Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
Θα σταθω στο πρωτο μερος της προτασης σου για το υπολοιπο αποτελειται απο σκουπιδια επειδη δεν καταφερες να ξεπερασεις τα κομπλεξ σου.

Ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον. Τιποτα λογικοτερο λοιπον απτο να θελει καποιος να γαμαει με πολλους μαζι.

Ειναι ετσι η φυση του. Γιαυτο και εχουμε πολλους συντροφους στη ζωη μας.

Τον πουλο λοιπον. Το τι κανουν οι πουτανες στην Φυλης η δεν κανουν δεν αποτελει κριτηριο για την λογικη και τα ηθη των υπολοιπων ανθρωπων που ειναι σεξουαλικα ενεργοι.

Εχεις μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα.

στο πρωτο μερος της δικιας σου προτασης σταθηκες, δεν νομιζω οτι απαντησες καν σε μενα, δεν νομιζω οτι καν ξερεις γιατι βριζεις, αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που του γαμανε την γυναικα αλλοι και να τον πειθουν οτι "ολα ειναι καλα"

Φιλε ειμαστε πολυγαμικοι αλλα εχουμε και αλλα στοιχεια εκτος απο πουτσες και μουνια. αν εσυ εισαι απο αλλη εποχη γιατι δεν αρχιζεις να βιαζεις γυναικες και να τις κοπανας με ροπαλα.

Φιλε μου και καπου εδω θα κλεισω, δεν ξερω πως εισαι και τι εισαι και μακαρι να εισαι καλα αλλα θελω να ξερεις ενα πραγμα, για ολους εμας θα εισαι κερατας και οταν σου γαμανε την γυναικα μετα θα γελανε και θα αναφερονται σε σενα σαν το μαλακα που τους αφησε να γαμησουν τη γυναικα του. Ναι φιλε μου κανεναν μας εδω δεν μας ενδιαφερει αν εχεις δικιο η αδικο και μη ξεγελιεσαι, εσυ εισαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ποιος το λεει αυτο ρε τυπε? σαρεσει ναχεις να λες οτι εχεις τη φυση μπακ απ στα γουστα σου? τσιμπα ενα ευκολο να δεις οτι ειπες μαλακια. εχει καμια σχεση η φυση με το οτι μας αρεσει να γαμαμε κωλο? εχει καμια φυσικη δουλεια στο κωλο η πουτσα?  

Ποιος το λεει? Εγω θα σου πω ρε φιλε?

Κατσε διαβασε και θα μαθεις.

Αν ησουν μονογαμικος, θα ειχες ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ συντροφο για ολη σου τη ζωη.

Το οτι μας αρεσει να γαμαμε κωλο φυσικα εχει σχεση με την φυση. Με τι εχει σχεση ρε εκτωρ? Μην ακουω μαλακιες τωρα και σε εχω για σκεπτομενο ανθρωπο. Πες μου οτι το να γαμαμε απο τον κωλο ειναι ανωμαλια τωρα.

Ξεχνας οτι ο ανθρωπος γαμιεται επειδη γουσταρει και δεν το κανει μονο και μονο για αναπαραγωγη.

Σε λιγο με αυτα που ακουω απο εδω μεσα θα σταματησω και να ρευομαι γιατι θα το θεωρησω μη φυσιολογικο και θα ντρεπομαι τον εαυτο μου.

Επισκέπτης
Άπαιτείται τρομακτική ωρίμανση και αληθινή αυτογνωσία ώστε να αντιληφθούμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ οι μοναδικοί ιδιοκτήτες ενός μουνιού, σε όποια και αν ανήκει.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ο καθένας και η καθε μια είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει στην ζωή του στο κρεβάτι και οπου αλλου γουστάρει αρκει να μην παραβιάζει τα θέλω του διπλανου.
Στο μόνο που διαφωνω με τον φίλο που άνοιξε το θέμα είναι οτι το λεει δημόσια εστω και ανώνυμα.
Φίλε καλά έκανες αφου το γούσταρες αλλα κράτα το για τον ευατό σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
στο πρωτο μερος της δικιας σου προτασης σταθηκες, δεν νομιζω οτι απαντησες καν σε μενα, δεν νομιζω οτι καν ξερεις γιατι βριζεις, αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που του γαμανε την γυναικα αλλοι και να τον πειθουν οτι "ολα ειναι καλα"

Φιλε ειμαστε πολυγαμικοι αλλα εχουμε και αλλα στοιχεια εκτος απο πουτσες και μουνια. αν εσυ εισαι απο αλλη εποχη γιατι δεν αρχιζεις να βιαζεις γυναικες και να τις κοπανας με ροπαλα.

