Νέα

Εκδίκηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μιλας για τον εκτορα πισω απο την πλατη του?
αυτο ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που του εχουν βαλει πισω απο την πλατη του ;) για μια ακομη φορα ο μητσαρας βγηκε σωστος  :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που του εχουν βαλει πισω απο την πλατη του ;) για μια ακομη φορα ο μητσαρας βγηκε σωστος  :rockon: :rockon:

Τον μητσάρα τον κ΄ραζατε και ησουν και εσυ μέσα. Και τωρα τον παραδέχεσαι?

Απλα ο λοπεζ δεν τον γουσταρε και τον έκραζε εξαρχης. Πολυ πιο νορμαλ αυτο απο το να τον κράζεις και μετα να τον παραδέχεσαι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τον μητσάρα τον κ΄ραζατε και ησουν και εσυ μέσα. Και τωρα τον παραδέχεσαι?

Απλα ο λοπεζ δεν τον γουσταρε και τον έκραζε εξαρχης. Πολυ πιο νορμαλ αυτο απο το να τον κράζεις και μετα να τον παραδέχεσαι
εγω παντα τον υποστηριζα τον μητσαρα  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πριν 2 χρονια ειχα κάτσει σε εναν καραγκιόζη απο μια πολυεθνικη η οποια έχει και εδω μαγαζια και κάποια ανηκουν σε ανεξαρτητους ιδιώτες ειναι ΕΠΕ κατι τετοιο ε και πηρα τηλ στα κεντρικα να κάνω παράπονα και μου βγηκε ενας και με ακουσε δεν μπορω να πω αλλα μου έλεγε οτι δεν μπορει να μου δωσει κάποιον υπεύθυνο ενω τον πιεσα αρκετά και να στειλω παραπονα μεσω μιας φορμας απο το Ιντερνετ ε δεν μπηκα καν στο κοπο και εληξε εκει. Αν και μπορει να γινοταν κατι αμα εστελνα καποιος μπορει να το εβλεπε.

χρειάζεται να πει κάποιος συγκεκριμένα πράγματα που χρήζουν διερεύνησης από τα κεντρικά, πολλές πολυεθνικές έχουν μερικά σημεία που θεωρούν πολύ σημαντικά για την λειτουργία τους και "θυσιάζουν" κάποιον υπάλληλο προκειμένου να δείξουν πως δεν μασάνε κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom