Νέα

Εκδίκηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταρχην για να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα θα πρέπει να υπάρχει αντικειμενική υποσταση του εγκληματος. Αν ο άλλος δεν σε δυσφήμησε ανοιχτα ή δεν σε εβρισε ειτε πισω απο την πλατη σου ειτε μπροστα δεν μπορεις να του κάνεις κάτι ισα ισα θα πάς σε μια δική την οποια μπορει να χάσεις και θα πληρώσεις εσυ τα έξοδα των δικαστηρίων και της έγκλησης.

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καταρχην για να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα θα πρέπει να υπάρχει αντικειμενική υποσταση του εγκληματος. Αν ο άλλος δεν σε δυσφήμησε ανοιχτα ή δεν σε εβρισε ειτε πισω απο την πλατη σου ειτε μπροστα δεν μπορεις να του κάνεις κάτι ισα ισα θα πάς σε μια δική την οποια μπορει να χάσεις και θα πληρώσεις εσυ τα έξοδα των δικαστηρίων και της έγκλησης.

Δεν θα γίνει έτσι εν ψυχρώ, αν γίνει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβα :/

κοιταξε να δεις καλο ειναι να φυλάγεσαι σε κάποια θέματα και να δειχνεις δικαιος και νομιμος αν δεν δειχνεις κάποιοι θα σου επιτεθούν πχ αμα πηγες εκει και αρχισες να λες οπως κανουν μερικοι εδω μεσα ζητω οι πουτανες και να πανε να πνιγουν οι ελλεηνιδες αν κάποιοι ειχανε σχέσεις ή γαμους τους προσέβαλες. Αυτα πχ δεν λεγονται τα έχουμε ξαναπει αλλα κάποιοι δεν καταλαβαινουν.  Ψυχολογικα μπορει να έχει ο καθενας ή να έχει κάποιο προβλημα αλλα αμα το εκφράσεις λάθος υπάρχει θεμα εγω δεν λεω πχ οτι οι ελληνιδες ειναι ολες σωστες οι περισσοτερες τρελές και ψωνισμένες ειναι αλλα δεν θα πας να αρχισεις να βριζεις παραδειγμα σου φερνω

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εννοώ δεν θα ξεκινήσω κάτι που δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου.
θα το ψάξω. και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.

Επισκέπτης
να υποθέσω ότι χρειάζεται κάποιος πιο εξειδικευμένος σε αυτά τα θέματα ή απλά ένας κοινός δικηγόρος?

Τύπε ξεκίνα από δω:

όπου αναφέρει αυτό:

Νομική Αντιμετώπιση
Σε πολλές χώρες (Αυστραλία, Καναδάς, Ιρλανδία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ) υπάρχει νομοθεσία στην οποία μπορεί να καταφύγει ο εργαζόμενος που έγινε στόχος κακομεταχείρισης. Για την αντιμετώπιση αυτής της τακτικής έχει θεσμοθετηθεί πλαίσιο ώστε να αποφεύγεται η ανάπτυξη του φαινομένου στις επιχειρήσεις. Ο διευθυντής μιας επιχείρησης θεωρείται υπεύθυνος για να ανιχνεύσει τα πρώιμα σημάδια του φαινομένου και να μην το αφήσει να διαβρώσει το εργασιακό περιβάλλον.

Φυσικά το μπουρδέλο η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις αναφερόμενες χώρες

Ωστόσο υπάρχει πολλή Νομολογία που μπορείς να βρεις και στο internet, όπως και δικηγόρους. Για δικηγόρους ψάξτο λίγο παραπάνω και αν ασχοληθείς σοβαρά, ρώτα του αδιάκριτα πόσο έχει ασχοληθεί και αν έχει κερδίσει καμιά τέτοια δίκη και με τι αποτελέσματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα το ψάξω. και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.

εκανα edit :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρεπει να προσέχεις τι λες γιατι ειναι κλειστοι χώροι ολοι αυτοι και οι αποψεις σου διαδίδονται.

Επισκέπτης
και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.

Λογικό είναι ρε μαν, σ αυτό το κωλοχανείο-μπουρδέλο ούτε να φανταστεί δε μπορεί κάποιος ότι η προσβολή προσωπικότητας μπορεί να είναι σημαντικότερη από την κλοπή μιας τσίχλας...

Ποιος περίμενες να στο πει;

Οι δάσκαλοι-καθηγητές;
Οι "αξιωματικοί" στο στρατό;
Οι Προιστάμενοι ή οι συνάδελφοι στη δουλειά;
Φίλοι-Συγγενείς;

Προλαβαίνει νομίζεις ν ασχοληθεί κανείς με τέτοια, απ τους καφέδες και τις επισκέψεις-τηλέφωνα σε βουλευτικά γραφεία θείους-βύσματα για Δουλειά-Προαγωγές-Αυξήσεις-Συνταξιοδοτήσεις-Μεταθέσεις, κλπ;

Εξ άλλου, για να υπάρχει προσβολή προσωπικότητας, πρέπει να προυπάρχει προσωπικότητα που πολλοί από τους ανωτέρω αγνοούν τι σημαίνει...

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λογικό είναι ρε μαν, σ αυτό το κωλοχανείο-μπουρδέλο ούτε να φανταστεί δε μπορεί κάποιος ότι η προσβολή προσωπικότητας μπορεί να είναι σημαντικότερη από την κλοπή μιας τσίχλας...

Ποιος περίμενες να στο πει;

Οι δάσκαλοι-καθηγητές;
Οι "αξιωματικοί" στο στρατό;
Οι Προιστάμενοι ή οι συνάδελφοι στη δουλειά;
Φίλοι-Συγγενείς;

Προλαβαίνει νομίζεις ν ασχοληθεί κανείς με τέτοια, απ τους καφέδες και τις επισκέψεις-τηλέφωνα σε βουλευτικά γραφεία θείους-βύσματα για Δουλειά-Προαγωγές-Αυξήσεις-Συνταξιοδοτήσεις-Μεταθέσεις, κλπ;

Εξ άλλου, για να υπάρχει προσβολή προσωπικότητας, πρέπει να προυπάρχει προσωπικότητα που πολλοί από τους ανωτέρω αγνοούν τι σημαίνει...

Τελικά νομίζω πως η καλύτερη εκδίκηση θα είναι ο διασυρμός του, μέσω μιας αγωγής.
Με αυτήν την λογική θα κινηθώ, να μην ξέρει που να κρυφτεί.
Να τον βλέπουν οι συνάδελφοί του με το ίδιο βλέμμα απαξίωσης που τον βλέπω και εγώ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?

Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελικά νομίζω πως η καλύτερη εκδίκηση θα είναι ο διασυρμός του, μέσω μιας αγωγής.
Με αυτήν την λογική θα κινηθώ, να μην ξέρει που να κρυφτεί.
Να τον βλέπουν οι συνάδελφοί του με το ίδιο βλέμμα απαξίωσης που τον βλέπω και εγώ.

Ψηλέ επειδη σε βλεπω κάπως πηγμένο η δικιά μου γνώμη ειναι να δώσεις λιγο χρονο γιατι τωρα δεν μπορεις να σκεφτείς ψυχραιμα... άραξε μια εβδομαδα χαλάρωσε και βλέπεις. Αυτα συμβαινουν πάντου και πάντα εδω μέχρι και ο Jobs έφυγε απο την εταιρεια εξαιτιας μια διαμάχης και κατέληξε να ανοιξει μια καινουργια.

Μην το παιρνεις προσωπικά συμβαινουν αυτα και θα συμβουν σε ολους μας (σε οσους δεν έχουν συμβει ηδη) ετσι ειναι ο κοσμος και ο άνθρωπος σε θεωρει ανταγωνιστη και προσπαθει να σε βγάλει απο την μέση για να νιώσει ασφάλεια. Απλα κατσε και σκέψου τι λάθη έκανες και αλλη φορά μη δωσεις αντιστοιχη λαβή για πατήματα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτος εκμεταλευτηκε δικά σου πατήματα αλλιως δεν θα μπορουσε να κάνει τιποτα εκτος βεβαια και αμα ηταν ολοι στο κολπο να σε τζάσουν και εδρασε με πλάτες που και αυτο παιζει αμα δεν ειναι ο δερβεναγας εκει μεσα εδρασε υπο την ανοχη του διευθυντη.

Κανε ενα break μια εβδομάδα μην μεταφέρεις το προβλημα σπιτι σου ή μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα προσωπα αμα νιώθεις νευρα κτλπ πηγαινε τρέξε κανε κάτι αλλο να ξεσπάσεις απλα προσεξε μην κάνεις καμια μλκια.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ψηλέ επειδη σε βλεπω κάπως πηγμένο η δικιά μου γνώμη ειναι να δώσεις λιγο χρονο γιατι τωρα δεν μπορεις να σκεφτείς ψυχραιμα... άραξε μια εβδομαδα χαλάρωσε και βλέπεις. Αυτα συμβαινουν πάντου και πάντα εδω μέχρι και ο Jobs έφυγε απο την εταιρεια εξαιτιας μια διαμάχης και κατέληξε να ανοιξει μια καινουργια.

Μην το παιρνεις προσωπικά συμβαινουν αυτα και θα συμβουν σε ολους μας (σε οσους δεν έχουν συμβει ηδη) ετσι ειναι ο κοσμος και ο άνθρωπος σε θεωρει ανταγωνιστη και προσπαθει να σε βγάλει απο την μέση για να νιώσει ασφάλεια. Απλα κατσε και σκέψου τι λάθη έκανες και αλλη φορά μη δωσεις αντιστοιχη λαβή για πατήματα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτος εκμεταλευτηκε δικά σου πατήματα αλλιως δεν θα μπορουσε να κάνει τιποτα εκτος βεβαια και αμα ηταν ολοι στο κολπο να σε τζάσουν και εδρασε με πλάτες που και αυτο παιζει αμα δεν ειναι ο δερβεναγας εκει μεσα εδρασε υπο την ανοχη του διευθυντη.

Κανε ενα break μια εβδομάδα μην μεταφέρεις το προβλημα σπιτι σου ή μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα προσωπα αμα νιώθεις νευρα κτλπ πηγαινε τρέξε κανε κάτι αλλο να ξεσπάσεις απλα προσεξε μην κάνεις καμια μλκια.

Γεια σου ρε εμπειρε και ψημενε στη ζωη μπολντη που δινεις και συμβουλες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θα το ψάξω. και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, της αγωγής.

Άσε τύπε...με τα Δικαστήρια δεν βγάζεις άκρη...θα τραβιέσαι καμιά 7ετία...
Πριν λίγο καιρό είχα πάει Ευελπίδων...και εκδίκαζαν υποθέσεις του 2007.... ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρε πουτανα εμπειρε....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αμα θελεις να τον σπασουνε στο ξυλο τυπε,πες μου για να πω στον Apolyto να βρει τον bodybuilder-τερας πρεζακιας που τριγυρναει στην Ομονοια :rockon:
Τυπε μου?Νομιζα πως ηταν θρυλος αλλα τελικα τον ειδα προχτες το μεσημερι που εβγαινε απο μια σπηλια στην σωκρατους! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom