθύνσεων, έξω δλδ.

anyway, σε ότι αφορά εμένα δεν φοβήθηκα τίποτα. διαμαρτυρήθηκα στο πιο υψηλό επίπεδο που μπορούσα να απευθυνθώ αλλά όταν οι αποφάσεις έχουν παρθεί ερήμην σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. ίσως να τα κάνεις όλα πουτάνα, αλλά θέλω να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή (το αντικείμενο γαρ...) και συγκρατήθηκα.

δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη ο καιρός.
έχω πιο σοβαρά θέματα αυτήν την στιγμή.
θα έρθει η ώρα του, δεν είμαι από αυτούς που ξεχνάνε.
δεν ξεχνάω ποτέ...

θέλεις να επιστρέψεις στην ίδια εταιρία ή σε άλλη με ίδιο αντικείμενο; παίρνει πίσω κόσμο που έφυγε;

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θέλεις να επιστρέψεις στην ίδια εταιρία ή σε άλλη με ίδιο αντικείμενο; παίρνει πίσω κόσμο που έφυγε;

το πρώτο.
δεν είναι εύκολο αλλά υπήρχαν περίεργες συνθήκες και διάφοροι επιτήδειοι κατάφεραν να κάνουν διάφορα κάτω από την μύτη μου.
έλειπα συνεχώς εκτός λόγω δουλειάς και δεν μπορούσα να ξέρω τι ακριβώς γινόταν πίσω μου. άργησα να αντιδράσω, αλλά αντέδρασα ακούγοντας απλώς ότι ... έχω δίκιο...

ναι, θέλω να γυρίσω σε άλλη θέση, δεν παίρνουν τόσο εύκολα κόσμο πίσω αλλά στο παρελθόν έχει συμβεί, οπότε...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το πρώτο.
δεν είναι εύκολο αλλά υπήρχαν περίεργες συνθήκες και διάφοροι επιτήδειοι κατάφεραν να κάνουν διάφορα κάτω από την μύτη μου.
έλειπα συνεχώς εκτός λόγω δουλειάς και δεν μπορούσα να ξέρω τι ακριβώς γινόταν πίσω μου. άργησα να αντιδράσω, αλλά αντέδρασα ακούγοντας απλώς ότι ... έχω δίκιο...

ναι, θέλω να γυρίσω σε άλλη θέση, δεν παίρνουν τόσο εύκολα κόσμο πίσω αλλά στο παρελθόν έχει συμβεί, οπότε...

οκ... ότι καλύτερο μαν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι συστημα? με emails? καλα αμα δε μιλησεις απευθειας με κάποιον υπευθυνο που συνηθως δεν σου δινουν γιατι το παιζουν φιρμες ολοι και πολυάσχολοι ακρη δεν βγαινει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τι συστημα? με emails? καλα αμα δε μιλησεις απευθειας με κάποιον υπευθυνο που συνηθως δεν σου δινουν γιατι το παιζουν φιρμες ολοι και πολυάσχολοι ακρη δεν βγαινει

τηλεφωνικό σύστημα, με απευθείας γραμμή σε άλλη χώρα... τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τηλεφωνικό σύστημα, με απευθείας γραμμή σε άλλη χώρα... τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ...

Πριν 2 χρονια ειχα κάτσει σε εναν καραγκιόζη απο μια πολυεθνικη η οποια έχει και εδω μαγαζια και κάποια ανηκουν σε ανεξαρτητους ιδιώτες ειναι ΕΠΕ κατι τετοιο ε και πηρα τηλ στα κεντρικα να κάνω παράπονα και μου βγηκε ενας και με ακουσε δεν μπορω να πω αλλα μου έλεγε οτι δεν μπορει να μου δωσει κάποιον υπεύθυνο ενω τον πιεσα αρκετά και να στειλω παραπονα μεσω μιας φορμας απο το Ιντερνετ ε δεν μπηκα καν στο κοπο και εληξε εκει. Αν και μπορει να γινοταν κατι αμα εστελνα καποιος μπορει να το εβλεπε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν πηρα για μενα πιο πολυ εκανα κινηση για να του σπάσει κάποιος το τσαμπουκά και να μην εχει την ιδια συμπεριφορά και σε άλλους υποψηφιους τοτε. Ε μετα λεω ποιος χέστηκε και δεν μπηκα στο κοπο να στειλω μειλ εκτος και αν μου έδιναν εναν υπευθυνο να μιλησω απευθειας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πριν 2 χρονια ειχα κάτσει σε εναν καραγκιόζη απο μια πολυεθνικη η οποια έχει και εδω μαγαζια και κάποια ανηκουν σε ανεξαρτητους ιδιώτες ειναι ΕΠΕ κατι τετοιο ε και πηρα τηλ στα κεντρικα να κάνω παράπονα και μου βγηκε ενας και με ακουσε δεν μπορω να πω αλλα μου έλεγε οτι δεν μπορει να μου δωσει κάποιον υπεύθυνο ενω τον πιεσα αρκετά και να στειλω παραπονα μεσω μιας φορμας απο το Ιντερνετ ε δεν μπηκα καν στο κοπο και εληξε εκει. Αν και μπορει να γινοταν κατι αμα εστελνα καποιος μπορει να το εβλεπε.
Τι εννοεις ειχες κατσει σε εναν  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom