Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τύπε άμα έχεις ήδη απολυθεί τι το σκέφτεσαι;
να υποθέσω ότι χρειάζεται κάποιος πιο εξειδικευμένος σε αυτά τα θέματα ή απλά ένας κοινός δικηγόρος?
Τύπε άμα έχεις ήδη απολυθεί τι το σκέφτεσαι;
Καταρχην για να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα θα πρέπει να υπάρχει αντικειμενική υποσταση του εγκληματος. Αν ο άλλος δεν σε δυσφήμησε ανοιχτα ή δεν σε εβρισε ειτε πισω απο την πλατη σου ειτε μπροστα δεν μπορεις να του κάνεις κάτι ισα ισα θα πάς σε μια δική την οποια μπορει να χάσεις και θα πληρώσεις εσυ τα έξοδα των δικαστηρίων και της έγκλησης.
Δεν θα γίνει έτσι εν ψυχρώ, αν γίνει...
εννοώ δεν θα ξεκινήσω κάτι που δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου.Δεν καταλαβα :/
να υποθέσω ότι χρειάζεται κάποιος πιο εξειδικευμένος σε αυτά τα θέματα ή απλά ένας κοινός δικηγόρος?
εννοώ δεν θα ξεκινήσω κάτι που δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου.
θα το ψάξω. και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.
και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.
Λογικό είναι ρε μαν, σ αυτό το κωλοχανείο-μπουρδέλο ούτε να φανταστεί δε μπορεί κάποιος ότι η προσβολή προσωπικότητας μπορεί να είναι σημαντικότερη από την κλοπή μιας τσίχλας...
Ποιος περίμενες να στο πει;
Οι δάσκαλοι-καθηγητές;
Οι "αξιωματικοί" στο στρατό;
Οι Προιστάμενοι ή οι συνάδελφοι στη δουλειά;
Φίλοι-Συγγενείς;
Προλαβαίνει νομίζεις ν ασχοληθεί κανείς με τέτοια, απ τους καφέδες και τις επισκέψεις-τηλέφωνα σε βουλευτικά γραφεία θείους-βύσματα για Δουλειά-Προαγωγές-Αυξήσεις-Συνταξιοδοτήσεις-Μεταθέσεις, κλπ;
Εξ άλλου, για να υπάρχει προσβολή προσωπικότητας, πρέπει να προυπάρχει προσωπικότητα που πολλοί από τους ανωτέρω αγνοούν τι σημαίνει...
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?
Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.
Τελικά νομίζω πως η καλύτερη εκδίκηση θα είναι ο διασυρμός του, μέσω μιας αγωγής.
Με αυτήν την λογική θα κινηθώ, να μην ξέρει που να κρυφτεί.
Να τον βλέπουν οι συνάδελφοί του με το ίδιο βλέμμα απαξίωσης που τον βλέπω και εγώ.
Ψηλέ επειδη σε βλεπω κάπως πηγμένο η δικιά μου γνώμη ειναι να δώσεις λιγο χρονο γιατι τωρα δεν μπορεις να σκεφτείς ψυχραιμα... άραξε μια εβδομαδα χαλάρωσε και βλέπεις. Αυτα συμβαινουν πάντου και πάντα εδω μέχρι και ο Jobs έφυγε απο την εταιρεια εξαιτιας μια διαμάχης και κατέληξε να ανοιξει μια καινουργια.
Μην το παιρνεις προσωπικά συμβαινουν αυτα και θα συμβουν σε ολους μας (σε οσους δεν έχουν συμβει ηδη) ετσι ειναι ο κοσμος και ο άνθρωπος σε θεωρει ανταγωνιστη και προσπαθει να σε βγάλει απο την μέση για να νιώσει ασφάλεια. Απλα κατσε και σκέψου τι λάθη έκανες και αλλη φορά μη δωσεις αντιστοιχη λαβή για πατήματα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτος εκμεταλευτηκε δικά σου πατήματα αλλιως δεν θα μπορουσε να κάνει τιποτα εκτος βεβαια και αμα ηταν ολοι στο κολπο να σε τζάσουν και εδρασε με πλάτες που και αυτο παιζει αμα δεν ειναι ο δερβεναγας εκει μεσα εδρασε υπο την ανοχη του διευθυντη.
Κανε ενα break μια εβδομάδα μην μεταφέρεις το προβλημα σπιτι σου ή μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα προσωπα αμα νιώθεις νευρα κτλπ πηγαινε τρέξε κανε κάτι αλλο να ξεσπάσεις απλα προσεξε μην κάνεις καμια μλκια.
εννοώ δεν θα ξεκινήσω κάτι που δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου.
θα το ψάξω. και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.
αρε πουτανα εμπειρε....Ψηλέ επειδη σε βλεπω κάπως πηγμένο η δικιά μου γνώμη ειναι να δώσεις λιγο χρονο γιατι τωρα δεν μπορεις να σκεφτείς ψυχραιμα... άραξε μια εβδομαδα χαλάρωσε και βλέπεις. Αυτα συμβαινουν πάντου και πάντα εδω μέχρι και ο Jobs έφυγε απο την εταιρεια εξαιτιας μια διαμάχης και κατέληξε να ανοιξει μια καινουργια.
Μην το παιρνεις προσωπικά συμβαινουν αυτα και θα συμβουν σε ολους μας (σε οσους δεν έχουν συμβει ηδη) ετσι ειναι ο κοσμος και ο άνθρωπος σε θεωρει ανταγωνιστη και προσπαθει να σε βγάλει απο την μέση για να νιώσει ασφάλεια. Απλα κατσε και σκέψου τι λάθη έκανες και αλλη φορά μη δωσεις αντιστοιχη λαβή για πατήματα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτος εκμεταλευτηκε δικά σου πατήματα αλλιως δεν θα μπορουσε να κάνει τιποτα εκτος βεβαια και αμα ηταν ολοι στο κολπο να σε τζάσουν και εδρασε με πλάτες που και αυτο παιζει αμα δεν ειναι ο δερβεναγας εκει μεσα εδρασε υπο την ανοχη του διευθυντη.
Κανε ενα break μια εβδομάδα μην μεταφέρεις το προβλημα σπιτι σου ή μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα προσωπα αμα νιώθεις νευρα κτλπ πηγαινε τρέξε κανε κάτι αλλο να ξεσπάσεις απλα προσεξε μην κάνεις καμια μλκια.
αρε πουτανα εμπειρε....
Aλανι ο μπολντακος τα ξερει τα κολπα καλα
Τυπε μου?Νομιζα πως ηταν θρυλος αλλα τελικα τον ειδα προχτες το μεσημερι που εβγαινε απο μια σπηλια στην σωκρατους!Αμα θελεις να τον σπασουνε στο ξυλο τυπε,πες μου για να πω στον Apolyto να βρει τον bodybuilder-τερας πρεζακιας που τριγυρναει στην Ομονοια