Φιλε μου και καπου εδω θα κλεισω, δεν ξερω πως εισαι και τι εισαι και μακαρι να εισαι καλα αλλα θελω να ξερεις ενα πραγμα, για ολους εμας θα εισαι κερατας και οταν σου γαμανε την γυναικα μετα θα γελανε και θα αναφερονται σε σενα σαν το μαλακα που τους αφησε να γαμησουν τη γυναικα του. Ναι φιλε μου κανεναν μας εδω δεν μας ενδιαφερει αν εχεις δικιο η αδικο και μη ξεγελιεσαι, εσυ εισαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!

Κρυψε τον εαυτουλη σου πισω απο εναν μανδυα σοβαροτητα και μετα βγαλε ολο σου το κομπλεξ πανω σε καποιον που δε θα δεις ποτε.

Κλεισε, γιατι δεν την σηκωνεις την κουβεντα. Τρεχα στη ζωουλα σου οπου ολα κυλανε ομαλα και η γυναικα/γκομενα σου ΟΤΑΝ και ΑΝ αυτη υπαρχει γαμιεται ΜΟΝΟ με εσενα χαχαχαχα εχω γαμηθει στα γελια ρε αδερφε.

Επισκέπτης
Ο καθένας και η καθε μια είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει στην ζωή του στο κρεβάτι και οπου αλλου γουστάρει αρκει να μην παραβιάζει τα θέλω του διπλανου.
Στο μόνο που διαφωνω με τον φίλο που άνοιξε το θέμα είναι οτι το λεει δημόσια εστω και ανώνυμα.

Δεν είναι κακό.Το λέει δημόσια για να προκαλέσει συζήτηση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Άπαιτείται τρομακτική ωρίμανση και αληθινή αυτογνωσία ώστε να αντιληφθούμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ οι μοναδικοί ιδιοκτήτες ενός μουνιού, σε όποια και αν ανήκει.

Ειπες μεγαλη κουβεντα. Αλλα οι τυποι εδω μεσα ειναι οπως και εξω στον δρομο οι οδηγοι. Βαζουν φλας αριστερο και γινονται ιδιοκτητες λωριδας. Τραγουδανε και το τραγουδι του Τερζη " Ο δικος μου ο δροοοοοοομος" και πηγαινουν μπρος ολοταχως τα καρναβαλια.

Μη τους χαλας το ονειρο γιατι οταν θα ξυπνησουν θα τους πιασει μελαγχολια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ε ενταξει.....δεν ειναι και το site τηs Εκκλησιαs
Το ειπε στο...."εξιδεικευμενο"  site

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Γιατι να μην το πει? Εχει καποιον λογο να ντρεπεται για τα γουστα του ? Που ζουμε στην Ουγκαντα? Στα αρχιδια του, εκανε την φαση του με τη γυναικα του και γουσταρανε και ειπε να το μοιραστει. Καλα εκανε. Τους τυπους που ξημεροβραδιαζονται στα τραβελο-threads γιατι δεν τους κοροιδευουν ας πουμε? Και αυτοι ο,τι γουσταρουν κανουν και οπου θελουν τον δινουν. Ο καθενας ο,τι γουσταρει κανει αλλα οχι επειδη ξαφνικα καποιος βγηκε και ειπε κατι που ΔΗΘΕΝ θιγει τον αντρισμο μερικων να του την πεσουν.

Γινανε ολοι κτητικοι με το μουνι λες και ειχαν ποτε καβατζα κανενα και θα τους το φανε. Οι αγαμητοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιος το λεει? Εγω θα σου πω ρε φιλε?

Κατσε διαβασε και θα μαθεις.

Αν ησουν μονογαμικος, θα ειχες ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ συντροφο για ολη σου τη ζωη.

Το οτι μας αρεσει να γαμαμε κωλο φυσικα εχει σχεση με την φυση. Με τι εχει σχεση ρε εκτωρ? Μην ακουω μαλακιες τωρα και σε εχω για σκεπτομενο ανθρωπο. Πες μου οτι το να γαμαμε απο τον κωλο ειναι ανωμαλια τωρα.

Ξεχνας οτι ο ανθρωπος γαμιεται επειδη γουσταρει και δεν το κανει μονο και μονο για αναπαραγωγη.

Σε λιγο με αυτα που ακουω απο εδω μεσα θα σταματησω και να ρευομαι γιατι θα το θεωρησω μη φυσιολογικο και θα ντρεπομαι τον εαυτο μου.

το να γαμαμε κωλο ειναι γουστο παιχτη. οπως γουστο ειναι και το να βλεπει ο αλλος να πηδανε τη γυναικα του. καμια σχεση με φυση και οντα και dna. οπως και οι πουστηδες δεν εχουν τιποτα απο φυση. γουστο ειναι. καταλαβαινεις που διαφωνω? τωρα για καθεναν, καποια γουστα ειναι αηδιαστικα και καποια οχι. ολοι εχουμε ενα μετρο και ενα οριο. μαρεσει να γαμαω κωλο αλλα το βρισκω αρρωστο να θες να σου γαμανε τη γυναικα και να κανεις χαζι. η φυση δε σου γραφει πουθενα τετοια πραματα οποτε ξεκολλα απο αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι να μην το πει? Εχει καποιον λογο να ντρεπεται για τα γουστα του ? Που ζουμε στην Ουγκαντα? Στα αρχιδια του, εκανε την φαση του με τη γυναικα του και γουσταρανε και ειπε να το μοιραστει. Καλα εκανε. Τους τυπους που ξημεροβραδιαζονται στα τραβελο-threads γιατι δεν τους κοροιδευουν ας πουμε? Και αυτοι ο,τι γουσταρουν κανουν και οπου θελουν τον δινουν. Ο καθενας ο,τι γουσταρει κανει αλλα οχι επειδη ξαφνικα καποιος βγηκε και ειπε κατι που ΔΗΘΕΝ θιγει τον αντρισμο μερικων να του την πεσουν.

Γινανε ολοι κτητικοι με το μουνι λες και ειχαν ποτε καβατζα κανενα και θα τους το φανε. Οι αγαμητοι.

σωστο αυτο.

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
Κρυψε τον εαυτουλη σου πισω απο εναν μανδυα σοβαροτητα και μετα βγαλε ολο σου το κομπλεξ πανω σε καποιον που δε θα δεις ποτε.

Κλεισε, γιατι δεν την σηκωνεις την κουβεντα. Τρεχα στη ζωουλα σου οπου ολα κυλανε ομαλα και η γυναικα/γκομενα σου ΟΤΑΝ και ΑΝ αυτη υπαρχει γαμιεται ΜΟΝΟ με εσενα χαχαχαχα εχω γαμηθει στα γελια ρε αδερφε.

ρε φιλε, ποτε θα καταλαβεις, επειδη εσενα σου γαμιεται η γυναικα δεν σημενει οτι γαμιεται του γειτονα.
Προφανως και η γυναικα σου θα γαμιεται αν εισαι εστω και το μισο απο οτι θες να περασεις εδω οτι εισαι και κατα πασα πιθανοτητα με τον γειτονα, και προφανως καλα εκανες και καταλαβαινω οτι για να μη χασεις τη γυναικα σου (απο της λιγες που αποφασησαν να σε γαμησουν, ισως και η πρωτη?) προτιμας να την μοιραζεσαι, ολα κατανοητα. Το προβλημα ειναι οτι εχεις πολλα νευρα αδελφε!

Το να σου γαμανε τη γυναικα δεν ειναι σεξουαλικι απελευθερωση ειναι απλα λυπηρο. Συγνωμη

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

αφου ομως δεν ψαχνει υποψηφιους τοτε γιατι το ανεφερε εδω μεσα;τι περιμενε να σχολιαστει θετικα;

Επισκέπτης
H ηδονή έχασε το περιεχόμενό της από τότε πού εμφανίσθηκε ο Χριστιανισμός και οι μεσσιανικές-σωτηριακές θρησκείες.Το γαμήσι και η καύλα δέν έχουν συμβόλαια και τίτλους ιδιοκτησίας.
Η μονογαμία υπάρχει διότι υπάρχει ενοχή (βλ. προπατορικό αμάρτημα).

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Δεν τον κατέκρινα για τα γούστα του. Αντιθέτως καλά έκανε του είπα.
Απλα επρεπε να είναι ετοιμος να ακούσει και τα αρνητικα σχόλια, τις ειρωνείες. Και δεν τον βλέπω ετοιμο γι αυτα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
το να γαμαμε κωλο ειναι γουστο παιχτη. οπως γουστο ειναι και το να βλεπει ο αλλος να πηδανε τη γυναικα του. καμια σχεση με φυση και οντα και dna. οπως και οι πουστηδες δεν εχουν τιποτα απο φυση. γουστο ειναι. καταλαβαινεις που διαφωνω? τωρα για καθεναν, καποια γουστα ειναι αηδιαστικα και καποια οχι. ολοι εχουμε ενα μετρο και ενα οριο. μαρεσει να γαμαω κωλο αλλα το βρισκω αρρωστο να θες να σου γαμανε τη γυναικα και να κανεις χαζι. η φυση δε σου γραφει πουθενα τετοια πραματα οποτε ξεκολλα απο αυτο.

Δεν ειναι γουστο.

Διαβασε και ξεστραβωσου. Χωρις παρεξηγηση. Και τα λιονταρια γαμιουνται απτον κωλο. Εχουν και αυτα γουστα ε? Και ολη η φυση.

Και οι πουστηδες, δεν ειναι απο επιλογη τους. Ειναι θεμα ορμονικο και εχουν προδιαθεση για αυτο. Μην τα γαμας ολα αν δεν ξερεις.

Σχεδον ολα τα πραγματα δεν ειναι θεμα γουστου και επιλογης αλλα φυσικης προδιαθεσης και γονιδιων. Ασχετα αν τα ντυνουμε με κοινωνικες περικοκλαδες και του γαμαμε τη μανα και το εντασσουμε στα γουστα για να μπορουμε πιο ευκολα να το περιθωριοποιησουμε.

Η φυση γραφει την πολυγαμια στον ανθρωπο μεσα στα γονιδια του. Το πως θα εξελιξει ο καθενας μετα το καθετι που του αρεσει να κανει πιο πολυ απο κατι αλλο δεν μπορει να αμφισβητειται απο τον καθε ενα με τετοιο τροπο γιατι στη τελικη το κανει στο κρεβατι του και δεν ενοχλει κανεναν.

Μην τρελαθουμε ρε τωρα να πουμε. Αρρωστο ειναι να γαμας παιδια και να πουλας πρεζα. Οχι να γαμας η να γαμιεσαι αμα εισαι γυναικα με οποιον,οσους, και οπως θελεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφου ομως δεν ψαχνει υποψηφιους τοτε γιατι το ανεφερε εδω μεσα;τι περιμενε να σχολιαστει θετικα;

το σαιτ ειναι για ολα τα γουστα που εχουν να κανουν με σεξ. μη λες μαλακιες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειμαι παντρεμενος 7 χρονια. παντρευτηκα τη γυναικα μου απο ερωτα. η καθημερινοτητα τα προβληματα της ζωης κλπ σιγα σιγα με αποξενωσαν. αρχισα παλι τις παλιες μου συνηθειες ,μπουρδελλα μασατζιδικα κλπ. καποια στιγμη αρχισα να ψαχνω αγγελιες .
βρηκα ενα ζευγαρι που ηθελε ανδρα . ημουν ο τυχερος που επελεξαν συναντηθηκαμε μερικες φορες και μετα για διαφορους λογους χαθηκαμε. αυτο που μου εμεινε ηταν οτι αυτος που φτιαχνοταν περισσοτερο απο ολους με το σκηνικο ηταν ο ανδρας της κοπελας.
καποια στιγμη κανοντας σεξ με τη γυναικα μου της ειπα να το κανουμε κι εμεις , συμφωνησε με καποες επιφυλαξεις, ποτε λεγοντας ναι και ποτε οχι.
βαλαμε αγγελια στο olx για 2-3 μερες ,λαβαμε δεκαδες μειλ.
απαντησαμε σε μερικα και τελικα το ραντεβου κλειστηκε στο πριαμμος με εναν ανδρα.
εκει καναμε παρτουζα ,ηταν τρομερη καυλα για μενα να βλεπω τη γυναικα μου να γαμιεται, δεν το περιμενα. απο τοτε ανανεωθηκε η σχεση μας, κανουμε σεξ συνεχεια και σκεφτομαστε να το επαναλαβουμε με περισσοτερα ατομα
ο παρτουζιαρης παντρεμενος του μηνα.....γουελκαμ τυπε.....

απολυτε που εισαι να τον υποδεχτεις και συ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε φιλε, ποτε θα καταλαβεις, επειδη εσενα σου γαμιεται η γυναικα δεν σημενει οτι γαμιεται του γειτονα.
Προφανως και η γυναικα σου θα γαμιεται αν εισαι εστω και το μισο απο οτι θες να περασεις εδω οτι εισαι και κατα πασα πιθανοτητα με τον γειτονα, και προφανως καλα εκανες και καταλαβαινω οτι για να μη χασεις τη γυναικα σου (απο της λιγες που αποφασησαν να σε γαμησουν, ισως και η πρωτη?) προτιμας να την μοιραζεσαι, ολα κατανοητα. Το προβλημα ειναι οτι εχεις πολλα νευρα αδελφε!
Σιγά μην του γαμιέται η γυναίκα του.Θα την έχει ξεκωλιάσει αυτός.Που να βρει κουράγια η δόλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom